bruce
کاربر سایت
100% مطمئنم عزیز . من خودم سفارش دادم و فردا میاد دستماشتباه نمی کنی؟
تو فروشگاه های اینترنتی که یک بازی بیشتر نبود!

100% مطمئنم عزیز . من خودم سفارش دادم و فردا میاد دستماشتباه نمی کنی؟
تو فروشگاه های اینترنتی که یک بازی بیشتر نبود!

نمیزاشتن خیلی بهتر بودظاهراً خیلی از دوستان در جریان نیستند که کاربرد کینکت در این بازی،فقط و فقط برای تست کردن اسلحه هاست،نه جریان گیم پلی..
خود سازنده هم در هنگام نمایش این نکته رو ذکر کرده بود.
به نظر میرسه کینکت هنوز اونقدر پیشرفت نکرده که بخوان به طور کامل ازش داخل گیم پلی یک بازی بزرگ استفاده کنندنمیزاشتن خیلی بهتر بود
این بازی اصلا مثل نسخه های قبلیش نیست من یه خورده بازی کردم بازی ترکیبی از بازی های زیر هستش Gears Of War-Vanquish-SP Convection-Old Ghost Recon خیلی باحاله صداگذاریاش هم فوق العادس مخصوصا صدای شلیک هاسلام کلا من از این سبک بازیها خوشم میاد گوست رکون 1 عالی بود(اصلا 360 برایه همین بازی گرفتم)گوست رکون2 هم حرف نداشت هنوزکه هنوزه هم بازیش میکردم.اما این شماره 3 تنها بازی هست که تا ریلیز میشه من میگیرمش این دوروز هم به کوب بازیش میکردم دوستان عاشق هر سبکی که هستی هر نوع بازی که دوست دارید این بازی امتحان کنید اخرت بازی هستش از دستش ندید خودتون باید تجربه کنید. اقا مسئول این تاپیک کیه؟ بازی به این مهمی چرا مهم نشده لطفا تاپیک بازی مهم کنید
شما مطمئنی شماره دوم بازی کردید رویه 360؟(چون این بازی برایه ps3 ,360 کلی تفاوت داره نسبت به نسخه pc)این بازی اصلا مثل نسخه های قبلیش نیست من یه خورده بازی کردم بازی ترکیبی از بازی های زیر هستش Gears Of War-Vanquish-SP Convection-Old Ghost Recon خیلی باحاله صداگذاریاش هم فوق العادس مخصوصا صدای شلیک ها
داداش بازی اسون نیست در واقعه اسون اما اینقدر گیم پلی بازی تو دستته روون که بازی واقعا انگار یک کوماندو اموزش دیده ای با افراد محلی که هیچی از جنگ جنگیدن نمیدونن طرفی واقعا حس عالی داره(میدونم بازی پرتوتایپ انجام دادین بهنظرت گیمپلیش عالی نبود تو دستت بود هر کار میخواستی بکنی اینم همینجوریه اما خیلی خیلی بهتر)دوستان مثل تریلر ها بازی آسون ــه؟!
===================
لطفا تاپیک مهم شه!
الان تاپیک ME3 که زمستون پارسال اومد مهم ــه این نیست!
نه عزیزم من رو PC زده بودم نمیدونستم نسخه کنسولیش متفاوتهشما مطمئنی شماره دوم بازی کردید رویه 360؟(چون این بازی برایه ps3 ,360 کلی تفاوت داره نسبت به نسخه pc) این شماره درسته خیلی چیزا بهش اضافه شده اما خیلی خیلی نزدیکه به گوست رکن ادونس وارفایتر2 تا اینجا هم که رفتم تمامه امکانات قبلی داشت گرافیکشم خیلی نزدیکه به شماره دو یعنی همون فضا داره تو شماره دو میتونستین همینجور بدون استفاده از امکانات مخفی کاری برید جلو اما تو این شماره تو بعضی قسمتها مجبورتون میکنه مخفی کاری بکنید و صحنه هایه سینمایی حالبیم به بازی اضافه شده نمیشه که گفت اصلا با شماره هایه قبلیش قابل قیاس نیست با شماره یکش تا حدودی قبول دارم اما این بازی ادامه بازی خوب شماره دوم میدونم
من الان مرحله دوم بازی رفتم...واقعا بازیش زیبا شده اصلا انتظار گیم پلی به این نرمی نداشتم و به نظرم بازیش بالای 8.5 بگیره به قول game informer:this game is unbelivable!!!!!!!
از پشت جلدش خوندی اینو...........؟![]()