علی من گرفتم چند تا لول هم رفتم. من که فن Ghostbuster هستم بازی به شدت بهم حال داد، گیم پلی، داستان، دشمن ها، صداگذاری، گرافیک و رنگ بندی، فیزیک(متوسط) همه خوبن البته شاید یهو مثلا حالت بهم خورد که 4 تا روح هی بگیری ولی من خیلی خوشم اومدکسی بازی رو گرفته ؟ خیلی بازی قشنگیه !
سپاس فراوان بابت توضيحات تكميلي خودم هنوز سعادت ديدن فيلمشو نداشتم فقط بچه گيا كارتونشو ديدم انشالا عمرم قد بده فيلم جديدشو 2012 ببينم به هر حال بازم ممنون.البته باید خدمت دوستمون عرض کنم که سریال نبوده و اول فیلمش رو در سال 1984 ساختند که بازیگر های معروفی همچون Bill Murray و Dan Aykroyd و Sigourney Weaver در فیلم بازی کردند و بعد از اون در سال 1986 یک سریال انیمیشن و در سال 1989 هم قسمت دوم فیلم ساخته شد و فیلم هم نظر منتقد ها رو به عنوان یه فیلم کمدی - تخیلی جلب کرد.
و این بازی هم در تاریخ 16 June همزمان با 25 سالگرد تاریخ انتشار فیلم به بازار اومد
به به ممد X360 گرفتی نا قلا ! ؟علی من گرفتم چند تا لول هم رفتم. من که فن Ghostbuster هستم بازی به شدت بهم حال داد، گیم پلی، داستان، دشمن ها، صداگذاری، گرافیک و رنگ بندی، فیزیک(متوسط) همه خوبن البته شاید یهو مثلا حالت بهم خورد که 4 تا روح هی بگیری ولی من خیلی خوشم اومد![]()

خدایی واقعا بازیش خیلی قشنگه
فقط یه کم خسته کننده میشه !
این جا رو بخونید :بابا اون روح پیرمرده تو هتل ( که آبی رنگ بود ) چقدر سرسخت بود !! پدرم دراومد تا گرفتمش !!! :biggrin1::biggrin1::biggrin1: نزدیک یک ساعت داشتم باهاش کشی میگرفتم !!! :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
به احتمال زیاد خواسته از دکتر فریمن عزیزه دل تقلید کنه :biggrin1: ولی نمیدونه تلاشش منجر به شکست میشه :biggrin1:تا حالا کسی شنیده این حرف بزنه والله من بیشتر از نصف بازی رو رفتم ندیدم یه بار یه کلمه حرف بزنه !