sajadgamer
کاربر سایت
درچه موضوعی اگه میتونم تا منم کمک کنم.
کریتوس زمانی به خدایان کمک کرد و با اونها بود که اریز بهش کمک کرد و اون ماموریت هایی که انجام میداد برای اریز بود.کریتوس به خدایان المپیوس خدمت می کند و دستورات آن ها را انجام می دهد.او درپی این است که تمام جهان را بگیرد و به خدایان المپوس خدمت کند.
چشم حتمامیشه از عکس های کوچیک استفاده کنی؟کل تاپیک بهم خورده.
من یه سوال واسم پیش اومده ببین:
کریتوس زمانی به خدایان کمک کرد و با اونها بود که اریز بهش کمک کرد و اون ماموریت هایی که انجام میداد برای اریز بود.
و این داستان ماله قبل از God 1 هست ولی چرا در نسخه PSP چیزی درمورد اریس و ماموریت اتنا اشاره نشده.
ببین داداش sajad gamer درست میگه.کریتوس قبل از جنگ با بربرها اصلا کاری با خدایان نداشته.سرنوشت طوری گره خورد که اون خودش رو بنده اریس کنه و سرنوشتش با خدایان گره بخوره.چشم حتما
اینو نمی دونم اما فکر کنم موضوع به قبل از اریس بر می گرده و اولای کار کریتوس که به خدایان المپیوس اطمینان داشته و بهشون خدمت می کرده رو به نمایش می گذاره
درمورد داستان میخواهی یا کیفیت کاری بازی؟
از نظر داستان باید اول باشه اما ورودش 3وم هست.
نه بابا كلا ميگم , مثلا من 2تا gow رو رو ps2 ديدم اسماشون چيه ؟(اصلا اسم دارن , يا بهشون ميگن gow1 يا 2)
يعد شنيدم gow3 رو ps3 مياد .... درسته ؟ آيا اين chains of olympus همون gow ري هستش كه واسه ps3 اومده ؟
gow2 دو سال بعد از gow1 ومد!با سلام
ببین دوست عزیز ما کلا 4 تا بازی God داریم:
God Of War 1: این بازی اولین نسخه از مجموعه God Of War هست و به صورت انحصاری برروی PS2 وجود دارد که داستان بازی رو اول از اینجا میفهمی.
God Of War 2: این بازی دومین نسخه از بازی های God Of War بوده و بعد از 2-3-4 سال بعد از God Of War 1 وارد شد و ادامه نسخه ی قبلی بوده.
God Of War chains of olympus: این بازی بعد از God 1 و God 2 وارد بازار شد و به صورت انحصاری برای PSP تایید شد .داستان این بازی به قبل از God 1 بر میگرده.
God Of War 3: این بازی 4 مین نسخه از بازی های God Of Warاست اما به دلیل این که ادامه God 2 بوده شده God Of War 3 و هنوز وارد بازار نشده و به صورت انحصاری برروی PS3 قرار میگیرد.
و اسم این بازی ها هم God Of War: یعنی خدای جنگ هست.که برای راحتی میگنGod .
و اسم این بازی ها هم God Of War: یعنی خدای جنگ هست.که برای راحتی میگنGod
God Of War chains of olympus بازی نکردم به نظرتون ارزش pspخرید داره؟؟؟