God of War 3 Remastered برای PlayStation 4 معرفی شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

RedShift

کاربر سایت
شاید کلمه "بازسازی شده" دیگر در این نسل (هشت) تکراری شده باشد. عنوان God Of War 3 هم از قافله عقب نماند و پشت سر دیگر عناوین به لیست بازی های بازسازی شده پیوست. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.
سونی امروز در طی رویداد 10 سالگی فرنچایز God Of War از God of War 3 Remastered رونمایی کرد. بر اساس اطلاعات منتشر شده بازی در 14 جولای 2015 بر روی کنسول نسل هشتمی PlayStation 4 منتشر خواهد شد. این بازی که در ابتدا به صورت انحصاری بر روی PlayStation 3 عرضه شد، حال قرار است با رزولیشن 1080p راه خود را به PS4 باز کند. قیمت بازی در خرده فروشی ها و Store سونی 39.99$ خواهد بود.
در ادامه می‌توانید تصاویر منتشر شده از بازی را مشاهده کنید:
god_of_war__remastered-600x337.jpg

god_of_war__remastered-2-600x337.jpg

god_of_war__remastered-3-600x337.jpg

god_of_war__remastered-4-600x337.jpg

god_of_war__remastered-5-600x337.jpg

god_of_war__remastered-6-600x337.jpg

god_of_war__remastered-7-600x337.jpg

منبع

انتظار میرفت کل کالکشن بازی رو ریسمتر کنه
اتفاقا تو این نسل اصلا دیگه نمی شه چنین انتظاری داشت!واقعافروش نجومی ps4 بدجوری سونی رو از این رو به اون رو کرده!شرکت ها مدام در حال ریمستر کردن بازی ها هستن به خاطر اینکه کم هزینه و سریع هست و خوب پول در میارن!اوضاع واسه مایکروسافت هم همینه با این تفاوت که اون یه مقدار بیشتر به خریدار بها میده(منظورم عرضه ی هیلو کالکشن بود که چهار تا بازی یه جا بود و قسمت دوم هم از اول ساخته شده بود و بعدا هم که گفتن ODST رو هم مجانی میدن) . در کل هم برای مایکروسافت و هم برای سونی نسل ریمستر هست!

دوست عزیزی که میگی شاتگان روسرت نذاشتند که بازی ریمستر بخری
به ذره توجه کن
اقای xمیاد کنسول نسل نو میخره ومیخواد هرچه زودتربازی های نسل جدید باگرافیک بالاتر والبته قابلیت های بیشتر با داستانی جالب ومحتوای جدید روتجربه کنه
مخصوصا عناوینی که سری های قبلیش مدت های مدیدی چشم های گیمر هاروبه خودش دوخته بود مثله همین سری گاد اف وار
که صدالبته اقایx میخواد عنوانی جدید ازاین سری روتجربه کنه نه همون عنوان قبلی با رزولوشن بالاتر...تازه اونم 40دلار

من اصلا مخالف ریمستر نیستم
ریمستر خیلی خوبه واسه عناوینی که یاخیلی وقت پیش منتشر شدند یابه صورت محدود روی یک پلتفرم خاس بودن وحالا باریمستر روی پلتفرم های مختلف والبته باتغییراتی بسیار ومهمتر ازهمه بازه زمانی زیاد ساخته شده اند
مثله رزیدنت اویل hdریمستر که 2002که نسخه ریمیک اونم واسه گیم کیوب اومدتاالان 12سال میگذره والان برای اکثر پلتفرم هااومد وکارجالبی بود

Easter Egg کریتوس توی اوردر ، انتشار گاو 3 ریمستر ... همگی میدهد حضور دوباره ی کریتوس توی گاو 4 را :biggrin1:

دقیقا:d به نظر من اومدن این کالکشن فرضیه ریبوت شدن gow به کل رد میکنه... اینکه سونی میخواد ملت gow3 دوباره یا برای اولین بار بازی کنند نشون دهنده ادامه یافتن مستقیم داستان از gow3 می باشد:d امیدوارم هر کاری میکنند از یونان بکشند بیرون
----
من نمیدونم. صحبت انحصاری سونی و فرست پارتی سونی این وسط دوستانی که ps4 ندارند دلیلی برای ناراحتی ندارند. اکتیویژن یا یوبی سافت نیستند که دوستان pc باز ناراحت میشند.ps4 داران هم که از این خبر خوشحال شدند. بعدشم. استودیو و ناشر به پول احتیاج دارند. دلیلی وجود نداره بیان با من وشما مشورت کنند که چطور پول در بیارند. بهترین راه هم همینه که یکی از بهترین بازی های نسل قبل(که ارزشش از 70% بازی های این نسل بیشتره) به صورت ریمستر منتشر کنند. این وسط دوستانی که قصد خرید ps4 دارند هم میتونند در جریان داستان یکی از بزرگترین انحصاری های ایندشون قرار بگیرند.
البته به شخصه امیدوار بودم این کالکشن gow:a هم به همراه داشته باشه که نداره:d

Ascension میزاشتن خوب ، خریدش خیلی واجب میشد
با اینکه شماره سومش جویدم به طور کامل ولی باز بعد خوندن خبر دست و پام مور مور شد واسه تجربش:x
فکر کنم دومین تجربه لذت بخش رو نسل جدید بعد The last of us این بازی بشه که یه جورایی عجیبه

یک سوال... اون gowیی که گفتن در حال ساخته آیا همین بود؟؟ از واژه «جدید» استفاده شده بود موقع تایید؟؟
اتفاقا من بشخصه خوشحال شدم. از اون بازی هایی هست که ارزش داره بنظرم. هر چند بازیش نکردم ولی خیلی مشتاقم

فقط کاشکی gow a یا حتی ریمستر دو نسخع اولش و هم میزاشتن توش!

برای کسایی که عاشق PS هستن اگر سونی از همه عناوین نسلهای گذشته هم ریمستر بده مشکلی نیست. اون دسته از دوستانی هم که همینجوری PS خریدن اگر خیلی ناراحت هستن بروند کنسول خودشون رو بفروشن از شر ریمسترها راحت بشوند و بقیه دوستان هم که PS4 ندارند و انگار زیاد هم با این شرکت و کنسولش مشکل دارند زیادی به خودشون فشار نیارن تا این لحظات آخر سال یه وقت توپ تحویل سال زودتر به صدا در نیاد :))

از هر چیزی که مربوط به اساطیر یونان میشه، چه Remaster، چه Ultra Master، چه Head Master، کل الاجمعین حمایت میشه:d بنده اساطیر یونانی رو در حد بنز میپرستم:d
همین چند وقت پیش تازه برای اولین بار داشتم GOW III بازی میکردم، یعنی وقتی کریتوس این پوزایدن رو مثه سگ میزد، روحم صیقل میخورد:d حالا با کیفیت بالاتر، بهتر میشه مزه انتقام رو چشید:d
GOW III که از نظر بصری تونسته بود نهایت جلوه های هنری و بصری رو که من از معماری یونانی انتظار داشتم، نشون بده و روی همون PS3 هم گرافیک بازی عالی بود. حالا با افکت های ریمستر چی بشه:d

اتفاقا تو این نسل اصلا دیگه نمی شه چنین انتظاری داشت!واقعافروش نجومی ps4 بدجوری سونی رو از این رو به اون رو کرده!شرکت ها مدام در حال ریمستر کردن بازی ها هستن به خاطر اینکه کم هزینه و سریع هست و خوب پول در میارن!اوضاع واسه مایکروسافت هم همینه با این تفاوت که اون یه مقدار بیشتر به خریدار بها میده(منظورم عرضه ی هیلو کالکشن بود که چهار تا بازی یه جا بود و قسمت دوم هم از اول ساخته شده بود و بعدا هم که گفتن ODST رو هم مجانی میدن) . در کل هم برای مایکروسافت و هم برای سونی نسل ریمستر هست!

پس اینطور هست که هر کمپانیی که فروش کنسول هجومی باشه ، کاربرانش باید عوض هیچ حساب کنه ،و بگه چه لازمه بجای 3 نسخه فقط یک نسخشو ریمستر کنم ، بازم کنسولم فروش میکنه و بازی درست حسابی هم لازم نداره ،
الان مایکروسافت کل هیلو رو ریسمتر کرد ، فروش کنسولش هم نصف سونی بود ، ولی سونی تا الان کاری خاصی تا فعلا زور یک نسخه GoW رو رویسمتر کنه ، وقتی یه کنسول خوب فروش میکنه همه انتظار دارند کمپانتیش بیاد افراد بیشتری استغدام کنه و بازی ها بهتر و بیشتر بزنه ، اینکاری که سونی فعلا نکرده ،
اینچیزی که میگم مطمئن نیستم ولی یه آگی استغداد مایکروسافت زده ، گفتن احتمالا برای ساخت ریمستر Geow هست ،
من از این شاکی هستم ، اولین بار توی عمر هست که میبینم یه فقط یک نسخه از یه بازی سه گانه ریسمتر میشه ، توی فیلم های بلوری هم همینطور هست ، ولی تا دیدی یک نسخه رو بدن بیرون مثلا بیان فقط ارباب حلقه ها سه تنها کیفیت بالاش کنند ، نسخه اولی و دومی نکنند ،

اگه چهار تا شماره بازی رو یکی میکردن واسه ps4 منتشر می کردن هیچ اتفاق خاصی نمیفتاد که اومدن فقط یک شماره رو باز واسه نسل جدید منتشر کردن . نامردای بی وجدان :d

خدا خیرشون بده ، همچنان عنوان با شکوهی هست البته acesension میدادن عالی بود هنوز گرافیکش غولی واسه خودش

لعنتیا این سیاست اجرای بازیهای نسل پیش رو کنسولهای فعلی رو بردارن درست میشه!!!! دزدیه خدایی کارشون , که چی آخه!!!
بازی از زمان عرض 10 سال گذشته باشه آره قبوله , ولی دیگه 4 سال چیزی نیست که! گریم فندنگو مثلا اشکالی نداره ولی آخه گاد آو وار اینا دیگه مسخره بازیه

بهترین هک اسلش تاریخ. کیفیت را ببینید تفاوت را (با سایر هک اسلش ها)احساس کنید!!! خبر خوبی بود

كسي واقعا گيمر باشه ، از ريمستر شدن يكي از كلكسيون هاي بهترين باس فايت هاي تاريخ صنعت گيم هيچوقت ناراحت نمي شه . چند وقت پيشا بود به يكي از دوستان مي گفتم اي كاش سوني يه ريمستر از اون مبارزات رويايي با خداهاي يونان كه بدون شك خيلي هاشون جزو ١٠ باس فايت برتر گيم هستن عرضه مي كرد . بهترين خبر ممكن بود واقعا ، تبريك به طرفدار هاي بازي .

یک سوال... اون gowیی که گفتن در حال ساخته آیا همین بود؟؟ از واژه «جدید» استفاده شده بود موقع تایید؟؟
اتفاقا من بشخصه خوشحال شدم. از اون بازی هایی هست که ارزش داره بنظرم. هر چند بازیش نکردم ولی خیلی مشتاقم

فقط کاشکی gow a یا حتی ریمستر دو نسخع اولش و هم میزاشتن توش!

نه این اون نیست :دی اونو خودشون گفتن هنوز برای رونمایی اماده نیست :دی شاید به E3 هم نرسه :دی

و اما دلیل اینکه همه ی شماره ها توی این ریمستر نیست (جدا از خز شدن کالکشن گاو) فک کنم بحث حجمه :دی GOW III حدود 35 گیگه ، Ascension هم 34 گیگه ، 12 گیگ هم نسخه ی 1 و 2 ، 15 گیگ هم نسخه های PSP :دی این همه حجم توی 1 بلوری جا نمیشه :دی چند تا بلوری هم بزنن قیمت میره بالا که نمی صرفه :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or