Little John
کاربر سایت
سلام دوستان.
اول کدام نسخه رابازی کنم که بیشتر بچسپه وتازگی هردو نسخه بماند؟؟؟
1-god of war3
2-god of war:ascension
اصلا این L1+X کلا بی مصرفه !! بخاطر یه دفاع باید دوساعت تلاش کنی , برعکس خون بیشتری ازت میره
راستی اون شمشیر اولی پس کجا رفت?آپگرید میشه اما خودش نیس![]()
مطمئنی مرتضی?! چون من امتحان کردم نشدا ?
بازی به دست منم رسید امروز بعد از ظهر و یک ساعت و 35 دقیقه بازیش کردم و بازی واقعاً عالیه و نظر کلی رو میذارم واسه بعد از تموم کردن بازی
راستی یه سوال از مینی گیم تو اسپویلر:d
دوستان اون اوایل بازی که فقط کات سین بود اصلاً مینی گیمی نبود.نکنه جلوتر داره مینی گیم رو؟:d
تا اینجایی که رفتم به نظرم بین 80-85 براش بس باشه! واقعا این تنوع نداشتن سلاح هاش رو من هیچ جوره نمیتونم قبول کنم! :dای بابا فقط مونده بود این تحت تاثیر آنچارتد قرار بگیرهپلتفرمینگ های بازی دقیقاً مشابه آنچارتد می باشد
هنوز تموم نکردم ولی امتیاز بازی هم نامردیه هم نه !اگر بخواهیم نسبت به سال های گذشته بسنجیم نامردیه ولی اگر امسال رو در نظر بگیریم معقوله ! چون امسال بازیهای اصلی ای مثل DmC یا رایزینگ که یه شماره ی اصلی هستن ماکزیمم با 86 پرونده ـشون بسته میشه طبیعیه یه شماره ی فرعی دور و ور 80 باشه ! تازه با سیستم امتیاز دهی امسال با این امتیاز های کم , 80 برای یه نسخه ی فرعی که چیزی به سری اضافه نکرده خوب هم هست
به نظر من هدف از این نسخه صرفاً بهینه کردن گیم پلی و ضربات بوده ! دیگه از L1 + مربع ، مثلث ، دایره به شکل قدیمی خبری نیست ! اکثر حرکات قدیمی به 4 دکمه ی اصلی منتقل شدن و با اضافه شدن دایره برای سلاح یا مشت و لگد و همچنین دویدن مدیریت دکمه ها به شدت بهینه شده و میشه گفت اسنژن استارتیه بر سریع تر شدن سری گاو و همچنین جدا شدن از سیستم قدیمی و مدرن شدن گیم پلی گاو![]()