دوست عزيز لطف كنيد سوالاتونو تو قسمت مربوط به خودش مطرح كنيد خودتونم زودتر جواب ميگيريدیه بزرگواری لطف میکنه یه لینک دانلود از بازی برام پخ کنه؟ تورنت شدیدا سرعتش پایینه
http://forum.bazicenter.com/thread75352/
دوست عزيز لطف كنيد سوالاتونو تو قسمت مربوط به خودش مطرح كنيد خودتونم زودتر جواب ميگيريدیه بزرگواری لطف میکنه یه لینک دانلود از بازی برام پخ کنه؟ تورنت شدیدا سرعتش پایینه
داداش شوخیم کجا بود
واقعا پلات کردم
تا اخر شب یکسری عکس و ویدیو ازش اپلود میکنم
اگه میخوای پست دیشبمو ببین ، اون موقع ۸۷٪ بود
اگه اشتباه نكنم فقط ي تروفي انلاين داره كه اونم ميده سريع!نه چون تازه مولتیش راه افتاد تعجب کردم.پس پلاتش سخت نیست!!!!
خب نمی دونم کسی اینو گفته تا الان یا نه. اما توی بازی یه کد مخفی وجود داره.
درست مثل GOW I که یه شماره تلفن به صورت کد مخفی توی بازی وجود داشت (که با زنگ زدن بهش یه پیام از طرف کریتوس می شنیدین ) توی GOW: A هم یه پیام مخفی روی یکی از تابلو های نقاشی توی کوه Olympus وجود داره.
Aletheia که توی متن بهش اشاره شده، الهه ی حقیقت ـه یونانی ـه. اما در مورد کد توی عکس. این کد با QUJ شروع میشه و با QUJ تموم میشه. پس میشه گفت که تمام کلمه های این کد سه حرفی هستن. کلمه های سه حرفی ای که میشه با این کد ساخت (و معنی داشته باشه) این ها هستن:
BIG TO A STILL LONG BIG
RUN FISH FULL LION RUN
TBA USE DUB III SCA TBA
KEY NUMBNESS SUZY KEY
BEG LUCKLESS SUNG BEG
GET LOCKLESS SORT GET
HER DAY NEVER YET HER
احتمال هم داره که این حرف ها مخفف یه کلمه باشن. مثلا EEE یعنی E3 و PHI هم یه حرف یونانی ـه. اما قضیه جالب تر میشه.
با تغییر زبان بازی، کد هم تغییر می کنه:
وقتی کد های جدید رو کنار هم میچینیم، این کلمات احتمالی به دست میاد:
English: SUN BIRD BULL LION SUN
French: SOLEIL OISEAU BOEUF LION SON SOLEIL
Portuguese: SOL PASSARO TOURO LEAO SOL
Spanish: SOL AVE TORO LEON SOL
خورشید، پرنده، گاو و شیر به شدت یاد آور افسانه ی باستانی ایرانی یعنی میترا (Mithra) هست. تو افسانه های ایرانی اومده که میترا الهه ی نور و روشنایی بوده. میترا بعد از اینکه از یه تیکه سنگ به دنیا اومد، یه گاو رو کشت و از خدای خوشید کمک گرفت. همچنین از نقاشی و مجسمه هایی که از میترا وجود داره، میشه در کنارش حیواناتی مثل شیر و پرندگانی مثل عقاب رو دید.
------
خلاصه این هرچی هست، یه جورایی به آینده این سری مربوط میشه.
اطلاعات بیشتر:
God of War: Ascension Has A Secret Code, But What Does It Mean? - NeoGAF
كسايي كه مولتي بازي ميكنن مشكل پرت شدن از لابي بازي رو ندارن؟ تا پيدا ميكنه ميفته بيرون!
ويرايش: با wifi كانكت شدم درست شدD:
ديدم sign out ميشدي(dns google بزن شايد درست شه) .نميدونم بتارو بازي ميكردي يا نه يادت باشه سريع ميرفت تو بازي ، ولي اينجا پلاير هارو كه پيدا ميكنه پرتت ميكنه بيرون ( نت من اصلا مشكل خاصي نداره)من امروز کلا PS Network فقط 5 دقیقه کانکت میمونه و بعد Sign Out میشم !
من نداشتم اين مشكلو:dكسايي كه مولتي بازي ميكنن مشكل پرت شدن از لابي بازي رو ندارن؟ تا پيدا ميكنه ميفته بيرون!
ويرايش: با wifi كانكت شدم درست شدD:
خب نمی دونم کسی اینو گفته تا الان یا نه. اما توی بازی یه کد مخفی وجود داره. :biggrin1:
درست مثل GOW I که یه شماره تلفن به صورت کد مخفی توی بازی وجود داشت (که با زنگ زدن بهش یه پیام از طرف کریتوس می شنیدین :biggrin1 توی GOW: A هم یه پیام مخفی روی یکی از تابلو های نقاشی توی کوه Olympus وجود داره.
Aletheia که توی متن بهش اشاره شده، الهه ی حقیقت ـه یونانی ـه. اما در مورد کد توی عکس. این کد با QUJ شروع میشه و با QUJ تموم میشه. پس میشه گفت که تمام کلمه های این کد سه حرفی هستن. کلمه های سه حرفی ای که میشه با این کد ساخت (و معنی داشته باشه) این ها هستن:
BIG TO A STILL LONG BIG
RUN FISH FULL LION RUN
TBA USE DUB III SCA TBA
KEY NUMBNESS SUZY KEY
BEG LUCKLESS SUNG BEG
GET LOCKLESS SORT GET
HER DAY NEVER YET HER
احتمال هم داره که این حرف ها مخفف یه کلمه باشن. مثلا EEE یعنی E3 و PHI هم یه حرف یونانی ـه. اما قضیه جالب تر میشه. :biggrin1:
با تغییر زبان بازی، کد هم تغییر می کنه:
وقتی کد های جدید رو کنار هم میچینیم، این کلمات احتمالی به دست میاد:
English: SUN BIRD BULL LION SUN
French: SOLEIL OISEAU BOEUF LION SON SOLEIL
Portuguese: SOL PASSARO TOURO LEAO SOL
Spanish: SOL AVE TORO LEON SOL
خورشید، پرنده، گاو و شیر به شدت یاد آور افسانه ی باستانی ایرانی یعنی میترا (Mithra) هست. تو افسانه های ایرانی اومده که میترا الهه ی نور و روشنایی بوده. میترا بعد از اینکه از یه تیکه سنگ به دنیا اومد، یه گاو رو کشت و از خدای خوشید کمک گرفت. همچنین از نقاشی و مجسمه هایی که از میترا وجود داره، میشه در کنارش حیواناتی مثل شیر و پرندگانی مثل عقاب رو دید.
------
خلاصه این هرچی هست، یه جورایی به آینده این سری مربوط میشه. :biggrin1:
اطلاعات بیشتر:
God of War: Ascension Has A Secret Code, But What Does It Mean? - NeoGAF
در مورد اون کد مخفی داخل بازی :
نظریات جالبی وجود داره. از چیزی که امیرحسین در مورد مصر گفت تا همین میترا !
در مورد میترا یه چیز جالب توی Neogaf گذاشته بودن :
In another role, as a god of war, he rode in a golden chariot pulled by four horses
یعنی توی افسانه ها ، بعضی جاها نقش خدای جنگ رو هم ایفا میکنه !!!احتمالش زیاده که واقعاً نسخه بعدی یه ارتباطی به این چیزها داشته باشه.
ودر آخر کار جهان آتشی عظیم در تمام جهان درمیگیرد و پیروان میترا از آن آسوده خواهند بود.
He was supposed to bring worthy people back to life after the universe ended.