Ghost Recon: Future Soldier™ | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اون تریلری که برای اولین بار از گیم پلی نشون دادن یه ساحل بود که لباس سیاه و سفید اگه اشتباه نگم تنشون بود خیلی خوب روی گرافیک کار کرده بودند !!!بعد گفتند اون قسمت دیگه تو بازی نیست ؟؟اون ها که بازی کردند ایا اون صحنه هست یا نه چون من که خیلی حال کردم با اون تریلر بعد ها دیگه هرچی نشون دادند به اون نمیرسید نمیدونم چرا ؟؟

از دوستان کسی آنلاین بازی کرده ؟
محیط آنلاین بازی جذاب هستش
اگر از دوستان کسی آنلاین میزنه یه مقدار از نوع Mode ها و اسلحه ها و خوب یا بد بودن سرورها توضیح بده تشکر

گیم پلی خوب ــه و هوش مصنوعی مشکل ایجاد کرده!
تیر بخوری زود میمیری ولی مشکل اینجاس که اصلا تیر نمیخوری:دی
چرا بگیر درجه سختیشو بالا ببر
خب طبیعیه دیگه نه اینکه مثله آرنولد بریم دشمنا رو بوتاکس کنیم :d
ما دوست داریم همه چیش طبیعی باشه..گرافیک انفجار... صدا... و... خب باید این انتظارم داشته باشیم که قدرت تیر هم طبیعی باشن

من بازی رو گذاشتم اول :( داد و بعد یه بار دیگه گذاشتم رفت تو بازی؟! چطوری میشه؟

بعدشم بازی رو زدم رو هارد رفت ولی هی موقعی که میرم تو بازی تغ تغ تغ میکنه و انگار لنز داره منفجر میشه.چرا اینطوری شده؟ از همین معمولیاست؟

آخرین ویرایش:
من بازی رو گذاشتم اول CLEAN THE DICK داد و بعد یه بار دیگه گذاشتم رفت تو بازی؟! چطوری میشه؟

بعدشم بازی رو زدم رو هارد رفت ولی هی موقعی که میرم تو بازی تغ تغ تغ میکنه و انگار لنز داره منفجر میشه.چرا اینطوری شده؟ از همین معمولیاست؟
DVD که معمولی ــه یحتمل اون Clean The Disk هم چیزی نیست دیسک NG3 منم همینطوری بود.
پ.ن:اون Clean The Disk رو درست کن!
با چیزی که تو الان نوشتی،سایت قیلتر و خودت هم بن میشی:دی
اگر خواستی دلیلش رو هم تو پروفایلت میگم:دی

سلام

اقا از كجا سايت ميتونم لينك بازي ها را پيدا كنم
عضو پيرميوم هم شدم
باز تاپيك يا پست لينك بازي ها را نميتونم پيدا كنم

ممنون ميشم راهنماييم كنيد

آقا الان اروره failed to authorize disc رو داد و کنسول خاموش رو شن شد.
دلیلش اینه که دیسکت 97% هست و بازی رو روی هارد نصب کردی.بازی رو از روی هارد پاک کن درست میشه.اگه میخوای از روی هارد اجرا بشه باید دیسک 100% بخری............

اون تریلری که برای اولین بار از گیم پلی نشون دادن یه ساحل بود که لباس سیاه و سفید اگه اشتباه نگم تنشون بود خیلی خوب روی گرافیک کار کرده بودند !!!بعد گفتند اون قسمت دیگه تو بازی نیست ؟؟اون ها که بازی کردند ایا اون صحنه هست یا نه چون من که خیلی حال کردم با اون تریلر بعد ها دیگه هرچی نشون دادند به اون نمیرسید نمیدونم چرا ؟؟
اونی که شما میگی اول قرار بود همه ی بازی اونجوری باشه که به نظر من خیلی بهتر بود هم از نظر گرافیک هم گیم پلی و هم ..... .ولی بعدش سازنده ها گفتن این خیلی تخیلیه اونوقت کلا بازی رو از نو ساختن.

دلیلش اینه که دیسکت 97% هست و بازی رو روی هارد نصب کردی.بازی رو از روی هارد پاک کن درست میشه.اگه میخوای از روی هارد اجرا بشه باید دیسک 100% بخری............

پس میگن نیازی به برنر مکس نیست؟! بعدشم بازی dirt چرا اینطوری پس با اینکه رو هارد نیست؟!

آقا این بازی زیاد هم خوب نیست !
هوش مثنوعی خیلی بد هست !
بازی حس حال نداره ! گرافیک که خیلی بد هست ! نور پردازی بد هست ! فیزیک بدنی آدم ها هم که افتضاح هست ! این سیستم target کردن خوب هست ! کارکترها هم خوش استیل نیستن ! همه استیل ها یک شکل هستن ! همش بدی شد ! من خوبی زیادی ندیدم ! به جز تنوع اسلحه که اون هم بی حس حال هست ! ولی با سیستم نامرعی شدم کارکترها خوب هست ! کاستومایز هم عالی هست !
بازی رو ترکوندی اگه سازنده ها این پستت رو بخونن افسردگی شدید و آخرش هم خودکشی میکنن ;)ولی خداییش مقابل شماره قبلیش اصلا حرفی برای گفتن نداره من نمیدونم حداقل چرا انفجار هاش رو مثل سابق نذاشتن بهتر که نشده هیچ بدتر شده انفجار هاش تو شماره قبلی موهای تن آدمو سیخ میکرد ........

درود
خوب بازی را دانلود و اجرا کردیم البته رو برنر مکس بدون هیچ مشکلی اجرا شد !!!!
در مورد گیم پلی جالب هست !!!!متونم براتون بگم تلفیقی از کالاف و بتل 3 بوده البته مقداری هم مخفی کاری کنارش بزارید

درود
خوب بازی را دانلود و اجرا کردیم البته رو برنر مکس بدون هیچ مشکلی اجرا شد !!!!
در مورد گیم پلی جالب هست !!!!متونم براتون بگم تلفیقی از کالاف و بتل 3 بوده البته مقداری هم مخفی کاری کنارش بزارید

مجموع اونا که میشه نمره 10
1 هزارم اونا هم نتونست باشه......
بیشتر برو جلو میفهمی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or