GEOW 3 بدون سانسور در المان عرضه خواهد شد!!!!

Gunners Trust

کاربر سایت
درود
امروز BPJM اعلام کرد که بازی GEOW3 بدون اینکه قسمتی از بازی سانسور شود , در المان ریلیز خواهد شد.
gears-of-war-3.jpg

دو نسخه ی اول این بازی اکشن در این کشور در دسترس نمی باشد , زیرا ورژن PEGI این دو نسخه در این کشور برای فروش ممنوع شده بود .

در هر حال BPJM اعلام کرد : با اینکه دو نسخه ابتدای این بازی اکشن در المان بن شده بود , اما هیچگونه ارتباطی برای بن شدن نسخه سوم این بازی پر طرفدار وجود ندارد.

المان ها سخت گیری بسیاری بر روی بازی های خشونت امیز دارند , این یک پیروزی بزرگ برای اپیک گیم میباشد .

GEOW 3 در تاریخ 29 شهریور ماه سال جاری برای کنسول XBOX 360 عرضه خواهد شد .

tnx vg247

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GAME 0VER
این المان ها هم زدن رو دست استرالیایی ها...
الان یه بدبختی که 2 نسخه ی اول رو بازی نکرده به چه دردش می خوره که نسخه ی 3 رو بازی کنه!!!!

بمیــــــــــــرم!:))
نیس مثلا هیتلر اهل یه سیاره ی دیگه بوده،اینا ازش پیروی نکردن!

به خدا یکی بیاد بهشون همین رو بگه!!!;)

COD مشکلی نداشته ولی برای ولفن اشتاین یک نسخه جدا برای آلمان ساخته بودند که خیلی از علائم و نوشته های اون عوض شده بود. همه جا هم اعلام کردند، کسانی هم که معمولا نسخه های اصلی و بدون سانسور رو از اینطرف و اونطرف سفارش میدند، اگر سر وارد کردن این بازی گیربیفتند، مجازات دارند.

کلا آلمان و استرالیا در سختگیری برای بازیها و فیلمها شهرت زیادی دارند.
برای چی از مرز بیارن. میزارن زیر دانلود. اون طرف که مثل اینجا کابل دیتاش نشتی نداره سرعتش عالیه. اگه قرار باشه خلاف کنن اینطوری راحت تره.:d

برای چی از مرز بیارن. میزارن زیر دانلود. اون طرف که مثل اینجا کابل دیتاش نشتی نداره سرعتش عالیه. اگه قرار باشه خلاف کنن اینطوری راحت تره.:d
اخه دادش کشورایی مثل المان که بازی ممنوع شده اپیک دسترسی اون ها رو به IP هاش قطع کرده مثل ایران که حتی از گیرز 2و3 نمیشه ویدئو گرفت...

این المان ها هم زدن رو دست استرالیایی ها...
الان یه بدبختی که 2 نسخه ی اول رو بازی نکرده به چه دردش می خوره که نسخه ی 3 رو بازی کنه!!!!

به خدا یکی بیاد بهشون همین رو بگه!!!;)
آره بگو بعد نئونازی ها شب میان تو خوابت :دی

اقا پس چرا این شماره 3 گیرز مجوز گرفته؟؟؟فکر کنم اگه دو تا بازی خشن تو صتعت بازیهای رایانه ای باشه یکیش این گیرز.....

تازه شماره 3 اش که تو راه خیلی خیلی خشنتر از قبلیهاس:dچطور شماره های قبلیش مجوز نگرفتن این گرفته؟؟؟:-/

این تصمیمها با BPjM هستش که چه بازیی برای چه سنی اتیکت بخوره و چه بازیی با تغییرات به بازار بیاد و یا اصلا نیاد. هیئتی اونجا نشسته که تصمیم گیری رو انجام میده و برای خودشون هم ملاکهای خودشون رو دارند (که خیلی هم ملاکهای بیخودی هستند ;))

حرف همیشه موضوع تهیه قانونی بازی هستش. اینکه بعضی ها پایرسی میکنن، ملاک بحث نیست.

بمیــــــــــــرم!:))
نیس مثلا هیتلر اهل یه سیاره ی دیگه بوده،اینا ازش پیروی نکردن!

از زمان مرگ هیتلر 66 سال میگذره، فکر نمیکنید مثل خود شما که مملکتتون و مردمش و طرزفکرشون و طرز لباس پوشیدنشون و خیلی چیزهای اون از 66 سال پیش تا حالا عوض شده، همینها اونجا هم عوض شده؟

الان اپیک هماهنگ کرده با وزازت ارشاد آلمان:dکه بگن بازی واقعا خشونتش بالاست. عجب تبلیغی....:d

بمیرم واسه آلمانیا که این همه میترسن یادش بخیر چقدر هیتلر از استارلین و چرچیل میترسید:dبخصوص اون وقتی 200 نفر نیروی هوابرد رو فرستاد تو قلب گردان 4000نفری شوروی(به این میگن ترس:d)

از زمان مرگ هیتلر 66 سال میگذره، فکر نمیکنید مثل خود شما که مملکتتون و مردمش و طرزفکرشون و طرز لباس پوشیدنشون و خیلی چیزهای اون از 66 سال پیش تا حالا عوض شده، همینها اونجا هم عوض شده؟
اونا تجربه گرفتن و عاقل شدن و جزو پولدارترین کشور های جهان شدن ما هم بهتر که نشدیم هیچ بد ترم شدیم

آقا دلیلی هم براش گفتن ؟! نکنه اینا داستان رو به سمتی بردن که دیگه به جای لوکاست باید همش لمبنت ببینیم ! :( توی e3 پارسال یه دو تا لوکاست بود با خین و خین ریزی :d و بعد در کسری از ثانیه یه لشکر لمبنت ریختن تو بازی ! توی این e3 همون چند تا هم نبودن و همش لمبنت بود :( و به جای خون ازشون آبلیمو بیرون میومد :( اگه اینجوری باشه تو روح اون نویسندش !

آخرین ویرایش:
من واقعا تو طرز فکر دوستان موندم!هیتلر؟چه ربطی به بازی داره؟اخه یکی نیست بگه همه که مثل ایرانیا نیستن از گذشته خودشون تجربه نگیرن!!الان تو المان شما فقط کافی بگی طرفدار هیتلرم مرتکب جرم شدی!!آلمان با همون هیتلر حزء 10 اقتصاد برتر دنیان اما ما چی؟ما تو 20 کشورم نیستیم....
تو امریکام یک نماینده اومده بود ایراد گرفته بود به بازی های خشونت امیز کم کم داره همه گیر میشه

من واقعا تو طرز فکر دوستان موندم!هیتلر؟چه ربطی به بازی داره؟اخه یکی نیست بگه همه که مثل ایرانیا نیستن از گذشته خودشون تجربه نگیرن!!الان تو المان شما فقط کافی بگی طرفدار هیتلرم مرتکب جرم شدی!!آلمان با همون هیتلر حزء 10 اقتصاد برتر دنیان اما ما چی؟ما تو 20 کشورم نیستیم....
تو امریکام یک نماینده اومده بود ایراد گرفته بود به بازی های خشونت امیز کم کم داره همه گیر میشه

ولی خداییش راست میگن شاید برا سنین بالا تاثیری نداشته باشه اما سنین پایین چرا نمونش داداش خودم صبح تا شب بازی میکنه بعد شب ها از خواب میپره یدفه یه داد میزنه همه رو بیدار میکنه وحشتناک این بازی ها رو اعصاب اثر دارن مخصوصا سنین پایین به نظر من بچه های کوچکتر خودتون به این مرض مبتلا نکنید که عاقبش بشه عین داداش من:d

البته اون هیتلری که همه دارین میگین 66 سال گزشته و ... بزرگترین کشتار انسانیه تاریخ رو بوجود آورد کم نیستش که راحت بشه ازش گذشت.

• Like
Reactions: aliatlas
اینکه نسخه های قبلی عرضه ندن و این یکی قراره عرضه بشه برای بعضیها که سینگل هم براشون مهمه سردرگم کننده میشه مثلا چه اتفاقاتی تو نسخه قبل افتاده ولی برای کسایی که مولتی میزنند مهم نیست ( امیدوارم نسخه های قبل هم براشون عرضه بشه..... ما که بخیل نیستیم )

البته اگه قانون کپی رایت در ایران درست اجرا میشد (البته میشه تا حدودی ولی اینجوریه که نسخه اصل شرکتهای ایرانی که نسخه کرک شده است رو باید اصل بگیریم....که نمیگیریم:d)

ولی خداییش راست میگن شاید برا سنین بالا تاثیری نداشته باشه اما سنین پایین چرا نمونش داداش خودم صبح تا شب بازی میکنه بعد شب ها از خواب میپره یدفه یه داد میزنه همه رو بیدار میکنه وحشتناک این بازی ها رو اعصاب اثر دارن مخصوصا سنین پایین به نظر من بچه های کوچکتر خودتون به این مرض مبتلا نکنید که عاقبش بشه عین داداش من:d

این دوستمون راست میگه واقعا بچه هایی که به دور از دید خانواده یا حتی با رضایت اونا بازیهایی رو انجام میدن که مناسب سنشون نیست عواقب بدی براشون داره،مثلا پسر دختر خاله من میشینه street fighter بازی میکنه بعد هر وقت میریم خونشون میاد جلو من چرت و پرت و خزعبلات:d میگه بعد جنگولک بازی در میاره انگار رفتی تیمارستان نه خونه فامیل

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or