Ghost Recon: Future Soldier تاخیر خورد [بتا در ماه آپریل، نسخه ی PC مجددا تایید شد]

Behrooz

کاربر سایت
سلام !

ghostrecon.jpg

Ubisoft اعلام کرد که عنوان Ghost Recon: Future Soldier (قبلا قرار بود در 6 مارچ عرضه شود) تاخیر خورده است و عرضه ی بازی در US و UK به ترتیب به 22 May و 25 May موکول شده است.

Adrian Lacey (کارگردان بازی) دلیل تاخیر را "پولش بیشتر بازی" عنوان کرده است.همچنین اعلام شد که نسخه ی PC همزمان با نسخه های کنسولی بازی عرضه خواهد شد.

بتای مالتی پلیر بازی نیز در ماه April برای PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.

2 & Source 1

بابا چرا اینقدر جرو بحث میکنید !
هرکی دوس داره بازی کنه هرکی هم دوس نداره بازی نکنه !
تموم ! :d

بازی کردن که 100 درصد ولی مثلا منی که بازی های مولتی پلتفرم را رو pcمی رم وقتی خبر کنسل شدن نسخه pcرا شنیدم واقعا نارحت شدم
صابر از یک شرکت با این همه تجربه بعد هست این کارها و با احساسات طرفداراش بازی کنه !

بازی کردن که 100 درصد ولی مثلا منی که بازی های مولتی پلتفرم را رو pcمی رم وقتی خبر کنسل شدن نسخه pcرا شنیدم واقعا نارحت شدم
صابر از یک شرکت با این همه تجربه بعد هست این کارها و با احساسات طرفداراش بازی کنه !

نسخه ی PC از همون اولش هم قرار نبود کنسل بشه اینا همش سیاست های یوبی هست !

مرگ بر یوبیسافت :|

بعضی شرکتا(بخونین *R) بعضی بازیا(بخونین MP3) رو 3 سال با تاخیر عرضه کنن، مشکلی نداره! احترام به مخاطب هست و در راستای بهتر شدن بازیه و اصلا اشکال نداره! ولی Ubisoft بازی رو تاخیر بزنه تا به کیفیتش لطمه نخوره، میشه بازی دادن گیمرها!
LOL مشعوف شدیم.

شما خودت بیا عناوین R* رو با آت و اشغال های یوبیسافت مقایسه کن بعد می بینی دلیل ناراحتی یوزر ها چیه ! خیلی راحته ! اخرین موردش هم گند زدن به عنوان عشق خود شما SP !
پوریا می گم چرا اینقدر با یوبی بد شدی
yahoo_4.gif
درسته یوزهارا تو بعضی مواقع اذیت می کنه ولی به هر حال عناوینی هم که می ده قابل ستایش هست

والا حسین جان من عنوان قابل ستایشی ازش ندیدم :d

آخرین ویرایش:
نسخه ی PC از همون اولش هم قرار نبود کنسل بشه اینا همش سیاست های یوبی هست !

در ادامه باید ببینیم سیاستش نسبت به این نسخه چی هست
مرگ بر یوبیسافت :|
پوریا می گم چرا اینقدر با یوبی بد شدی :dدرسته یوزهارا تو بعضی مواقع اذیت می کنه ولی به هر حال عناوینی هم که می ده قابل ستایش هست

ДядsЙ II
منبع میخوای، مراجعه کن به Debut Teaser سال 2009 که آخرش عبارت "Coming Winter 2009" نقش میبنده. دیگه فکر نمیکنم رسمی تر از این منبعی باشه. ولی واسه اطمینان، این هم منابعی دیگه از تاخیراش:

Max Payne 3 delayed; Redemption sells 5 million; GTAIV sells 17 million
Max Payne 3 skips Take-Two's 2011-2012 release schedule

=====
و اما در مورد نسخه ی PCـه Ghost Recon: Future Soldier؛
برای بار آخر میگم، پس اگه نمیخوای بفهمی از الان بهت پیشهاد میکنم کلا نخونی متن رو، چون جدیدا بعضی رفتارات واقعا دیگه آزار دهنده شده.
Ubisoft هیچ وقت نسخه ی PC رو تائید نکرد. اول برای X360 تائید کرد. بعدا گفت برای PS3 هم میاد. در مورد PC گفت:"more information about the PC version will follow". که هیچ وقت Follow نشد!!
تو تموم مصاحبه ها هم از اون به بعد تو هر نمایشگاهی داشتن، آخرش مسوول Red Storm میگفت بازی برای X360 و PS3 در فلان تاریخ میاد. حرفی از نسخه ی PC نزد.
بعدا یه بازی به نام GR: Online معرفی کرد، انحصاری برای PC و چند ماه بعد گفت این بازی جایگزینی هست برای GR: Future Soldier. که خبرگزاری ها به اشتباه این رو حمل بر کنسل شدن نسخه ی PC برداشت کردن. ناشر هم همون موقع گفت:"Ghost Recon: Future Soldier has not been announced on PC". حالا دیروز Ubisoft تصمیم گرفت Future Soldier رو هم برای PC، علاوه بر GR: Online منتشر کنه که به هیچ احدی هم ربطی نداره چرا از اول نگفت! چون دلش نخواست. تمام.
منابع صحبت های بالا:
Ghost Recon: Future Soldier PC shelved for free-to-play offering | VG247
No Ghost Recon: Future Soldier on PC • News • Eurogamer.net
New Ghost Recon also on PC and PS3 News • News • Eurogamer.net

آخرین ویرایش:
حالا دیروز Ubisoft تصمیم گرفت Future Soldier رو هم برای PC، علاوه بر GR: Online منتشر کنه که به هیچ احدی هم ربطی نداره چرا از اول نگفت! چون دلش نخواست. تمام.
حالا کاری به باقی بحثها ندارم ، اما دیگه باید قبول کنیم یوبی سافت توی برنامه ریزی و مخصوصا رلیز دیت ها به شدت متزلزل رفتار میکنه و خیلی اوقات دقیقا خودش هم نمیدونه داره چکار میکنه ... با نگاه کردن به این که فلان بازی کی میاد ، پس ما بیایم بازیمون رو تو یه زمان مناسب رلیز کنیم تا بتونیم بهتر بفروشیم ، بار ها و بارها عناوینش توی این نسل عقب افتاده تاریخشون ... دیگه تقریبا خیلیا یوبی رو با اسپلینتر سل میشناسن ، آخرین نسخه رو دیگه دیدیم چیکار کرد برای تاریخ عرضش ! آخرش هم روی یه لوح نمیدونم کجا میان تاریخ رو هک میکنن تا دیگه تو و بقیه فن ها باورشون شه :دی ...
پ.ن : نگاه راک استار و (-ُ)گیجه اش واسه مکس پین نکن سینا ، همیشه منظم و استوار بازیهاش رو منتشر میکنه تازه ، بقیه باید بترسن ازش و بازیشون رو دور ازش منتشر کنن ؛ مکس پین یه استثناست واسه این که مجبور شدن چند بار روی بازی حرکت بزنن و ... ... ... .

سلام !

ghostrecon.jpg

Ubisoft اعلام کرد که عنوان Ghost Recon: Future Soldier (قبلا قرار بود در 6 مارچ عرضه شود) تاخیر خورده است و عرضه ی بازی در US و UK به ترتیب به 22 May و 25 May موکول شده است.

Adrian Lacey (کارگردان بازی) دلیل تاخیر را "پولش بیشتر بازی" عنوان کرده است.همچنین اعلام شد که نسخه ی PC همزمان با نسخه های کنسولی بازی عرضه خواهد شد.

بتای مالتی پلیر بازی نیز در ماه April برای PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.

2 & Source 1

آقا بهروز باید اسم تاپیک رو میزاشتی تاخیر زیبا. چون واقعا واسه ما PC گیمر ها ارزششو داره.:d

به TCSCELL:
بابت لینک ها خُب ممنون. ولی MP3 قضیه ـش فرق داره خب. با کیوان موافقم، MP3 روند کاریش عوض شد و هی تغییرش دادن ظاهرا. دقیقا مثل کاری که یوبی با Conviction کرد و پروسه ساخت بازی یه بار انگار کلا کنسل شد یا عوض شد و بعدا دیدیم که بازی حاصله کلا با اون چیزی که اول بود فرق داشت. اما در هر حال بازم تاخیرهاش از MP3 بیشتر بود که نهایتا دیگه مجبور شدن روی سنگ حک کنن تاریخش رو تا دیگه نتونن زیرش بزن. در مورد GR: FS هم ظاهرا دوباره این قضیه داره تکرار میشه و ...
========
در اون مورد هم اصلا لازم نیست طومار بنویسی چون کار ندارم به این حرفا، همین برای من کافیه:
تاریخ 23 نوامبر 2011:
Ghost Recon: Future Soldier won’t be coming to the PC

تاریخ 10 ژانویه 2012:
Company Confirms PC Version

اختلاف صحبت ها به روز از 23 نوامبر 2011 تا 10 ژانویه 2012: 48 روز.
دیگه کمپانی ای که انقدر بی برنامه و بی ثبات هست که نمیتونه 48 روز حرف خودش رو روش وایسه انقدری حالش معلومه که نخوام چیز بیشتری بگم.

---------- نوشته در 05:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:42 PM ارسال شده بود ----------

در ادامه باید ببینیم سیاستش نسبت به این نسخه چی هست

پوریا می گم چرا اینقدر با یوبی بد شدی :dدرسته یوزهارا تو بعضی مواقع اذیت می کنه ولی به هر حال عناوینی هم که می ده قابل ستایش هست
حسین جان این بلاگ رو ببین تا بفهمی داستان رو:دی : http://forum.bazicenter.com/blogs/blog1302/#comments

ДядsЙ II
خُب الان با این حرفا چی رو ثابت کردی!؟ تو که میگفتی مکس پین 3 تاخیر نخورده! حالا شد "قضیش فرق میکنه"!؟ بله ما هم میدونیم واسه *R همیشه قضیش فرق میکنه! روند کاریش عوض شد!؟ باز خدا پدر مادر Ubisoft رو بیامرزه Conviction رو زیر و رو کرد، حداقل به حرف طرفدارا گوش کرد! *R که قربونش برم، پیرهن مکس رو هم گُل گُلی تر کرد! در هر صورت این تاخیرش دو تا دلیل داره. یا به خاطر حفظ کیفیت بازیه، که به نفع ما هست. یا به خاطر شاخ به شاخ نشدن با بازیای Marchـه، که خُب حرکتش منطقیه. باید به فکر جیب خودشون هم باشن. که این هم باز توفیق اجباری و به نفع ما هست چون بیشتر رو بازی کار میکنن.

در مورد نسخه ی PC هم دیگه وقتی سرتو مثل کپک کردی زیر برف و همونطور که حدس زدم نمیخوای بفهمی، مشکل من نیست. هر جور دوس داری فکر کن.

روی این سری حساسیت دارم. یه سال تاخیر بزنن بازم مشکلی نیست. حداقلش اینکه مثل "میدون دعوا 3 " نمیشه که روز اول 200 مگ آپدیت بدن بعد تکسچرهاش نصبی باشه و ... :دی.

باز خدا پدر مادر Ubisoft رو بیامرزه Conviction رو زیر و رو کرد، حداقل به حرف طرفدارا گوش کرد!
کدوم طرفدارا؟ اونایی که گیمری ـشون از نسل هفتم کنسول ها شروع شده و اولین SC ای که زده بودن Conviction بود دیگه نه؟:)
*R که قربونش برم، پیرهن مکس رو هم گُل گُلی تر کرد!
تریلر و عکس های آخری بازی رو دیدی؟ تعریف های remedy از بازی رو چی؟ یا نخواستی ببینی کلا؟ البته ببخشید یادم نبود که تو رو اگه MP3 رو بذارن جلوت که دقیقا همون MP باشه با همون حال و هوا و ... بازم میگی نه قبول نیست و این MP نیست اصلا. پس بحثی نیست دیگه:lol:
در مورد نسخه ی PC هم دیگه وقتی سرتو مثل کپک کردی زیر برف و همونطور که حدس زدم نمیخوای بفهمی، مشکل من نیست. هر جور دوس داری فکر کن.
شما برو 100 تا منبع هم برای من بیار که یوبی از اول نگفته نسخه PC در کاره، من اصلا اهمیت نمیدم چون ربطی به موضوع نداره. همون 2 تا لینک به فاصله 48 روز (:lol::lol::lol:) که بالاتر گذاشتم برای من کافیه همونطور که گفتم:lol:

والا من عنوان قابل ستایشی ازش ندیدم :d
یعنی هر بازی ایی زده بد بوده؟
2011 که خیلی خوب بود
Driver
Assassin creed
Rayman
چون امتیاز دوتای اولی خوب نبوده یعنی اصلا بازی خوبی نیستن؟

یعنی هر بازی ایی زده بد بوده؟
2011 که خیلی خوب بود
Driver
Assassin creed
Rayman
چون امتیاز دوتای اولی خوب نبوده یعنی اصلا بازی خوبی نیستن؟
Assassin's Creed فقط شده منبع درآمدی واسه Ubi. من خودم نسخه ی دوم اساسین ازش خوشم اومد ولی Brotherhood رو 1-2 ساعت بازی کردم حالم ازش بهم خورد، مطمئن هستم Revelations هم مثل Brotherhood تکراری و یکنواخت هست. تو این وسط فقط Rayman خیلی جذاب و با کلاس بوده و تا حدودی هم Driver San Fransisco.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or