God of War 4 در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق خواهد افتاد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
tp7w7z2w3pm8pabebqsj.jpg

شایعات و اطلاعات لو رفته جدید، از قرارگیری «God of War 4» در اساطیر اسکاندیناوی خبر می‌دهند. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

این شایعات با ارسال یک توییت از طرف اینسایدر، «Shinobi602»، با مضمون زیر آغاز شد.

«... به سمت تالار‌های والهالا. پسرم. #GodofWar4»

«والهالا» سالن پذیرایی «اودین»، خدای افسانه‌های اسکاندیناوی است و به نظر می‌آید «شینوبی» به قرار گیری نسخه جدید از سری بازی‌های «گاد آف وار» در این اساطیر اشاره داشته است. پس از دیدن این توییت سایت «NerdLeaks» تصمیم گرفت تا به جستجو در نمونه کار‌های «Finnian MacManus»، یک هنرمند تصاویر مفهومی که بر اساس پروفایلش در سایت «لینکدین» از سپتامبر تا دسامبر سال گذشته با استدیوی «سانتا مونیکا» سونی برای «ایجاد تصاویر مفهومی و همکاری با تیم «Visdev» در یک پروژه معرفی نشده» همکاری کرده بود، بپردازد.

در وبسایت این هنرمند، تصاویر متعددی در یک بخش شخصی مخفی شده‌اند. هرچند، با نگاه کردن به سورس کد این سایت می‌توان به این محتویات دسترسی پیدا کرد. بیش از ۳۰ تصویر مفهومی از «God of War 4» در این سایت یافت شد که بیانگر اطلاعات زیر هستند.

• یک شخصیت شبیه به کریتوس که ریش دارد
  • قرار گرفته در اساطیر اسکاندیناوی
  • نام تعدادی از تصاویر «Alfheim» و «Land of the Fairies» (سرزمین پریان) بودند
  • کریتوس مدت زمانی را در زندان خواهد گذراند
  • کریتوس یک تبر داشته و می‌تواند با استفاده از آن شاخ و برگ درختان را بریده و برای خودش پل/راه درست کند
  • شخصیت می‌تواند با محیط‌های اطرافش تعامل داشته باش

شرکت «سونی» اولین بار در دسامبر سال ۲۰۱۴ از ساخت نسخه جدید از سری بازی‌های «گاد آف وار» برای کنسول PS4 خود خبر داد. شایعات جدید از عرضه این عنوان به صورت همزمان با نسخه آپدیت شده PS4 که اصطلاحا PS4K نامیده می‌شود، خبر می‌دهند.

تصاویر لو رفته از «GoW4»:

[URL='http://www.8pic.ir/viewer.php?file=kjary8kbxyq4r93p45kr.jpg'][/URL]

منبع

آخرین ویرایش:
قطعا برای PS4.5 عرضه میشه و برای PS4 نمیاد.چون تبلیغ خوبی برای فروش اون هست.کلا کم کم از پشتیبانی PS4 خداحافظی کنید.
این اتفاق هیچ وقت قرار نیست بیفته الکی جو ندین . این ps4 جدید فقط یه مدل جدید از ps4 هست که هم واسه سازگاری بهتر با vr ساخته شده (چون بازی ها نیاز به 120 فریم دارن) هم واسه اینکه بازیهای 1080 & 30 فریم رو 4k یا 60 فریم اجرا کنه . یعنی یه جورای ابعاد و فریم بازی بهتر از نسخه معمولی خواهد بود و همه بازی ها برای ps4 ساخته میشه
تنها نگرانی من اینه که این سازنده های دیگه از لحاض بسری هم بازی ها رو روی ps4.5 بهتر بسازن که اون موقع یکم ... در کل همه این کارا مثل نسل قبل فقط و فقط واسه کش دادنه نسله تا کنسول بیشتری بفروشن تا از لحاض نرم افزاری سود بیشتری عایدشون بشه

• Like
Reactions: gamer1998y
این اتفاق هیچ وقت قرار نیست بیفته الکی جو ندین . این ps4 جدید فقط یه مدل جدید از ps4 هست که هم واسه سازگاری بهتر با vr ساخته شده (چون بازی ها نیاز به 120 فریم دارن) هم واسه اینکه بازیهای 1080 & 30 فریم رو 4k یا 60 فریم اجرا کنه . یعنی یه جورای ابعاد و فریم بازی بهتر از نسخه معمولی خواهد بود و همه بازی ها برای ps4 ساخته میشه
تنها نگرانی من اینه که این سازنده های دیگه از لحاض بسری هم بازی ها رو روی ps4.5 بهتر بسازن که اون موقع یکم ... در کل همه این کارا مثل نسل قبل فقط و فقط واسه کش دادنه نسله تا کنسول بیشتری بفروشن تا از لحاض نرم افزاری سود بیشتری عایدشون بشه

همچین با اطمینان نظر میدی که آدم فکر میکنه مستقیم با مدیران سونی در ارتباطی!

یه مشت شایعه اومده و هنوز تایید هم نشده هیچ کدومش و یکی میگه بازی فقط واسه کنسول نمیدونم 4.5 معرفی نشده فقط میاد و یکی میگه رزولیشن نسخه 4.5 بیشتره و .....

خوبه قبل از قضاوت کردن کمی فکر کنیم و احساسی نظر ندیم

4k و 60 فریم ؟!!!!!
سونی سخت افزار بده که 4K و 60 فریم رو اجرا کنه گور خودش ر با قاشق کنده
شما میدونی قیمتش چه قدر میشه ؟!!!

احتمال زیاد ps4 slim هست + (0.5 رو vr حساب کنید)
ps3 با اون فریم پایین رو تا اخر ساپورت کردن بعد بیان ps4 رو که از همه لحاظ مناسبه و فروش خوبی داشته رو تغییر بدن؟ بعد ورژنهای مختلفی از ps3 هم عرضه شد ایا قدرتش تغییری کرد؟
اینجور صحبتها تبلیغ منفی محسوب میشه تا یکم به فروش کنسول ضربه بزنه
اگر 1 درصد احتمال چنین چیزیو بدیم یعنی با احمق ترین ادمهای دنیا طرف هستیم
مطمئن باشید کنسول جدید بخاد بیاد اول خود سونی و مایکرو اعلام میکنن.

• Like
Reactions: ps3_360_wii
خب پس مشخصات PS4.5 قراره اینجوری باشه.ممنون تا قبل از تایید وجود چنین چیزی شما کمپلت لوش دادی:D
قطعا برای PS4.5 عرضه میشه و برای PS4 نمیاد.چون تبلیغ خوبی برای فروش اون هست.کلا کم کم از پشتیبانی PS4 خداحافظی کنید.
خو یه ذره فکر کنید پیش از صحبت کردن که آدم از خنده جوونمرگ نشه:laughing:اگه مثلا تا قبل از انتشار GOW 4 سونی 50 میلیون یا حتی بیشتر PS4 بفروشه یعنی میاد 50 میلیون مشتری رو ول میکنه و میچسبه به اون چند میلیون نفری که PS4.5 رو تا قبل از انتشار GOW4 خریدن! خب اینجوری رسما قبر خودشو کنده.بزارید به عمر طبیعی از بازیسنتر خداحافظی کنیم:D

4k و 60 فریم ؟!!!!!
سونی سخت افزار بده که 4K و 60 فریم رو اجرا کنه گور خودش ر با قاشق کنده
شما میدونی قیمتش چه قدر میشه ؟!!!
من اصلا نگفتم 4K و 60 من گفتم 4K یا 60 . منظور من اینه بازی 1080 و 30 فریم یا 1080 و 60 فریم میشن یا 4k و 30 فریم .
این کنسول ps4K . ps4.5 و هرچی که اسمش هست مطمعا وجود داره

باو جمع کنید این بحث PS4k مسخره رو
صد بار گفتم این کنسول جدید فقط نسخه اسلیم PS4 هستش و بس مثل نسل قبل! هیچ ارتقا سخت افزاری نداره فقط سایزش کوچیک تر شده و کمی سازگار تره برای VR . سونی هیچ وقت وسط نسلی با این همه فروش کنسولش نمیاد ارتقا بده و یک کنسول جدید بده بازار

باو جمع کنید این بحث PS4k مسخره رو
صد بار گفتم این کنسول جدید فقط نسخه اسلیم PS4 هستش و بس مثل نسل قبل! هیچ ارتقا سخت افزاری نداره فقط سایزش کوچیک تر شده و کمی سازگار تره برای VR . سونی هیچ وقت وسط نسلی با این همه فروش کنسولش نمیاد ارتقا بده و یک کنسول جدید بده بازار

باشه، دوستان دیگه راجب PS4K بحث نکنید، آقای 19Rodar ناراحت شده.

باشه، دوستان دیگه راجب PS4K بحث نکنید، آقای 19Rodar ناراحت شده.
بحث ناراحت شدن نشدن نیست. چیزی که هنوز سونی تایید نکرده و مطمئنا در حالت صحیح بودن این خبر تنها یک کنسول اسلیم هستش نیازی به این همه بحث نداره.خیلی از سایتها این موضوع رو تحلیل بررسی کردن و اکثرا معتقدند بهترین حالت برای این شایعه همین PS4 اسلیم هستش.یکی از اون سایتها رو هم ترجمه کردم تاپیکشو زدم:

PS4K حقیقت دارد ولی احتمالا فقط یک PS4 Slim است

توی تاپیک بالا به اندازه کافی بحث شد دیگه هر تاپیکی میریم بحث این موضوع شده

بحث ناراحت شدن نشدن نیست. چیزی که هنوز سونی تایید نکرده و مطمئنا در حالت صحیح بودن این خبر تنها یک کنسول اسلیم هستش نیازی به این همه بحث نداره.خیلی از سایتها این موضوع رو تحلیل بررسی کردن و اکثرا معتقدند بهترین حالت برای این شایعه همین PS4 اسلیم هستش.یکی از اون سایتها رو هم ترجمه کردم تاپیکشو زدم:

PS4K حقیقت دارد ولی احتمالا فقط یک PS4 Slim است

توی تاپیک بالا به اندازه کافی بحث شد دیگه هر تاپیکی میریم بحث این موضوع شده

اون منبعی که شما ذکر کردی یه سایت ناشناسه که تحلیل خودش رو نوشته. شایعاتی که از kotaku و neogaf بیرون اومدن بسیار قوین و احتمال غلط بودنشون خیلی خیلی کمه. به هر حال چه ما خوشم بیاد چه بدمون بیاد، احتمال عرضه PS4K خیلی زیاده، شما هم به جای تذکر دادن به این و اون بهتره که باهاش کنار بیای.

• Like
Reactions: gamer1998y
اون منبعی که شما ذکر کردی یه سایت ناشناسه که تحلیل خودش رو نوشته. شایعاتی که از kotaku و neogaf بیرون اومدن بسیار قوین و احتمال غلط بودنشون خیلی خیلی کمه. به هر حال چه ما خوشم بیاد چه بدمون بیاد، احتمال عرضه PS4K خیلی زیاده، شما هم به جای تذکر دادن به این و اون بهتره که باهاش کنار بیای.
من که نگفتم PS4.5 وجود نداره من دقیقا نظر همون تحلیلگر رو دارم که به نظرم به زیبایی موضوع رو شکافته.سونی با این تجربه زیادی که در صنعت بازی و کنسول داره هیچوقت نمیاد چنین ریسک بزرگی بکنه و در حالی که PS4 در اوج خودش قرار داره و قشنگ بازار رو در اختیار گرفته و حریفش رو شکست داده هیچوقت در این حالت نمیاد کنسول جدید با مشخصات سخت افزاری قوی تر بده.یعنی با این کار عملا توهین کرده به میلیونها هواداری که PS4 خریدن . ضمنا سایت Geek خیلی هم ناشناس نیست ها .حالا فرض هم بگیریم ناشناس باشه در کل به نظرم حرفاش منطقیه.

منتشر کردن یک PS4 جدید با افزایش قابل ملاحظه عملکرد و سخت افزار جدید، هزینه مالی بسیاری را برای سونی در برخواهد داشت و دلیلی برای این همه هزینه اضافی وجود ندارد.بدتر اینکه این ممکن است باعث ایجاد دو دستگی و جدا شدن بین اجتماع بازی بازان شود که PS4 نمی تواند بازیهای PS4K را اجرا کند و اجبار به خرید PS4K باعث خشم غالب بازی بازان می شود.پس می بینیم که گزینه 1 بسیار هزینه بر و کاملا ریسک پذیر است و به اعتقاد ما سونی چنین ریسکی را انجام نخواهد داد.

• Like
Reactions: ps3_360_wii

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or