God Of War:Ascension دارای بخش چند نفره خواهد بود

• Thread starter Thread starter Sport
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sport

کاربر سایت

کارگردان بازی Todd Pappy ، God Of War:Ascension در US PS Blog تایید کرد که بازی دارای یک بخش Multiplayer خواهد بود.این اولین بار است که یکی از بازیهای این سری دارای بخش MP است.

Pappy گفت:"درست است ، GOW:A قابلیت های نوآورانه ی جدیدی در بخش MP خواهد داشت."

او ادامه داد:"ما نمی خواستیم که MP را وارد GOW بکنیم مگر اینکه مطمئن می شدیم که می توانیم این کار را به خوبی انجام دهیم.به همین دلیل من به شدت هیجان زده هستم که در نهایت قادر به صحبت علنی در مورد آن هستم و می توانم تمام جزئیات خونین در مورد بخش MP را به طور زنده با شما به اشتراک بگذارم.من حتی چندین فیلم منحصر به فرد از گیم پلی بازی برای به اشتراک گذاری با شما در اختیار دارم ، بنابراین وقت خود را برای تماشای زنده ی آنها تنظیم کنید."

تمام این موارد گفته شده توسط Pappy در ساعت 4 بعد از ظهر به وقت GMT آغاز خواهد شد.

جزئیات در پیش نمایش Eurogamer از بخش Multiplayer نشان می دهد که این بخش یک گیم پلی مبتنی بر کار گروهی به همراه اکشنی که سری GOW با آن شناخته می شود خواهد بود.
بازیکنان باید از بین 4 خدای Zeus،Boseidon،Hades یا Ares یکی را انتخاب کنند.

God Of War:Ascension در تاریخ نامعلومی برای PS3 منتشر خواهد شد.

ویدیو از Gameplay بخش مالتی پلیر

Last edited by a moderator:
نگرانی بچه ها بخاطر اینه که احتمال میدن اون میزان تمرکز کافی رو نتونن بر روی سینگل پلیر بذارن [با اضافه شدن بخض مالتی پلیر] ؛ وگر نه الدسکول و اینا که ... ! :دی
نگرانی بچه ها کاملا بی مورده چون تیم سانتا مونیکا به اندازه ی کافی بزرگ هست ، وقت هم به اندازه ی کافی داشتن و دارن ، موتور هم دیگه لازم نیست طراحی کنن.

جذاب باشه یا نباشه میدونم نهایت یه ساعت مولتی شو بازی میکنم و ترجیح میدم اگه بخوام مولتی پلیر بازی کنم یه بازی FPS یا TPS بازی کنم !
*به استثنای Demon's Souls و Dark Souls !

يه سري مثل خودم حوصله ندارن بعد يه بار تموم كردن بازي ٢ باره سراغ اون بازي برن، خوب اين multiplayer باعث ميشه اون افراد بتونن دوباره از بازي استفاده كنند. مجبورتون كه نكردن شما بازي نكنيد مولتيشو:)

يه سري مثل خودم حوصله ندارن بعد يه بار تموم كردن بازي ٢ باره سراغ اون بازي برن، خوب اين multiplayer باعث ميشه اون افراد بتونن دوباره از بازي استفاده كنند. مجبورتون كه نكردن شما بازي نكنيد مولتيشو:)
حرف حساب جواب نداره:)
ولی با اضافه کردن مولتی اینجوری به نظر میاد که میخوان کمبودای تکنفره رو یه جورایی جبران کنن البته امیدوارم اینطور نباشه چون جذابیت اصلی گاو برای من داستانه پر پیچ و خم شه(با اون تموم شدن gow3 که نمیدونم داستانی هست واقعا یا نه! اگر نیست که باید بکل فاتحه ی این سری و خوند هرچند برای خودم به شخصه محبوبترین سریه)
البته اگر از این نظر نگا کنیم که بازی بدون مولتی واقعا خیلی خیلی کوتاهه و ارزشش کمتر میشه
خیلی راحت میشه قبول کرد که میخوان به گیمر احترام بذارن چون مولتی بخش مهمی تو بازی های الانه بجز بازی های rpg که از نظر من نیازی به مولتی ندارن تو برابر با 5 -6 بازی عادی گیم پلی دارن
جالبیش اینه که سبک مولتی که براش انتخاب کردن کاملا متفاوته و یه سبک جدیده
امیدوارم از نظر جذابیت یه چیزی تو مایه های AC باشه

آخرین ویرایش:
ولی با اضافه کردن مولتی اینجوری به نظر میاد که میخوان کمبودای تکنفره رو یه جورایی جبران کنن
ما نمی خواستیم که MP را وارد GOW بکنیم مگر اینکه مطمئن می شدیم که می توانیم این کار را به خوبی انجام دهیم
با این حرفشون میشه نتیجه گرفت که اول به فکر بخش داستانی بودن بعدش به فکر مولتی افتادن پس هیچ مشکلی نباید باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or