God Of War III و کمبود کنسول PS3

MG.Snake

کاربر سایت
god-of-war-3-ps3-slim.jpg

برای سونی زمان خوبی نیست تا مشکل کمبود کنسول تجربه کنه. بازی بزرگ God Of War III منتشر شده ولی بر طبق گزارشات سونی نمیتونه به اندازه کافی کنسول برای راضی نگه داشتن مشتری ها داشته باشه.
معاون اجرایی Merchandising آقای Tony Bartel به IGN گفت:ما اعتقاد داریم که Wii سریعتر از PS3 دچار این مشکل خواهد شد.خب ما پیش بینی میکنیم که این کمبودها باید قبل از چند ماه آینده بر طرف بشه.او افزود من به طور واضح مطمئن نیستم چرا این کمبود به وجود اومده شاید بدلیل تقاضای بی سابقه سخت افزار در ماه دسامبر باشه بنابراین کمبود کنسول PS3 همچنان ادامه خواهد داشت و حتی شاید بعد از دوره گرمی بازار فروش بازی God Of War III . . .
پیش از این Patrick Seybold در SCEA امسال گفت که کمبود کنسول PS3 مدت زیادی طول نخواهد کشید.

منبع

سونی کلا مدیریتش از ریشه و اساس گند زده
بله جالب بود سونی گند زده که شما داری الان روی این کنسول بزرگترین بازیها را انجام میدی
LG 2261 هم یک مدت نایاب شد این به این معنی است که LG از ریشه گند زده؟؟؟؟
این به دلیلی درخواست زیاد و فروش زیاد هست

به نظر من هم سونی باید از کارشناسان این تاپیک نهایت استفاده رو ببره، چون خودشون هیچی حالیشون نیست. واقعا حیفه این همه استعداد کشف نشده و بلااستفاده بمونن.
بابا حمایت الکی نکن و تیکه ننداز! لازمه بعضی وقتا منطقی باشی! این روز رو باید سونی پیش بینی میکرد که کنسول کم نیاره! اینجور پیش بینی ها هم کار مهندس صنایع هستش حالا هی الکی بگید نظرات درخشان و استعداد کشف نشده! اگه چیزی حالیشون بود که اینطوری نمیشد!؟
میشد؟
واسه یه کنسولی که ادعای هفته ای 1 میلیون کنسول رو داره:laughing: و خدا سال تجربه اینجور اتفاقات نباید بیفته!!!

به نظر من هم سونی باید از کارشناسان این تاپیک نهایت استفاده رو ببره، چون خودشون هیچی حالیشون نیست. واقعا حیفه این همه استعداد کشف نشده و بلااستفاده بمونن.

به نظرم باید تا حدودی خود سونی رو توی این امر مقصر دونست.یه کمپانی بزرګی مثل سونی باید چند تا آنالیزور ماهر داشته باشه که با دیدن فروش خوب اولیه پیش بینی این روند رو بکنه و از همون زمان سونی کارخونه هاش رو به صورت overtime فعال می کرد.الان هم مثل اینکه سونی خیلی تحت فشار هست.توی این چند ماهه بازی های خیلی بزرګی برای سونی عرضه شدند یا قراره عرضه بشوند.از یاکوزا توی ژاپن ګرفته تا همین gow3 که تک تک شون می تونستن یه systemseller باشند.اما این کمبود باعث می شه این فرصت ها از دست بره.
در ضمن من تا حالا خبری از کمبود توی ژاپن نشنیدم.ولی می ترسم با عرضه یاکوزا و gow3 و... توی ژاپن هم این روند کمبود ادامه پیدا کنه.

در طول یک ماه بازیهای بزرگی چون HR و Gow 3 حالا FF را فاکتور میگیرم چون انحصاری نیست برای این کنسول عرضه شدن
پس کم شدن کنسول چیز غیر منطقی به نظر نمیرسه
شاید سونی پیش بینی نمیکرد اینقدر کم بیاد چون hr به صورت وحشتناکی فروخت GOW هم که جای خود دارد
و این نشان دهنده این است که طرفداران این کنسول روز به روز افزایش مییابد

حالا سوال من این وسط اینه که چی به شماها میرسه که دارید بحث تخصصی درباره کم اوردن و نیاوردن این کنسول میکنید؟؟؟؟؟
این صرفا یه خبره که نمیشه تحلیل خاصی نسبت بهش ارائه داد!اگه اونا بیشتر یا کمتر بفروشن، هیچیش به جیب ماها نمیریزه فقط همین!

دوستان خواهش میکنم خودتون کنترل کنید من تا حالا دو تا از تاپیک خبرهایی که زدم بخاطر فن بازی و یک سری مسائل بسته شده. . . .
WTF?! :eek: سه میلیون یا 33 میلیون؟!
بله 33 میلیون . . .فروش فوق العاده ای داشته. .
میخواشتم خیرش دو روز پیش بذارم ولی حوصله ترجمه نداشتم
http://playstationlifestyle.net/2010/03/19/god-of-war-iii-33-million-day-1-sales/
امیدوارم هر چه زودتر سونی این مشکل حل کنه تا به فروش God of War III ضربه ای نخوره. . .

دوستان خواهش میکنم خودتون کنترل کنید من تا حالا دو تا از تاپیک خبرهایی که زدم بخاطر فن بازی و یک سری مسائل بسته شده. . . .

بله 33 میلیون . . .فروش فوق العاده ای داشته. .
میخواشتم خیرش دو روز پیش بذارم ولی حوصله ترجمه نداشتم
http://playstationlifestyle.net/2010/03/19/god-of-war-iii-33-million-day-1-sales/
امیدوارم هر چه زودتر سونی این مشکل حل کنه تا به فروش God of War III ضربه ای نخوره. . .
والا تا اونجایی که من یادمه فکر کنم کل ps3های فروخته شده حدود35M باشه.
این خبری هم که گذاشتی میگه 33M دلار فروخته،نه 33M نسخه;)هر چند که منبع باز هم نمیشه

سلام
اینجا رو با سیرک اشتباه گرفتین که هر کدومتون میاد یه شیرین کاری میکنه و بقیه بهش میخندن یا با چاله میدون که هی تیکه بار هم میکنین ؟
یا خودتون درست تاپیک رو مدیریت میکنین یا از خجالت تاپیک و افراد خاطی در میام .
----
پ.ن : افراد خاطی شامل اونایی که الان پستهاشون رو پاک کردم ولی جریمه نشدن هم میشه .

این کمبود ادامه داره.وقتی انبار و ذخیره خالی بشه هرچقدر که تولید کنن تازه میتونن امید داشته باشن که اون دخیره رو پر کنند.ولی وای به حال زماانی که کل انبار خالی بشه.این وضع میتونه تا مدت ها گربانگیرشون بشه و موازی با تولید کنسول به پیش بره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or