Ghost Recon: Future Soldier ششم March می آید

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
ghostrecon.jpg

درود

امرزو شرکت یوبی سافت اعلام کرد که عنوان Ghost Recon: Future Soldier در 6 ماه March برای Xbox و PS3 در ایالات متحده عرضه خواهد شد.
بعد از اعلام تاریخ انتشار این عنوان ، Gamespot بازی را در لیست فروش خود قرار داده است.
همچنین گفته شده است که بتای مولتی پلیر بازی قرار است در January سال 2012 عرضه شود.

منبع

من نگران نسخه ی PC هستم ! با اینکه Xbox دارم اما دوست دارم روی PC بازی کنم !

درضمن یه نکته ی خوب برای دوست داران گیم اسپات

کسانی که سایت www.gamespot.com براشون فـیلتر هست میتونن از ادرس زیر استفده کنند.
حالشو ببرید.
http://au.gamespot.com/

Ghost Recon: Future Soldier در 6 ماه March برای Xbox و PS3 در ایالات متحده عرضه خواهد شد.
متن خبر رو خودن یه لحظه تعجب کردم!:دی گفتم خدایا XBOX که منقرض شده... 360 هم عمرش رو به پایانه... این ایکس باکسه از کجا اومد!:دی

دوستان احتمال اینکه دارن نسخه ی PC رو کنسل میکنن خیلی زیاد شده فعلا همه چی در حد شایعه هست

امیدوارم قبل از کنسل کردنش تمام دست اندر کاران یوبی تبدیل به سوسک بشن...

اصلش نسخه PC بازیه....دیوانن اگه کنسلش کنن...:|

دوستان احتمال اینکه دارن نسخه ی PC رو کنسل میکنن خیلی زیاد شده فعلا همه چی در حد شایعه هست
اگر این کار رو بکنند، خونشون حلال میشه، به شخصه یوبی و بازیاش رو تحریم میکنم:d.البته از مسئولین خدانشناس یوبی هیچ بعید نیست خودتون رو برای شنیدن خبر بد آماده کنید!

امکان نداره این کار رو بکنه بازی شوتر مخصوص pc هست نسخه های قبلیشم روی pc بودن

اما امکان تاخیرش هست حداقل یه dx11 بده اینقدر تاخیر می زنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or