GeoW بعدی شباهت بیشتری به کارهای Nolan خواهد داشت

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
نسل جاری از بازی‌های رایانه‌ای پر از سورپرایزهای مختلف و عنوان‌هایی بود که توانستند دنیای بازی‌های رایانه‌ای را به صنعتی فراتر از سرگرمی تبدیل کنند و به یکی از قطب‌های درآمدزایی برای شرکت‌ها تبدیل شوند. اگر بخواهیم عنوان‌های تحسین شده این نسل را نام ببریم، قطعا نام Gears Of War و قهرمان محبوب آن marcus fenix را شنیده‌اید. آقای Cliff Blezinski سازنده سری GeoW در مصاحبه‌ای که با سایت IGN گفته است که عنوان‌های آینده که بر اساس این سری ساخته خواهند شد، شباهت بیشتری به کارهای Christopher nolan (کارگردان سری جدید بتمن) خواهد داشت.

در این مصاحبه Cliff در مورد آینده سری Geow گفته است که: "اگر ما بخواهیم نسخه‌های دیگری از سری Geow را درست کنیم، امیدوارم بتوانیم کارهای خود را مانند کاری که Nolan با سری بتمن کرد و برعکس Tim Burton و Joel Schumacher بیشتر به روابط شخصیت ها پرداخت نزدیک کنیم.. ترجیح می‌دادم که این سری را کمی جدی تر و روابط بین کاراکترها را صمیمی‌تر نشان می‌دادم ولی در هر صورت نتوانستیم چنین کاری را در اپیک انجام بدهیم. "

آخرین نسخه از سری Geow که داستان Marcus و هم قطارانش در آن به پایان رسید، سال گذشته به صورت انحصاری برای X360 عرضه شد.

gears-3-3.jpg

این کلیفی خیلی علاقه شدید به درام و روابط رمانتیک وعاشقانه داره و کلا آدم خیلی احساساتیه :دی همین تیکه ای هم که گفته تلاش کردم و نشد منظورش همین صحنه های گریه دار گیرز بود که خیلی تلاش کرد که اشک بازی کننده ها رو با دیدن های گردن های کت و کلفت ولی خمه COGs در بیاره برای همین داره میگه که اگه بشه میخوام این صحنه ها رو خفن تر کنم مثلا آنیا قلب مارکوس رو توی یه date بشکنه و یا دام با ماریا رو توی بهشت نشون بده که در کنار رودهای خوروشان دارن عشق بازی می کنن و ... :دی
زیاد حرفاش رو جدی نگیرید دسته خودش نیست :دی

این کلیفی خیلی علاقه شدید به درام و روابط رمانتیک وعاشقانه داره و کلا آدم خیلی احساساتیه :دی همین تیکه ای هم که گفته تلاش کردم و نشد منظورش همین صحنه های گریه دار گیرز بود که خیلی تلاش کرد که اشک بازی کننده ها رو با دیدن های گردن های کت و کلفت ولی خمه COGs در بیاره برای همین داره میگه که اگه بشه میخوام این صحنه ها رو خفن تر کنم مثلا آنیا قلب مارکوس رو توی یه date بشکنه و یا دام با ماریا رو توی بهشت نشون بده که در کنار رودهای خوروشان دارن عشق بازی می کنن و ... :دی
زیاد حرفاش رو جدی نگیرید دسته خودش نیست :دی
اتفاقا هم تو Geow 2 و هم Geow 3 اندک چیزایی از خودش نشون داد :دی البته این چیزها واسه من مهم نیست، ولی اینکه از الان شروع به مصاحبه کرده به نظر میاد Geow بعدی هم قراره تو همین نسل عرضه بشه، خیلی هم عالی :دی

بهتره واسه نسخه بعدی یه فکره اساسی واسه شخصیت پردازیش کنن چون من بغیر از کول شخصیت پردازی خوبی ندیدم.رابطه انیا با مارکوس هم خیلی خشک بود.

كلا از هر چهار عنصر بازي فقط داستان يكم لنگ ميزد كه اميدوارم در قسمت هاي بعدي بهاي بيشتري براش قائل بشند وگرنه در بقيه عناصر بازي هيچ عيب و ايرادي وارد نيست !>:d<

آخرین ویرایش:
فک کنم این اواخر memento رو دیده یا با دیوید کیج افتاده یخورده جو گیر شده این کلیفی :دی
آخه به گروه خونی epic و کلیف نمیخوره گیماش مثل کارای نولان باشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or