God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
راستی اونور توی بخش اخبار حرف دیوید قفس کلی گرد و خاک به پا کرد :دی در همون راستا گفتم خالی از لطف نیست اینو بذارم :دی ورژن کریتوس مونث هم در دست احداث بوده ولی موافقت نشده و کلاً قبل از نهایی شدن جمع ـش کردن رفته :دی ولی بد هم نبود ببینیم اگر زن باشه چی میشه :دی (آرت مربوط به خزانه ی آرت های نسخه ی روح اسپارتا :دی)

راستی اونور توی بخش اخبار حرف دیوید قفس کلی گرد و خاک به پا کرد :دی در همون راستا گفتم خالی از لطف نیست اینو بذارم :دی ورژن کریتوس مونث هم در دست احداث بوده ولی موافقت نشده و کلاً قبل از نهایی شدن جمع ـش کردن رفته :دی ولی بد هم نبود ببینیم اگر زن باشه چی میشه :دی (آرت مربوط به خزانه ی آرت های نسخه ی روح اسپارتا :دی)

همچین بدم نبوده .
نتونستم خودمو کنترل کنم یه لحظه در حال جنگیدن با پوزوئیدون تصورش کردم ( از دید اول شخص):d

آخه نمیشه......انتظار کشیدن بس ناجوانمردانه سخته....ساعت برنارد هم نداریم که...
چی ساعت برنارد که زمان رو نگه میداشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی واقعا" دیگه سونی امسال داره همره رو با خبراش شارژ میکنه ......

---------- نوشته در 10:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:47 PM ارسال شده بود ----------

اوه اوه اگه این میشد کریتوس زن من این بازی رو میبوسیدم میزاشتم کنار بل کل !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا رو شکر که احداث نشد:)

kgn5vkgoxc9t80y9evf6.jpg

چپتر 17 هم اومد و آخرین DLC رو گرفتیم! :d

جواب ها :
1. Tartarus
2.Kirra

Rewardـها :
1.طراحی های اون موجود عاج دار توی تریلر! :d به هویت این موجود جواب داده میشه:-"
Hand+of+Hecaton+3.zip

2.باز هم پشت صحنه،اما فکر کنم ایندفعه در مورد اون فیل مرحوم میباشد! :d خودم هنوز ندیدمش! حدود 9 دقیقه ـست و 150 مگ!
فعلا در دست آپلود میباشد:-" طول میکشه آپلودش یکم! :d :-"
---
ویرایش: خوب ویدیو آپلود شد! :d
http://www.mediafire.com/?99if71777ubuww8

یک ویدیوی دیگه هم از پشت صحنه ی Live Action اومده! اونم آپلود میکنم:-" :d
---
اگر تریلر رو دیدین،اسپویلی نداره آرت ها! اگر ندیدین که اولی رو بی خیال بشید:-"

آخرین ویرایش:
خوب اینم ویدیوی دیگه ای از پشت صحنه ی لایو اکشن! :d
God of War_ Ascension _From Ashes_ BTS - Making the Trailer.mp4

+ پست قبلیم افتاد آخر صفحه ی قبل :-" ویدیویی از مراحل ساخت اون فیل + یک سری آرت از یکی از موجوداتی که توی تریلر بود رو گذاشتم:-" از دستشون ندید>:)

جالبه!
اگه همچین چیزی ام طراحی میکردن راضی بودیم!
0flrjad53wmlc5muqw4y.jpg

یه سوال چرا زئوس تو نظرسنجی جلو هست؟ یعنی بیشتری واقعا فکر میکنید زئوس بهترین بود ! آخه تا وقتی پوسایدن هست نوبت به زئوس نمیرسه! سکانس افتتاحیه خدای جنگ3 فوق العادست, بی نظیره. بهترین غولاخر بازی هم همین بوئ. البته زئوس شماره 2 هم تاثیر داشته تو ارای شما دوستان GOW دوستم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or