God Of War III | Trophies Guide

• Thread starter Thread starter Fëanor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید در باغ هرا من دو تا ازین گلدون ها رو با آب پر می کنم ولی سومی را نمی دونم چی کارش کنم آیا باید تو سومی هم آب بریزیم یا زنرو باید بندازیم تو گلدون
اگه زنرو بخوایم بندازیم تو گلدون چه طوری باید این کار رو بکنیم هیچ راهی نداره
دوست عزیز در بخش Boss Guide در صفحه اول کامل توضیح داده شده است. بهتره صفحه اول را مطالعه کنید.

البته با اجازه برهان عزیز
دوستان من دو تا تروفی دانلود کردم از یوتوب اگر بیشتر خواستید به من بگید تا باریتان بذارم و دیدم دوستان بیشتر سر این دو تا تروفی گیر دارند
YouTube_-_God_of_War_III_-_Hit_Man_Trophy__1000_hit_combo_.flv
توی این مرحله بازی را روی درجه سختی بزارید تا بتوانید رد کنید
خیلی راحته من خودم گرفتمش
YouTube_-_God_of_War_3_-_Souled_Out_Trophy_Guide.flv

اینم احضار روح ها
موفق باشید:biggrin1:

البته با اجازه برهان عزیز
دوستان من دو تا تروفی دانلود کردم از یوتوب اگر بیشتر خواستید به من بگید تا باریتان بذارم و دیدم دوستان بیشتر سر این دو تا تروفی گیر دارند
YouTube_-_God_of_War_III_-_Hit_Man_Trophy__1000_hit_combo_.flv
توی این مرحله بازی را روی درجه سختی بزارید تا بتوانید رد کنید
خیلی راحته من خودم گرفتمش
YouTube_-_God_of_War_3_-_Souled_Out_Trophy_Guide.flv

اینم احضار روح ها
موفق باشید:biggrin1:
دستت دردنکنه ممنون. به قول این بچه های جدید سایت، یک اعتبار حق این پستت بود:biggrin1: پنلت رو چک کن:biggrin1:

سلام .
من همه تروپی ها رو گرفتم فقط تروپی hit man مونده که سر هرکول هر کاری میکنم بیشتر از 840 نمیده رو تایتان هم هستم من دقیقا L1+O میزنم تا آخر :(

آخرین ویرایش:
رفيق پس هم درديم تو تا 840 رفتي من تا 994 رفتم بعد يونيت تموم شد:((:((:((:((:((
من خوب صحفه ای قبل که لینکش را گذاشتمه و حتی حجمش هم کمه همون را بری حله یکمی سخته ولی حلش میکنی اخر
برهان عزیز اون دو تا لینکی که گذاشتمه هم بزار صحفه اول تا دوستان راحتر بتوانند پیدا کنند
ممنون :biggrin1::love:

سلام .
من همه تروپی ها رو گرفتم فقط تروپی hit man مونده که سر هرکول هر کاری میکنم بیشتر از 840 نمیده رو تایتان هم هستم من دقیقا L1+O میزنم تا آخر :(

بابا کجایین ! برهان :(
شرمنده دوست عزیز من به خاطر امتحاناتم کمتر به سایت سر میزنم و امروز پست شما رو دیدم. از لینک هایی که تو صفحه اول قرار میدم می تونی استفاده کنی.

من خوب صحفه ای قبل که لینکش را گذاشتمه و حتی حجمش هم کمه همون را بری حله یکمی سخته ولی حلش میکنی اخر
برهان عزیز اون دو تا لینکی که گذاشتمه هم بزار صحفه اول تا دوستان راحتر بتوانند پیدا کنند
ممنون :biggrin1::love:
رو چشمم:biggrin1: الان میزارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or