خوبه همينجوری پيش بريد عالی ميشه ..
ميگم ميشه يکی بمن لينک اون بخشی رو که Cory Balrog که Director بازی هست يا يکی از سازندگان بازی رسماً گفتند حجم بازی برای UMD مشکل ميآفرينه رو به منم بده تا بخونم ؟!!
ممنون
حسام جون داستان بازی قبل از شماره 1 اتفاق میافته و تفریبا میشه لقب صفر رو به بازی داد. داستان بازی در مورد همون 10 سالی است که کریتوس به خدایان المپ خدمت میکنه.
اگه مثل درایور 2 باشه که هیچ کاریش نمیشه کرد!!!! مجبوریم umd رو بخریم! (سایلنت هیل هم همین مشکل رو احتمالا داشته میشه! وقتی دموش 600 مگه!!!)
در مورد بازی هم که تریلر ها کولاک بود خصوصا اونجایی که با غول ها مبارزه میکنه!......
فقط خدا کنه کوتاه نباشه یه ماهی بریم سرکار عید میشینیم حالشو میبریم!
من توي دموهايي كه از بازي ديدم مخصوصا اون غولي كه كلش در زده بود بيرون افت فريم رو ديدم.....بالروگ جون(كارگردان رو ميگما چون با هم نداريم اينجوري گفتم)چيزي نگفته كه درست ميشه يا نه؟؟؟
من توي دموهايي كه از بازي ديدم مخصوصا اون غولي كه كلش در زده بود بيرون افت فريم رو ديدم.....بالروگ جون(كارگردان رو ميگما چون با هم نداريم اينجوري گفتم)چيزي نگفته كه درست ميشه يا نه؟؟؟
قیافه کریتوس چرا این شکلیه! اما خداییش هیچی جای کنترل ps2 رو نمیگیره خیلی سخته ادم بخواد برای قلت خوردن به طرفین هم L وهم R رو بگیره بعد تازه انالوگ رو تکون بده
من هم دموی این بازی رو دانلود کردم . به نظر من خیلی قشنگه . البته در بعضی از جاها افت فریم هم مشاهده میشه که امید دارم تا زمان عرضه نسخه ی کامل این بازی این مشکل هم رفع بشه . گرافیک بازی واقعا عالیه و به نظر من گیم پلی هم خیلی خوبه . شخصا ار نظر کنترل بازی هیچ مشکلی نداشتم و به نظر من بهترین کنترل رو روی Psp پیاده کردن . پیشنهاد میشه بقیه ی دوستان هم این دمو را دانلود کنند و نظرشون رو اینجا بیان کنند .
امتیاز من به نسخه دموی بازی 8.5 از 10 هست:
گرافیک=9
گیم پلی=9
داستان=8
موسیقی=8
البته امتیاز دادن از روی نسخه دمو کار درستی نیست
بازی همش نکات مثبته:biggrin1:پس نکات منفی رو میگم:
گرافیک=افت فریم محسوس/گرافیک حتی میتونه از اینی که هست بهتر باشه/چهره کریتوس/تار شدن صفحه(البته این مشکل رو اکثر بازی های psp دارن!)
گیم پلی=Boss Fight ها عالیست ولی میتونست بهترم باشه/فقط یک نوع Grab داره/همونطور که سیستم مبارزاتی تو gow2 نسبت به gow1 تغیرات خیلی خوبی کرده بود اما تو این بازی اونطور که انتظار داشتم تغییر نکرد(فنون هیچ تغیری نکرده بود هیچ دو تاشم ورداشته بودن!)/کنترل چندان خوش دست نیست(این هم با توجه به بقیه بازی های psp مشکل به حساب نمیاد!)
داستان=با توجه به زمان اتفاق افتادن بازی انتظار داستانی در حد gow1&2 رو نداشتم ولی میتونست از این بهتر باشه/کریتوس مصنوعی بازی میکنه
موسیقی=موسیقی gow1&2 انقدر عالی بود که از موسیقی این یکی خوشم نیومد(در حد سری gow نیست!)
در کل هرکی psp داره آب دستشه بزاره زمین بره نسخه دموی این ابر بازی رو دانلود کنه!
من بازی رو در عرض 5:47 دقیقه تموم کردم. چرا انقدر بازی کم بود ؟
در ضمن یه جا بود یادمه میگفت بازی 11 ساعت طول میکشه که کم هست و اینا ( تاپیکش تو اخبار خود همین سایت هم هست که البته تاپیکش قفل شد بهزاد هم قفلش کرد فکر کنم )
امتیاز من: