Ghost Recon: Future Soldier™ | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بر اساس اون چیزی که تو سایتا دیدم و اطلاعاتی که خود Ubi داده مثنکه توی این نسخه داستان بازی به شدت سیاسی شده (با اینکه در شماره های قبلی هم داستان بازی سیاسی بود اما مثنکه ...)

سلام
حیف اون Tactical Shooter !
واقعا وقتی شات هارو می بینم اعصابم خورد میشه !
اینها Artwork هست .شما چه چیزی توشون میبینی که ما نمیبینیم!!؟
این صحنه ها خیلی شباهت خاصی به بازیهای کلون شده از mw داره و ظاهرا نه صد در صد! نوید یه بازی شبه mw رو داره میده مثل خیلی از بازیهای دیگه که دارن به این سمت روی میارن.
میتونی برای من توضیح بدی یه بازی سوم شخص(حالا تاکتیکال شوتر بودنش رو فاکتور میگیریم)چه شباهتی میتونه به MW داشته باشه!؟اونم از روی چند تا آرت!!؟

آخرین ویرایش:
سلام

این صحنه ها خیلی شباهت خاصی به بازیهای کلون شده از mw داره و ظاهرا نه صد در صد! نوید یه بازی شبه mw رو داره میده مثل خیلی از بازیهای دیگه که دارن به این سمت روی میارن.

سلام

میتونی برای من توضیح بدی یه بازی سوم شخص(حالا تاکتیکال شوتر بودنش رو فاکتور میگیریم)چه شباهتی میتونه به MW داشته باشه!؟اونم از روی چند تا آرت!!؟

دوست عزیز منظورم من اون آرت ها نبود !
به راحتی از Feature هایی که زمان Announce بازی گفتن ، می شد فهمید که این بازی Tactical بشو نیست !

دوست عزیز منظورم من اون آرت ها نبود !
به راحتی از Feature هایی که زمان Announce بازی گفتن ، می شد فهمید که این بازی Tactical بشو نیست !

آقا اتفاقا Featureـها خوراکِ تاکتیکالِ.من متوجه نمی شم که چرا می گید این بازی تاکتیکال بشو نیست؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or