God of War پانزده ساله شد

بهترین نسخه God of War

• 1 God of War

رای‌ها: 27 21.8%
  • 2 God of War

رای‌ها: 68 54.8%
  • 3 God of War

رای‌ها: 41 33.1%
  • 2018 God of War

رای‌ها: 68 54.8%
  • God of War: Chains of Olympus

رای‌ها: 4 3.2%
  • God of War: Ghost of Sparta

رای‌ها: 11 8.9%
  • God of War: Ascension

رای‌ها: 5 4.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    124

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه ای دوستان
15 سال پیش در March 22, 2005 یکی از محبوب ترین خشن ترین شخصیت های تاریخ گیم متولد شد
Before the age of the twilight set upon the gods, a legend rose to claim his place among them. And even though Kratos sat on the throne as the new God of War, he was haunted by visions of his family - a family he himself murdered. But the Hands of Death could not defeat him. The Sisters of Fate could not control him. And on this day, the man, the legend, Kratos, will have his revenge

1584903009267.png

من که هنوز موفق نشدم نسخه آخر رو بازی کنم، ولی عالمی داشتم با هرکدوم از نسخه های قبلی :D
-----------------------------
بهتر نیست یک تاپیک جامع بزنین واسه تولد گیم ها که همه رو بزارن همونجا؟ یه مدته نصف تاپیک ها شدن تولد گیم ها :)

من اون 2 تا نسخه PSP رو الان رو گوشیم دارم
گفتم تو این تعطیلات بازی کنم وقت نکردم
بشینم بازی کنم اول فکر کنم باید COO رو بازی کنم

البته جفتشون زیبا هستند ولی God of War: Ghost of Sparta یه چیز دیگس بازیش حس God of war 2 میده. :pepsi:

هیچ مجموعه‌ای در حد God of War انتخاب بهترین نسخه‌ش رو برای من سخت نکرده! :D یعنی از Uncharted و Halo تا Gran Turismo و Doom و...، با اینکه از نسخه‌های مختلف‌شون خوشم میاد ولی می‌تونم یکی رو انتخاب کنم و حتی MGS هم با اینکه بازی خوب کم نداره، ولی می‌تونم 1 رو چند میلیمتر جلوتر از 3 بدونم. ولی GoW... :|
بنده سه تا انتخاب اول دارم!
۱. God of War 2: یه بازی تاریخی که یکی از بهترین روندهای پیشروی رو بین کل بازی‌های عمرم داشته. یعنی از همون شروعش طوفانی راه می‌افته و بعدش هم عالی جلو میره و استفاده محشری هم از اسطوره‌ها و جک جونورهای یونانی می‌کنه، از ایکاروس و پگاسوس تا خواهران سرنوشت. و در کنار اینکه از اول تا آخر بازی دست از هیجان برنمیداره، خداهای اصلی رو هم میذاره برای نسخه سوم تا اونجا هم دست سازنده‌های بازی خالی نباشه. پایان این بازی رو هم باید خفن‌ترین کلیف هنگر تاریخ بشریت دونست! :D
۱. God of War 3: این یکی هم از شروعش غوغا می‌کنه و تا آخر منهدم میکنه آدم رو! به جز یکی دو بخش آروم، بقیه‌ی جاها به شدت عظیم و مهیج هستن و تک تک خداها هم جزو بهترین باس‌های تاریخ این صنعت محسوب میشن، از نبرد اول که هنوز هم باعث حیرت آدم میشه تا بعدی‌ها که انقدر فجیع به فنا میرن که آدم می‌خواد به حالشون گریه کنه! بهترین سلاح‌های این مجموعه رو هم به نظرم همین نسخه داره و هم تنوع بالایی داشتن و هم کیفیت مناسبی. از نظر تکرار هم بیشتر از همه سراغش رفتم و فکر کنم یه ۳،۴ باری تمومش کردم. :D
۱. God of War 2018: بازی‌ای که می‌تونست این مجموعه رو برای همیشه منهدم کنه یا نجات بده و خوشبختانه حالت دوم اتفاق افتاد. با اینکه گیم‌پلی نسبت به قبل متفاوت هست، ولی باز هم به شدت جذاب و معرکه هست و آدم از هر ضربه‌ای که می‌زنه کلی لذت می‌بره! خود کریتوس تغییرات زیادی نسبت به قبل کرده و با این حال این تغییرات توی ذوق نمی‌زنن و پسرک هم که می‌ترسیدیم مشکل‌ساز بشه، اتفاقاً به یکی از بهترین ویژگی‌های بازی تبدیل شده. اون صحنه‌ی معروف اواسط بازی و رفتن سراغ سلاح کلاسیک کریتوس جزو بهترین صحنه‌های عمر گیمری بنده هست و دیوانه‌ش شدم! کلاً در مورد ویژگی‌های مثبت این بازی از جمله تبر فوق‌العاده‌ی کریتوس میشه خیلی حرف زد و شاهکاریه برای خودش، فقط به نظرم می‌شد باس فایت‌های بیشتر و متنوع‌تری داشته باشه و یکی از معدود ایراداتش همین بود که ایشالا توی نسخه‌ی بعدی برطرف میشه.
۲. God of War: Ascension: شاید تنها کسی روی کره زمین باشم که Ascension برام لذت‌بخش‌تر از نسخه اول بوده! :D در فوق‌العاده بودن نسخه اول شکی نیست، ولی Ascension یه لذت دیگه‌ای برام داشت و انقدر باهاش حال کردم که در عرض یه هفته دو بار تمومش کردم، کاری که شاید در کل عمرم ۲،۳ بار بیشتر انجام نداده باشم. این بازی رو یکی از مظلوم‌ترین بازی‌های تاریخ می‌دونم و فکر می‌کنم حقش واقعاً خورده شد. بازی‌ای که گیم‌پلی‌ش از همه نسخه‌های قبل از 2018 بهتر بود، ولی اسیر یه سری مشکلات مثل استفاده‌ی دوباره از بعضی ویژگی‌های نسخه‌های قبلی شد و از نظر داستانی هم چیز جالبی نبود. ولی گذشته از این ایرادات، تجربه‌ی محشری برای من بود و حیف که نسخه‌ی PS4ـش هیچ‌وقت نیومد. :|
۳. God of War: آغاز یک حماسه! بازی‌ای که یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های این صنعت رو شروع کرد و صحنه‌های به‌یادموندنی هم کم نداشت. این نسخه هم مثل بقیه بازی‌های GoW برام به شدت خاطره‌انگیز و عالی بوده و کلاً تعریف جدیدی از یه بازی حماسی ارائه داد، ولی خب در حد نسخه‌های بعدی هم نبوده برای بنده. :D
دو تا نسخه PSP رو هم رده‌بندی نمی‌کنم دیگه. Chains of Olympus رو قدیما روی PSP بازی کردم و چیز خوبی بود، ولی نه در حد نسخه‌های خونگی. Ghost of Sparta هم یه جورایی برام طلسم شده! مدت‌ها سراغش نرفتم و یکی دو سال پیش هم که بالاخره با شبیه‌ساز شروعش کردم، با اینکه برام جالب بود ولی یادم نیست چی شد (شاید تعویض ویندوز؟) که اواسط کار از دست رفت! ولی باید حتماً دوباره برم سراغش.

برا من رتبه اول مشخصه ولی بقیه رو نمیتونستم زیر هم بزارم و در دسته های چندتایی باید قرار بدم:دی
1.رتبه اول با اقتدار گاو 2 هستش :دی کلا این گاو 2 یجوریه که تا ابد هم فک نکنم چیزی رو دستش بیاد. قشنگ هر چیزی که بازی اول داشت رو به توان 10 خفن کرد! شاهکاریست جاویدان و یکی از بهترین های تاریخ.
2.در جایگاه بعدی گاو 1 و گاو 2018 و CoO برای من در یک سطح قرار دارند:دی بله من CoO رو خیلی دوس دارم:دی دلیلش هم اینه که واقعا روی PSP شاهکار کرده بودن با این بازی و برا من جنبه نوستالژی بالایی داره. گاو 1 هم چون پایه گذار این سری هستش نمیشد بردتش پایین تر. گاو 2018 هم واقعا بازی تکمیل و خفنی بود. مشکلش برا بیشتر به داستانش برمیگرده. نه اینکه داستان بد باشه، بلکه خیلی مقدمه ای بود و همه حوادث اصلی موکول شد برا بازی های بعدی
3. در این جایگاه هم گاو 3، اسنشن و GoS قرار میگیرن:دی بر خلاف خیلی ها من اونقدر با گاو 3 ارتباط نگرفتم. بنظرم سطح روایت داستان افت کرده بود، لول دیزاین به مراتب ضعیف تر بود و اونطور که باید و شاید نتونست روند اپیکش رو حفظ کنه.با این حال گیم پلی روون و گرافیک و موسیقی خفنش هنوزم تاثیرگذاره. اسنشن یکم مظلوم هست در این بین. بنظرم از نظر لول دیزاین بهتر از گاو 3 بودش. ولی مثل شماره اصلی ها اپیک و تاثیرگذار نبود چون حوادث داستانیش اون کشش رو نداشت. تصمیماتی هم که برای گیم پلی گرفته بودن از جهاتی جالب بود ولی بنظرم برای یه عنوان گاو شاید خیلی مناسب نبود. برای GoS هم توضیح خاصی نیست. بازیش چیز جدیدی برا من نداشت و خیلی موندگار نشد برام:دی هر چند داستان خوبی داشت.

@Dinosaur
پاشو...پاشو تو این قرنطینه تا وقت هست GOS رو بزن!
و اینکه به عنوان کسی که از نیزه خیلی خوشش میاد، خیر... Arm of Sparta سلاح های GOW III رو میخوره:p

در مورد مظلومیت اسنشن موافقم، ولی به نظرم داستانش نقطه قوتش بود اتفاقا:-"
گیر خریت تیم سازنده افتاده بود! یکی اینکه برداشته بودن دقیقا خیلییییی موارد GOW III رو رنگ زده بودن و داده بودن بیرون(حتی جادوهای عنصرهای مختلف سلاح هم تقریبا همونا بود)
و اینکه بازی تو بخش آنلاین شمشیر و گرز و فکر کنم بعد از آپدیت ها نیزه اضافه کردن با یه عالمه کومبو و جادوهای متفاوت و ... ، بعد از هیچکدوم اینا تو سینگل پلیر اضافه نشد و برداشتن BoC رو رنگ زدن و بهش عنصر چسبوندن:| هیچوقت تصمیماتی که سر GOW A گرفته شد رو درک نمیکنم...

راستی جا داره از اون فیل معروف و نمایش E3 هم یادی کنیم:-"

---
GOW III رو منم فکر میکنم بیشتر از همه بازی کردم، تقریبا هر سال حداقل یکدور رو باید میرفتم:دی واقعا خسته نمیشم ازش و این همه باس خفن! هنوزم کرک و پشم ریزون ترین باس ها رو داره...
و بهترین شروع تمام بازی ها>:)

@Dinosaur
پاشو...پاشو تو این قرنطینه تا وقت هست GOS رو بزن!
و اینکه به عنوان کسی که از نیزه خیلی خوشش میاد، خیر... Arm of Sparta سلاح های GOW III رو میخوره:p

در مورد مظلومیت اسنشن موافقم، ولی به نظرم داستانش نقطه قوتش بود اتفاقا:-"
گیر خریت تیم سازنده افتاده بود! یکی اینکه برداشته بودن دقیقا خیلییییی موارد GOW III رو رنگ زده بودن و داده بودن بیرون(حتی جادوهای عنصرهای مختلف سلاح هم تقریبا همونا بود)
و اینکه بازی تو بخش آنلاین شمشیر و گرز و فکر کنم بعد از آپدیت ها نیزه اضافه کردن با یه عالمه کومبو و جادوهای متفاوت و ... ، بعد از هیچکدوم اینا تو سینگل پلیر اضافه نشد و برداشتن BoC رو رنگ زدن و بهش عنصر چسبوندن:| هیچوقت تصمیماتی که سر GOW A گرفته شد رو درک نمیکنم...

راستی جا داره از اون فیل معروف و نمایش E3 هم یادی کنیم:-"

---
GOW III رو منم فکر میکنم بیشتر از همه بازی کردم، تقریبا هر سال حداقل یکدور رو باید میرفتم:D واقعا خسته نمیشم ازش و این همه باس خفن! هنوزم کرک و پشم ریزون ترین باس ها رو داره...
و بهترین شروع تمام بازی ها>:)
دقیقا هیچ بازی اندازه شروع gow 3 پشم ریزون نبود هیچ وقت یادم نمیره مثل احمقا تپش قلبی که با شروع gow 3 رو گرفتم :D
ولی حسم میگه عجیب از نظر opening خیلی راحت gow نسخه بعد جاشو میگیره با اختلاف از اونجایی که نقطه اوج داستان پایانش بود با قدرت سخت افزاری نسل بعد

• Like
Reactions: IMANOKA
دقیقا هیچ بازی اندازه شروع gow 3 پشم ریزون نبود هیچ وقت یادم نمیره مثل احمقا تپش قلبی که با شروع gow 3 رو گرفتم :D
ولی حسم میگه عجیب از نظر opening خیلی راحت gow نسخه بعد جاشو میگیره با اختلاف از اونجایی که نقطه اوج داستان پایانش بود با قدرت سخت افزاری نسل بعد
نمیدونم...اگر شروعش دقیقا همون پایان باشه...به نظرم شاید خیلی مبارزه خفنی هم بشه(همینطور که مبارزات GOW 2018 هم بود)، ولی کلا ابعاد و خفنیت شروع GOW III یه چیز عجیب غریبی بود:-"

و به نظرم با بر نگردوندن QTE نمیتونند بهش برسن و اون حس و حال رو بدن:-"
اصلا این جریان ضد QTE رو درک نمیکنم:|

• Like
Reactions: mohsen2019
نمیدونم...اگر شروعش دقیقا همون پایان باشه...به نظرم شاید خیلی مبارزه خفنی هم بشه(همینطور که مبارزات GOW 2018 هم بود)، ولی کلا ابعاد و خفنیت شروع GOW III یه چیز عجیب غریبی بود:-"

و به نظرم با بر نگردوندن QTE نمیتونند بهش برسن و اون حس و حال رو بدن:-"
اصلا این جریان ضد QTE رو درک نمیکنم:|
نه اتفاقا من با اینکه opening نسخه بعد خفن میدونم یه چیز مطمئنم که مبارزه opening بازی عمرا اون رفیقمون باشه مخصوصا از نویسندگی سانتا مونیکا که پر از غافلگیری و سوپرایز این حرکتش یخورده قابل پیش بینی میشه برا همین فک نکنم اینطور باشه میتونه داستان از جلوتر تجربه کنیم بعد یه revert حرفه ای بزنه تو این مایه ها
(من یکی از حدس هایی که میزنم opening با کنترل آرتئوس باشه )
منم دقیقا ۲ تا مشکل داشتم با نسخه آخر
یکی QTE ها بود (اصلا اون علامت دایره قبل QTE هارو من امضاء این بازی میدونستم ) یکی هم کم شدن خشونت بازی بود حالا دومی بخاطر داستان قابل تحمل بود

انتخاب سختی بود بین GoW2 و GoW2018. با این که در نهایت به هر دو رای دادم، GoW2 رو یه مقدار بالاتر میدونم. :D

من متاسفانه هیچکدوم از نسخه های فرعی رو بازی نکردم. خیلی خوب میشد اگه سونی در کنار این همه ریمستر رنگ وارنگ، یه کالکشن هم از GoS ، CoO و Ascension واسه PS4 میداد.

• Like
Reactions: s.snake2
سر gow 1 دربه در دنبال دیسکی بودم که سره "اونجا" گیر نکنه :دی. اونجاش پدر ادم رو در میاورد تا کامل لود بشه.
سر gow 2 وارد مبحث دیسکهای استمپلی (:دی) شدیم و DVD9 و مابقی قضایا.
سر gow 3 اولین باس بازی شد بهترین باس فایتی تا اون زمان (یا شایدم تا همین الان!) دیدم.
سر GOW فهمیدم چطور میشه یک هویت/گیم/شخصیت/فضا رو نگهداشت ارتقاع داد و وارد فاز جدیدی کرد که با شماره قبلی 180 درجه فرق داشته باشه :دی.

بهترین گاو همانان gow 2 هست واسه من. بعد از SotC بهترین گیم اون نسل حساب میشه برام.

چون نظرسنجی چند انتخابی بود من به همه گزینه ها رای دادم :D

واقعا یک از ناب ترین تجربه‌های دوران گیمری من GOW است و با تک تک لحظاتشون زندگی کردم. همه نسخه ها رو بی اندازه دوست داشتم و برای همین به همه رای دادم :D

برای من احساسی ترین صحنه کل مجموعه توی نسخه 2018 هست و اونجایی که کریتوس blade of chaos رو از گنجه بیرون میاره :دی

شدیدا منتظر نسخه بعدی هستم

به شخصه بخوام رتبه بندی کنم
God of War 2018
GOW 2
GOW 1
GOW 3

فرعی ها رو بازی نکردم. اما ۲۰۱۸ میتونم بگم یکی از دوتا بازی اول نسل بود برام در کنار RDR2 و جز ۵ تا بازی مورد علاقم بین تمام نسل ها هست که واقعا لذت بردم از تک تک لحظه ها و داستان و آهنگ هاش

چون نظرسنجی چند انتخابی بود من به همه گزینه ها رای دادم :D

واقعا یک از ناب ترین تجربه‌های دوران گیمری من GOW است و با تک تک لحظاتشون زندگی کردم. همه نسخه ها رو بی اندازه دوست داشتم و برای همین به همه رای دادم :D

برای من احساسی ترین صحنه کل مجموعه توی نسخه 2018 هست و اونجایی که کریتوس blade of chaos رو از گنجه بیرون میاره :دی

شدیدا منتظر نسخه بعدی هستم

دقیقا ! :D این تیکه تو اسپویل برام به شخصه نقطه عطف کل نسل بود :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or