Ghost Recon نیز مانند گیمرها تغییر کرده است.

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
شرکت Ubisoft اعلام کرد دلیل تغییر بازی Ghost recon این است که علاوه بر تغییر بازار فروش بازی های شوتر ، ذائقه ی بازیکن ها نیز تغییر کرده است.

شرکت Ubisoft برنامه دارد که عنوان 'سرباز آینده' را در سال آتی میلادی روانه ی بازی کند.البته طبق اخبار بدست آمده نسخه ی بتا این بازی هم در ژانویه سال آینده (دی ماه) عرضه خواهد شد.

"چیزی که ما میخواستیم انجام بدیم موقعی بود که کارمون رو بر GRAW تموم کرده بودیم،ما نگاهی به فروش انداختیم و فهمیدیم که کل بازی های شوتر به دلایل مختلف دچار تحول شده است همان طور که گیمر ها با گذشته فرق کرده اند.
این جملات را دستیار تولید بازی سرباز آینده به خبرنگار VG247 در زمان پخش تریلر این بازی در GamesCom زد.وی در ادامه افزود:"بنابراین به همین دلیل ما بازی رو دوباره سازی کردیم تا مطمئن بشیم که این Franchise در مقابل بازی های دیگر شکست نخورد."
خبرنگار VG247 به عنوان سوال آخر خود از آقای Thomas Leroux پرسید آیا به نظر شما اسلحه هایی که در بازی استفاده میشوند کمی غیر واقعی نیستند ؟ که وی در جواب گفت :"شاید اینطور باشد ولی به دور از واقعیت نیستند ، شاید تا 5 یا 10 سال آینده !!!!"

بازی Ghost Recon:Future Soldier در سال آینده برای Ps3 , X360 و PC عرضه خواهد شد.
ghostrecon.jpg

• Like
Reactions: Fratos
اين گيمرها كه اينطوري سليغشون عوض ميشه و بازي سازها از سليغه ي اونها دم ميزنن كجان كه ما خبر نداريم؟ :d
همه بازياشون رو عوض ميكنن ميگن گيمر اينو ميخواد

این که یارو پرسیده سلاح ها غیر واقعی هستن یه چیز چرت گفته اینا هزچی که میسازن از رو واقعیته تمام این سلاح ها و نامرئی شدن در اینده خواهد بود.
حتی من یه جا خوندم که یه لباس مثل لباس CRYSIS امریکا ساخته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این که یارو پرسیده سلاح ها غیر واقعی هستن یه چیز چرت گفته اینا هزچی که میسازن از رو واقعیته تمام این سلاح ها و نامرئی شدن در اینده خواهد بود.
حتی من یه جا خوندم که یه لباس مثل لباس CRYSIS امریکا ساخته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اون يه ديوايس هست كه خاصيت Cloak رو تونسته بازسازي كنه !!!
با هزارات دوربين ريز و نمايشگر نانو (حالا يا هر چيز ديگه)
سوئيت نيست ! بقيه قابليت هارو هم نداره !!

اون يه ديوايس هست كه خاصيت Cloak رو تونسته بازسازي كنه !!!
با هزارات دوربين ريز و نمايشگر نانو (حالا يا هر چيز ديگه)
سوئيت نيست ! بقيه قابليت هارو هم نداره !!
میخوای داشته باشه؟
اگه اون به تولید انبوه برسه چه می‌شه. انقلاب می‌شه تو مبحث جنگ افزار. :d

ای خدا....
من عاشق بازی شدم بعد از نمایش E3 2010 حالا میخوان عوضش کنن؟!؟!!!

نه منظور همون تغییراتی هست که نسبت به advance warfighter انجام دادن ....من که اون نسخه ها رو بازی کردن زیاد بهم نچسبید خیلی واقعی بود ولی این بیشتر Arcade میزد و لذتش بیشتره به نظرم!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or