Ghost Recon: Future Soldier تاخیر خورد [بتا در ماه آپریل، نسخه ی PC مجددا تایید شد]

Behrooz

کاربر سایت
سلام !

ghostrecon.jpg

Ubisoft اعلام کرد که عنوان Ghost Recon: Future Soldier (قبلا قرار بود در 6 مارچ عرضه شود) تاخیر خورده است و عرضه ی بازی در US و UK به ترتیب به 22 May و 25 May موکول شده است.

Adrian Lacey (کارگردان بازی) دلیل تاخیر را "پولش بیشتر بازی" عنوان کرده است.همچنین اعلام شد که نسخه ی PC همزمان با نسخه های کنسولی بازی عرضه خواهد شد.

بتای مالتی پلیر بازی نیز در ماه April برای PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.

2 & Source 1

عجب سياست عجيب غريبي داره اين ubi
يه روز ميگه تاخير، يه روز ميگه كنسل، يه روز ميگه همه بازي هاي pc كنسل، يه روز ميگه همه چي آرومه ( من هم چقدر خوشحالم :d )
اين لامصب سر عرضه بازي assassin's creed 1 و HAZE هم اين مسخره بازي ها رو درمياورد بخصوص HAZE كه بيست بار اعلام كرد انحصاري هست بعد گفت نه رو هر 3 تا مياد ، دو ماه بعد گفت نه انحصاري !!!
Assassin's 1 هم كه همه اطلاع دارند دهن ps3 باز ها و و همه رو در اورد ، اول گفت انحصاري و بعد از چندين ماه مسخره بازي گفت براي هر 3 تا پلتفورم هست !!!

این بازی دیگه داره رکورد تاخیر بین بازیها رو میشکونه ببین سر این یه دونه چند ساله ملت گیمر رفتن سر کار یه بار کلا تاخیر میزنن میگن به خاطر ساپورت کینکت یه بار این بازی ، یه بار اون یکی بازی ، یه بار پولش میکشن ، یه بار دیگه طی میکشن امیدوارم امیدوارم بعد از این همه کش و قوص و تاخیر و سرکار بودن نا امید نکنه ملت رو [-o<

این Ubish!t دوباره تصمیم گرفته گیمرها رو بازی بده با این مسخره بازی‌هاش. حالم رو به هم میزنه این کمپانی. :-&
به شخصه به GR با نمایش E3 امید زیادی دارم
4.gif
چه ربطی به حرف من داشت؟:دی

آخرین ویرایش:
بعضی شرکتا(بخونین *R) بعضی بازیا(بخونین MP3) رو 3 سال با تاخیر عرضه کنن، مشکلی نداره! احترام به مخاطب هست و در راستای بهتر شدن بازیه و اصلا اشکال نداره! ولی Ubisoft بازی رو تاخیر بزنه تا به کیفیتش لطمه نخوره، میشه بازی دادن گیمرها!
LOL مشعوف شدیم.

بعضی شرکتا(بخونین *R) بعضی بازیا(بخونین MP3) رو 3 سال با تاخیر عرضه کنن، مشکلی نداره! احترام به مخاطب هست و در راستای بهتر شدن بازیه و اصلا اشکال نداره! ولی Ubisoft بازی رو تاخیر بزنه تا به کیفیتش لطمه نخوره، میشه بازی دادن گیمرها!
LOL مشعوف شدیم.

تاخیر با سکوتِ خبری زمین تا آسمون فرق داره!
مکس پین یه بار تاریخ انتشار اعلام شد و براش دیگه ازش خبری نشد تا همین چند ماه پیش!تاخیر نخورد یعنی!
ولی یه نگاه به این گات ریکان بنداز.چند بار تاخیر خورده؟چند بار برای نسخه PC بازی در آووردن؟!
بازی و ناشر مشکل دارن سینا جان.قبول کن:d

تاخیر با سکوتِ خبری زمین تا آسمون فرق داره!
مکس پین یه بار تاریخ انتشار اعلام شد و براش دیگه ازش خبری نشد تا همین چند ماه پیش!تاخیر نخورد یعنی!
ولی یه نگاه به این گات ریکان بنداز.چند بار تاخیر خورده؟چند بار برای نسخه PC بازی در آووردن؟!
بازی و ناشر مشکل دارن سینا جان.قبول کن:d
خُب تاریخ انتشار معلوم کردن بعد خبری ازش نشدن تا 3 سال که از تاخیر زدن بدتره! یعنی تو ترجیح میدادی Ubisoft بازی رو مارچ 2010 تائید کرد، قرار بود پاییز 2010 بیاد، نمیومد، بعد میرفت تو سکوت خبری، بعد یهو Ubisoft امروز میومد میگفت بازی May 2012 میاد!؟
در مورد نسخه ی PC هم، از همون اول اصلا این نسخه نائید نشده بود. تو نمایش ها و مصاحبه های E3 هم ببینی پلتفرم ها رو X360 و PS3 اعلام میکنه. چند وقت قبل خبر اومد که به جای این بازی GR: Online رو واسه PC میدن بیرون، دیروز هم خبر اومد که Future Soldier رو هم واسه PC میدن. خُب الان مشکل چیه!؟ جای خوشحال شدن، باید فحش بدیم بهش!؟
نه عزیز من هیچ مشکلی هم ندارن:دی اگه بازی رو مشکل دار عرضه کنن، همین شماها میگین 1 ماه تاخیر میزدی این مشکلاش رو برطرف میکردی:دی

خُب تاریخ انتشار معلوم کردن بعد خبری ازش نشدن تا 3 سال که از تاخیر زدن بدتره! یعنی تو ترجیح میدادی Ubisoft بازی رو مارچ 2010 تائید کرد، قرار بود پاییز 2010 بیاد، نمیومد، بعد میرفت تو سکوت خبری، بعد یهو Ubisoft امروز میومد میگفت بازی May 2012 میاد!؟

آره خب یه جورایی اینو ترجیح میدادم.چون هی این تاریخ اون تاریخ نمیشد و بازی هم از همه لحاظ کامل میشد چون هیچ Dead Line برای سازنده ها مشخص نشده بود!

در مورد نسخه ی PC هم، از همون اول اصلا این نسخه نائید نشده بود. تو نمایش ها و مصاحبه های E3 هم ببینی پلتفرم ها رو X360 و PS3 اعلام میکنه. چند وقت قبل خبر اومد که به جای این بازی GR: Online رو واسه PC میدن بیرون، دیروز هم خبر اومد که Future Soldier رو هم واسه PC میدن. خُب الان مشکل چیه!؟ جای خوشحال شدن، باید فحش بدیم بهش!؟

منبعی میدی مبنی بر این که نسخه PC از اول تایید نشده بود؟!تا اونجایی که یادم میاد بازی به عنوان یه بازی مولتی پلتفرم آنونس شده بود!چون همون اول که بازی معرفی شد هیچ پلتفرمی مشخص نشد.به جز 360.بعد به مرور برای PS3 و حتی Wii هم تایید شد.اگه اشتباه نکنم بازی E3 همون سال که معرفی شد برای PC هم آنونس شد.

نه عزیز من هیچ مشکلی هم ندارن:biggrin1: اگه بازی رو مشکل دار عرضه کنن، همین شماها میگین 1 ماه تاخیر میزدی این مشکلاش رو برطرف میکردی:biggrin1:

حاضرم باهات شرط ببندم داریم سر یکی از پر اشکال ترین بازیهای سال بحث میکنیم:dْتازه با این همه تاخیری که خورده.

آخرین ویرایش:
آره خب یه جورایی اینو ترجیح میدادم.چون هی این تاریخ اون تاریخ نمیشد و بازی هم از همه لحاظ کامل میشد چون هیچ Dead Line برای سازنده ها مشخص نشده بود!
خُب علی این نظر توئه. خیلی ها هم مثل من اینجوری ترجیح نمیدن.
منبعی میدی مبنی بر این که نسخه PC از اول تایید نشده بود؟!تا اونجایی که یادم میاد بازی به عنوان یه بازی مولتی پلتفرم آنونس شده بود!چون همون اول که بازی معرفی شد هیچ پلتفرمی مشخص نشد.به جز 360.بعد به مرور برای PS3 و حتی Wii هم تایید شد.اگه اشتباه نکنم بازی E3 همون سال که معرفی شد برای PC هم آنونس شد.
خُب وقتی چیزی تائید نشده من از چی منبع بدم!؟:دی واسه اطمینان میتونی یه کدوم از مصاحبه های مسوولای Red Storm تو E3ـه 2011 را دانلود کنی و ببینی که آخرش میگن بازی برای X360 و PS3 میاد و حرفی از نسخه ی PC نمیزنن. خبر جایگزین شدن GR: Online برای نسخه ی PC نزدیک 2 ماه پیش اومد.
حاضرم باهات شرط ببندم داریم سر یکی از پر اشکال ترین بازیهای سال بحث میکنیم:d
خواهیم دید:دی

یعنی عجیب ترین .فانتزی ترین .مسخره ترین شرکتی که دیده بودم یوبی هست با این کاراش
اول میاد بازی رابرا pcتایید می کنه بع چند ماه بعد کنسل می کنه دوباره بعد از چند ما حرف قبلی خود را تکذیب می کنه و نسخه pcرا تایید می کنه
خودشون هم موندن چی کاردارن می کنن چه برسه به بقیه

آخرین ویرایش:
TCSCELL; منبع رسمی به من بده که *R گفته باشه MP3 فلان تاریخ میاد. (به جز اینکه الان March 2012 گفتن) رسمی لطفا.
و اینکه من نمیدونم اینکه یه بار بیای بگی بازی برای PC نمیاد یه بار بگی میاد (گرچه اصلا برای من اهمیتی نداره این موضوع) و ... اگه اسمش بازی دادن نیست پس چیه. این کارها البته فقط از کمپانی محبوب شما برمیاد که اینجوری براش یقه جر میدی8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or