Geohot: هک PSN کار من نیست..!

Terova

No Trolls
کاربر سایت
Geohot هکر معروف PS3 که سونی او را به دادگاه کشاند میگوید هک سیستم PSN که موجب به سرقت رفتن حدود 77 میلیون از حساب های کاربری یوزرهای این شبکه شده است ربطی به او ندارد و او در این ماجرا هیچ اقدامی نکرده است..
این در شرایطی است که بعد از محاکمه Geohot توسط سونی گروه Anonymous تهدید به یک انتقام بزرگ به خاطر دادگاهی کردن او از سونی کرده بودن ولی حالا نه Anonymous و نه Geohot این هک بزرگ را قبول نمیکنند البته شاید این صحبتها همه از ترس محاکمه در مراجع قانونی باشد
شبکه PSN حدود 8 روز است که به علت حمله هکر ها از دسترس خارج شده و ترس سوء استفاده از کردیت کارتهای کاربران هم سونی را نگران میکند هم یوزرها از همین رو گفته میشود که سونی میخواهد با کمک گرفتن از FBI هکرهای که در این اقدام دست دارند را شناسایی و دستگیر کند.

منبع

اینکه وقتی آدم خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه.
بعد اون دسته از عزیزانی که میگفتند Anonymous هیچ غلطی نمیکنه و... الان چرا ساکتند؟ چیزی شده ؟ :-".
هر دوی این عزیزان که میگن سونی (یا هر کمپانی) غوله یا بلعکسشو و هر روز سعی میکنن حرف خودشونو ثابت کنند جزو منافقین هستند ! لول

پ.ن : اگه یکم این بحث ها کم بشه یا حداقل این بحث ها رو بسپاریم به بچه های فروم تا سرگرم باشن خوبه :دی

t
هکر معروف PS3 که سونی او را به دادگاه کشاند میگوید هک سیستم PSN که موجب به سرقت رفتن حدود 77 میلیون از حساب های کاربری یوزرهای این شبکه شده است
در حال حاضر سونی هیچ خبری مبنی بر به سرقت رفتن این تعداد حساب کاربری رو تایید نکرده سرورها هم به خاطر عدم دسترسی هکرها به اطلاعات شخصی خصوصا Credit Card ها از دسترس خارج شده.

مسئله بدی که هست اینه که نام کاربری ، نام کامل ، ایمیل و پسورد اکانت به صورت رمزنگاری نشده ذخیره شده ولی اطلاعاتِ کارتهای اعتباری و سایر مشخصات رمزنگاری شده بوده اند. مشکلی که وجود داره اینه که خیلی از افراد پسورد های مشترک و عمومی ای رو بکار میبرند که ممکنه با پسوردی که اینجا استفاده کردن یکی باشه و هکر یا شخصی که میخواد سوءاستفاده کنه میتونه این پسورد رو روی ایمیل کاربر یا حسابهای PayPal و... امتحان کنه و .....
به هر حال شایعات زیاده و تو چنین مسئله ی حساسی اصولا هر کی از راه برسه یه چیزی میگه و تنور رو داغ میکنه ، با این وجود چند وقت پیش دقیقا همین شایعاتی که الان احتمال درست بودنشون خیلی زیاد شده وجود داشت و تو تاپیکی که همون موقع خودم زدم این خبر ها رو و ریسک های احتمالیش رو گذاشتم ( به نقل از منابع البته ) و الان عینا داره اتفاقات به سمت همون ادعا هائی میره که اون موقع هکر های ناشناس داشتن.
همونطور که دوستمون terova (ببخشید اسمت رو نمیدونم) یه درصد احتمال بدید این شایعات درست باشن!!!! فاجعه هم براش کم خواهد بود ولی فعلا که اتفاق بدی به جز قطعی شدنِ شبکه نیوفتاده...

• Like
Reactions: Captain Mitchell
یه نکته‌ایی اینجا هست و اینه که باید دور اسم گروه Anonymous خط بکشین چون تا اونجایی که من میدونم اصلن با اهداف و احلاقیات گروه Anonymous نمیخوره و کارشون یه چیزه دیگست، نه هک کردن اونم به هدف سوء استفاده:d

مسئله بدی که هست اینه که نام کاربری ، نام کامل ، ایمیل و پسورد اکانت به صورت رمزنگاری نشده ذخیره شده ولی اطلاعاتِ کارتهای اعتباری و سایر مشخصات رمزنگاری شده بوده اند. مشکلی که وجود داره اینه که خیلی از افراد پسورد های مشترک و عمومی ای رو بکار میبرند که ممکنه با پسوردی که اینجا استفاده کردن یکی باشه و هکر یا شخصی که میخواد سوءاستفاده کنه میتونه این پسورد رو روی ایمیل کاربر یا حسابهای PayPal و... امتحان کنه و .....
به هر حال شایعات زیاده و تو چنین مسئله ی حساسی اصولا هر کی از راه برسه یه چیزی میگه و تنور رو داغ میکنه ، با این وجود چند وقت پیش دقیقا همین شایعاتی که الان احتمال درست بودنشون خیلی زیاد شده وجود داشت و تو تاپیکی که همون موقع خودم زدم این خبر ها رو و ریسک های احتمالیش رو گذاشتم ( به نقل از منابع البته ) و الان عینا داره اتفاقات به سمت همون ادعا هائی میره که اون موقع هکر های ناشناس داشتن.
همونطور که دوستمون terova (ببخشید اسمت رو نمیدونم) یه درصد احتمال بدید این شایعات درست باشن!!!! فاجعه هم براش کم خواهد بود ولی فعلا که اتفاق بدی به جز قطعی شدنِ شبکه نیوفتاده...

خود سونی گفته هیچ اطلاعاتی لو نرفته ! حالا چه نام کاربری چه اطلاعات کریدت کارت ها

حالا چرا دوستان علاقه دارن به زور به خودشون تحمیل کنن که اطلاعات لو رفته رو درک نمی کنم

به گفته سونی از http://blog.eu.playstation.com/ تمام اطلاعات حفظ شده پس تغییری در اطلاعات ادی ها به وجود نیومده.

خب سونی اعلام کرد که بر اساس تحقیقات کاملی که انجام داده اطلاعات شخصی هیچ کاربری به دست افراد دیگه نیفتاده !

http://www.eurogamer.net/articles/2011-04-27-sony-online-reacts-to-psn-identity-theft

@ Terova

لطفا اگه میشه از دادن اطلاعات غلط خودداری کنید و پست اول رو ویرایش کنید ! مبنا بر سرقت اطلاعات 77 میلیون کاربر

آخرین ویرایش:
در جواب دوست بالایی ;)

“Sony is saying the credit cards were encrypted, but we are hearing that the hackers made it into the main database, which would have given them access to everything, including credit card numbers
,” .
هنوز به طور کامل چیزی مشخص نیست

دز ضمن یک نفر هم توی استرالیا مدعی شده که اولین قربانی این اتفاقاته

منبع ( البته اون جریان استرالیایی هنوز تایید نشده و شایعه است )

لطفا اگه میشه از دادن اطلاعات غلط خودداری کنید و پست اول رو ویرایش کنید ! مبنا بر سرقت اطلاعات 77 میلیون کاربر
برو یقه Geohot رو بگیر به من چه..!

بعد شما اصل خبر رو ول کردی چسبیدی به چی..؟

Geohot هکر معروف PS3 که سونی او را به دادگاه کشاند میگوید هک سیستم PSN که موجب به سرقت رفتن حدود 77 میلیون از حساب های کاربری یوزرهای این شبکه شده است ربطی به او ندارد و او در این ماجرا هیچ اقدامی نکرده است..
این در شرایطی است که بعد از محاکمه Geohot توسط سونی گروه Anonymous تهدید به یک انتقام بزرگ به خاطر دادگاهی کردن او از سونی کرده بودن ولی حالا نه Anonymous و نه Geohot این هک بزرگ را قبول نمیکنند البته شاید این صحبتها همه از ترس محاکمه در مراجع قانونی باشد
من همینجا رسما اعلام می‌کنم که :دی این هک کار من بود :دی لول :دی

• Like
Reactions: .:Layho:.
دز ضمن یک نفر هم توی استرالیا مدعی شده که اولین قربانی این اتفاقاته
اگه این خبر تایید بشه و اون یارو استرالیایه دنباله روی اون یارو آمریکایه(فکر کنم آمریکایی) بشه و از سونی شکایت کنه...(دیگه خودتون تا آخرش برین)

خب من همون موقع سر دادگاهی اون یارو Geohot گفتم سونی چوب حماقتش رو میخوره که خورد حالا احتمالا بازم ادامه داره، دفعه بعد نوبت NGP هست!
به هر حال باید میدونست یا باید تو مخ نخودی اون مسئولانش فرو میکردن که با دادگاهی کردن و ترس و وحشت انداختن و خلاصه جیغ و هوار کشیدن نمیتونن همه هکرای جهان رو بترسونن. خب این دلیل نمیشد که حالا چون چهارتا هکر برا اینکه معروف بشن مثل اون بچه احمق شیش ساله جرج هاتز بیان خودشونو به عالم و ادم معرفی کنن ولی ظاهرا سونی خیال میکرد کل هکرای دنیا به همین چهارتا اسم معروف ختم میشن...

یعنی اگه این درست باشه، اینبار FBI رو میفرستن سراغ خود سونی:d!

این اتفاق باعث می شه سونی کاربرای زیادی رو از دست بده .اینم یکی از اتفاقات تلخ صنعت گیم برای گیمراست و تازه باعث می شه کاربرای زیادی رو به XBL بیارن .سونی واقعا بد اورده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or