God of War: Chains of Olympus - DEMO

امروز دموی این بازی رو گرفتم . از عالی هم بالاتر . واقعا کنترل بازی عالی کار شده بود که مسئله اصلی هست . کل اون دمو سراسر هیجان بود . گرافیک هم عالی . تو تقریبا 2 صحنه که خیلی شلوغ بود کمی بازی کند شد و فکر می کنم تا زمان ریلیز بازی این مشکل هم کامل بر طرف بشه . اون کشتی ها هم که در دریا بودند اگر دقت کنید روی بادبانهاشون یکی از آرم های ایرانیان باستان هست که اگر اشتباه نکم اونو تو تخت جمشید دیدم و فکر کنم (بازم اگر اشتباه نکم) اهورامزدا بود .
دمو خوبی بود و دهانمون رو هم حسابی آب انداخت . واقعا صبر برای این بازی حالا با بازی کردن این دمو واقعا سخته . :( :((

آخرین ویرایش:
این صفحه را نگاه کنید به نظرتون بین نسخه ی UC و PAL فرقی در مرحله ها وجود داره اون اسپیکال ادیشن چی هست؟
او یکی چی هست؟
http://www.gamefaqs.com/console/ps2/data/932295.html
دوست من مثل اینکه شما اسم تاپیک رو دقیق نخوندی.;)
یا اینکه.....
196.gif

بی خیال این لینک شما مربوط به gow2 هست.
1.gif

پ.ن:یه چند روزیه که مدیرا به انجمن psp سری نمیزنن.
23.gif

اقا اين كاربر goldante(اسمتونم نگفتم شايد دوست نداشتيد بگم) خيلي به ما حال داد باعث شد ما هم از دمو بي بهره نمونيم دستش درد نكنه
فقط ميشه گفت عالي همين و بس:biggrin1: گرافيكش خيلي خيلي بالا بود يه چيزي نزديك به gow 2 كه به نظر من تو برخي افكتها نسخه ي psp حتي بهتر بود
راه رفتن و نحوه ي پريدن كراتوسم بهتر شده

دل مارو که حسابی اب کردین!
چند هفته ای بود پی اس پی رو ترک کرده بودم ولی مثل اینکه دوباره باید بشینم پاش D=
نمی تونم تا دانلودش صبر کنم!

دوستان من از تورنت پست اول دانلود کردم اما نمی دونم چطوری باید فایل ISO رو تو PSP اجرا کنم آخه PSP هم کپی خور نیست! آیا باید ISO رو Mount کرد و فایل های داخلشو کپی کرد . لطفا یه راهنمایی کنین ممنون.

دوستان من از تورنت پست اول دانلود کردم اما نمی دونم چطوری باید فایل ISO رو تو PSP اجرا کنم آخه PSP هم کپی خور نیست! آیا باید ISO رو Mount کرد و فایل های داخلشو کپی کرد . لطفا یه راهنمایی کنین ممنون.
اگه كپي خور نيست، نميتوني اين بازي رو اجرا كني.
اول از همه بايد دستگاه رو كپي خور كني.

اگه كپي خور نيست، نميتوني اين بازي رو اجرا كني.
اول از همه بايد دستگاه رو كپي خور كني.

سلام امروز خودم با توجه به آموزش هایتان کپی خورش کردم:love::):dancing::thumbsup:

خیلی ممنون فریم ویر 3.52 M33 رو ریختم. الانم بازی رو اجرا کرد خیلی ممنون. یه سوال دیگه اگه ممکنه بگین چطوری به آپدیت 4 این فریم ویر ارتقا بدم ممنون میشم.:)

سلام امروز خودم با توجه به آموزش هایتان کپی خورش کردم:love::):dancing::thumbsup:

خیلی ممنون فریم ویر 3.52 M33 رو ریختم. الانم بازی رو اجرا کرد خیلی ممنون. یه سوال دیگه اگه ممکنه بگین چطوری به آپدیت 4 این فریم ویر ارتقا بدم ممنون میشم.:)
به تاپيك زير برو پست اول رو بخون، اونجا كه نوشتم "آخرين آپديت (4#) براي فريمور 3.52M33"
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=6072

به تاپيك زير برو پست اول رو بخون، اونجا كه نوشتم "آخرين آپديت (4#) براي فريمور 3.52M33"
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=6072
ممنون.

دوستان ورژن فول این بازی GOD OF WAR رو از کجا دانلود کنم لینک RS نباشه اگه ممکنه مستقیم گیر اوردین بزارین. ممنون. خیلی بازیش توپ بود.:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or