God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
Dante Never Cry
Akiba

قبول میکنم . وجود بیش از 1 سلاح مهمه ولی وقتی بیام گاو رو با خودش مقایسه کنیم آیا این نکته واسه گاو در حدی هست که به عزا بشینیم و بگیم واااای خیلی نکته ی منفی ای هست و متاش رو خراب خواهد کرد و بازی زیر سوال خواهد رفت ؟

امیر به جز گاو 3 انصافا تو بقیه نسخه ها BoC سلاح اصلی نبود ؟ فقط با نام های مختلف BoE , BoA ...

البته اینو قبول میکنم که تو نسخه های قبلی این سلاح های جانبی تنوع خوبی به گیمپلی میدادن و این مورد میتونه تو GOW:A اون تنوع رو بگیره ولی بازم یه مشکل خیلی حادی نیست چون اگه اینجوری بود من و خیلی های دیگه به طبع باید از گاو 2 و 1 که کل گیم رو با BoC رفتیم خسته میشدیم .

من اینجوری فک میکنم با توجه به نسخه های قبلی گاو و شاید اشتباه فکر میکنم . امیر خودت LoS رو مثال زدی (تنها HnSـی که باید با گاو مقایسه کرد) الان همه از اون بازی به عنوان یه شاهکار یاد میکنن یا میگن اَه بابا ولش کن یدونه سلاح بیشتر نداشت ؟ ولی نمیدونم تو نقداش به نبود تنوع سلاح نمره منفی دادن یا نه ؟

===

پ.ن : در کل نظر من اینه : واسه God of War وجود سلاح های مختلف خیلی خوبه ولی نبودشون خیلی بد نیست .

آخرین ویرایش:
Dante Never Cry
Akiba

قبول میکنم . وجود بیش از 1 سلاح مهمه ولی وقتی بیام گاو رو با خودش مقایسه کنیم آیا این نکته واسه گاو در حدی هست که به عزا بشینیم و بگیم واااای خیلی نکته ی منفی ای هست و متاش رو خراب خواهد کرد و بازی زیر سوال خواهد رفت ؟

امیر به جز گاو 3 انصافا تو بقیه نسخه ها BoC سلاح اصلی نبود ؟ فقط با نام های مختلف BoE , BoA ...

البته اینو قبول میکنم که تو نسخه های قبلی این سلاح های جانبی تنوع خوبی به گیمپلی میدادن و این مورد میتونه تو GOW:A اون تنوع رو بگیره ولی بازم یه مشکل خیلی حادی نیست چون اگه اینجوری بود من و خیلی های دیگه به طبع باید از گاو 2 و 1 که کل گیم رو با BoC رفتیم خسته میشدیم .

من اینجوری فک میکنم با توجه به نسخه های قبلی گاو و شاید اشتباه فکر میکنم . امیر خودت LoS رو مثال زدی (تنها HnSـی که باید با گاو مقایسه کرد) الان همه از اون بازی به عنوان یه شاهکار یاد میکنن یا میگن اَه بابا ولش کن یدونه سلاح بیشتر نداشت ؟ ولی نمیدونم تو نقداش به نبود تنوع سلاح نمره منفی دادن یا نه ؟
اینکه BoC و بچه هاش:-" سلاح اصلی و یکی از نشونه های GOW هستن که درش هیچ شکی نیست!
اما این دلیل نمیشه که سلاح دیگه ای توی بازی نباشه! و به هیچ وجه مورد قبول واقع نمیشه حذف سلاح ها! :d در مورد خط اول، بله وقتی من GOW رو با خودش مقایسه میکنم صد در صد برای GOW در حدی هست که من به عذا و نمرش کم بشه و اینا! :((

در مورد LOS2 ، منم نقدهاش رو نخوندم! اما بله یکی از مشکلاتشه! +اگرم گیر نداده باشن بهش یک بازی جدید بوده (کاری به 2 بعدی های 2 قرن پیشش نداریم! :d ) اما الان توی همین LOS2 هم ما به غیر از زنجیر ، حداقل یکدونه شمشیر هم داریم(نمایش VGA بازی)
اما GOW ... 4تا سلاح بیاد بشه 1ـی ؟ یعنی دقیقا داره حرکت برعکس LOS رو انجام میده! 2 جادو اینجا تبدیل شده به 2 سلاح، بعد GOW چهار سلاح شده 4 عنصر؟ :|
چون اگه اینجوری بود من و خیلی های دیگه به طبع باید از گاو 2 و 1 که کل گیم رو با BoC رفتیم خسته میشدیم .
در این مورد هم ارجاعت میدم به همون خط آخر علی! :d

و میدونی مشکل خیلی اساسی تره این مورد چیه ؟ اینه که توی بخش مولتی حداقل 3نوع سلاح هست(طبق فایل های لیک شده 4تا ولی خوب فعلا 3تا رسما تایید شده! ) و هر کدوم اونا 10-20 نوع سلاح مختلف توشونه! مطمئنا میتونند از بین اون همه سلاح بخش مولتی توی بخش داستانی هم استفاده کنند! و از هر نوعش یکیش رو کامل روش کار کنند و توی بخش داستانی قرارش بدن!

تنها امید من اینه که هر عنصر مخصوص یک سلاح باشه... :-s که هنوز هیچ فایلی در این زمینه لیک نشده یا جایی اعلام نشده که سلاح های دیگه ای هم هست... :((

حالا از الان زانوی غم بغل نکنید :دی وایسید بیاد بازی کنیم ببینیم چیکار کردن :دی

من حدس میزنم همون سلاح های فرعی انقدر تنوع خوبی داشته باشن که حتی اگر سلاح اصلی دیگه ای تو بازی نباشه جای خالیش احساس نشه.

Akiba

ok افتاد:دی . راست میگی مثلا همین NG3 به خاطر نبود سلاح خیلی نمره منفی گرفت البته بازم میگم اون بازی هم کمبو محور بود و نبود سلاح های دیگه واقعا یه ایراد خیلی بزرگی بود واسش .

نامرد الان من رو هم نگران کردی :دی آیا رسما SM چیزی رو تایید کرده که فقط BoC + اون سلاح های روی زمین هست ؟ یا کلا چیزی تایید یا رد نشده ؟

من کاری به متا و زیر سوال رفتن بازی ندارم ولی برای من که میخوام مبارزاتم تنوع داشته باشه، آره مشکل دقیقا در همون حده. دوباره میگم امین شاید تو ترجیح میدی بیشتر از BOC استفاده کنی که خب این برمیگرده به سلیقه ات ولی به شخصه توی نسخه 3 یکی از محبوبترین سلاح هام مشت های هرکول بود و به اندازه BOC (چه بسا بیشتر از اون) ازش استفاده میکردم.

همونطوری که امیر گفت وقتی 4 سلاح اصلی تبدیل بشه به یک سلاح نمیشه گفت مسئله مهمی نیست.

با توجه به چیزهایی که توی این 2 صفحه دوستان گفتن یک روش مرگ سریع و بدون درد بهم پیشنهاد کنید :دی
یعنی واقعاً چی فکر کردن که فقط از BOC استفاده کردن :| آریا هم که آب سرد رو ریخت رو هیکلمون تموم شد رفت :((
البته سلاح اضافی توی گاو چیزی نیست که گیمر رو منهدم کنه ! ولی برای بستن دهن منتقد کاملاً لازم و ضروریه ! شاید دفعاتی که خودمون (همه ـمون منظور) توی گاو 1 و 2 از سلاحی به غیر از بلید آو فلان های کریتوس استفاده کردیم به دقیقه هم نکشیده باشه چون رسماً هیچ کدوم بدرد نمی خورد :دی کاملاً بی رو در بایستی همه ـشون چرتی بیش نبودن در برابر بلید های اصلی کریتوس ولی خب جای ایراد هم نداشتن :دی شاید در کل گاو 3 به خاطر اجبار تونست یه کم بقیه سلاح ها رو جا بندازه ولی توی کل سری هیچ سلاحی نیست که به بلید آو فلان برسه :دی الانم که هیچ سلاحی نیست می تونیم منتظر حمله ی منتقد ها باشیم :( این از این اونم از زمان عرضه ی تلو ! دستشون درد نکنه که خوب بلدن چه جوری با رنگ قهوه ای بازیهای AAA ـشون رو رنگ آمیزی کنن :دی

KratosGraphic-005.jpg
مشكل ما اين كه زود قضاوت ميكنيم تجربه به من ثابت كرده تو كار سانتا شك نكنم
8 روز ديگه بازي مياد لذت دنيا رو ميبريم بد به دلتون راه نديد:d

چی بگم فقط میتونم صبر کنم !!!!!!!!
ولی کار خوبی کردن این خراب کار رو زنجیر کردن یارو هر چی جلوش میاد رو میریزه خراب میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!
من منتظرم دوستان خبری نشده که آیا آپدیت جدیدم در راه هست یا نه؟؟؟؟؟

با توجه به سلاحهای فرعی زیاد و همینطور متفاوت فکر نمیکنم حداقل واسه ما مشکل خیلی زیادی باشه و دلیلی باشه که زیاد با بازی حال نکنیم بلکه یک منتقد بدنبال اشکال از بازی باشه و بخواد این نداشتن اسلحه ی اصلی بیشتر از یکی رو پتکی برای کوبیدن به سر بازی و کم کردن نمرش بکنه.در حالی که سانتا چهار عنصر رو قرار داده میتونیم امیدوار باشیم که کمبوهای متفاوت تری برای BoC در اختیار ما خواهد بود و همون اسلحه های فرعی هم هر کدوم کمبوهای مربوط به خودشون رو دارن(مثلاً گروه نیزه ها یا پتکها یا شمشیرها یا تبرها و ...) که خیلی هم نباید کم باشه و همین میتونه دلیل متنوع تر کردن مبارزات رو در پی داشته باشه.مثلاً من دوست دارم همه ی سلاحهای فرعی رو از روی زمین بردارم و امتحان کنم ببینیم چجوریه و کمبوهاشون رو تست کنم که همین دقیقاً یک نکته ی مثبت عالی به حساب میاد و باعث میشه که بازی برای من واسه اینکه متنوع میشه جذابتر از قبل شه
بنظرم فقط نباید به جنبه ی منفی یه چیز نگاه کنیم چون اگر بخوایم به جنبه ی مثبتش نگاه کنیم مطمئناً خیلی زیاد پیدا میشه و حتماً هم بیشتر از نکات منفیش.ولی خوب مطمئناً نبود اسلحه های اصلی دیگه شاید در نگاه اول جالب نیاد ولی اگر اسلحه های فرعی رو متنوع درست کنن(که حتماً این کار رو کردن) و از نهایت پتانسیل و قدرت BoC استفاده کنن(که با شناخت سانتا متوجه میشیم استفاده باید کرده باشن) مشکل خیلی خاصی پیش نمیاد
----------------------------------------------------------
دوستان هنوز مشخص نشده Embargo کی برداشته میشه؟

لیست تروفی های بازی لیک شده و یکی از گزینه هاش "Tools of the Trade (Use all 5 world Weapons in Combat)" هست .
غیر از BoC چهار نوع سلاح اصلی دیگه هم داریم .

آخرین ویرایش:
بچه ها دارم تلاش ميكنم كه لول شمشير هارو به 3 برسونم توي همون دمو 30 ديقه ايه !
بزودي عكسم ميزارم كه باورتون شه :)

---------- نوشته در 09:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:42 PM ارسال شده بود ----------

http://upload7.ir/images/42124739309480927173.jpg
پايين سمت چپ تلويزون رو نگاه كنيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or