Niko Bellic
کاربر سایت
فکر نکنم...آخه چیز جدیدی که به بازی اضافه نشده....بازی هم کیفیتش انچنان متحول نشده.يه سؤال به اين بسته هم امتياز ميدن سايتا؟:confused:

امیر حدود 18 روز دیگه میادمیشه بگید این نسخه کی میاد !؟
من هم فکر نکنم که امتیازی داده بشه چون فقط کیفیت کار رو بیشتر کردن و چیز دیگه ای عوض نشده.يه سؤال به اين بسته هم امتياز ميدن سايتا؟:confused:
شما داری GOW با کیفیت SD رو با HD مقایسه میکنی؟ فکر کنم همه کسایی که PS2 داشتن این 2 عنوان رو بازی کردن. دمو هم انگیزه رو برای خرید بازی بیشتر می کنه.مگه شما GOW 1 و 2 رو روی PS2 بازی نکردید؟
فقط برای دموی GOW3 دارید میخرید؟

تروفي رو فراموش كردين.مهم ترين مساله براي هاردكور ها همين تروفيش هست :smile:من که هنوز هم دارم gow2 رو بازی میکنم واقعا بازی که ادم ازش نمیتونه دل بکن
حتما اینو میخرم تروفی گرفتن از این بازی چه حالی دار
غیر ازHD فریم و AA رو هم بهش اضافه کنید چه شود
BD فیلم District 9 هم کد دمو رو داره برید اونو بخرید:biggrin1:شما داری GOW با کیفیت SD رو با HD مقایسه میکنی؟ فکر کنم همه کسایی که PS2 داشتن این 2 عنوان رو بازی کردن. دمو هم انگیزه رو برای خرید بازی بیشتر می کنه.

دوست عزیز خیلی ها دیگه ps2 ندارن که برن Gow 1 & 2 رو بخرن و بازی کنن . و یه یادی بکنن از این بازی فوق العاده . خیلی ها ممکنه یکی از نسخه های این بازی رو تا به حال انجام نداده باشن ! حالا به هر دلیلی !! نسخه دوم بازی اواخر عمر ps2 اومد و خیلی ها اونموقع ps2 رو رد کرده بودن و اماده شده بودن برای خرید کنسول های نسل حاضر و هزاران دلیل دیگه که می تونه برای خرید این پک ارزشمند مهم باشه .BD فیلم District 9 هم کد دمو رو داره برید اونو بخرید:biggrin1:
داستانش که تغییری نکرده همونه
==
یعنی شما بازی که 500 تا تک تومنی! خریدید رو میخواید 50 دلار بالاش پول بدید فقط برای گرافیک کمی بهتر؟
یعنی واقعا میتونند گرافیک رو انقدر ارتقا بدن که 50 دلار بیرزه؟:confused:
BD فیلم District 9 هم کد دمو رو داره برید اونو بخرید:biggrin1:
داستانش که تغییری نکرده همونه
==
یعنی شما بازی که 500 تا تک تومنی! خریدید رو میخواید 50 دلار بالاش پول بدید فقط برای گرافیک کمی بهتر؟
یعنی واقعا میتونند گرافیک رو انقدر ارتقا بدن که 50 دلار بیرزه؟:confused: