God Of War یک دزدی هنری ؟

Victarion

Loyal Member
چندی پیش خبری مبنی بر شکایت از David Jaffe و Sony توسط دو نمایش نامه نویس اعلام شد که به شرح جزییات آن می پردازیم.

ماجرا از سال 2002 آغاز می شود زمانی که Bissoon-Dath و Barrette-Herzon، نمایش نامه‌ای را به نام Olympiad برای شرکت سونی ارسال کردند.
بعد از گذشت 6 سال این دو نویسنده مدعی هستند بازی God Of War که در سال 2005 منتشر شد تقلیدی از نمایش نامه‌ی آنهاست و بسیاری از "طرح‌ ها، داستان، تِم‌ ها، دیالوگ‌ها، کاراکترها، نقشه‌های داخل بازی و ... " از نمایش نامه‌ای که آنها برای سونی فرستاده بودند، برداشته شده است.

بنابراین آنها شکایتی را مبنی بر نقض قانون کپی رایت توسط سونی به دادگاه کالیفرنیا ارائه دادند.

23tmv43.jpg

هنوز واکنشی از سوی سونی نسبت به این ادعا نشان داده نشده.

آخرین ویرایش:
به هرحالgod of warبهترین بازی بود که به عمرم کرده بودم.:love:
من شنیده بودم که david jeffeبازی روازکتاب یونان باستان ساخته واین بازی الهام گرآن کتاب است.

من شنیده بودم که david jeffeبازی روازکتاب یونان باستان ساخته واین بازی الهام گرآن کتاب است
شنیدی که ...:laughing:
خب این بازی در اساطیر سر میکنه دیگه الهام گرفتن نیست
واقعا هیچ بازی به این زیبایی اساطیر یک تمدن رو زیبا نشون نداده بود:love:
شکایت کنن هیچی نمیشه تا اینا باشن دزدی هنری نکنن:biggrin1: .پیشنهاد میکنم دی وی دی اورجینال GOW 1 رو بگیرید و ویدیو هاش رو ببنید که اوایل چی میخواستن به خورد مردم به جای GOW :cheesygri

بابا دروغ که شاخو دم نداره که اخه خر هم باشه نمیگه شما بر چه مبنای داستانتون رو کت بسته دادید به سونی اخه ادم وقتی میخواد داستانی رو به یکس نشون بده کل داستان رو نمیده به طرف که این یه چیزی گفته بابا شما 6 تا 7 سال پیش یه داستانی رو میدید به یه نفر نمیگید این داستانی که دادم چی شود بعد 7 تا 8 سال میاد میگه منم هستم اخه جوک گفته این بابا اونم بازی به این مشهوری که کسی که بازی هم نکونه بازی های مثل این رو میشناسه

بعد بخاطر همین دروغی که اینا گفتند این‌همه دادگاه تشکیل شده ؟ چقدر کشکی دادگاه تشکیل میشه اون‌جا :دی شما تابحال سعی کردی یک نمونه کار به یک شرکت نشون بدی ؟ می‌دونی باید به یک نفر که شرکت تعیین می‌کنه بدی مطلب رو بخونه ؟ کامل ؟

بعد بخاطر همین دروغی که اینا گفتند این‌همه دادگاه تشکیل شده ؟ چقدر کشکی دادگاه تشکیل میشه اون‌جا :دی شما تابحال سعی کردی یک نمونه کار به یک شرکت نشون بدی ؟ می‌دونی باید به یک نفر که شرکت تعیین می‌کنه بدی مطلب رو بخونه ؟ کامل ؟

اخه اگه شما کل مطلب رو بدید یه نفر بخونه اونم خودش میگه اون نوشته بعد شما از رو چی میخوای نشون بدی که داستان رو تو نوشتی اخه همه دنیا وقتی میخوان یه ناشر گیر بیارن قصمت کوچکی رو نشون میدن نه کلش رو تازه تا اون جای که داستان کلش لو نره

اینا چقدر حوصله دارن همش دادگاه تشکیل میدن
یه روز دادگاه تشکیل میدن Rockstar به خاطر GTA محاکمه بشه
یه روز دادگاه تشکیل میدن Sony به خاطر God of War محکوم بشه
آخه به قول حسام این بازی که از اساطیر یونان(البته با یکم تغییر)الهام گرفته شکایت کردن نداره
پ.ن:حالا که اینقدر شکایت راحته ما هم بریم از یه سری بازی ها مثل COD4 , delta Force شکایت کنیم،یه وقت یه چیزی گیرمون اومد.

خبر یه مقدار قدیمیه(مربوط به 09/19/2008)
sony و Jaffe هم گفتن که همه المان های این قبیل داستان ها رو میشه تو افسانه های یونان که هر کسی میتونه بهشون دست رسی داشته باشه،پیدا کرد و این اتهامات بی اساس هستن

کلآ اگه ثابت بشه که این یه کپی بوده،sony و jaffe مجبورن غرامت سنگینی پرداخت کنن!

بعد بخاطر همین دروغی که اینا گفتند این‌همه دادگاه تشکیل شده ؟ چقدر کشکی دادگاه تشکیل میشه اون‌جا

امیر جدی ان جا زود دادگاه تشکیل میشه!!! من یادمه وقتی که Harry Potter 5 منتشر شد , یه بابایی ادعا کرد که ایده اصلی داستان ماله ان بوده و رولینگ ان رو دزدیده!! (یعنی طرف بعد 6 سال و نیم تازه یادش افتاده بود!!) با اینکه این حرف خیلی مسخره و حتی خنده دار بود , ان مرده تونست رولینگ رو بکشونه دادگاه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or