geow 2یی بهتر بدون pc !!

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام

gearsofwar24.jpg

اقای Cliff Bleszinski سازنده ی بازی geow 2 که قطعا معرف حضور تک تکتونم هست طی اخرین اظهار نظر خودش در مورد بازی geow 2 و pc صحبت کرده و در مورد این بازی گفته بهتره که geow 2 از pc فاصله بگیره... و با این موضوع تمرکز خودشو تیم سازنده بر روی کنسول حفظ بکنه که بازی رو بسیار بهتر (قوی تر) میکنه این موضوع.
"ما فقط اعتقاد داریم که با همدیگه (بدون در نظر گرفتن pc) نظارت و تمرکز خودمونو بر روی بازی و کنسول (مثل لیزر) باید بزاریم که در این صورت نتیجه ی کار بسیار بهتر خواهد بود"
"منظورم اینه که این موضوع بسیار واضح و ساده هستش . و این موضوع به این معنی نیستش که من pc رو دوست ندارم ,ولی ما میخوایم بهترین بازی رو بر روی 360 بسازیم , خیلی واضح و ساده"
.....
من همیشه pc رو دوست داشتم و pc جاییه که ریشه های ما درش هست ولی بعضی وقتا شرکت ها برنامه های خودشونو تغییر میدن و این موضوع ناراحت کنندست !!

دیگه با این حرف تقریبا حرف چند وقت پیش ایشون که خیلی ها اونو دروغ خوندن و گفتن واقعیت نداره 100 درصد میشه و میشه گفت ما شاهد عرضه ی geow 2 بر روی pc حتی با اختلاف زمانی و... نخواهیم بود

منبع
موفق باشید

kنه کوروش جان به نظر من دلیل این صحبت ها اینه که یعنی اونا تمام تمرکزشون روی 360 هست و چیز دیگه فکر نمیکنند برای بهتر شدن نتیجه
به نظر من بعد از 1 سال روی pc هم عرضه میشه دقیقا مثل شماره اول
این حرف ها هم بیشتر جنبه تبلیغاتی داره برای 360 که طبیعیه!

باز خدا رو شکر نیومدید بگید "گاو2" اصلا در حد این حرفا نیست...
این ماجرا هم شده مثل ماجرای کوجیمای بد بخت که هرچی میگفت نمیاد ملت میگفتن داره دروغ میگه میاد ...:laughing:

دوستان من یک بار 2 ماه پیش هم خدمت دوستان عرض کردم که این بازی واسه PC عرضه نمیشه
اصلا GEOW برای PC ساخته نشده همینطور Kill zone و.. سایر بازی های PS3 واسه کنسول های دیگه و PC ساخته نشده

دوستان من یک بار 2 ماه پیش هم خدمت دوستان عرض کردم که این بازی واسه PC عرضه نمیشه
اصلا GEOW برای PC ساخته نشده همینطور Kill zone و.. سایر بازی های PS3 واسه کنسول های دیگه و PC ساخته نشده
موضوع اینه که ناشر بازی مایکروسافت هست و مثل خیلی بازیهای دیگه (Fable , Mass Effect , Halo 1,2 , Gears Of War 1 , Jade Empire , ...) این بازی هم به احتمال خیلی زیاد یکی دو سال بعد برای PC میاد.

خوب اینکه خودش داره میگه بازی واسه pc هم میاد
دقت کنید گفته شده میخواهیم بهترین بازیرو واسه 360 بسازیم
خوب با توجه به اینکه ایشون یه طور صریح موضوع را رد نکردند منظورش از بهترین بازی بهترین نسخه این بازی میتونه باشه
حالا ببینید مایکرو اینو واسه pc هم میده چون سودشو دوست داره.الانم که همه games for windows شده و واسه آنلاین به سرورهای مایکروسافت وصل میشیم.سال بعد منتظر بازی باشید

از خدا رو شکر نیومدید بگید "گاو2" اصلا در حد این حرفا نیست...
این ماجرا هم شده مثل ماجرای کوجیمای بد بخت که هرچی میگفت نمیاد ملت میگفتن داره دروغ میگه میاد ...:laughing:
كوجيما بدبخت يك چيزي به اسم ويندوز نداشت كه بخواد اون رو بفروشه. الان سود دهي اصلي مايكروسافت ويندوز هست.

من الان خيلي دلم ميخواد بدونم ربط اين بازي رو با KZ2 و PS3 ؟ ميشه توضيح بدي؟

مطمئنا سوني بازي هاش رو روي PC عرضه نميكنه چون اگر ميخواست اينكار بكنه خب ديگه كنسول چه معنايي داشت؟ و تازه يك سودي هم براي مايكروسافت ميشد.

اما بد نيست بدوني MG اصولا بازي هاش رو پس از يك سال يا دوسال و پس از اعلام ساخت عنوان بعدي از اون سري براي PC و هر چيزي كه اسم مايكروسافت روش عرضه ميكنه تا سود دهي كنه.

هيچ نيازي هم نيست اپيك روي ساخت نسخه PC بازي متمركز باشه ميتونه يك شركت ديگه اين بازي رو براي PC پورت كنه مثل سري Halo كه اصولا هم پورتشون خوب از آب در اومده.

درضمن اون ها الان تمركزشون روي X360 هست پس فردا كه بازي عرضه شد تمركز ميخوان چيكار ؟

بعد از جا افتادن کنسولهای نسل جدید و آمادگی بازیسازا وترغیب اونا به ساخت بازی برای کنسولها
انگیزه و توجه برای ساخت بازی رو pc کم و کمتر شد و اینو بویژه سازنده های سخت افزار یه زنگ خطر دیدن
رو این حساب غولهایی مسه Microsoft, Nvidia, AMD and Intel و... یه اتحادی با هم ایجاد کردند به نام "PC Gaming Alliance" که بواسطه این حرکت یه عزمی جدی برای حمایت هر چه بیشتر از pc games انجام بشه و شرکتهای مطرح سازنده بازی رو جذب ساخت بازی برای مادر تمام پلتفرمهای بازی کنند
Microsoft در راس این شرکتها حمایت خودشو اعلام کرده و قطعا نمیخواد فروش ویندوز های اینده خودش رو به واسطه API های جدید گرافیکی مسه directx10 و نسخه های آتی از دست بده
مطمئنا directx10 بدون یک نمایش دهنده قابلیتهای چشمگیرش که تنها در یک بازی قابل نمایش هست هیچ ارزشی نداره...

با این گفته ها این نتیجه رو باید گرفت که Microsoft قطعا حتی عنوانهای top rating کنسولش رو بر روی pc هم عرضه میکنه البته با یک فاصله زمانی قابل توجه تا هم بازار کنسولش رو داشته باشه هم توجهش رو نسبت به pc و محبوبترین رابط کاربریش:ویندوز کم نکنه

بازی مسه GOW 2 هم که تازه قسمت اولش هم برای PC اومده از این قاعده جدا نیست.

top1-sm.jpg

درود
با این حال که میدونم 120% ـه pc گیمر های سایت و ایران رو Rusty old School های تشکیل میدن که اصلا این بازی رو جزو بازی (!) حساب نمیکنن، امیدوارم واسه pc هم بیاد و اونهای که دوست دارن لذتشُ ببرن ( ببریم ).
ممنون

كوجيما بدبخت يك چيزي به اسم ويندوز نداشت كه بخواد اون رو بفروشه. الان سود دهي اصلي مايكروسافت ويندوز هست.

من الان خيلي دلم ميخواد بدونم ربط اين بازي رو با KZ2 و PS3 ؟ ميشه توضيح بدي؟

مطمئنا سوني بازي هاش رو روي PC عرضه نميكنه چون اگر ميخواست اينكار بكنه خب ديگه كنسول چه معنايي داشت؟ و تازه يك سودي هم براي مايكروسافت ميشد.

اما بد نيست بدوني MG اصولا بازي هاش رو پس از يك سال يا دوسال و پس از اعلام ساخت عنوان بعدي از اون سري براي PC و هر چيزي كه اسم مايكروسافت روش عرضه ميكنه تا سود دهي كنه.

هيچ نيازي هم نيست اپيك روي ساخت نسخه PC بازي متمركز باشه ميتونه يك شركت ديگه اين بازي رو براي PC پورت كنه مثل سري Halo كه اصولا هم پورتشون خوب از آب در اومده.

درضمن اون ها الان تمركزشون روي X360 هست پس فردا كه بازي عرضه شد تمركز ميخوان چيكار ؟

دوست عزیز منظورم از این نکته این بود که همینطور2 Kill Zone انحصار Ps3 هست اصلا جور در نمیاد که این بازی برای X360 و PC بیاد ( اصلا بین مردم و SONY اختلاف پیش میامد ) منظورم این بود که GEOW 2 هم برای PC هم همین قضیه رو داره
خیلی از بچه های همین سایت میگفتن : مایکروسافت هیچ بازی رو برای X360 نداره همه بازی هاشو واسه PC هم میاره

موضوع اینه که ناشر بازی مایکروسافت هست و مثل خیلی بازیهای دیگه (Fable , Mass Effect , Halo 1,2 , Gears Of War 1 , Jade Empire , ...) این بازی هم به احتمال خیلی زیاد یکی دو سال بعد برای PC میاد.
شما درست میگید اما سازنده بازی تایید کرده که این بازی اصلا امکانش نیست برای PC عرضه بشه
اگر امکانش بود برای PC عرضه بشه اینقدر تاکید نداشتند که این بازی برای PC عرضه نخواهد شد

دوست عزیز منظورم از این نکته این بود که همینطور2 Kill Zone انحصار Ps3 هست اصلا جور در نمیاد که این بازی برای X360 و PC بیاد ( اصلا بین مردم و SONY اختلاف پیش میامد ) منظورم این بود که GEOW 2 هم برای PC هم همین قضیه رو داره
خیلی از بچه های همین سایت میگفتن : مایکروسافت هیچ بازی رو برای X360 نداره همه بازی هاشو واسه PC هم میاره
خب اشتباهت همينجاست. KZ2 براي PC نمياد چون سوني براش عرضه بازي روي PC نفع خاصي نداره و بيشتر ضرر ولي مايكروسافت چي؟ نه تنها ضرر نيست براش سود هم هست.

سود دهي ويندوز براي مايكروسافت خيلي بيشتر از X360 و امثال اون هست. همين الان اگر ويندوز رو از مايكروسافت بگيري نصف بودجه اش از بين ميره. مايكروسافت DX10 رو معرفي كرد و روز هاي اول خيلي ازش صحبت شد اما عملا هيچ بازي اي نيمده كه بتونه ثابت كنه كه بين DX 10 , DX9 فاصله وجود داره ، اومده؟ پس اون دنبال اين كه بتونه ثابت كنه DX10 حسابي از برادر بزرگترش بهتره. چرا اصلا اومد DX10 انحصاري ويستا كرد خب براي XP هم ميزد ديگه دليلش هم همينجاست. اگر مايكروسافت بتونه اعتماد گيمر هاي PC باز رو جلب كنه براي DX10 و كلا بازي هايي كه براي ويستا هستند ميتونه چند برابر سود دهي داشته باشه تا نسبت به X360 ، حالا سوني اگر بياد KZ2 و امثال اين ها رو بياد روي PC عرضه كنه جزء اين كه حكم مرگش رو امضا كنه چه سودي براش داره؟

با فريدون قبلا درباره اين مسئله صحبت مي كرديم كه من ميگفتم اين كه بازي هاي مايكروسافت روي PC مياد اصلا درست نيست و اون هم هي ميشست از جوجه هاي پاييز و تخم مرغ دزد و... صحبت مي كرد آخرش هم قهر كرد رفت. ولي ماجرا اين كه مايكروسافت به PC بيشتر از هر چيز ديگه اي اهميت ميده. اين كه G.O.W 2 براي PC نمياد اين ها همش جك و خواهيد ديد كه شيش ماه ديگه همين آقا مياد ميگه با افتخار اعلام مي كنيم كه بازي براي PC در فلان روز نوامبر عرضه ميشه و بعدش هم يك مصاحبه ميزنه بله ما بسيار خوشحاليم كه بازي براي PC مياد و افتخار ميكنيم و معتقديم كه بازي روي PC ميتونه كيفيت بيشتري داشته باشه و از اين حرفا ، Epic از قديم چنين كار هايي ميكرد نمونش سر همين UT3 كه اين مارك رين خودش كشت كه بگه نسخه PS3 بهتر و از G.O.W بالاتر بعد سر عرضه UT3 روي X360 گفت بايد بگم بازي روي 360 يك چيز ديگست.

يا همين آقاي كليف ب هي ميگفت بازي G.O.W روي PS3 نمياد به خاطر فلان قدرت 360 و... بعد مارك رين اومد گفت UT3 خيلي بهتر و قويتر از G.O.W هست. حالا اون روز بزاريد بياد.
اصلا GEOW برای PC ساخته نشده
خوب شد ميلاد جان يادم انداخت ، اگر اشتباه نكنم و مطمئن نيستم ولي يادم اولين بار اين بازي روي يك PC به نمايش در اومد نه يك 360

پ.ن : منظورم Gears Of War One هست.

آخرین ویرایش:
چه بهتر اصلا دورش خط بکش این بازی بدتر PC خراب میکنه بعضی بازی اصلا برای PC ساخته نشدن
کلا شماره یک این بازی مزخرفترین بازی بود که در PC رفتم به شدت متنفرم از این بازی حتی اسمش

پ .ی : گند زده میکروسافت به PC با این پورت بازی هاش

سلام

من نمیدونم اینا چجوری باید بگن که شماها باهاشون مخالفت نکنید (بجا یه بار دوبار هم گفتند)
اونا اگه واقعان میخوان بازیو برا پی سی پورت کنند میگفتند معلوم نیست
این نشون میداد که بازی برا پی سی میادولی وقتی گفتن نمیاد(و2بار تاکید کردند)نمیاند که خودشونو خراب کنند.

من خودم بازی کردم Save هاشم کار نمیکرد!!!!!!!!!!!!!!!!
شما درست میگید اما سازنده بازی تایید کرده که این بازی اصلا امکانش نیست برای PC عرضه بشه
اگر امکانش بود برای PC عرضه بشه اینقدر تاکید نداشتند که این بازی برای PC عرضه نخواهد شد
دوست عزیز نگاه کن اگه از اول بگن میخواهیم روی PC هم بدیم در فروش اون روی 360 تاثیر منفی میزاره چون این بازی الان تونسته خودشو طوری جا بندازه که براش برن کنسول بخرن اگه الان بگن روی PC میاد خوب یکی که 360 نداره و PS3 داره و یک PC میگه خوب وایمیسم تا نسخه PC بیاد اما اگه بگن روی PC نمیاد شاید انگیزه ای بشه اون طرف بره 360 بخره چون GeOW چنین بازی بزرگی هست که براش پول کنسول بدی و 360 بخری متوجه منظورم شدید!
همون که میثم گفت !!!!
اگه سونی این کارو بکنه واقعا باید به شعورش شک کرد!!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or