God of War II می توانست یک Launch Title برای PS3 باشد!

Silent Death

کاربر سایت
godofwar.jpg

God of War II می توانست یک عنوان اولیه برای PS3 باشد.

آقای Shuhei Yoshida، رییس کل استودیوهای SCE در گفتگو با Game Informer چنین گفت.

اگرچه، آقای یوشیدا اصرار دارد که علیرغم مذاکرات فراوان بر سر این حرکت (آوردن GoW II بر روی PS3)، از نگه داشتن این عنوان بر روی PS2، و سپس حرکت به سمت PS3 اصلا پشیمان نیستند.

" در واقع، ما مذاکرات زیادی درباره ی این موضوع داشتیم. اما من همیشه اعتقاد داشتم، که این عنوان باید برای PS2 عرضه شود."

" بسیاری بر این عقیده بودند که این عنوان باید به PS3 منتقل می شد. من نیز اعتقاد داشتم که God of War II می توانست پرفروش ترین و بهترین بازی سال شود. تا به حال، همیشه شاهد این موضوع بوده ایم که بعد از عرضه ی یک کنسول جدید، بازی ساز ها باید وقت زیادی را صرف کنند تا با سخت افزار و نرم افزار آن آشنا شوند."

" من برای استودیوی سانتا مونیکا این موقعیت را متصور شدم تا با ساخت شماره ی دوم بازی، شناخت خود را نسبت به کنسولی که کاملا با آن آشنا بودند، کامل کنند. این استدلال من مورد حمایت تیم سازنده و شرکت سونی قرار گرفت. از نتیجه ی این کار نیز بسیار راضی هستیم. بنابراین اگر می خواهید بپرسید که"آیا از عرضه ی بازی برای PS2 پشیمان هستید؟"، باید بگویم هیچ وقت از اینکه God of War II بر روی PS2 عرضه شد، پشیمان نبوده ام."

لازم به ذکر است که God of War II به همراه شماره ی اول از این سری، به عنوان قسمتی از God of War Collection، راه خود را به PS3 باز کردند.

در حالی که Collection، سال پیش در آمریکا عرضه شد، دیروز سونی اعلام کرد که قصد دارد بازی را در بریتانیا هم عرضه کند. اگرچه هنوز برنامه ای برای عرضه ی جداگانه بازی، تایید نشده است. چرا که در حال حاضر این عنوان فقط به همراه God of War Ultimate Trilogy Edition فروخته خواهد شد.

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or