Geohot نیاز به کمک مالی دارد

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    geohot

Terova

No Trolls
کاربر سایت
Geohot.jpg

Geohot هکر مشهور که با هک کردن PS3 نام خود را دوباره بر سر زبانها انداخت مدتی است که با شکایت سونی به دردسر افتاده و کارهای دادگاهی او همچنان ادامه دارد و احتمال جرایم سنگین برای او زیاد است.
از این رو Geohot با آپدیت کردن وبلاگ خود و دادن یک شماره حساب از طرفدارن خود درخواست کرده برای ادامه مبارزه با سونی در دادگاه به او کمک مالی بکنند..

حال اگر شما از طرفداران واقعی Geohot هستید به بلاگ او بروید و مبلغ مورد نظر را به حساب او واریز کنید

برای اطلاعات بیشتر و واریز به این سایت مراجعه کنید.

www.geohot.com

پس کپی هم بازی ميکنی
بعد اون ايراد نداره؟

خوب حالا موضوع عوض شد تا دیروز ثابت کردن بود حالا شده ...

شما هستین که میگین وقتی میخوای از پاک بودن صحبت کنی نباید در زندیگیت اشتباهی کرده باشی پس شما پاک نیستی و حق نظر دادن نداری این صحبت مسخره ترین چیزی هستش که شنیدم این چند وقته شما میتونی با وجود پاک نبودن دیگه سیاه ترش نکنی یک 2% حق خوری و.... رو متوجه میشدین دیگه خودتون رو گول نمیزدین با این صحبت ها . ادم برای اشتباهی که انجام میده دلیل بیاره بخواد اشتباهش رو درست هم جلوه بده .

ادم به اشتباه کردنش افتخار دیگه نمیکنه .

آقا 4 صبح هستش منم خسته شدم نرود میخ آهنی در سنگ هرچی بگم باز شما یه ور دیگه میری شب بخیر .

بحث من سر این نیست که چی انسانیه چی نیست ! من می گم با توجه به قوانین جرائم الکترونیکی ESB هر گونه Hombrew کردن به قصد Developing غیر قانونی نیست ! این که سونی نتونسته هنوز حکنی برای هاتز ثابت کنه هم علتش همینه که هاتز بر استناد بر این قانون داره از خودش دفاع میکنه ! ضمنا گودرز و شقایق هم به هم ربط ندارن ولی جفتشون جاده دارن گوشی کنسول نیست ولی جفتشون از یه قانون پیروی می کنن... خوبه یکم در مورد چیزی که داری ازش دفاع می کنی اطلاعات کسب کنی ...

خوب حالا موضوع عوض شد تا دیروز ثابت کردن بود حالا شده ...

شما هستین که میگین وقتی میخوای از پاک بودن صحبت کنی نباید در زندیگیت اشتباهی کرده باشی پس شما پاک نیستی و حق نظر دادن نداری این صحبت مسخره ترین چیزی هستش که شنیدم این چند وقته شما میتونی با وجود پاک نبودن دیگه سیاه ترش نکنی یک 2% حق خوری و.... رو متوجه میشدین دیگه خودتون رو گول نمیزدین با این صحبت ها . ادم برای اشتباهی که انجام میده دلیل بیاره بخواد اشتباهش رو درست هم جلوه بده .

ادم به اشتباه کردنش افتخار دیگه نمیکنه .

آقا 4 صبح هستش منم خسته شدم نرود میخ آهنی در سنگ هرچی بگم باز شما یه ور دیگه میری شب بخیر .
شما برو بخواب فردا بايد بری بازی ارجينال بخری
توصيه های ايمنيت هم برای خودت نگهدار
اگه پاکی به بازی ارجينال خريدنه من نميخوام پاک باشم
وقتی حتی زبان منو به حساب نميارن اين شرکت ها اصلاً دليلی نداره من
بازی ارجينال بخرم
نرود میخ آهنی در سنگ :d

حالا شدیم فن و وکیل سونی جالبه اون موقع که همتون داشتین به ماکروسافت فوش میدادین بن میکرد عمه من بود میگفت حقش هستش هرکاری بکنه شما ها اون موقع داشتین خودتون رو جر میدادین که بن شدین من با وجود این که بن شده بودم قبول دارم ناراحت هم بودم اما هیچ وقت به ماکروسافت مثل .... فوش ندادم برای این که حقش بود کار اشتباه کردم حقم بود .
آقا Failzone 4 به مناسبت این پست که نقل قول شده ریلیز کردند !
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=860919&postcount=454
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=860815&postcount=453
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=859680&postcount=1916 ( احتمالا Smile خنده در این پست نشانه فحش دادن هست ! )
پ.ن : عنوان تاپیکی که لینک ها رو دادم رو هم بخونید !
خودت بحث رو مطرح کردی خب! ینی نشد یه بحثی پیرامون یه چیزی شکل بگیره کسی یه چیزی بگه و نشه وکیل مدافع فلان چیز!
اون بحث با این بحث فرق میکنه مطمئن باش اگه در مورد X360 یا هر کنسول دیگه این اتفاق بیفته همین حرف هایی که اینجا زده میشه رو میزنن بچه ها چون به نظر منم حق میگن ! بعضی ها دو روز اینجا عضو شدن دو تا دونه با اوریجینال گرفتن فکر کردن خبریه ! اصل بحث من اینه که اینقدر اوریج اوریج نکنن یه پست از آقا کوروش ( مدیر انجمن ) هست اگه لینکشو پیدا کردم میزارم در همین رابطست واقعا گل گفتن !
اینم از لینک

آخرین ویرایش:
دل خجسته ای داری که این وقت شب بحث بلدرچین و قناری و طوطی وسط میکشی !
و در چه ضمینه سر و کله دوستان ( کدام دوستان ؟ ) پیدا نبود ! ؟
ooow راستی برای پیدا کردن سر و کله، تو بازیسنتر نگرد !!!

خودت بحث رو مطرح کردی خب! ینی نشد یه بحثی پیرامون یه چیزی شکل بگیره کسی یه چیزی بگه و نشه وکیل مدافع فلان چیز!

عزیز این چجوری هستش وقتی جوابی برای صحبت اصلی نداری بقیش رو ملاک قرار میدی گناه اصلی این آقا پخش کردن Key اصلی دستگاه هستش .

دوم اگه صحبت های این آقا خیلی عرضش ..... داشت که دادگاه حکم جمع کردن اموال الکترونیکی خونش رو نمیداد و به سونی اجازه نمیداد اطلاعات رو تحلیل کنه و مشخص کنه درصد .... که این شخص محکوم میشه رو در صورتی که جرمش مشخص نبود به سونی اجازه دست رسی به اطلاعات PC شخص رو نمیدادن که سونی بره ببینه این بشر چه راه حل های رو استفاده کرده و چجوری PS3 رو کپی کرده و........

این صحبت دفاع هستش که داره از خودش میکنه هر مجرمی رو که میگیرن میگن بگو جرمت چی هستش و از خودت دفاع کن .

صحبت های این شخص رو هم از اول دنبال کردم صحبت هاش مسخره و در همین حال دارای تناقض هستش و چیزی نیست که بتونه خودش رو مبرا کنه از این جرم این شخص میگه من کپی استفاده کردن رو رواج ندادم در همین حال KEY دستگاه رو در اینترنت قرار داده این خودش موجب کپی استفاده کردن میشه .

مثل این میمونه که شما یک گو صندوق داری یکی میاد درش رو باز میکنه بعد کاری باهاش نداره بعد میگه مردم رمز این گاو صندوق این هستش مردم میرن دزدی .

این خودش تناقض هستش در صحبتش .

الان هم که در خواست کمک مالی کرده فکر میکنی برای چی پول میخواد ؟ برای این که جریمه دادگاه که براش بریده میشه رو بده نه برای وکیل و..... قضیه دادگاه مشخص هستش پرونده 6میلیون صفحه ای که نیست بخوان 10 سال کشش بدن که پول نداشته باشه برای وکیل بده .

شما فکر میکنید این بچه میتونه قصر در بره من میگم نمیره از همین صحبت و درخواست پول مشخص هستش .

دوست من،من نمی دونم شما جایی خوندید که معنای Root key یعنی کلید گاوصندوق؟
این key به شما اجازه می ده که برنامه های pkg که برای ps3 به صورت unsigned هستند رو بشه sign کرد برای نصب home brew و linux هم باید کد های sign نشده این برنامه ها برای دستگاه sign بشه تا اجازه استفاده داده بشه.
ولی من چند روز پیش داشتم تو ps3iso دور می زدم چند تا از کاربران شاکی هم بودند که چرا این key اون جوری که باید در اختیار کاربران قرار می گرفت نگرفته.چون اگر این کد در دست کاربران بود تمام DLC ها و تمام بازی های PSN بدون هیچ مشکلی در دسترس قرار می گرفتند و لازم نبود تک تک برنامه ها هک بشوند و خیلی سریع تر کارها پیش می رفت. dlc های بازی هایی مثل dragon age و borderlands که انتظار میره بدون DRM باشند هنوز برای کاربرانی در دسترس نیست (منظورم به صورت دانلود از سایت های دانلود هست نه از طریق PSN ) اون dlc هایی که drm داشتند که دیگه مشخصه. درصورتی که اون key اون چیزی که شما فکر می کنید تا حالا صد باره همشون در دسترس بودند.

در یک دعوای قضایی وقتی به کسی مضنون می شوند از طرف درخواست می کنند از شهر خارج نشود و همیشه در دسترس باشد و این به معنی مجرم بودن اون طرف نیست بلکه سونی در خواست کرده برای اینکه بتونه اطلاعات بیشتری دریافت کنه نه همه دستگاه های الکتریکی ایشون بلکه فقط هارد ها و کامپیوتر های ایشون رو بررسی کند.در ضمن اگر جرم ایشون صد در صد بود دادگاه باید کامپیوترها رو بررسی کند و خسارت و برآورد کند و گرنه خود سونی در صورت بررسی اطلاعات درستی در مورد میزان خسارت نمی دهد(بالاخره یک طرف دعوا سونی هست.) در ضمن مساله این قدر کش پیدا نمی کرد.

در مورد گاوصندوق هم جواب رو پایین می دهم.....

در مورد درخواست پول من دلیلی برای دروغ گفتن ایشون نمی بینم.... چون اگر کسی برای پول جمع کردن برای گرفتن وکیل بیشتر پول ندهد برای پرداخت جریمه هم نمی دهد. اگر کسی برای پرداخت وکیل پول بدهد برای پرداخت جریمه هم می دهد پس دلیلی برای دروغ گفتن نیست.(در ضمن ایشون الان دو وکیل دارد در مقابل 5 وکیل سونی)
ببخشد یک چیزی هم من بگم من نگفتم مجرم هستش یا بندازنیش زندادن یا .... اما این عمل جرم هستش حالا شما فکر کن key اصلی یعنی شما هر کاری میخوای میتونی با سیستم انجام بدی بیشتر از این دیگه چی میخوای اگه این جرم نیست پس چی جرم هستش حتما باید خودش کپی استفاده کنه LOL .

.
ببخشید اینی که شما می فرمایید و اون رو جرم می دونید به نظر من حق هر کاربری هست....

در مثال گاو صندوق: شما حداقل 300 دلار پرداخت می کنید برای خرید دستگاه PS3. خوب پس یکی از گاوصندوق های سونی رو خریدید می تونید باهاش بازی کنید،می تونید بزنید در روز اول بشکونیدش و می تونید از پنجره پرتش کنید بیرون و هرکاری باهاش خواستید می تونید انجام بدید.سونی هم حق داره آخرین سیستم های امنیتی رو گاوصندوقش قرار بده ولی وفتی خریدیدش اون دستگاه دیگه مال شماست و شما می تونید به دستگاه خودتون (نه گاو صندوق سونی) وارد بشید هکش کنید و......
شما این دستگاه رو از سونی اجازه نکردید که این دستگاه در حاکمیت سونی باشه پس می تونید JB کنید و راهش رو بقیه آموزش دهید و بقیه هم دستگاه های خودشون رو(نه گاو صندوق سونی) رو JB کنند.

حالا این تصمیم سونی هست که به این دستگاه ها سرویس بده یا نده ولی در صورت JB کردن شما جرمی مرتکب نشدید.

تا جایی این کار قانونیه که بازی های کپی روی دستگاه اجرا نشه. در صورتی که اجرا بشه اون کاربر مقصره اصلی و اوله.

این مثال شما مثل می مونه که در صورتی که قتلی توسط یک چاقو انجام شد ما بجای اینکه قاتل رو مجازات کنیم تولید کننده چاقو رو دستگیر کنیم....

وای مردم این قدر تایپ کردم.......#:-s

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: shefer
بحث رو تمام کنید این قدر دعوا نکنید خوب شاید یکی نمیتونه بازی ارجینال بخره شما چیکار دارید فعلا این کسایی که کپی بازن باید خودشون رو نشان بدن سر کیسه رو باید شل کنن لطفا بحث رو منحرف نکنید
thumbup.gif

چرا میلیاردر ؟! چرا بسیار مایه دار ؟! یعنی مثلا من الان میلیاردرم خودم خبر ندارم ؟! :d
نه والا ... مثلا من اگه در سال نهایت 10 تا بازی بخرم میشه سالی 700 - 800 تومن ، نه نهایتش 1 تومن ... 1 میلیون تومن در سال یعنی میلیاردر ؟ یعنی بسیار مایه دار ؟! موضوع این نیست که پول زیادیه و نداریم ، موضوع اینه که عادت نداریم واسه این چیزا پول بدیم ، به قول معروف توی سبد خانواده محصولات اورجینال جایی نداره و یا جاش خیلی تنگه ... حالا بعضی هامون داریم سعی میکنیم عادت کنیم ، این کار کاری فرهنگی ه ولی متاسفانه خیلی ها مسخره میکنن و به نظرشون کسی که اورجینال بازی میکنه یا فیلم میبینه یا ... مغزش مشکل داره یا احمق ه یا یه بچه پولداره که از جیب باباش خرج میکنه !
نه خیر برادر من، کسی که میره اورجینال میخره و ادعاش میشه اول زحمت میکشه میره یه ویندوز اصل میخره بعدش هم برنامه هایی که روی کامپیوترش نصبه رو کرک نمیکنه.

واقعا کسی که به زور میره بازی های اورجینال PS3 میخره، کار فرهنگی نمیکنه!!! نمیدونم چیه این رو میگید فرهنگی؟ به اجبار و به زور خریدن که فرهنگی نیست! وقتی با میل خودت رفتی خریدی میشه فرهنگی ...

من قبلا هم گفتم، الان هم میگم بهم بگید بی فرهنگ، دزد و هرچی که دوست دارید من بازی کپی میخرم شده بنیان سونی رو هم نابود بکنم، میکنم برام مهم هم نیست چرا؟

چون که همین الان اگر یه PS3 داشته باشم که خراب بشه یا چراغ زرد بده، باید کنسول رو بندازم تو زباله و برم یک عدد نو بخرم،

مجبورم کنسول رو نزدیک به دو برابر قیمت جهانی خریداری کنم.

برای خرید یه بازی کنار از این که باید یه عالمه پول بیشتر از قیمت اصلیش پرداخت کنم، صد جا سر بزنم تا بازی باشه.

وقتی اهمیت داده نشه، اهمیت داده نمیشه.

نه خیر برادر من، کسی که میره اورجینال میخره و ادعاش میشه اول زحمت میکشه میره یه ویندوز اصل میخره بعدش هم برنامه هایی که روی کامپیوترش نصبه رو کرک نمیکنه.

واقعا کسی که به زور میره بازی های اورجینال PS3 میخره، کار فرهنگی نمیکنه!!! نمیدونم چیه این رو میگید فرهنگی؟ به اجبار و به زور خریدن که فرهنگی نیست! وقتی با میل خودت رفتی خریدی میشه فرهنگی ...

من قبلا هم گفتم، الان هم میگم بهم بگید بی فرهنگ، دزد و هرچی که دوست دارید من بازی کپی میخرم شده بنیان سونی رو هم نابود بکنم، میکنم برام مهم هم نیست چرا؟

چون که همین الان اگر یه PS3 داشته باشم که خراب بشه یا چراغ زرد بده، باید کنسول رو بندازم تو زباله و برم یک عدد نو بخرم،

برای خرید یه بازی کنار از این که باید یه عالمه پول بیشتر از قیمت اصلیش پرداخت کنم، صد جا سر بزنم تا بازی باشه.

خدا پدرتو بيامورزه
>:d<

امیدوارم کپی خورینگ در حد PS2 بشه تا همه ی دو دسته از رفقا بتونن 100% استفاده رو ببرن از بازیهای PS3 ...
بنظر من این اوج توهمات فانتزی و (...) هست که بخوایم بشینیم تو خونه و دعا کنیم :
یاخدا ! (از ته دل هم دعا کنیم !) که PS3 بیش ازین کپی خور نشه :| ... یا اونایی که کپی کردن ایشالا صرع بگیرن !
هیچ کدوم ما دلمون نمیخواد کپی خور کنیم ، برخلاف نظر جادوگر اصلا اعتقاد ندارم حتی کسی که بسیار مایه دارم باشه ، که براحتی بتونه بازی رو اوریج تهیه کنه از پایرسی لذت ببره ...
امیدوارم کسی از پستم برداشت بد نکنه .
پ.ن : تموم کنیم این بحث مزخرف "ویندوزتو از کدوم سوپر مارکت خریدی" رو ...
نکته اینجاست که کار به همین جا ختم نمیشه ! :d یه گروه هم دست به دعا و نیایش برداشتن که خدایا بازیهای اورجینال رو نایاب بفرما ... :dگویا برای استانهای مختلف شدت دعا و نیایش متفاوت هم هست :d
واقعا الان این دو گروه مصرف کننده چه ربطی بهم دارن ؟(جدا از فرهنگ و ...) :d
----------------
نوشته شده توسط Miesam
واقعا نمیدونم این ویندوز چه بامبولیه که چند وقته جور شده ! دوست عزیز اولا که بحث ویندوز با یه چیزی مثل بازی و فیلم و آهنگ خیلی فرق داره ! شما فیلم و آهنگ رو فوقش یکی دو ساعت ببینید یا یه مدت آهنگ گوش کنید یا یه بازی رو فوقش 7-8 ساعت یا بیشتر یا کمتر بازی کنید و بعدش ممکنه تا مدت ها شاید حتی طرف اون بازی , فیلم یا آهنگ هم نرید ! ولی ویندوز قضیه اش فرق می کنه ! ممکنه شما فقط در حد چند تا بازی ریختن ازش استفاده کنید ولی برای بعضی ها واقعا وسیله ی کار و درآمده ! وقتی یکی ویندوز اصل بخره چه تضمینی براش هست که برنامه ی مورد نیازش به صورت اصل گیر بیاد ؟! برنامه هم که فقط توی 4 تا word و ... خلاصه نمیشه و ممکنه یکی کار گرافیکی انجام بده, یکی صنعتی , یکی حسابداری و... چه تضمینی هست همه ی اینها اورجینال گیر بیاد ؟ چه تضمینی هست وقتی این برنامه ها یا ویندوز خراب بشه یا دچار مشکلی بشه شرکتی اینجا باشه تا اون برنامه رو تحت گارانتی یا ... درست کنه ؟ و ... اونی که میره یه سری بازی اورجینال میخره شاید اوج مشکلش در حد خراب شدن کنسول باشه که نه به کار , نه به سرمایه و نه به زندگی طرف هیچ صدمه ای نمیزنه ولی برای ویندوز هم همین شرایط هست ؟
درضمن نظری هم درباره ی کپی خریدن یا اورجینال خریدن ندارم چون زندگی هر کسی به خودش مربوطه !

آخرین ویرایش:
تو ایران از کی تا حالا اوریج خریدن شده کار فرهنگی
حداقل انتظار داشتم این حرفو از کسی بشنوم که کنسولش تو کشورش یه نمایندگی داشته باشه
به نظر من تو ایران ملتی که اوریج میخرن سه دستن
یا واسه لایو و ترس از بن شدن اوریج میخرن
یا واسه جمع کردن ارشیو وکلاسش
یا بنده خدا اصلا نمیدونه کنسولش هکم میشه و میره اوریج میخره
مسلما هیچ ایرانی واسه حمایت از شرکتی که کشورشو جزو کوچکترین اماره جهانی هم به حساب نمیاره نمیره اوریج بخره مگر اینکه :|

دقیقا، تایید میشه!
وقتی ما رو ادم حساب نمی کنن چرا ما باید اورجینال بخریم؟؟ وقتی اون قدر بی ارزشیم که زبونمون حتی به عنوان یه زیر نویس هم تو بازی قرار نمیگیره چرا باید دو برابر پول بازی اصلی رو بدیم اورجینال بخریم؟ وقتی حقوقمون اصلا رعایت نمیشه و با این وعض کشور که نه ساپورت درست حسابی هست نه گارانتی نه حق حقوقی چرا باید پول بدیم اورجینال بخریم تازه اونم چند برابر قیمت اصلی بازی؟؟ به قول یکی از چه ها همینکه کنسول 299 دلاری رو 450 هزار تومن با هزار بد بختی میخریم خودش کلیه....
مگه از ما حمایت میشه؟؟سه ماه باید صبر کنیم تازه یه بازی رو دو برابر قیمت جهانش باید بخریم تازه نه ساپورتی در کار هست نه کسی جواب گو هست نه جزو انسان ها حساب میشی نه اصلا میشناسنت.........جالبه تو شبکه گیم وان یه لیست از چند ملت تروریست نشون داد که ایران هم توش بود بعد گفت ما سعی می کنیم تا جایی که بتونیم (برای حمایت از حقوق بشر) بازی های کامپیوتری رو در این مناطق تحریم کنیم....جالبه بعد یک سری از دوستان خیال می کنن با خرید اورجینال دارن از شرکت ها حمایت می کنن نمیدونن که جزو تروریست هستن تو لیست بیشتر شرکت ها....
واقعا نمی دونم بعضی ها چه خیالی می کنن زندگی ما از بین رفته همه چیزمون در حال نابودیه اون وقت میگن با خرید بازی اورجینال دست از دزدی بردارید lool

• Like
Reactions: Miesam
نکته اینجاست که کار به همین جا ختم نمیشه ! :d یه گروه هم دست به دعا و نیایش برداشتن که خدایا بازیهای اورجینال رو نایاب بفرما ... :dگویا برای استانهای مختلف شدت دعا و نیایش متفاوت هم هست :d
واقعا الان این دو گروه مصرف کننده چه ربطی بهم دارن ؟(جدا از فرهنگ و ...) :d
----------------

واقعا نمیدونم این ویندوز چه بامبولیه که چند وقته جور شده ! دوست عزیز اولا که بحث ویندوز با یه چیزی مثل بازی و فیلم و آهنگ خیلی فرق داره ! شما فیلم و آهنگ رو فوقش یکی دو ساعت ببینید یا یه مدت آهنگ گوش کنید یا یه بازی رو فوقش 7-8 ساعت یا بیشتر یا کمتر بازی کنید و بعدش ممکنه تا مدت ها شاید حتی طرف اون بازی , فیلم یا آهنگ هم نرید ! ولی ویندوز قضیه اش فرق می کنه ! ممکنه شما فقط در حد چند تا بازی ریختن ازش استفاده کنید ولی برای بعضی ها واقعا وسیله ی کار و درآمده ! وقتی یکی ویندوز اصل بخره چه تضمینی براش هست که برنامه ی مورد نیازش به صورت اصل گیر بیاد ؟! برنامه هم که فقط توی 4 تا word و ... خلاصه نمیشه و ممکنه یکی کار گرافیکی انجام بده, یکی صنعتی , یکی حسابداری و... چه تضمینی هست همه ی اینها اورجینال گیر بیاد ؟ چه تضمینی هست وقتی این برنامه ها یا ویندوز خراب بشه یا دچار مشکلی بشه شرکتی اینجا باشه تا اون برنامه رو تحت گارانتی یا ... درست کنه ؟ و ... اونی که میره یه سری بازی اورجینال میخره شاید اوج مشکلش در حد خراب شدن کنسول باشه که نه به کار , نه به سرمایه و نه به زندگی طرف هیچ صدمه ای نمیزنه ولی برای ویندوز هم همین شرایط هست ؟
درضمن نظری هم درباره ی کپی خریدن یا اورجینال خریدن ندارم چون زندگی هر کسی به خودش مربوطه !
کسی که واقعا اهل اوریج خری باشه چرا اتفاقا همه نرم افزارهای ویندوز به راحتی براش گیر میاد. اتفاقا تهیه یه master card هم به اندازه تهیه یه بازی اوریجینال سختی داره! پس بیخود بحث گیر نیومدن یا عدم توانایی پرداخت هزینه رو وسط نکش که کاملا بی معنیه.
اما در مورد اون بخشی که قرمز کردم میخوام بدونم که برا کنسول سونی اینجا گارانتی تعویض وجود داره ؟ یا شما میتونی یه بازی رو با گارانتی و با قیمت استانداردش تهیه کنی؟ ویندوز هم از این قائده مستثنی نیست. تمامی این قبیل محصولات از طرف شرکتاشون تو ایران تحریم شدن و خرید نسخه اورجینالشون کاملا بی معنیه مگر در صورت اجبار(حالا بگذریم از جنبه دیگه تحریمها و شرایط اسف بار اقتصادی ایران...).با توجه به این شرایط، کسایی که با خرید یه چندتا بازی اوریجینال کلی ادعای فرهنگشون میشه و دیگران رو با زبون بی زبونی بی فرهنگ خطاب میکنن، مسلما موظفن که تمامی این محصولات رو از بازی گرفته تا موزیک و فیلم و نرم افزار و یه دوجین چیز دیگه، تحت هر شرایطی اوریج تهیه کنن تا اونموقع تازه بشه یه بحث منطقی باهاشون کرد!

• Like
Reactions: 54M113 and Miesam
شما داری نظر خودم رو به خودم بر میگردونی با این تفاوت که میخوای بگی خریدن یه بازی اورجینال مشکلی نداره ولی خریدن یک ویندوز اورجینال مشکل داره؟ منی که میرم بازی ی اورجینال میخرم، چه تضمینی هست این بازی روی کنسولم اجرا بشه؟ چه تضمینی هست موقعی که دیسک رو گذاشتم توی دستگاه بازی رو بخونه؟ هیچی والا، منی که میرم PS3 میخرم چه تضمینی هست که کنسولم سالمه؟ چه تضمینی هست دسته هاش مشکلی نداره؟ چه تضمینی هست کنسول مشکل پیدا کنه و سازنده تعمیرش کنه؟ یعنی در اصل سونی هیچ پشتیبانی برای من مد نظر نداره، یعنی هر پولی که من میریزم تو جیب سونی، برای خودم خرج نمیشه، خدمتی سونی به من انجام نمیده.

دو سال پیش بود فکر کنم، میخواستم یکی از این نسخه های مخصوص AC رو بگیرم، به یکی گفتم، گفت برات میارم میشه فلان قدر، منم از خدا خواسته رفتم پول رو آماده کردم برم بخرم، که دیدم بلهه 360 ام سوخت اینجا یا باید میرفتم اون AC اورجینال رو میخریدم یا کنسول جدید، خب تا الان نزدیک 1 میلیون فقط پول کنسول دادم!!! بله اگر اون کمپانی اینجا یه نمایندگی داشت کنسول منو تعمیر میکرد منم دلم میومد خیلی راحت بازی اورجینال بگیرم ولی الان؟ همیشه یه پولی گذاشتم کنار که اگر کنسول سه چراغ شد درمونده نمونم.

من هیچ مشکلی با خریدن یا نخریدن ندارم، پول من نیست، پولی هم تو جیب من نمیره، مغاز دار نیستم و هیچ منفعتی نداره ولی زور بالا سر بودن رو فرهنگ ندونید. برید بخرید، بگید خب نمیتونم کپی کنم میخرم، نگید میرم میگیرم، کار فرهنگی میکنم، دزدی رو رواج نمیدم و... چون واقعا به معنای واقعی کلمه بی خوده.

کسی که واقعا اهل اوریج خری باشه چرا اتفاقا همه نرم افزارهای ویندوز به راحتی براش گیر میاد. اتفاقا تهیه یه master card هم به اندازه تهیه یه بازی اوریجینال سختی داره! پس بیخود بحث گیر نیومدن یا عدم توانایی پرداخت هزینه رو وسط نکش که کاملا بی معنیه.
اما در مورد اون بخشی که قرمز کردم میخوام بدونم که برا کنسول سونی اینجا گارانتی تعویض وجود داره ؟ یا شما میتونی یه بازی رو با گارانتی و با قیمت استانداردش تهیه کنی؟ ویندوز هم از این قائده مستثنی نیست. تمامی این قبیل محصولات از طرف شرکتاشون تو ایران تحریم شدن و خرید نسخه اورجینالشون کاملا بی معنیه مگر در صورت اجبار(حالا بگذریم از جنبه دیگه تحریمها و شرایط اسف بار اقتصادی ایران...).با توجه به این شرایط، کسایی که با خرید یه چندتا بازی اوریجینال کلی ادعای فرهنگشون میشه و دیگران رو با زبون بی زبونی بی فرهنگ خطاب میکنن، مسلما موظفن که تمامی این محصولات رو از بازی گرفته تا موزیک و فیلم و نرم افزار و یه دوجین چیز دیگه، تحت هر شرایطی اوریج تهیه کنن تا اونموقع تازه بشه یه بحث منطقی باهاشون کرد!
گفتم که حتی اگر گیر بیاد چه تضمینی برای تعمیر و ... ـش هست ؟ و در ضمن در ادامه ی اون قسمتی که قرمز کردی بهتر بود این خط رو هم بهتر می خوندی :
اونی که میره یه سری بازی اورجینال میخره شاید اوج مشکلش در حد خراب شدن کنسول باشه که نه به کار , نه به سرمایه و نه به زندگی طرف هیچ صدمه ای نمیزنه
در ضمن من یادم نمیاد جایی بقیه رو بی فرهنگ خطاب کرده باشم یا بخوام خودم رو بالا و برتر بدونم ! اگه شما دیدی نشون بده !
-----------------
شما داری نظر خودم رو به خودم بر میگردونی با این تفاوت که میخوای بگی خریدن یه بازی اورجینال مشکلی نداره ولی خریدن یک ویندوز اورجینال مشکل داره؟ منی که میرم بازی ی اورجینال میخرم، چه تضمینی هست این بازی روی کنسولم اجرا بشه؟ چه تضمینی هست موقعی که دیسک رو گذاشتم توی دستگاه بازی رو بخونه؟ هیچی والا، منی که میرم PS3 میخرم چه تضمینی هست که کنسولم سالمه؟ چه تضمینی هست دسته هاش مشکلی نداره؟ چه تضمینی هست کنسول مشکل پیدا کنه و سازنده تعمیرش کنه؟ یعنی در اصل سونی هیچ پشتیبانی برای من مد نظر نداره، یعنی هر پولی که من میریزم تو جیب سونی، برای خودم خرج نمیشه، خدمتی سونی به من انجام نمیده.

دو سال پیش بود فکر کنم، میخواستم یکی از این نسخه های مخصوص AC رو بگیرم، به یکی گفتم، گفت برات میارم میشه فلان قدر، منم از خدا خواسته رفتم پول رو آماده کردم برم بخرم، که دیدم بلهه 360 ام سوخت اینجا یا باید میرفتم اون AC اورجینال رو میخریدم یا کنسول جدید، خب تا الان نزدیک 1 میلیون فقط پول کنسول دادم!!! بله اگر اون کمپانی اینجا یه نمایندگی داشت کنسول منو تعمیر میکرد منم دلم میومد خیلی راحت بازی اورجینال بگیرم ولی الان؟ همیشه یه پولی گذاشتم کنار که اگر کنسول سه چراغ شد درمونده نمونم.

من هیچ مشکلی با خریدن یا نخریدن ندارم، پول من نیست، پولی هم تو جیب من نمیره، مغاز دار نیستم و هیچ منفعتی نداره ولی زور بالا سر بودن رو فرهنگ ندونید. برید بخرید، بگید خب نمیتونم کپی کنم میخرم، نگید میرم میگیرم، کار فرهنگی میکنم، دزدی رو رواج نمیدم و... چون واقعا به معنای واقعی کلمه بی خوده.
خب در مورد اون قسمتی که بولد کردم فک نمی کنم بازی اورجینال مشکلی داشته باشه ! اگه مشکلی باشه از فروشندس و به بازی ربطی نداره !یعنی می خوای بگی شرکت بازی یا کنسول معیوب می فروشه ! اینا هیچ ربطی به شرکت نداره ! البته بحث طرف سونی رو گرفتن نیست صحبتم کلیه ! یعنی هیچ شرکتی جنس خراب تحویل نمیده ! چون اگه فلان شرکت یه جنس خوب تولید کنه کسی که میخره میره به دو , سه نفر دیگه ازش تعریف میکنه ولی اگه برای حتی یه نفر مشکل داشته باشه اون یه نفر به هفت , هشت نفر موضوع رو میگه ! منظورم رو گرفتی ! یعنی امکان نداره یه شرکت انقدر راحت خودش رو خراب کنه !
منم کاری به منفعت سونی و ... ندارم برای من راحت تره از اورجینال استفاده کنم خب اورجینال میخرم شاید یکی دیگه با کپی راحت تر باشه میره کپی میخره ! همونطور که گفتم زندگی هر کس به خودش مربوطه ! و اما در مورد این قسمت نوشته تون ! برید یه پست از من بیارید که عینا این حرفها رو زده باشم :
ولی زور بالا سر بودن رو فرهنگ ندونید. برید بخرید، بگید خب نمیتونم کپی کنم میخرم، نگید میرم میگیرم، کار فرهنگی میکنم، دزدی رو رواج نمیدم و... چون واقعا به معنای واقعی کلمه بی خوده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or