PlayStation God of War III Remastered

550C4CF63A2DCC0004

نسخه سوم از سری God of War که در تاریخ March 2010 برای PS3 منتشر شد، نسخه Remastered آن امروز برای PS4 تایید شد و فعلا 1080p بودن resolution آن مشخص شده.
اطلاعات بیشتر به زودی منتشر می‌شود.
ویرایش:

- تاریخ عرضه بازی July 14 هست.
- قیمت بازی $39.99 هست.
- بازی دارای قابلیت Photo mode هست.
- بازی به صورت 60fps اجرا می‌شود.
- این عنوان شامل همه DLC های بازی می‌شود.

تعدادی عکس:

31730066136185899694.jpg

God-of-War-3-Remastered-Announce-Trailer-PS4
720p

آخرین ویرایش:
3 سالته؟ این جنگولک بازیا چیه دیگه؟!

نه عزیزم ، وقتی تیکه میندازی باید تحمل شنیدن جوابش رو هم داشته باشی ... آره قربونش

واقعا از نظر تو GoW:A سخت بود؟ پس شماها NG رو روی Master Ninja بازی کنید چیکار میکنید!
biggrin1.gif

اون تیکه ی آخرش (همین آسانسوره :دی) روی درجه ی سختی بالا تا قبل از آپدیت واقعاً سخت بود :دی بعد نکته ای که هست کریتوس یک میلیونیم ریو هایابوسا سرعت و تکنیک نداره :دی بابا با ریو یه چند تا حرکت روی در و دیوار میزنی یه چندتا Izuna Drop روی ملت ول میدی کار سبک میشه ولی کریتوس عین یه تنه ی درخت یه گوشه وایمیسه و ضربه های قدرتی میزنه :دی

آخرین ویرایش:
کلا داستان شروع شد دیگه ...
نسل تغییر کرد ، کنسول ها هک نشد ، همه 360 ها رو فروختن ریختن سر ِ 4 . تفسیر و تحلیل های نو برمبنای شنیده ها . عید هم که هست ، مدارس هم که تعطیل ِ خلاصه همه چی جور ِ دیگه .

anyway ، من تو نسل قبل اپیک ترین و حماسی ترین گیمی که بازی کردم GOW III بود . از کور کردن چشمهای پوسایدون ، به صلابه کشیدن هیدس گرفته تا طراحی هنری کم نظیر بازی و بعد تکنیکی فوق العاد ه قوی گرافیک بازی . به سادگی هر کدوم از مینی باس های بازی به اندازه یک مین باس قوی و زیبا کار شده بودن و هنوز نفس نفس زدن های سر بازی موقع جنگ با پوسایدون و زیبایی ساختار این باس رو یادمه .

اما هنوز هم این سوال برای شاید همه مون باقیه ، کریتوس هر چی بود و نبود رو نابود کرد . نمیدونم چی برای بازگو کردن میمونه ..

کلا داستان شروع شد دیگه ...
نسل تغییر کرد ، کنسول ها هک نشد ، همه 360 ها رو فروختن ریختن سر ِ 4 . تفسیر و تحلیل های نو برمبنای شنیده ها . عید هم که هست ، مدارس هم که تعطیل ِ خلاصه همه چی جور ِ دیگه .

anyway ، من تو نسل قبل اپیک ترین و حماسی ترین گیمی که بازی کردم GOW III بود . از کور کردن چشمهای پوسایدون ، به صلابه کشیدن هیدس گرفته تا طراحی هنری کم نظیر بازی و بعد تکنیکی فوق العاد ه قوی گرافیک بازی . به سادگی هر کدوم از مینی باس های بازی به اندازه یک مین باس قوی و زیبا کار شده بودن و هنوز نفس نفس زدن های سر بازی موقع جنگ با پوسایدون و زیبایی ساختار این باس رو یادمه .

اما هنوز هم این سوال برای شاید همه مون باقیه ، کریتوس هر چی بود و نبود رو نابود کرد . نمیدونم چی برای بازگو کردن میمونه ..

امیدوارم داستان به سمت خدایان نورس مصر یا حتی ژاپن بره(ژاپن واقعا بعیده ولی اگه بشه چی بشه)

دوستانی که مثل من علاقه داشتن God of War 1,2 هم توی نسخه Remastered می بود، می تونن به سادگی با یه شبیه ساز PS2 با کیفیت خیلی خوبی این نسخه ها رو اجرا کنن؛ کاش Ascension با این نسخه میومد و 60 دلار قیمت می خورد

ههههه GOW:AS بحثش جداست فکرکنم سخت ترین نسخه گاو باشه اونو 7 دفه بازی کردم دیگه رفتم سراغ مولتی پلیرش
بخش اسانسور که هیچی همه یه 5-6 دفه ای You Are Dead شدن روی Hard تقریبا رد کردنش غیر ممکنه:d
ههههه :|:|
شما بیا یه دست DS یا BB بزن ببینم :|
یا لااقل GOW III رو روی درچه TITAN 20 بار برو ببینم میتونی ؟ :|
اینا هنر نیست :|

ههههه :|:|
شما بیا یه دست DS یا BB بزن ببینم :|
یا لااقل GOW III رو روی درچه TITAN 20 بار برو ببینم میتونی ؟ :|
اینا هنر نیست :|
من همین الانشم دارم BB بازی میکنم بحث سر بازی های HnS هستش نه RPG :|
من رو مود تایتان بازی نکردم اما هارد بازی کردم تو Ninja gaiden هم رو مود مستر نینجا به نظرم نمیشه اصلا بازی کرد

هه، هفت روز نبودم چقدر خبر از دست دادم :دی پس ریمستر GoW 3 هم معرفی کردن، عجب! همونطوری که بقیه گفتن رسما IV و دنباله بودن GoW بعدی با این معرفی تایید شد :دی

کلا ریمستر کردن بازی کار خوبیه و باعث میشه کسایی که نسل قبل PS3 نداشتن بتونند باهاش آشنا بشن و تجربه اش کنند، ولی خب خداییش قیمت بازی بالاست، یعنی خیلی بالاست! حالا اگه کانتنت اضافی مثل درجه سختی، شخصیت، سلاح و... داشت یا چه میدونم مولتی Ascension رو یه جوری بهش اضافه میکردن باز یه چیزی ولی فقط یه 1080p/60fps کردن چیزی نیست که بخوان براش 40$ بگیرن، خصوصا که بازی مال 5 سال پیشه. به نظرم 20$ خیلی براش مناسبتر بود.

[MENTION=8883]Frobary[/MENTION] ممد به این میگن یه ریمستر گرون نه اونایی که بهشون گیر دادی :دی

با گفته دوستان موافقم سر قیمت بازی 40دلار آنلاینم نداشته باشه فقط یه فول اچ دی و60فریم این مدلی جفا در حق مصرف کننده س.

درسته ، این بازی حالا شاید یه کم بشه قیمت رو تحمل کرد ولی بازی های دیگه ای هستن که اصلا ارزش قیمت هایی که روشون میذارن رو ندارن ، سازنده هم به این ملت بدبخت میچاپونن و کسی نباید چیزی بگه ، ولی اگه کنسول هک بشه و قیمت بازی ها کم بشه به بعضی از دوستان بر میخوره .

من که میخرمش با هر قیمتی چون نسل پیش 360 داشتم ...قیمتش هم مهم نیست چون تابستان 3 4 تا بازی تاپ که عموم میپسندن داریم یکیشون هم GOD OF WAR و دیگری WITCHER و دیگری BATMAN هست....خدا رو شکر این تابستون بازی هایی که عموم زیاد میپسندن هم انتشار پیدا میکنن تا با کنسول نسل 8 سر ذوق بیایم ....

من که میخرمش با هر قیمتی چون نسل پیش 360 داشتم ...قیمتش هم مهم نیست چون تابستان 3 4 تا بازی تاپ که عموم میپسندن داریم یکیشون هم GOD OF WAR و دیگری WITCHER و دیگری BATMAN هست....خدا رو شکر این تابستون بازی هایی که عموم زیاد میپسندن هم انتشار پیدا میکنن تا با کنسول نسل 8 سر ذوق بیایم ....

قطعا منم این بازی رو میگیرم ، تو گیشه هر گیمری باید یه نسخه از God Of War باشه .

من تنها بازی هایی ( به جز چند تا JRPG ـه ناز ) که پلاتینیوم کردم و خودم رو موظف میدونستم به پلات کردنش Gow ها بوده همشون رو پلات کردم یعنی دیسک بازی رو میزاشتم تو دستگاه نگاه کریتوس رو میدیدم میترسیدم پلات نکنم :دی . ابهتی که کریتوس داره هیچ کس نداره تو دنیای گیم :دی

درود

دوستان الان بازی توی استور 39 دلار زده . به نظرتون الان pre order کنم یا اینکه ممکنه تو این 2-3 ماه باقی مونده تخفیفی چیزی بخوره ؟؟

قبل از عرضه تخفيف نميخوره.
به نظر من صبر كن بازي كه اومد ( چون تكراريه و حداقل من روي پي اس ٣ بازيش كردم زياد ) يكي دو ماه بعد از همين بازارسنتر بخر كه ارزون تر بيوفته واست ( كدي چيزيم نداره كه فرقي بين اك و استفاده شدش باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or