Ghost Recon : future soldier برای pc عرضه نخواهد شد

• Thread starter Thread starter shefer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

shefer

کاربر سایت
wd9a58ynmyrgzhnnixef.jpg

ظاهرا لیست بازیهای کنسل شده یوبی سافت برای pc همچنان ادامه داره...
اینبار نوبت به Ghost Recon : future soldier رسیده تا از لیست بازیهای pc حذف بشه.پس اگه شما قصد خرید این بازی stealth-TPS رو دارید ، مجبورید که به سراغ نسخه کنسولی برید. یوبی سافت دلیل این امر رو مشابه دلایل قبلی خودش عنوان کرده و اون رو مسئله دزدی بسیار بالا در نسخه pc دونسته و به جای اون تصمیم به عرضه Ghost Recon online برای pc گیمرها گرفته !
این هم نقل قول سازنده بازی اقای Sebastien Arnoult :
در حالی که Ghost Recon online به صورت انحصاری برای pc عرضه میشه ، نسخه Ghost Recon : future soldier به صورت مرسوم ، توزیع و فقط در اختیار کنسول گیمرها قرار میگیره.زمانی که ما شروع به توسعه Ghost Recon online کردیم ، درباره وضعیت Ghost Recon : future soldier هم فکر میکردیم ؛ اینکه ایا قراره اون رو به صورت یه پورت کلاسیک و به دور از هر گونه توسعه قدرتمند و عمیق برای pc عرضه کنیم ؟! چون 95 درصد طرفداران بازی قراره اون رو به صورت دزدی بر روی pc تهیه کنند ؟! خب پس ما نظرمون رو عوض کردیم.
ما مجبوریم با شرایط وقف پیدا کنیم.پس ما مجبور شدیم به جای اینکه به همین منوال ادامه بدیم،این مسئله رو بپذیریم و به همین دلیل به سراغ خلق Ghost Recon online رفتیم و مسیرمون رو برای توسعه بازیهای pc به این شکل تغییر دادیم.
http://www.dsogaming.com/news/ghost-recon-future-soldier-wont-be-coming-to-the-pc/#more-12023

آخرین ویرایش:
واقعا ادم می مونه چی بگه !!!!!بابا بازی برا خودش هستو خودشون ساختن و خودشون صلاح میبینند که چی کار کنند این همه بد بیراه فقط به خاطر کنسل کردن ی باز یرو pc من هم جاشون بودم همین کار را می کردم با این وضعیت بازار ......

پس چطور بلیزارد‌ای که فقط واسه پی‌ سی‌ بازی میسازه بازی هاش این همه فروش داره؟:-/

اگه بازی خوب بسازن درست پورت کنن فروش میره.

و باز هم گندی دیگر از ubi.
ان شا الله این شرکت با همه بازیهاش نیست و نابود بشه و در عرصه گیم چیزی با نام ubi نباشه.
صابر تحویل بگیر! عشقت روز به روز داره shit میزنه. :|

• Like
Reactions: raya2
بخاطر پول داره روی اون سطلای آشغال بازی میده بازیاشو میریزه تو سطل آشغال میسوزونه
این بازی و بازیایی از قبیل فارکرای یوبی سافت روی قدرت پی سی معروف شدن و خودی نشون دادن کنسول که قدرت اجرای این بازی رو نداره در نهایت شاهد یک گرافیک افتضاح ازین سری میشیم:))

آخرین ویرایش:
و باز هم گندی دیگر از ubi.
ان شا الله این شرکت با همه بازیهاش نیست و نابود بشه و در عرصه گیم چیزی با نام ubi نباشه.
صابر تحویل بگیر! عشقت روز به روز داره shit میزنه. :|
من خودم از یوبی سافت متنفرم (یعنی متنفر شدم به خاطر گنده کاری هاش) اما چه معنی داره چون بازی رو روی PC نمی خواد بده بیایم اینجوری ایشالا و ماشالا راه بندازیم؟ به قول حسین بازی خودشه خودش تصمیم می گیره رو چی عرضه اش کنه به من و شما چه ربطی داره آخه.
جوری میگن یوبی ساقت نابود شه و بترکه و منفجر شه انگار یوبی سافت بقالی سر کوچه هست، غافل از اینکه IP های جاودان نام و صاحب سبکی مثل Prince of Persia, Splinter Cell و ... توسط همین یوبی سافت ساخته شدن.
تشریف ببرید یه دونه از همین قوطی آشغال ها تهیه بفرمایید اینقدر هم خودتون رو رنج ندید و آرزوی زوال برای این بنده خدا و بازی هاش هم نکنید.

پس چطور بلیزارد‌ای که فقط واسه پی‌ سی‌ بازی میسازه بازی هاش این همه فروش داره؟:-/

اگه بازی خوب بسازن درست پورت کنن فروش میره.

تو چطرو بازی های بازی RPG و MMO RPG بلیزارد رو با بازی های در و پیت یوبی اصلا مقایسه کردی ؟ :-/

اون دوستمون هم که میگه یوبی داره بازی Free To Play واسه پی سی میده بیرون : داداش اصلا خودت تا حالا چند تا بازی Free To Play بازی کردی خدایی ؟ من تنها بازی که بازی کردم BF : Play4Free بود و گرنه بقیه اصلا ارزش نگاه کردن هم نداشت . فری تو پلی واسه ماس مالی گندی که بالا آوردن :d بزار تو متن خبر هر چی میخوان بگن .

راستی اینم تعدادی از نظرات گهر بار اجنبی ها نسبت به حرکت احمقانه ی یوبی : http://up.sharji.us/uploads/Sharji-13224479731.png

آخرین ویرایش:
اون دوستمون هم که میگه یوبی داره بازی Free To Play واسه پی سی میده بیرون : داداش اصلا خودت تا حالا چند تا بازی Free To Play بازی کردی خدایی ؟ من تنها بازی که بازی کردم BF : Play4Free بود و گرنه بقیه اصلا ارزش نگاه کردن هم نداشت . فری تو پلی واسه ماس مالی گندی که بالا آوردن :d بزار تو متن خبر هر چی میخوان بگن .
شما اول یه تریلر ازش ببین،بعد اگه بد بود بگو ارزش نگاه کردن نداره و واسه ماس مالیه گندشونه و از این صحبتا.
http://www.gametrailers.com/game/ghost-recon-online-free-to-play/14868

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or