اتفاقا چون بازی رو گرفتم اومدم تو تاپیک Guide وگرنه چرا قبلش نیومده بودم .
همون 2 3 خط استراتژی کشتن Boss میشه Trophy Guide ! چرا متوجه نمیشی . الان کشتن مثلا هرکول یه Trophy ، درست ؟! Guide هم به معنای راهنماست . َTrophy Guide پس میشه راهنمای کشتن هرکول ! که من اینجا چیزی جز لینک نمیبینم . اینجا راهنمای گرفتن Trophy هاست نه راهنمای قدم به قدم مثلا Metal Gear Solid 4 ! هر کدوم از Boss ها تروفی دارن که شما موظفی نحوره کشتن اونا که منجر به گرفتن تروفی میشه رو توضیح بدی . دیگه نمیدونم چجوری بهت توضیح بدم !
اینم از راهنمایش شماست دیگه ! :
eye candy
همه gorgon eye ها را پيدا کنيد!
راهنما
Feather Plucker
همه پر های ققنوس را پيدا کنيد!
راهنما
Are you horny to win?
همه شاخ های ميناتور را پيدا کنيد! راهنما
بله !! چه Trophies Guide !! فقط جسارت ِ عذر میخوام واسه این تروفی بالایی ، راهنما لینک به IGN نشده ، منم فقط از طریق Guide شما میتونم برم تو سایت IGN ! لینکش کن بی زحمت !
شما حتی نخواستی یکم سلیقه به خرج بدی ، مثلا Platinum و Gold و Silver و Bronze رو رنگ خودشون بکنی ، وسط قرار بدی ، به ترتیب بزاری ! حتی نخئواستی مثلا عکس مدال Bronze رو بقل تروفی ها بزاری . هی خواستم ریز نشم تو Guide ات ولی خودت نزاشتی . یه نمونه برات میارم . نمیدونم دیگه چی میخوای بگی !
این تروفی رو دز نظر بگیر :
Amazed
مرحله Labirynth رو بدون مردن رد کنید.
از جایی که سازنده این مکان رو میبنید تا نحات پاندورا از اون ظرف آب!
این که دیگه قدم به قدم نیست !! این کوتاه ترین و مختصرترین توضیحیه که من واهس این Trophy پیدا کردم :
شما حتی نخواستی به خودت زحمت بدی بری اینترنت رو بگردی و دو خط ترجمه کنی بعد انتظار داری من هیچی نگم . حاظر نیستی قبول کنی که این Guide ات سر تا پا مشکل داره اون وقت میای اونجوری زننده صحبت میکنی .