Ghost Recon : future soldier برای pc عرضه نخواهد شد

• Thread starter Thread starter shefer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

shefer

کاربر سایت
wd9a58ynmyrgzhnnixef.jpg

ظاهرا لیست بازیهای کنسل شده یوبی سافت برای pc همچنان ادامه داره...
اینبار نوبت به Ghost Recon : future soldier رسیده تا از لیست بازیهای pc حذف بشه.پس اگه شما قصد خرید این بازی stealth-TPS رو دارید ، مجبورید که به سراغ نسخه کنسولی برید. یوبی سافت دلیل این امر رو مشابه دلایل قبلی خودش عنوان کرده و اون رو مسئله دزدی بسیار بالا در نسخه pc دونسته و به جای اون تصمیم به عرضه Ghost Recon online برای pc گیمرها گرفته !
این هم نقل قول سازنده بازی اقای Sebastien Arnoult :
در حالی که Ghost Recon online به صورت انحصاری برای pc عرضه میشه ، نسخه Ghost Recon : future soldier به صورت مرسوم ، توزیع و فقط در اختیار کنسول گیمرها قرار میگیره.زمانی که ما شروع به توسعه Ghost Recon online کردیم ، درباره وضعیت Ghost Recon : future soldier هم فکر میکردیم ؛ اینکه ایا قراره اون رو به صورت یه پورت کلاسیک و به دور از هر گونه توسعه قدرتمند و عمیق برای pc عرضه کنیم ؟! چون 95 درصد طرفداران بازی قراره اون رو به صورت دزدی بر روی pc تهیه کنند ؟! خب پس ما نظرمون رو عوض کردیم.
ما مجبوریم با شرایط وقف پیدا کنیم.پس ما مجبور شدیم به جای اینکه به همین منوال ادامه بدیم،این مسئله رو بپذیریم و به همین دلیل به سراغ خلق Ghost Recon online رفتیم و مسیرمون رو برای توسعه بازیهای pc به این شکل تغییر دادیم.
http://www.dsogaming.com/news/ghost-recon-future-soldier-wont-be-coming-to-the-pc/#more-12023

آخرین ویرایش:
من خودم از یوبی سافت متنفرم (یعنی متنفر شدم به خاطر گنده کاری هاش) اما چه معنی داره چون بازی رو روی PC نمی خواد بده بیایم اینجوری ایشالا و ماشالا راه بندازیم؟ به قول حسین بازی خودشه خودش تصمیم می گیره رو چی عرضه اش کنه به من و شما چه ربطی داره آخه.
جوری میگن یوبی ساقت نابود شه و بترکه و منفجر شه انگار یوبی سافت بقالی سر کوچه هست، غافل از اینکه IP های جاودان نام و صاحب سبکی مثل Prince of Persia, Splinter Cell و ... توسط همین یوبی سافت ساخته شدن.
تشریف ببرید یه دونه از همین قوطی آشغال ها تهیه بفرمایید اینقدر هم خودتون رو رنج ندید و آرزوی زوال برای این بنده خدا و بازی هاش هم نکنید.

کمپانی ـی که ملت رو گوسفند فرض می کنه و یه مشت پورت آشغال این چن ساله داده بیرون توقع فروش هم داده خُ باید خودش تقصیر رو گردن بگیره . نندازه تقصیره ملت .

من خودم از یوبی سافت متنفرم (یعنی متنفر شدم به خاطر گنده کاری هاش)
بله دیگه! نوبت راک استار میشه همیشه و همه جا بهترینه... نوبت یوبی میشه حس تنفر بهتون دست میده! و میشه گند کاری و...
بله دیگه! مثلا همین Assassin's Creed هم به قول شما باید نمونه هایی از گند کاری های اخیر باشه... :| :|

من خودم از یوبی سافت متنفرم (یعنی متنفر شدم به خاطر گنده کاری هاش) اما چه معنی داره چون بازی رو روی PC نمی خواد بده بیایم اینجوری ایشالا و ماشالا راه بندازیم؟ به قول حسین بازی خودشه خودش تصمیم می گیره رو چی عرضه اش کنه به من و شما چه ربطی داره آخه.
جوری میگن یوبی ساقت نابود شه و بترکه و منفجر شه انگار یوبی سافت بقالی سر کوچه هست، غافل از اینکه IP های جاودان نام و صاحب سبکی مثل Prince of Persia, Splinter Cell و ... توسط همین یوبی سافت ساخته شدن.
تشریف ببرید یه دونه از همین قوطی آشغال ها تهیه بفرمایید اینقدر هم خودتون رو رنج ندید و آرزوی زوال برای این بنده خدا و بازی هاش هم نکنید.
خوشم میاد یگ طرفه قضاوت میکنی.
چهارتا پورت آشغال واسه PC میده بیرون، اسمشو میزاری بازی؟

بله دیگه! نوبت راک استار میشه همیشه و همه جا بهترینه... نوبت یوبی میشه حس تنفر بهتون دست میده! و میشه گند کاری و...
بله دیگه! مثلا همین Assassin's Creed هم به قول شما باید نمونه هایی از گند کاری های اخیر باشه... :| :|
پستت انقدر بی ربط و نازل بود که اصلا ارزش جواب دادن هم نداره.
کمپانی ـی که ملت رو گوسفند فرض می کنه و یه مشت پورت آشغال این چن ساله داده بیرون توقع فروش هم داده خُ باید خودش تقصیر رو گردن بگیره . نندازه تقصیره ملت .
خوشم میاد یگ طرفه قضاوت میکنی.
چهارتا پورت آشغال واسه PC میده بیرون، اسمشو میزاری بازی؟
می دونید مشکل شما PC Gamer ها چیه؟ این که هنوز فکر می کنید الان هم 10 سال پیشه که پلتفرم PC پلت اصلی باشه و بازی ها همچنان به همون ایده آلی روش عرضه بشن. نه عزیز من اینجوری نیست، شرایط الان خیلی فرق کرده و همه چیز داره میره به سمت کنسولیزه شدن. هیچ کمپانی ای نه از پول و سود بدش میاد و نه دوست داره ضرر بده، پس قطعا میره دنبال اون چیزی که بهش سود می رسونه و نه اون چیزی که بهش ضرر میزنه. اگه هنوزم مثل 10 سال پیش فکر می کنید باید از خواب زمستانی بیدار بشید و صد البته حقیقت هم همیشه تلخه.

یعنی با این وضعیت من دارم میرم یه ایکس باکس بگیرم، چیه آخه، همینجوری که دارن پیش میرن، پس فردا فقط باید بشینیم سایت بلیزارد رو رفرش کنیم ببینیم بازی جدید واسه پی سی میده یا نه! :|
خسته شدم از اینهمه تاخیر و باگ و پرتای آشغال :|

شما اول یه تریلر ازش ببین،بعد اگه بد بود بگو ارزش نگاه کردن نداره و واسه ماس مالیه گندشونه و از این صحبتا.
http://www.gametrailers.com/game/ghost-recon-online-free-to-play/14868

این نظر من دیدگاه کلی نسبت به بازی های Free 2 play بود . ببینم این چطوریه و حتی وقتی بازی هم اومد باز اونموقع دربارش صخبت میکنیم . یوبی بازی های پولیشم نصفشونو گند میزد خدا برسه به داد Free 2 Play ! باید صبر کرد و دید .

دوستان pc نابودشدست.یا باید همه شرکتها از این اقدام یوبی سافت به صورت رسمی حمایت کنن و تمام تمرکزشون بشه کنسول یا از این پورتهای بی معنی و بازیهای بی کیفیتی که روی pc میاد دست بکشن.اینجوری که نمیشه.سالی یه بازی درست درمون واسه pc بیاد که مثلا داد بزنیم که ایها الناس pc هنوز پابرجاست.بهتره همه شرکتها یه تصمیم درست بگیرن.یا رومی رم یا زنگی زنگی.

دوستان pc نابودشدست.یا باید همه شرکتها از این اقدام یوبی سافت به صورت رسمی حمایت کنن و تمام تمرکزشون بشه کنسول یا از این پورتهای بی معنی و بازیهای بی کیفیتی که روی pc میاد دست بکشن.اینجوری که نمیشه.سالی یه بازی درست درمون واسه pc بیاد که مثلا داد بزنیم که ایها الناس pc هنوز پابرجاست.بهتره همه شرکتها یه تصمیم درست بگیرن.یا رومی رم یا زنگی زنگی.
چشم منتظر بودن شما دستور بدین ، عملی کنند !!
عزیز من کسی اجبارت نکرده اون پورتهای آشغال که واسه PC میدن رو بازی کنی ، و بعدش بیای اینجا رو گلبارون کنی ....
واقعا متاسفم ، بعضیا منتظرن یه همچین خبرای ببین زود بیان اینجا رو شکوفا کنند !!

چهارتا بازی خوب و باکیفیت برای pc بیاد که میاد به کل بازی های کنسول می ارزه به هر حال اکثر ماها یه کنسول دم دست داریم برای اینجور موقع ها

پستت انقدر بی ربط و نازل بود که اصلا ارزش جواب دادن هم نداره.

می دونید مشکل شما PC Gamer ها چیه؟ این که هنوز فکر می کنید الان هم 10 سال پیشه که پلتفرم PC پلت اصلی باشه و بازی ها همچنان به همون ایده آلی روش عرضه بشن. نه عزیز من اینجوری نیست، شرایط الان خیلی فرق کرده و همه چیز داره میره به سمت کنسولیزه شدن. هیچ کمپانی ای نه از پول و سود بدش میاد و نه دوست داره ضرر بده، پس قطعا میره دنبال اون چیزی که بهش سود می رسونه و نه اون چیزی که بهش ضرر میزنه. اگه هنوزم مثل 10 سال پیش فکر می کنید باید از خواب زمستانی بیدار بشید و صد البته حقیقت هم همیشه تلخه.
همین کنسول جونتون باعث شد که نسل بازیهای hardcoreــی مثل torment از بین بره و بازیهای ساده ای مثل uncharted متولد بشه.
واقعا pc ذلیل شده. چون شرکت چرتی مثل ubisoft داره گند میزنه به این پلتفرم کلاسیک.
بحث من دیگه اینجا تموم شد!

به جاي اين كه همه دنيا رو از ديد اتاق خودتون با يه كنسول و حداكثر رزولوشن خنده دار 720 ببينيد!
يخورده پول خرج كنيد و سيستمتون رو ارتقا بديد.خودتون رو هم با بهانه هاي بني اسرائيلي گول نزنيد.

یوبی یه نقطه قابل اتکا برای PC بود چن سال پیش . بازیهاش صرفا پورت نبودن باگ دونی نبودن آشغال نبودن به عبارتی رو PC . ارزش قائل بود برای مخاطبش . اما الان تازگیا آشغال تحویل ملت میده توقع فروش هم داره . آمار فروش بازی های Valve Bilizard Bethesda و بعضی بازی های خاص EA رو نگاه کن که رو PC هم خیلی خوب می فروشن . کسی نگفت لید پلتفرم باشه یا نباشه . مشکل اینجاست که این کمپانی چن وقته هم داره گند میزنه به عناوینش هم داره گند میزنه به تجربه ی بازی ها رو PC . واقعا چیزی نداره دیگه تا راغب کنه ملت رو به اوریج خریدن .

بعضی از دوستان دارن خودشونو گول میزنن احترام سازنده و گیمر باید دو طرفه باشه کدوم آدم عاقلی میاد پول یه بازی بده که حتی ارزش دانلود کردن از نت رو هم نداره؟! متاسفانه الان خیلی از شرکت ها دارن به بدترین شکل ممکن بازیهاشونو رو PC پورت میکنن بعد انتظار دارن بازی براشون سود هم رو این پلتفرم داشته باشه همین بازی های Ubi مثال میزنم شما این 2 شماره اخیر AC یا Conviction یا The Cartel ببینید سر تا سر مشکل و باگ داشتن بعد با این وضع انتظار دارن PCGamer ها برن اورجینال بخرن بازی خوب بسازن جوری که همه راضی باشن حمایت هم میشه چرا این بلا سر شرکتی مثل Blizzard نمیاد؟!
دیگه عالم آدم میدونن Ubi این چند ساله فقط داره پسرفت میکنه و دونه دونه IP های خوبش رو به گند میکشه وقتی میاد 2 تا از بهترینTactical Shooterهای خودش رو نابود میکنه و بیش از اندازه سطحی و ساده میکنه همون بهتره کلا دور PC خط بکشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or