Little John
کاربر سایت
سلام دوستان.
اول کدام نسخه رابازی کنم که بیشتر بچسپه وتازگی هردو نسخه بماند؟؟؟
1-god of war3
2-god of war:ascension
اصلا این L1+X کلا بی مصرفه !! بخاطر یه دفاع باید دوساعت تلاش کنی , برعکس خون بیشتری ازت میره
راستی اون شمشیر اولی پس کجا رفت?آپگرید میشه اما خودش نیس
مطمئنی مرتضی?! چون من امتحان کردم نشدا ?
بازی به دست منم رسید امروز بعد از ظهر و یک ساعت و 35 دقیقه بازیش کردم و بازی واقعاً عالیه و نظر کلی رو میذارم واسه بعد از تموم کردن بازی
راستی یه سوال از مینی گیم تو اسپویلر:d
دوستان اون اوایل بازی که فقط کات سین بود اصلاً مینی گیمی نبود.نکنه جلوتر داره مینی گیم رو؟:d
تا اینجایی که رفتم به نظرم بین 80-85 براش بس باشه! واقعا این تنوع نداشتن سلاح هاش رو من هیچ جوره نمیتونم قبول کنم! :dای بابا فقط مونده بود این تحت تاثیر آنچارتد قرار بگیره پلتفرمینگ های بازی دقیقاً مشابه آنچارتد می باشد
هنوز تموم نکردم ولی امتیاز بازی هم نامردیه هم نه ! اگر بخواهیم نسبت به سال های گذشته بسنجیم نامردیه ولی اگر امسال رو در نظر بگیریم معقوله ! چون امسال بازیهای اصلی ای مثل DmC یا رایزینگ که یه شماره ی اصلی هستن ماکزیمم با 86 پرونده ـشون بسته میشه طبیعیه یه شماره ی فرعی دور و ور 80 باشه ! تازه با سیستم امتیاز دهی امسال با این امتیاز های کم , 80 برای یه نسخه ی فرعی که چیزی به سری اضافه نکرده خوب هم هست
به نظر من هدف از این نسخه صرفاً بهینه کردن گیم پلی و ضربات بوده ! دیگه از L1 + مربع ، مثلث ، دایره به شکل قدیمی خبری نیست ! اکثر حرکات قدیمی به 4 دکمه ی اصلی منتقل شدن و با اضافه شدن دایره برای سلاح یا مشت و لگد و همچنین دویدن مدیریت دکمه ها به شدت بهینه شده و میشه گفت اسنژن استارتیه بر سریع تر شدن سری گاو و همچنین جدا شدن از سیستم قدیمی و مدرن شدن گیم پلی گاو