Ghost Recon : future soldier برای pc عرضه نخواهد شد

• Thread starter Thread starter shefer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

shefer

کاربر سایت
wd9a58ynmyrgzhnnixef.jpg

ظاهرا لیست بازیهای کنسل شده یوبی سافت برای pc همچنان ادامه داره...
اینبار نوبت به Ghost Recon : future soldier رسیده تا از لیست بازیهای pc حذف بشه.پس اگه شما قصد خرید این بازی stealth-TPS رو دارید ، مجبورید که به سراغ نسخه کنسولی برید. یوبی سافت دلیل این امر رو مشابه دلایل قبلی خودش عنوان کرده و اون رو مسئله دزدی بسیار بالا در نسخه pc دونسته و به جای اون تصمیم به عرضه Ghost Recon online برای pc گیمرها گرفته !
این هم نقل قول سازنده بازی اقای Sebastien Arnoult :
در حالی که Ghost Recon online به صورت انحصاری برای pc عرضه میشه ، نسخه Ghost Recon : future soldier به صورت مرسوم ، توزیع و فقط در اختیار کنسول گیمرها قرار میگیره.زمانی که ما شروع به توسعه Ghost Recon online کردیم ، درباره وضعیت Ghost Recon : future soldier هم فکر میکردیم ؛ اینکه ایا قراره اون رو به صورت یه پورت کلاسیک و به دور از هر گونه توسعه قدرتمند و عمیق برای pc عرضه کنیم ؟! چون 95 درصد طرفداران بازی قراره اون رو به صورت دزدی بر روی pc تهیه کنند ؟! خب پس ما نظرمون رو عوض کردیم.
ما مجبوریم با شرایط وقف پیدا کنیم.پس ما مجبور شدیم به جای اینکه به همین منوال ادامه بدیم،این مسئله رو بپذیریم و به همین دلیل به سراغ خلق Ghost Recon online رفتیم و مسیرمون رو برای توسعه بازیهای pc به این شکل تغییر دادیم.
http://www.dsogaming.com/news/ghost-recon-future-soldier-wont-be-coming-to-the-pc/#more-12023

آخرین ویرایش:
متأسفانه آتیش از گور خود یوبی بلند میشه . بازیهاشو با هزار تا باگ پورت میکنه رو PC بعدش هم میاد میندازه تقصیر PC گیمر ها . احترام به خدا دو طرفس !

قبلا با کمــی تاخیـــر بازی هاش رو برای PC عرضــه می کــرد،آلان که دیــگه کلا آب ـه پاکی رو ریــخت و دیگه اصلا عرضه نمی کنــه!!
بیشتر شرکت ها و استدیو ها در اواخـــر نسل،توجهشون بیشتر معطوف به PC میشـــه اما این یوبیسافت ....
بابا بــاز نور به قــبر بابای ـه EA بــباره!

نه خدایــــــــــش حق با خوده یوبی هست ! چرا که الان مثلا بازی Assassins creed Revelations برای PC لیک شده و روی هوا هم کرک شده !
خب دیگه مشخصه بازی برای PC نمیدن !!! دلیلشم دزدی هست ! قبلنا یه DRM میذاشت اما دیگه گفت فایده ای نداره بذار کنسل کنم بره !
چه عرضه بکنه چه نکنه ما روی کنسول هم به صورت کپی بازی میکنیم :d
اگر یادتون باشه من خیلی وقت پیشم گفتم بازی برای PC کنسل شده !!!!!

اصن کلا سری GR روی PC چندان موفقیت نداشت این دوتای آخری هم که دادم برداشت اول شخصش کردن اصلا روی PC بازی میکردی حالت بد میشد ...

کلا همیشه سوالم این بوده Ubi که یه زمانی بهترین بازیاش روی PC بود، چرا یه چند ساله پایه و اساس رو گذاشته گند بزنه بع عنوان هاش توی PC ؟

یعنی واقعیت امر این که وقتی هیچ احترامی برای این دسته از گیمر ها قائل نیست چه توقعی داره؟
جنگ رو خودش شروع کرد.

نه خدایــــــــــش حق با خوده یوبی هست ! چرا که الان مثلا بازی Assassins creed Revelations برای PC لیک شده و روی هوا هم کرک شده !
خب دیگه مشخصه بازی برای PC نمیدن !!! دلیلشم دزدی هست ! قبلنا یه DRM میذاشت اما دیگه گفت فایده ای نداره بذار کنسل کنم بره !
چه عرضه بکنه چه نکنه ما روی کنسول هم به صورت کپی بازی میکنیم :d
اگر یادتون باشه من خیلی وقت پیشم گفتم بازی برای PC کنسل شده !!!!!

این اصلا دلیل قابل قبولی نیست نمونش هم شرکت های دیگه هست. البته این که سود بیشتر بخواد حقشه ولی بازم دلیل قابل قبولی نیست کلا تمامی شرکت هایی که با pc کنار امدن رو نگاه کن:x

کلا ubi تا الان 2 تا خبر داده که خودشو دیگه خراب کرده.

اتفاقی که ازش میترسیدم و فکرشو میکردم افتاد. البته تقصیر یوبی سافت هم هست که با یه تاخیر چندماهه عناوینش رو برای PC عرضه میکرد. من یکی که ازش ممنونم بخاطر عرضه ی بیش از 90% از مهمترین عناوینش روی PC . حالا دوستان بیان لعنت به یوبی سافت بدن که چرا تاخیر و پورت داغون تحویل PC Gamer ها میدی ! خیالتون رو راحت کرد و کلا قید PC رو زد (امیدوارم این رویه برای تمام عناوینش نباشه) .

وقتی بازیهاش روی PC کیفیت پایینی دارن و تا مدت ها باید فیکس کنه کسی هم ترغیب نمیشه بازی را اریجینال بخره ،ولی یه بازی با کیفیت خوب میتونه خیلی خوب بفروشه نمونه اش بازیهای Valve یا Skyrim که فروشش روی PC فوق العاده بود .

وقتی بازیهاش روی PC کیفیت پایینی دارن و تا مدت ها باید فیکس کنه کسی هم ترغیب نمیشه بازی را اریجینال بخره ،ولی یه بازی با کیفیت خوب میتونه خیلی خوب بفروشه نمونه اش بازیهای Valve یا Skyrim که فروشش روی PC فوق العاده بود .

داستان اصلا این نیست که . ببین معمولا عناوین 3rd person یا action adventure رو PC اندازه ی کنسول خریدار نداره. به اون مثالهایی که بالا زدی اینم اشاره کنم که عنوان super meat boy روی PC دو برابر 360 فروش کرد. بنظرت چرا ؟ مگه splinter cell conviction رو بد پورت کرد ؟ متای PC ش 83 هست. یا همین ac brothers hood.البته منکر اینکه یه سری مشکلات و drm و ... سر PC در آورد نمیشه شد.اما میخوام اینو بگم که کلا 3rd person روی PC فروش نمیره.حالا هرچقدر هم عالی کار شده باشه. کسانی که اخبار گیم رو دنبال میکنن حتما یادشون هست که بعد از یه مدتی EA خبر از منتشر نشدن dante inferno روی PC داد و یا اگه یادتون باشه dead space 2 رو هم داشت کنسل میکرد که موج شدید اعتراضات باعث شد تا برای PC هم منتشر بشه.اما دقیقا برعکس این قضیه سری BF رو روی PC نگاه کنید که قبل از عرضه هرروز یه خبر در مورد ش میومد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or