این ها که دارن در مورد بازی نظر میدن از رو هوا که نظر نمیدن خوب بازی رو گرفتند که دارند در مورد بازی حرف می زنند وقت کردی یه نگاه به پست های قبلی بندار!کسی بازی رو گرفته؟
معذرت می خوام!از پست های بالا معلوم نیست؟

دوسته عزیز پس توصیه میکنم قبله اینکه این شماره بازی کنی لااقل شماره دومش بازی کن پشیمونت نمیکنه حتی الان!! مثله این که تو سریه گیرز اف وار یهو از شماره 3 بخوای بازی شروع کنی(البته نه به این غلیظی چون داستانه این سه شماره مثله گیرز زیاد ارتباطی بهم ندارن).نه عزیزم من رو PC زده بودم نمیدونستم نسخه کنسولیش متفاوته

) بخرید که میتونید همه بازیای یوبی رو راحت بدون پرداخت پول بازی کنید

به حرفهای هیچکس توجه نکنید!
من امشب گرفتمش!
خیلی خیلی خفنه!!! بخصوص شروع طوفانیش که آدمو نابود میکنه! ب خودم قول داده بودم که تا پایان امتاحانا هیچی نخرم ولی از خیر این یکی نتونستم بگذرم!
بخس کینکت اسمش : gun smith ـه
خیلی خوب و دقیقه اگر میخواهید تیر بزنید وقتی دسستان مشت است باید مشتتان را باز کنید! در این حد!!
زوم هم میشه کرد که خیلی ساده ـست همه چیز
گرافیک بازی هم خیلی خیلی خوب کار شده
نخرینش پشیمون میشید![]()
باید بازیش کنی اگه بگیم مزش میپره به نظر من هر بازی که دارید میکنید فعلا بزارید کنار این شاهکار امتحان کنیدمگه اولش چجوری شروع میشه که قشنگه؟
باید بازیش کنی اگه بگیم مزش میپره به نظر من هر بازی که دارید میکنید فعلا بزارید کنار این شاهکار امتحان کنید
یه نکته خیلی جالب در مورد بازی(در مورد فارسی صحبت کردن)
من الان تو مر حله پاکستانم با کمال تعجب دیدم دارن به فارسی سلیس صحبت میکنن در صورتی که زبان ملیشون اردو و قسمتایی از پاکستان فارسی هم حرف میزنن اما نه دیگه به این سلیسی تازه اون تریلری که دیدم فهمیدم جریانش چیه خیلی عجیب بود برام حالا شاید ادامش به ایران هم ربط داشته باشه

اره باید دستورم بدی اما خیلی خوب این بخش تو بازی گنجوندن. فقط دستور به گروهت نمیدی تمامه تجهیزات دسته خودت کلا بازی بری همه چی خیلی خوب دستت میاد.دوستان بازم باید مثله شماره های قبل دستور بدید؟