PlayStation Ghost of Yōtei

سازنده
Sucker Punch Productions
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
f7baf6d0e047d9a9ca2e7b85241b233195041daa.jpg
امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که بازی جدید استودیوی Sucker Punch با عنوان Ghost of Yōtei و معرفی قهرمان جدیدمان، آتسو، در راه است.

وقتی تصمیم گرفتیم یک بازی جدید از سری Ghost بسازیم، هدفمان حفظ اصول اصلی بود که با Ghost of Tsushima پایه‌گذاری شده بود: تجربه جنگجویی سرگردان در ژاپن فئودالی، آزادی در اکتشاف با ریتم دلخواه بازیکن، و نمایش زیبایی‌های بی‌نظیر این جهان.

با این حال، به دنبال نوآوری بودیم. برای خلق چیزی که هم تازه باشد و هم آشنا، از داستان جین ساکای و جزیره تسوشیما فراتر رفتیم و روی مفهوم Ghost تمرکز کردیم. در Sucker Punch، ما عاشق داستان‌های آغازین هستیم و این بار خواستیم بفهمیم که داشتن قهرمانی جدید با نقاب Ghost چه معنایی دارد و چگونه می‌توان افسانه‌ای جدید را شکل داد. این رویکرد ما را به Ghost of Yōtei رساند: یک قهرمان تازه، داستانی نو و منطقه‌ای جدید از ژاپن برای کاوش.

اگرچه امروز جزئیات داستان را فاش نمی‌کنیم، اما می‌توانیم بگوییم که سفر آتسو در سال 1603 آغاز می‌شود، یعنی بیش از 300 سال پس از وقایع Ghost of Tsushima. داستان ما در سرزمین‌های اطراف کوه یوتی رخ می‌دهد، قله‌ای سر به فلک کشیده در قلب منطقه اِزو، ناحیه‌ای که امروزه با نام هوکایدو شناخته می‌شود. در سال 1603، این منطقه هنوز خارج از قلمرو رسمی ژاپن بود، سرزمینی وحشی و بکر با چمنزارهای پهناور، توندرای یخ‌زده، و تهدیدهایی پیش‌بینی‌ناپذیر. این محیط، تفاوت چشمگیری با جزیره تسوشیما و سامورایی‌های منظم آن دارد و فضایی ایده‌آل برای روایت داستانی اصیل و جدید است که بی‌صبرانه منتظر به اشتراک گذاشتن آن با شما هستیم.

این بازی نخستین عنوان استودیوی Sucker Punch است که به‌طور کامل برای پلی‌استیشن 5 ساخته شده، و ما مشتاقانه منتظریم تا بر مبنای دستاوردهای بصری Ghost of Tsushima پیش برویم و دنیایی حتی واقعی‌تر خلق کنیم. با دیدی وسیع و گسترده، بازیکنان قادر خواهند بود تا از فاصله‌های دور به چشم‌اندازهای خیره‌کننده بنگرند، آسمان‌های پرستاره و شفق قطبی را مشاهده کنند، و حرکات باد را که با طبیعی‌ترین حالت در چمنزارها و گیاهان جریان دارد، تجربه کنند. علاوه بر این، بهبودهای بیشتری در زمینه بصری در راه است که در آینده با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. این محیط جدید فرصت معرفی مکانیک‌های تازه، ارتقاءهای گیم‌پلی و حتی سلاح‌های نوآورانه را نیز فراهم می‌کند.

تریلر امروز ما نگاهی اجمالی به این دنیای جدید ارائه می‌دهد، اما چیزهای بسیار بیشتری برای نمایش وجود دارد. در ماه‌های آینده جزئیات بیشتری را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت، از جمله اطلاعاتی درباره سفر آتسو و شخصیت‌ها (و حیواناتی) که در طول این مسیر با آن‌ها آشنا خواهد شد. ما همیشه قدردان موفقیت Ghost of Tsushima بوده‌ایم و بی‌صبرانه منتظریم که شما همه‌ شما در سال 2025 بازی Ghost of Yōtei را تجربه کنید.
ترجمه توسط دوست خوبمون @Romell
 
آخرین ویرایش:
واقعا استاده. فرازمینی هست لعنتی.
یکی از دلایلی که ویدئوهاش رو میبینم، اینه که نکات آموزشی و مهمی از مبارزه و المان های گیم پلی توش هست که به درد میخوره و گاهی با کم دقتی ازش عبور میکنیم. وگرنه میدونم که عمرا نمیتونم مثل ایشون بازی کنم. خیلی وقت ها هم افسردگی میگیرم از حس ناتوانی ;)) :D
می دونی کجاش برای من خیلی جالبه؟ اینکه مثلا no hit یا no damage یا لول 1 و اینا بزنه نه اصلا اینا که base کارشه و تو همه ی باس زدنای سولزش هست چیزی که منو شگفت زده و با بقیه متفاوتش می کنه اول اینکه هرچیزی که عرضه می شه در سریعترین زمان بدون دمیج و اینا ویدیوش رو می ذاره و در وهله ی بعد میاد باسا رو با زیبایی هرچه تمام تر و استفاده از تعداد زیادی سلاح و اسکیل مختلف اون باس رو می زنه. مثلا باس بلند می شه فلان اتک رو بده این تایمینگ اون اتک اینقدر دستشه تو یه لحظه فلان اسپل رو cast می کنه و به باس درحالیکه داره اتک می ده دمیج می ده. فکر کنم دیدی ویدیو های باس زدن الدن رینگشو. دقیقا موقع ای که اینکارو می کنه منم افسردگی می گیرم از ناتوانی خودم :D =((
 
اون سازندش اومد توئیتر کلی بد و بیراه به سونی گفت و آخرش نوشت من برای سونی کار نمیکنم خیلی نسخه اولو خوب خریدین که طلب نسخه دوم میکنید :D

در کل Dayz Gone یه بازی یوبی سافتی طورِ اصلا کسی حرفشم نمیزد بعد از چندسال اومد رو PC دوباره ترند شد و فن هاش میومدن ازش دفاع میکردن در واقع بازی mediocre بود نه بد بود نه خوب ، متوسط بود
من سمت بازی های یوبی نمی رم ولی دیزگان الحق عالی بود . دو بار رفتم

داخل پرانتز بگم از بازی های ow بی زارم . ببین دیگه چی بوده این محصول
 
من هی اومدم بازی نگیرم، یه چهارتا اپدیت بده و اینا ولی دیدم ملت ریختن تو بازی گفتم صبر بکنم این همه ندیدن و ندیدن و ندیدن از بازی برای سورپرایز شدن هر چه بیشتر، یهو توسط یه چیزی و جایی اسپویل میشه

دیگه دل رو زدم به دریا و بازی رو گرفتم


از وسعت فروش بازی همین که برید یه جایی مثل psnprofiles رو چک بکنید می بینید با یه سقف فوق العاده و اختلاف زیاد چسبیده اون بالا ( حدود ۱۷۱۰۰ تا )

من باب توضیح بیشتر هم اینکه تنها چیزی که من از بازی دیدم اون اولین اولین اولین تریلری بود که اومد و دیگر هیچ !

این اهنگ توی home ps بازی و روی ایکون اش، اصلا روح ادم رو هم جلا میده هم ازار
 
آقا یک سوال مهم
انشالله تو این قسمت دیگه خبری از دشمنایی با کلمات "دوشو دوشو" و "چیخَربو" نیست که؟ 😂
"مدیوم هرسینتا" رو یادت رفت.:D
نه اینا وجود ندارن دیگه.
=======
اقا من دیگه تو ماموریت جانبی و گرایند حل کردم خودمو.:D الان بیش از 20 ساعته تو بازیم ولی فقط منطقه اول بازی رو تموم کردم و الان تو ishikari plain ام. رسما دارم عقلمو از دست می دم.:D
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or