PlayStation God of War III Remastered

550C4CF63A2DCC0004

نسخه سوم از سری God of War که در تاریخ March 2010 برای PS3 منتشر شد، نسخه Remastered آن امروز برای PS4 تایید شد و فعلا 1080p بودن resolution آن مشخص شده.
اطلاعات بیشتر به زودی منتشر می‌شود.
ویرایش:

- تاریخ عرضه بازی July 14 هست.
- قیمت بازی $39.99 هست.
- بازی دارای قابلیت Photo mode هست.
- بازی به صورت 60fps اجرا می‌شود.
- این عنوان شامل همه DLC های بازی می‌شود.

تعدادی عکس:

31730066136185899694.jpg

God-of-War-3-Remastered-Announce-Trailer-PS4
720p

آخرین ویرایش:
با سلام به دوستان
دوستانی که بازی رو خریداری کردند و دیگه قصد بازی نداشتند اگر قصد فروش داشتند لطفا پیام خصوصی بدن
با تشکر

منم بازی دستم اومد
و اولین باره این عنوان و تجربه میکنم
ولی واقعا بدترین فتو مود این نسل تعلق میگیره به همین بازی ، اصلا نمیشه کمرا رو چرخوند ، چینش آپشن هاشم جالب نیست ، فوکوس و فلو هم نداره
اما باز به غیز اینا بازی عالیه

من دیروز بازی رو گرفتم و نیم ساعتی بازی کردم ، یه سوال هم دارم منتها اگه به ناظر محترم انجمن بر نمیخوره و مارو دوباره یه هفته بن نمیکنه بپرسم . آخه ماشالله تاپیک پر شده از اینکه کی بازی رو چند خریده و پشت بندش هم پست های بقیه که آقا مبارکه و ایول خیلی خوب گرفتی و ...
حالا این وسط ما اومدیم گفتیم بازی تو بازار با فلان قیمت پخش شده ما رو یه هفته بن کردن ، جالبش اینجاست چهار تا پست بعد از من هم یکی اومده دقیقا مثل من گفته که بازی با فلان قیمت تو بازار پخش شده ولی حالا گویا با بقیه دوستان کاری ندارن و بنده که هشت ساله عضو بازی سنتر هستم رو بن میکنن ، بگذریم .

دوستان مثل اینکه اینکه این بازی صحنه غیر اخلاقی هم داره ( البته من دو نسخه psp رو بازی کردم و خیلی مورد دار نبود ) ولی چون این بازی رو باید جلوی زن و بچه بازی کنیم ممنون میشم دقیقا بگید کجاش مورد داره که یه امادگی داشته باشم .

باتشکر

دوستان مثل اینکه اینکه این بازی صحنه غیر اخلاقی هم داره ( البته من دو نسخه psp رو بازی کردم و خیلی مورد دار نبود ) ولی چون این بازی رو باید جلوی زن و بچه بازی کنیم ممنون میشم دقیقا بگید کجاش مورد داره که یه امادگی داشته باشم .

باتشکر
غیر اخلاقی که نیست @_@ ولی یه قسمت بود تا جایی که خودم یادمه aphrodite بود که خب انتخاب بود . چیزی بیش از این ذهنم نمیرسه. باز فک کنم طبقه معموله همیشه راجع این قضیه بحث شد تو صفحهایه پیش

منم بازی دستم اومد
و اولین باره این عنوان و تجربه میکنم
ولی واقعا بدترین فتو مود این نسل تعلق میگیره به همین بازی ، اصلا نمیشه کمرا رو چرخوند ، چینش آپشن هاشم جالب نیست ، فوکوس و فلو هم نداره
اما باز به غیز اینا بازی عالیه
camera بازیش fix هست . به خاطره همینم نمیشه تغییر داد . اگر چیزی غیر از این بود جالب میشد ولی خیلی از حسه هایه cinematic این بازی وابسته هست به همین زاویه هایه دوربینش به نظرم D:

camera بازیش fix هست . به خاطره همینم نمیشه تغییر داد . اگر چیزی غیر از این بود جالب میشد ولی خیلی از حسه هایه cinematic این بازی وابسته هست به همین زاویه هایه دوربینش به نظرم D:

نسخه های دیگه هم camera ثابت هستند ؟
آخه من الان به شک افتادم که نسخه های psp هم دوربین ثابت داشت یا محرک بود.

حالا این وسط ما اومدیم گفتیم بازی تو بازار با فلان قیمت پخش شده ما رو یه هفته بن کردن ، جالبش اینجاست چهار تا پست بعد از من هم یکی اومده دقیقا مثل من گفته که بازی با فلان قیمت تو بازار پخش شده ولی حالا گویا با بقیه دوستان کاری ندارن و بنده که هشت ساله عضو بازی سنتر هستم رو بن میکنن ، بگذریم .
زیاد جدی نگیر
این مسایل پیش میاد
بعضی مسایل به سلیقه افراد هم بستگی داره

بگذریم
ظاهرا برای بازی آپدیت هم اومده که مربوط به صدا هست درسته؟
حجم اون چقدر هست؟

Photo Mode > سری دوم

اصلا جایز نیست از فن های نخستین بیاد بعد این هم بازی رو Normal بره وگرنه تا الان بازی چندین بار تموم شده بود(با چلنج ها و باز کردن اسکین ها)،لذتش هم تو یـ سره رفتم نیست،توصیه میکنم حتما فن های نامی بازی با فوتو مد برن و از لحظه لحظه بازی عکس بگیرن.این چندتا بهترین هستن در نوع خودشون!

• Like
Reactions: GHOST OF SPART
Photo Mode > سری دوم

اصلا جایز نیست از فن های نخستین بیاد بعد این هم بازی رو Normal بره وگرنه تا الان بازی چندین بار تموم شده بود(با چلنج ها و باز کردن اسکین ها)،لذتش هم تو یـ سره رفتم نیست،توصیه میکنم حتما فن های نامی بازی با فوتو مد برن و از لحظه لحظه بازی عکس بگیرن.این چندتا بهترین هستن در نوع خودشون!

عشق است کریتوس عشق است اون صورت همیشه اخمو و پر از خشم عشق است کله خراب ترین کرکتر دنیا عشق است استایل و قیافه گرفتنش و لت و پار کردنش

• Like
Reactions: GHOST OF SPART
واو ، حقا ابهت پلی استیشن هستشا.
برای بار دوم رسیدم آخرش.حال میده اساسی.مچم آتیش گرفت.
واقعا بازیه قشنگیه D: مخصوصا قسمته اولی ^_^ چی بشه GOW جدیده
ولی باز من نسخه 2 رو بیشتر از همه دوست دارم
کاشکی زمان بگذره سریعتر قیمتش بیاد پایین یه دور بدم نمیاد دوباره برم . فقط 1 بار GOW 3 رو بازی کردم کلا @_@

واقعا بازیه قشنگیه D: مخصوصا قسمته اولی ^_^ چی بشه GOW جدیده
کاشکی زمان بگذره سریعتر قیمتش بیاد پایین یه دور بدم نمیاد دوباره برم . فقط 1 بار GOW 3 رو بازی کردم کلا @_@
اتفاقا من هم میخواستم بگم ، نسخه دوم یه چیز دیگه بود و داستانشم پیچ در پیچتر و طولانی تر بود.
تو نسخه یکش هم اونجاهایی که تو بیابون صدا اون زنها میاد که زمزمه میکنن خیلی خوف بود و صحنه ای که بوق رو دمید و کرونوس رو صدا زد خیلی عظیم بود.

خب بازی رو (Titan(Hard با 10-11 ساعتی تموم شد،قابل توجه دو سری چلنج و تمام Costumes Skins هم باز شد Combat area هم بعد تموم کردن چلنج ها

اتفاقا من هم میخواستم بگم ، نسخه دوم یه چیز دیگه بود و داستانشم پیچ در پیچتر و طولانی تر بود.
تو نسخه یکش هم اونجاهایی که تو بیابون صدا اون زنها میاد که زمزمه میکنن خیلی خوف بود و صحنه ای که بوق رو دمید و کرونوس رو صدا زد خیلی عظیم بود.

GOW I شروع فرانچایز بوده و از خلق اثر خاص و انقلابی تو HnS بوده داستان بازی هم روایتگری بینظری داشته،خب اینکه بین 1 و 2 یکی رو بهتر انخاب کنیم اشتباه به عنوان فن، مکمل هم 1 و 2 و تکمیل کننده این سری هم 3 بوده که هر کدوم به نوبه خودشون جذابیتی جدید به مخاطب القا میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or