گزارش Glen Schofield خالق Dead Space: در مورد Dead Space 4 ایده هایی دارم و امیدوارتر هستم. خریداری شدن EA را یک فرصت میدانم.

Tatsumaru

Searching For Light
کاربر فعال
آیا اکنون که EA مالکان جدیدی دارد، بازگشت Dead Space ممکن است؟
این چیزی است که خالق سری یعنی Glen Schofield امیدوار است به حقیقت بپیوندد. واضح است که او امیدش را از دست نداده. هر چند به نظر میرسد EA آن را رها کرده باشد. او گفته:
"ایده های جدیدی دارم و آماده ام که آنها را اجرایی کنم. یکی از آنها Dead Space 4 است. اینکه EA به تازگی خریداری شده، یک فرصت است و تماس های خود را در این مورد شروع کرده ام."
"باید ببینیم چه میشود. نمیدانم EA در حال حاضر چه نظری دارد و به چه چیزی می اندیشد. فکر نمیکنم از Dead Space remake سودی به دست آورده باشند. این سری باید از مدیوم های گوناگون مانند سینما و تلویزیون هم بهره ببرد و این عالی خواهد بود."
"اکنون که EA خریداری شده، امیدوارتر هستم. زیرا خریدار جدیدی میتواند برای آی پی Dead Space پیدا بشود."

اگر قرار باشد EA برخی آی پی هایش را واگذار کند، میتوان انتظار داشت که Dead Space یکی از آنها باشد.
با وجود استقبال منتقدین از نسخه ریمیک، میزان فروش آن کمتر از انتظار و هدف گذاری EA بود و طبق گزارش ها، گزینه Dead Space 2 remake حتی مطرح هم نشد.
schofield.jpg
'I Can Save You $30-40 Million on the Idea I Have' — Dead Space Creator Glen Schofield 'Already Making Calls' About Dead Space 4 Now EA Has New Owners - IGN

آخرین ویرایش:
ریمیک اولش رو جویدم اینقدر بازی کردم . قسمت دوم هم طراحی مراحل و اکشنش بهتر هست فقط خیلی کوتاه هست . یادمه 4 ساعته تمومش کردم .

اینکه بخواد قسمت 4 dead space بسازه احتمالا بودجه ساختش مثل Callisto Protocol زیاد میشه و این سری سود انچنانی مثل سری evil نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or