GHOSTBUSTERS - PC

ghostbusters.jpg

Ghostbusters
ناشر:ATARI
سبک:ACTION
تاریخ انتشار:خرداد 88
پلتفورم:PC,Ps3,X360,Ps2,Wii
حالا بریم روح شکار کنیم؟؟؟

حتما جز افرادی هستید که سری فیلم های شکارچیان روح رو دیده اند.شرکارچیان ارواح به دلیل مد کمدی و اکشن خودش طرفداران زیادی دارد.
چندی پیش خبر ساخت بازی این فیلم داده شد. و همه منتظر این بازی هستیم.گرافیک بازی بسیار عالی طراحی شده و کرکترها رو به صورت عالی طراحی کردند،نوعی فیزیک جالب رو در بازی قرار دادند.گرافیک به سبک فیلم های ده 90 طراحی شده و عالی هست.ولی در بععضی نقاط مشکل تکسچر دیده میشود.که امیدواریم برطرف شود.
ghostbusters_march_favs_4.jpg
در بازی به جز بخش تک نفره بخش چند نفره نیز قرار داده اند که در کنسول Wii به صورت split-screen هست و در x360 -ps3 به صورت آنلاین ولی در نسخه pc بخش چند نفره وجود ندارد.
حالا پس از مدتی میتونیم خاطرات شیرین خودمونو دوباره زنده کنیم.

نه . البته من سیستممو بهمن ماه خریدم و تو این شش ماه گرافیک رو آپدیت نکردم .
حالا میشه بگید چه جوری آپدیت کنم ؟
سلام دوستان.
میتونی درایور جدیدو با توجه به مدل کارت گرافیکت از سایتش دانلود کنی یا اینکه کنترل پنل درایورت رو بیاری از اونجا با زدن گزینه ی آپدیت.آپدیتش کنی.
یا تو دیسک بازی ها اکثرا درایور های جدید هست.

این بازی خیلی مسخره هست.حتی روی پایین ترین تنظیمات هم بازی تیک میزنه.اینجوریش رو دیگه ندیده بودیم.ماجرای حذف مولتی پلیر هم راست بود.در کل گند زدن به نسخه PC.

این بازی واقعا نمره 8 بهش دادن مستحقش بود بازی کامل غول کشی های زیبا و کیفیت خوب من که رو 4870 اصلا تیکی تو این بازی ندیدم واقعا جالب بود ;)

من با Gforce 280 بازی‌ می‌کنم مشکلی‌ نداره،به نظرم بازی خیلی‌ محیط جالبی‌ داره.البته

من ۳ روز دارم بازی می‌کنم،ولی‌ در نوع خودش جالبه.دقیقا یاد فیلمش افتادم. یادش بخیر

جوونی:(

سلام .
بچه ها این بازی بسیار به سی پی یوی قوی نیاز داره. من خودم بازی رو با 9800GTX و Intel 7200 اجرا کردم که کمی بازی تیک میزد
اما وقتی CPU رو عوض کردم و یه Quad 9550 Intel گذاشتم فریم ریت بازی به صورت وحشتناکی زیاد شد
Only Quad Core

سلام .
بچه ها این بازی بسیار به سی پی یوی قوی نیاز داره. من خودم بازی رو با 9800GTX و Intel 7200 اجرا کردم که کمی بازی تیک میزد
اما وقتی CPU رو عوض کردم و یه Quad 9550 Intel گذاشتم فریم ریت بازی به صورت وحشتناکی زیاد شد
Only Quad Core
ازون بازی هاییه که با کارت گرافیکای Ati خیلی راحت بالا میاد.من با یه 3650 و 5200 ای ام دی روی 1280 40-50 فریم می داد ولی با سیستم خودم که 8800 GTS 320 و 6000 هست روی پایین ترین جزئیات بازی اصلا اجرا نمی شه و میگه گرافیک رو بیار پایین:eek:

اقا من میخوام بازی کنم ولی این مشکل رو داره
http://img.majidonline.com/show/221304/untitled.JPG
درایور اپدیته -direct x خود بازی نصبه -بازی برای boysteam
من هم این مشکلو داشتم. راه حل ساده و مسخره ای داره !!!
Resolution صفحه ی دسکتاپتو به 1024x768 تغییر بده و برو داخل بازی .
بعد تو قسمت تنظیمات بازی Resolution بازی رو به Resolution پیشفرض خودت (دسکتاپ) تغییر بده و بعد از بازی بیا بیرون و Resolution دسکتاپتو به حالت قبل برگردون و برو تو بازی حالشو ببر.

آخرین ویرایش:
برای من هنگام لودینگ یک دفعه هنگ میکنه
دوست عزیز منم تو XP چنین مشکلی داشتم! ولی تو Vista با Run Administrator تونستم اجراش کنم!!
البته تو فروم Atari یه چیزایی نوشته!! که برای من جوابگو نبود!!
درایور کارت گرافیک و Directx هم رو آپدیت کن!!
موفق باشی

من میونه خوبی با ویستا ندارم نمیشه تو اکس پی یه کاری کرد
گفتم که تمام راه حلهای ممکن تو فروم خود Atari هستش!! که یا برای من جوابگو نبود!! یا دردسر داشت که من دنبالش نرفتم و با ویستا تونستم حلش کنم!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or