God of War Collection

آيا اين بسته را ميخريد

• بله

رای‌ها: 273 73.6%
  • نه

رای‌ها: 98 26.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    371
دوستان در god of war 1 وقتی بازیرو روی درجه god تموم میکنی . تو قسمت treasure یه ویدیو به نام secret messsege 1 واز میشه و یک کدو نشون میده میخواستم ببینم این کد به چه درد میخوره .

دوست عزيز رو گاد وقتي اريس رو بار اول ميزني و داخل جادويه اريس مجبور به محافظ از زن كريتوس ميشي !‌اونجا رو چطوري رد كردي ؟
من رو گاد به اونجا رسيدم هر كاري ميكنم زنش ميميره ! :evil: يه راه حلي روشي چيزي نداري‌؟

یکمی که زن و بچش ضربه خوردن برو پیششون یک دکمه ای رو میگه بزن(یا دایره بود یا مثلث)اون رو که بزنی جونشون پر میشه!البته از جون تو کم میشه!ولی خوب اینجوری اونا زنده میمونند!

god of war

داداش اونجا خیلی سخته خودم 2 هفته اونجا گیر کرده بودم . باید در ابتدا از فن مربع را یک بار میزنی دفعه ی دوم مربع رو نگه میداری همون فنی که شمشیرارو تغریبا به طور افقی 180 درجه میچرخونه . با این فن وقتی دیوار خونه خراب شد دشمنارو به بیرون پرت میکنه تا جایی که میتونی باید نذاری خونه زنه کم شه . وقتی دیدی خیلی شاوغ شد L3 و R3 که خشمه بزن همراش از برق استفاده کن . بعد که تموم شد فن قبلی رو دوباره اجرا کن . باید حواست باشه اگه خون زنه کم شد از همون خشمی که یه سری اژدها میاد استفاده کنی بعد بری پیش زنه دایره رو نگه داری تا دوباره خشمت پور شه . در کول سخته ولی اگه تمرین کنی میتونی انجام بدی . اگه توضیحاتم بد بود دیگه شرمنده هرچی میدونستم گفتم

امروز یه زنگ به DC زدم و بازی رو خریدم.باید بگم واقعا توی فروشنده های ایرانی برای بازی PS3 منصف ترینشون DC هست.بازی رو 60 تومن خریدم که با هزینه ی پیک شد 65
ولی انصافا چقدر کیفیت تصویر و صدا بالا رفته اصلا انکار نه انگار اینکه جلو روته gow2 یا GOw 1 هست.البته نسخه دوم که همون اوایل که واسه PS2 اومد هم از نظر گرافیک و صداگذاری انقلاب کرد.
در کل اگر کسی برای خرید این بازی دودله 100% بره بخره که پشییمون نمیشه.اگر هم اصلا نمیخواد بخره سعی کنه دودل شه که بره بخره :biggrin1:

دوست عزيز رو گاد وقتي اريس رو بار اول ميزني و داخل جادويه اريس مجبور به محافظ از زن كريتوس ميشي !‌اونجا رو چطوري رد كردي ؟
من رو گاد به اونجا رسيدم هر كاري ميكنم زنش ميميره ! :evil: يه راه حلي روشي چيزي نداري‌؟
زنه وقتی جونش کم شد بری پیشش یه دکمه بزنی بقلش میکنه :biggrin1: بعد جون زنه زیاد میشه و جون تو کم...
از Magic Hades استفاده کن.
Rage بزن...
اونقدر بکش تا تموم بشن :d

اقا اون تروفی BOSS BATCH 3 رو چطوری میشه گرفت ؟!؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان یه سوال داشتم :
این بازی رو میشه از دوبی اورد؟
شنیدم اونجا ممنوع شده درست میگن؟
اخه اینجا خیلی گرون میدن انگار نه انگار این بازی 40 دلاره
ممنون

سلام دوستان یه سوال داشتم :
این بازی رو میشه از دوبی اورد؟
شنیدم اونجا ممنوع شده درست میگن؟
اخه اینجا خیلی گرون میدن انگار نه انگار این بازی 40 دلاره
ممنون
همه اینایی که اینجا هست از اونجا آوردن
اونجا هم خیلی خوب بدن بهت 50 هزار
از همینجا بگیر

این ویدیو ها از پشت صحنه ی بازی رو دیدی؟ :d خیلی جالبند!
وقتی بازی تو دستگاه هست برید تو XBM قسمت ویدیو ببینید! آخریاش خیلی جالبند! مثلا یکیش مراحلی رو نشون میداد که از بازی حذف شدن! :d

من برای گرفتن این Muse key ها تو GoW 1 به مشکل برخوردم. یکیشون تو مرحله ی Challenge of Atlas هست که متاسفانه پیدا نکردم، میخواستم ببینم بعد از اینکه از اونجا خارج شدم، راه برگشتی وجود داره؟

به خاطر همون صحنه هایی که داره!! :d برای همین این بازی به اندازه ی بقیه بازی ها شده قیمتش دیگه! باید حدود 40 تومن باشه ولی 60 تومن میفروختن :d (چون باید از آمریکا میوردن و ... )

کسی با یه سری باگ های وحشتناک !! توی این کالکشن مواجه شده !؟ ;) من دیروز داشتم با اریس مبارزه می کردم . یهو اریس بریک مغزی زد :biggrin1:و بدون حرکت موند . هر چی باشمشیر بهش ضربه می زدم جونش کم نمی شد و از توش رد می شد . اونم هیچ حرکتی نمی کرد . مجبور شدم چک پوینت رو ریست کنم و دوباره از اول باهاش مبارزه کنم !!! توی شماره دوم هم چند تا باگ وحشتناک دیدم !! اینا پورت کردن بلد نیستن !!؟

کسی با یه سری باگ های وحشتناک !! توی این کالکشن مواجه شده !؟ ;) من دیروز داشتم با اریس مبارزه می کردم . یهو اریس بریک مغزی زد :biggrin1:و بدون حرکت موند . هر چی باشمشیر بهش ضربه می زدم جونش کم نمی شد و از توش رد می شد . اونم هیچ حرکتی نمی کرد . مجبور شدم چک پوینت رو ریست کنم و دوباره از اول باهاش مبارزه کنم !!! توی شماره دوم هم چند تا باگ وحشتناک دیدم !! اینا پورت کردن بلد نیستن !!؟
دقیقا واسه منم همچین مشکلی پیش اومد.اونم 2بار:((
خون ares به آخرش میرسید یهو میرفت تو خلصه:biggrin1:

دقیقا واسه منم همچین مشکلی پیش اومد.اونم 2بار:((
خون ares به آخرش میرسید یهو میرفت تو خلصه:biggrin1:
برای من که تا حالا همچین مشکلاتی پیش نیومد...:-"
فریز هم تاحالا نکرده...:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or