PlayStation God of War III Remastered

550C4CF63A2DCC0004

نسخه سوم از سری God of War که در تاریخ March 2010 برای PS3 منتشر شد، نسخه Remastered آن امروز برای PS4 تایید شد و فعلا 1080p بودن resolution آن مشخص شده.
اطلاعات بیشتر به زودی منتشر می‌شود.
ویرایش:

- تاریخ عرضه بازی July 14 هست.
- قیمت بازی $39.99 هست.
- بازی دارای قابلیت Photo mode هست.
- بازی به صورت 60fps اجرا می‌شود.
- این عنوان شامل همه DLC های بازی می‌شود.

تعدادی عکس:

31730066136185899694.jpg

God-of-War-3-Remastered-Announce-Trailer-PS4
720p

آخرین ویرایش:
من ps3 نداشتم این بازی رو تجربه کنم اما حس میکنم باز تولید این بازی آنچنان هم روش کار نکردن و خواستن ی پولی تو جیب بزنن ولی در هر حال مجبورم تجربش کنم اول آخر

دوستان چرا تو این بخش بازی هایه ps4 دو گفتگویه batman arkham knight و fifa16 رو من دیگه نمیبینم هر چقدرم میگردم نیستن ......
شرمنده این سوال رو اینجا پرسیدم...

من ps3 نداشتم این بازی رو تجربه کنم اما حس میکنم باز تولید این بازی آنچنان هم روش کار نکردن و خواستن ی پولی تو جیب بزنن ولی در هر حال مجبورم تجربش کنم اول آخر

دوستان چرا تو این بخش بازی هایه ps4 دو گفتگویه batman arkham knight و fifa16 رو من دیگه نمیبینم هر چقدرم میگردم نیستن ......

اکثر بازی های مهم هرچی میگردیم پیداش نمی کنیم

کلا بخش جدید افتتاح شده Console Games Community
که بازیهای مشترک بین PS4 و XBO میره اونجا.
8-|
زیاد ایده جالبی نیست تو بخش انتقادات ، اگر خوشت نمیاد ، شما هم انتقاد بکن مثل سابق بشه.

و ویچر هم اضافه کن

الان نشسته بودم بازیش میکردم رسیدم به جنگ زیوس و کریتوس که طوفان شد تهران
داداشم میگه انقدر خدایان رو به جون هم ننداز وسط تابستون طوفان شد
:))

من تا آخر بازی رفتم و نسخه PS3 رو بازی نکرده بودم سوال دارم:

توی نسخه PS3 هم آیا آخر بازی نشون میده که کریتوس رد خونش مونده و رفته؟ چون حس کردم این اضافه شده به تیتراژ آخر ، تیتراژ نسخه اصلی اومد بعد نشون داد که اونجا کریتوس نبود و رد خونش بود که رفته بود. سوال بعدی : چرا تیتراژ آخر هی شیطان رو نشون میداد؟!!

من تا آخر بازی رفتم و نسخه PS3 رو بازی نکرده بودم سوال دارم:

توی نسخه PS3 هم آیا آخر بازی نشون میده که کریتوس رد خونش مونده و رفته؟ چون حس کردم این اضافه شده به تیتراژ آخر ، تیتراژ نسخه اصلی اومد بعد نشون داد که اونجا کریتوس نبود و رد خونش بود که رفته بود. سوال بعدی : چرا تیتراژ آخر هی شیطان رو نشون میداد؟!!
اره نسخه PS3 هم نشون میداد کریتوس رو با رد خودنش افتاده پایین شاید همین خودش روزنه ای واسه نسخه بعدی باشه با توجه به نویسنده داستان بازی Cory Barlog بعید نیست اونم شیطان نیست ایکن جعبه پندورا هستش

آخرین ویرایش:
خب همون طور که مستحضر هستید DF موثق ترین مقایسه گرافیکی آنالیزی انجام میده که همه منتظر انالیز GOW III با Remastered این بازی بینظیر و استدیو تک ـش بودیم.DF مقایسه فریم ریت نسخه PS3 با PS4 منتشر کرده که نکاتی از تکنیک و کارایی والای سانتا داره که خود آنالیزگر ـش عنوان مقایسه ، گذاشته ؛ سانتا چطوری تونسته اربابی کنه تو PS3 و دو GOW ساخته شده در اون زمان.

mqdefault.webp

میریم سر اصل مطلب دیگه هیچ جای بحث و فرق و... بعد دیدن این اسکرین ها و ویدیو انالیز باید گذاشت کنار و قدرت تک سانتا و GOW شاهد باشیم

عمکردی که سانتا مونیکا تو ساخت نسخه PS3 خیلی خاص بوده تو چندین صحنه فریم ریت PS3 به 60 رسیده 58-52 هم مکرر بعد 60 فریم افت میکنه به همین فریم ریت ها.

PS3: 58~52

تو کات سین ها و real time cutscenes همینطور فریم ریت متغیر بین 45-43.تو راه رفتن هم افرایش فریم دیده میشه همینطور بالا رفتن از دیوار.تو باس فایت real time کات سین ها هم افرایش فریم قابل توجهی هست

نسخه PS4 بازی هم بدون هیچ دانگرید فریم رو 60 قفل شده!

منبع
یوتیوب:watch?v=KJjHARbMoyw
لینک مستقیم شده ویدیو God-of-War-3-Remastered-PS4-vs-PS3-'Gaia'-Gameplay-Frame-Rate-Test | 1080p 60 fps

توجه:همینطور برای God of War: Ascension هم تست فریم گذاشته که از سایت منبع میتونید ببینید.

خب همون طور که مستحضر هستید DF موثق ترین مقایسه گرافیکی آنالیزی انجام میده که همه منتظر انالیز GOW III با Remastered این بازی بینظیر و استدیو تک ـش بودیم.DF مقایسه فریم ریت نسخه PS3 با PS4 منتشر کرده که نکاتی از تکنیک و کارایی والای سانتا داره که خود آنالیزگر ـش عنوان مقایسه ، گذاشته ؛ سانتا چطوری تونسته اربابی کنه تو PS3 و دو GOW ساخته شده در اون زمان.

mqdefault.webp

میریم سر اصل مطلب دیگه هیچ جای بحث و فرق و... بعد دیدن این اسکرین ها و ویدیو انالیز باید گذاشت کنار و قدرت تک سانتا و GOW شاهد باشیم

عمکردی که سانتا مونیکا تو ساخت نسخه PS3 خیلی خاص بوده تو چندین صحنه فریم ریت PS3 به 60 رسیده 58-52 هم مکرر بعد 60 فریم افت میکنه به همین فریم ریت ها.

PS3: 58~52

تو کات سین ها و real time cutscenes همینطور فریم ریت متغیر بین 45-43.تو راه رفتن هم افرایش فریم دیده میشه همینطور بالا رفتن از دیوار.تو باس فایت real time کات سین ها هم افرایش فریم قابل توجهی هست

منبع
یوتیوب:watch?v=KJjHARbMoyw
لینک مستقیم شده ویدیو God-of-War-3-Remastered-PS4-vs-PS3-'Gaia'-Gameplay-Frame-Rate-Test | 1080p 60 fps

توجه:همینطور برای God of War: Ascension هم تست فریم گذاشته که از سایت منبع میتونید ببینید.

میدونی این تحلیل چه منظوری رو میرسونه؟!!!سانتا نسخه ps4 رو برا خنده پورت کرده بازی رو رسما کپی پیست کرده:d:d:bighug:

تعجب نداره که:)
یعنی رو پلی4 باید این گرافیک رو دانگرید میکردن تا 60 فریم بگیرن؟!! دیگه کمترین کاری که میشد بکنن این هست که فریم ثابت رو 60 بمونه تو پلی4

میدونی این تحلیل چه منظوری رو میرسونه؟!!!سانتا نسخه ps4 رو برا خنده پورت کرده بازی رو رسما کپی پیست کرده:d:d:bighug:

اصلا سانتا این به قول شماها پورت 2-3 ماهه کاراشو کرده . وگرنه چنانچه سخت درگیر ساخته نسخه جدید نبود تا 120 فریم ریت میرسوند . منظور دقیقا کار غیر ممکنه ـی که میکنه>:)

من موندم سانتا با اون سیستم پیچیده ps3 این بازی رو با همچین گرافیکی اونم 60 فریم چطوری ساخته اصلا فکر کردن در مورد این که رو ps4 می خواد چی تحویل بده مغز ادمو منفجر میکنه:d:d

هه با PS3 و اون معماری پیچیدش 5 سال پیش یه غولی تحویل داد سانتا به اسم GOW III که بازی نسل قبل اومده اما هیچ فرقی با نسل حاضر نداره
تصور کنید سانتا چی میخواد تحویل بده گاو جدید رو مغز منفجر میشه من وقتی تیزر گاو جدید تو PSX امسال پخش بشه و بعد اطلاعات بیاد بهتون میگم سانتایی که بهش میگین بیکار
فقط بلده کمک استودیوهای دیگه بکنه یعنی چی وقتی استاندارد جدید تایین کردن همه اون کسایی که به مادراستودیوهای سونی بد گفتن رو منشن خواهم کرد:d
گاو بعدی ابرشاهکار در زمینه بصری و فنی میدونید چرا؟چون سانتا یه بازی کنسل شده واسه PS4 ساخته و همه چیز PS4 الان دستشون اومده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or