God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
اصلا این L1+X‏ کلا بی مصرفه !! بخاطر یه دفاع باید دوساعت تلاش کنی , برعکس خون بیشتری ازت میره
راستی اون شمشیر اولی پس کجا رفت?آپگرید میشه اما خودش نیس :دی

اصلا این L1+X‏ کلا بی مصرفه !! بخاطر یه دفاع باید دوساعت تلاش کنی , برعکس خون بیشتری ازت میره
راستی اون شمشیر اولی پس کجا رفت?آپگرید میشه اما خودش نیس :دی

وقتی اونو اپگرید کنی هر قابلیتی که اضافه میشه بهش تو همه جادو های!! دیگه قابل استفاده هستن

آپگرید سومش : میتونی مربع رو نگهداری رو زمین و هوا + Damage بیشتر
آپگرید چهارم : فکر کنم میتونی مثلث رو .............................................
آپگرید پنجم : Damage بیشتر + Rage Line 2 برابر میشه

منم یه اسپشل ادیشن سفارش دادم ولی گرون.:|

دوستانی که میخوان اسپشل بهم بگن براشون تهیه کنم. چون هیچ جا نیست. :|

اپدیت بازی چنده فریمورش؟:|

ای بابا فقط مونده بود این تحت تاثیر آنچارتد قرار بگیره :دی پلتفرمینگ های بازی دقیقاً مشابه آنچارتد می باشد :دی
هنوز تموم نکردم ولی امتیاز بازی هم نامردیه هم نه ! :دی اگر بخواهیم نسبت به سال های گذشته بسنجیم نامردیه ولی اگر امسال رو در نظر بگیریم معقوله ! چون امسال بازیهای اصلی ای مثل DmC یا رایزینگ که یه شماره ی اصلی هستن ماکزیمم با 86 پرونده ـشون بسته میشه طبیعیه یه شماره ی فرعی دور و ور 80 باشه ! تازه با سیستم امتیاز دهی امسال با این امتیاز های کم , 80 برای یه نسخه ی فرعی که چیزی به سری اضافه نکرده خوب هم هست :دی
به نظر من هدف از این نسخه صرفاً بهینه کردن گیم پلی و ضربات بوده ! دیگه از L1 + مربع ، مثلث ، دایره به شکل قدیمی خبری نیست ! اکثر حرکات قدیمی به 4 دکمه ی اصلی منتقل شدن و با اضافه شدن دایره برای سلاح یا مشت و لگد و همچنین دویدن مدیریت دکمه ها به شدت بهینه شده و میشه گفت اسنژن استارتیه بر سریع تر شدن سری گاو و همچنین جدا شدن از سیستم قدیمی و مدرن شدن گیم پلی گاو :دی

بازی به دست منم رسید امروز بعد از ظهر و یک ساعت و 35 دقیقه بازیش کردم و بازی واقعاً عالیه و نظر کلی رو میذارم واسه بعد از تموم کردن بازی
راستی یه سوال از مینی گیم تو اسپویلر:d
دوستان اون اوایل بازی که فقط کات سین بود اصلاً مینی گیمی نبود.نکنه جلوتر داره مینی گیم رو؟:d

بازی به دست منم رسید امروز بعد از ظهر و یک ساعت و 35 دقیقه بازیش کردم و بازی واقعاً عالیه و نظر کلی رو میذارم واسه بعد از تموم کردن بازی
راستی یه سوال از مینی گیم تو اسپویلر:d
دوستان اون اوایل بازی که فقط کات سین بود اصلاً مینی گیمی نبود.نکنه جلوتر داره مینی گیم رو؟:d

من که هنوز سعادت نداشتم بازی کنم ولی دوستان هم اهل مینی گیم هستن ها:دی انتظاراتی داشتن:دیتو این زمینه هم بازی شکست خورد مث که:دی

ای بابا فقط مونده بود این تحت تاثیر آنچارتد قرار بگیره :دی پلتفرمینگ های بازی دقیقاً مشابه آنچارتد می باشد :دی
هنوز تموم نکردم ولی امتیاز بازی هم نامردیه هم نه ! :دی اگر بخواهیم نسبت به سال های گذشته بسنجیم نامردیه ولی اگر امسال رو در نظر بگیریم معقوله ! چون امسال بازیهای اصلی ای مثل DmC یا رایزینگ که یه شماره ی اصلی هستن ماکزیمم با 86 پرونده ـشون بسته میشه طبیعیه یه شماره ی فرعی دور و ور 80 باشه ! تازه با سیستم امتیاز دهی امسال با این امتیاز های کم , 80 برای یه نسخه ی فرعی که چیزی به سری اضافه نکرده خوب هم هست :دی
به نظر من هدف از این نسخه صرفاً بهینه کردن گیم پلی و ضربات بوده ! دیگه از L1 + مربع ، مثلث ، دایره به شکل قدیمی خبری نیست ! اکثر حرکات قدیمی به 4 دکمه ی اصلی منتقل شدن و با اضافه شدن دایره برای سلاح یا مشت و لگد و همچنین دویدن مدیریت دکمه ها به شدت بهینه شده و میشه گفت اسنژن استارتیه بر سریع تر شدن سری گاو و همچنین جدا شدن از سیستم قدیمی و مدرن شدن گیم پلی گاو :دی
تا اینجایی که رفتم به نظرم بین 80-85 براش بس باشه! واقعا این تنوع نداشتن سلاح هاش رو من هیچ جوره نمیتونم قبول کنم! :d
انیمیشن ها هم که تکراری اکثرا! به نظرم حتی اگر نسبت به سال های قبل هم بسنجیم بازم همین حدود براش خوب بوده(متاسفانه! )
مثلا قدرت یخ ، L1 مربعش دقیقا کپ سلاح هرکوله! :| یا الکتریسته هم دقیقا مثل نمسیس ویپ! آدم احساس میکنه با عوض کردن رنگ میخواستن گولمون بزنن :| (دقیقا دشمن ها هم همینطور! :d )
کلا کم کاری شده سر این مورد! :d حالا مثل AC:BH و AC:R انیمیشن ها و سلاح ها رو تغییر دادن باز :-"

فکر کنم بزرگترین میراث بازی بخش مولتیش باشه! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or