God of War Collection

آيا اين بسته را ميخريد

• بله

رای‌ها: 273 73.6%
  • نه

رای‌ها: 98 26.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    371
الان 2 رو تموم كردم چقدر آخرش قشنگ تموم شد ! برعكس 1 كه همه جاي بازي رو يادم بود حتي جاي خيلي از صندوق هارو اما 2 رو زياد يادم نبود ! واقعا گيم پلي بازي بسيار پيشرفت كرده بود . وقتي هر 2 رو پشت هم بازي ميكني به راحتي ميتوني اين پيشرفت رو احساس كني ! 3 هم كه ديگه خداي گيم پلي هست !

كلا بسي لذت برديم از تجديد خاطراتمون :biggrin1:

آقا توی یک اونجایی که میرسه به پل و سر اون بابایی که اون طرف هست داد میزنه که آقا دسته رو ول کن و اینا. طرف هم میترسه ول کنه باید چیکار کنم؟ فکر کنم باید اون قابلیتی که ملت رو خشک میکنه رو آپگرید کنم. اشتباها هر چی رد اورب داشتم رو خرج blade of chaos کردم. سیو هم ندارم از چک پوینت قبلی. چه خاکی بریزم سرم؟ فقط نگید برو از اول:دی

آقا توی یک اونجایی که میرسه به پل و سر اون بابایی که اون طرف هست داد میزنه که آقا دسته رو ول کن و اینا. طرف هم میترسه ول کنه باید چیکار کنم؟ فکر کنم باید اون قابلیتی که ملت رو خشک میکنه رو آپگرید کنم. اشتباها هر چی رد اورب داشتم رو خرج blade of chaos کردم. سیو هم ندارم از چک پوینت قبلی. چه خاکی بریزم سرم؟ فقط نگید برو از اول:دی

نه بابا آپگريد كيلو چنده ! بايد اون قدرتي كه برق پرتاب ميكنه رو بگيري ! بايد برگردي يه جايي 2 راهي بود ازون يكي راه بري دقيق يادم نيست كدوم راه بود يكم بگردي پيدا ميشه ! :biggrin1:

فعلا نسخه 1 رو تموم کردم فوق العاده بود اصلا باورم نمیشه این همه خلاقیت رو تو یه بازی ندیده بودم ...
راستی فقط یکی از تروفی هام مونده کسی نیست بگه او 10 تا Chaleng رو چطوری ردش کنم بهتره؟؟؟

دوست عزیز اونجا لازم نیست کار خاصی انجام بدی
کافیه طرف رو با استفاده از قدرت Zeus که همون برقه هستش بکشی ! :biggrin1:

کمک فوری !
من یه جای GOW II موندم
تو یه اتاق که درش بستس و 2تا دوکمه داره که باید بری روش تا در باز شه سمت چپ و راست هم دوتا اتاقک هست که تو چپیش یه دکمس و اون یکی دکمه وسط اتاقه ، یه جنازه هم افتاده که میشه رو اون دکمه وسطی گذاشت من اونجاش موندم که او یکی دکمه رو چجوری نگه دارم !!!
اگه با عکس توضیح بدید ممنون میشم ( توضیح اگه کامل نیست بگید)

کمک فوری !
من یه جای GOW II موندم
تو یه اتاق که درش بستس و 2تا دوکمه داره که باید بری روش تا در باز شه سمت چپ و راست هم دوتا اتاقک هست که تو چپیش یه دکمس و اون یکی دکمه وسط اتاقه ، یه جنازه هم افتاده که میشه رو اون دکمه وسطی گذاشت من اونجاش موندم که او یکی دکمه رو چجوری نگه دارم !!!
اگه با عکس توضیح بدید ممنون میشم ( توضیح اگه کامل نیست بگید)
اون جسد رو از اتاق سمت راست برداشتین.ببرینش همونجا بندازیدش تو اون ابه بعد سریع برید تو اتاقک سمت چپ اب جسد رو میاره اونجا جسدو بردارین بندازین رو دکمه. بعد خودتون بیاید رو دکمه که وسط راهه. در که باز شد سریع از زیرش رد بشین البته قبل از رفتن سمت راست بالا یه سری علفه که اگه با اون نیروی تیر کمون بزنید چندتا جعبه واسه red orb هست اگه خاستین اونارو هم بگیرید بد نیست

اون جسد رو از اتاق سمت راست برداشتین.ببرینش همونجا بندازیدش تو اون ابه بعد سریع برید تو اتاقک سمت چپ اب جسد رو میاره اونجا جسدو بردارین بندازین رو دکمه. بعد خودتون بیاید رو دکمه که وسط راهه. در که باز شد سریع از زیرش رد بشین البته قبل از رفتن سمت راست بالا یه سری علفه که اگه با اون نیروی تیر کمون بزنید چندتا جعبه واسه red orb هست اگه خاستین اونارو هم بگیرید بد نیست
اونا رو گرفتم :دی
دستت درد نکنه :دی

دوستان من تو شماره ی اول گیر کردم .
تو اون مرحله ای که یک مجسمه از Poseidon هست ، من تا جایی رفتم که چند تا Nyad هست ، بعد که از آب اومدم بیرون چند تا از اون دشمن ها رو کشتم ولی بعدش نمی دونم باید چی کار کنم .
تو یک اتاقی هستم که وسطش یک فرورفتگی هست و صورت Poseidon روی اون حکاکی شده . ته اتاق هم پر از کوزه هستش که Orb میده .
چی کار کنم ؟

دوستان من تو شماره ی اول گیر کردم .
تو اون مرحله ای که یک مجسمه از Poseidon هست ، من تا جایی رفتم که چند تا Nyad هست ، بعد که از آب اومدم بیرون چند تا از اون دشمن ها رو کشتم ولی بعدش نمی دونم باید چی کار کنم .
تو یک اتاقی هستم که وسطش یک فرورفتگی هست و صورت Poseidon روی اون حکاکی شده . ته اتاق هم پر از کوزه هستش که Orb میده .
چی کار کنم ؟
یکم بیشتر توضیح بده !

بعد از اونجایی که یک سرباز بیچاره رو آتیش می زنیم ، به یک سالن بزرگ می رسیم که تهش یک مجسمه از Poseidon هست .
بعد از اینکه از اون سوراخ می ریم تو و یک اهرم رو می کشیم عقب . پشت اون مجسمه چند تا سنگ میاد عقب که میشه ازشون رفت بالا . بعد از اینکه ازشون رفتیم بالا ، میریم تو یک حفره ی غار مانند .
بعد از اینکه یک ذره رفتیم جلو میره تو آب . یک ذره جلوتر یدونه Nyad ، بعدش از یه ذره که میری جلو از آب میای بیرون و چند تا دشمن هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or