ehsanofwar
کاربر سایت
100درصد بالای 40گیگ خواهد بود گاو3 حدود 39 گیگ بود!
39.980
بود :d
پس اين ركورد حجمو ميزنه يعني بالاي 47 گيگ
آخرین ویرایش:
100درصد بالای 40گیگ خواهد بود گاو3 حدود 39 گیگ بود!
راستی اونور توی بخش اخبار حرف دیوید قفس کلی گرد و خاک به پا کرد در همون راستا گفتم خالی از لطف نیست اینو بذارم ورژن کریتوس مونث هم در دست احداث بوده ولی موافقت نشده و کلاً قبل از نهایی شدن جمع ـش کردن رفته ولی بد هم نبود ببینیم اگر زن باشه چی میشه (آرت مربوط به خزانه ی آرت های نسخه ی روح اسپارتا )
ویدئو unboxing نسخه کالکتور بازی! من دیگه نمیتونم صبر کنم
http://blog.us.playstation.com/?lead=god-of-war-ascension-collectors-edition-unboxed
آخه نمیشه......انتظار کشیدن بس ناجوانمردانه سخته....ساعت برنارد هم نداریم که...یه چند روز تحمل کن تا خود بازی بیاد
چی ساعت برنارد که زمان رو نگه میداشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آخه نمیشه......انتظار کشیدن بس ناجوانمردانه سخته....ساعت برنارد هم نداریم که...
اوه اوه اگه این میشد کریتوس زن من این بازی رو میبوسیدم میزاشتم کنار بل کل !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!راستی اونور توی بخش اخبار حرف دیوید قفس کلی گرد و خاک به پا کرد در همون راستا گفتم خالی از لطف نیست اینو بذارم ورژن کریتوس مونث هم در دست احداث بوده ولی موافقت نشده و کلاً قبل از نهایی شدن جمع ـش کردن رفته ولی بد هم نبود ببینیم اگر زن باشه چی میشه (آرت مربوط به خزانه ی آرت های نسخه ی روح اسپارتا )
جالبه!راستی اونور توی بخش اخبار حرف دیوید قفس کلی گرد و خاک به پا کرد در همون راستا گفتم خالی از لطف نیست اینو بذارم ورژن کریتوس مونث هم در دست احداث بوده ولی موافقت نشده و کلاً قبل از نهایی شدن جمع ـش کردن رفته ولی بد هم نبود ببینیم اگر زن باشه چی میشه (آرت مربوط به خزانه ی آرت های نسخه ی روح اسپارتا )