عزیز این چجوری هستش وقتی جوابی برای صحبت اصلی نداری بقیش رو ملاک قرار میدی گناه اصلی این آقا پخش کردن Key اصلی دستگاه هستش .
دوم اگه صحبت های این آقا خیلی عرضش ..... داشت که دادگاه حکم جمع کردن اموال الکترونیکی خونش رو نمیداد و به سونی اجازه نمیداد اطلاعات رو تحلیل کنه و مشخص کنه درصد .... که این شخص محکوم میشه رو در صورتی که جرمش مشخص نبود به سونی اجازه دست رسی به اطلاعات PC شخص رو نمیدادن که سونی بره ببینه این بشر چه راه حل های رو استفاده کرده و چجوری PS3 رو کپی کرده و........
این صحبت دفاع هستش که داره از خودش میکنه هر مجرمی رو که میگیرن میگن بگو جرمت چی هستش و از خودت دفاع کن .
صحبت های این شخص رو هم از اول دنبال کردم صحبت هاش مسخره و در همین حال دارای تناقض هستش و چیزی نیست که بتونه خودش رو مبرا کنه از این جرم این شخص میگه من کپی استفاده کردن رو رواج ندادم در همین حال KEY دستگاه رو در اینترنت قرار داده این خودش موجب کپی استفاده کردن میشه .
مثل این میمونه که شما یک گو صندوق داری یکی میاد درش رو باز میکنه بعد کاری باهاش نداره بعد میگه مردم رمز این گاو صندوق این هستش مردم میرن دزدی .
این خودش تناقض هستش در صحبتش .
الان هم که در خواست کمک مالی کرده فکر میکنی برای چی پول میخواد ؟ برای این که جریمه دادگاه که براش بریده میشه رو بده نه برای وکیل و..... قضیه دادگاه مشخص هستش پرونده 6میلیون صفحه ای که نیست بخوان 10 سال کشش بدن که پول نداشته باشه برای وکیل بده .
شما فکر میکنید این بچه میتونه قصر در بره من میگم نمیره از همین صحبت و درخواست پول مشخص هستش .
دوست من،من نمی دونم شما جایی خوندید که معنای Root key یعنی کلید گاوصندوق؟
این key به شما اجازه می ده که برنامه های pkg که برای ps3 به صورت unsigned هستند رو بشه sign کرد برای نصب home brew و linux هم باید کد های sign نشده این برنامه ها برای دستگاه sign بشه تا اجازه استفاده داده بشه.
ولی من چند روز پیش داشتم تو ps3iso دور می زدم چند تا از کاربران شاکی هم بودند که چرا این key اون جوری که باید در اختیار کاربران قرار می گرفت نگرفته.چون اگر این کد در دست کاربران بود تمام DLC ها و تمام بازی های PSN بدون هیچ مشکلی در دسترس قرار می گرفتند و لازم نبود تک تک برنامه ها هک بشوند و خیلی سریع تر کارها پیش می رفت. dlc های بازی هایی مثل dragon age و borderlands که انتظار میره بدون DRM باشند هنوز برای کاربرانی در دسترس نیست (منظورم به صورت دانلود از سایت های دانلود هست نه از طریق PSN ) اون dlc هایی که drm داشتند که دیگه مشخصه. درصورتی که اون key اون چیزی که شما فکر می کنید تا حالا صد باره همشون در دسترس بودند.
در یک دعوای قضایی وقتی به کسی مضنون می شوند از طرف درخواست می کنند از شهر خارج نشود و همیشه در دسترس باشد و این به معنی مجرم بودن اون طرف نیست بلکه سونی در خواست کرده برای اینکه بتونه اطلاعات بیشتری دریافت کنه نه همه دستگاه های الکتریکی ایشون بلکه فقط هارد ها و کامپیوتر های ایشون رو بررسی کند.در ضمن اگر جرم ایشون صد در صد بود دادگاه باید کامپیوترها رو بررسی کند و خسارت و برآورد کند و گرنه خود سونی در صورت بررسی اطلاعات درستی در مورد میزان خسارت نمی دهد(بالاخره یک طرف دعوا سونی هست.) در ضمن مساله این قدر کش پیدا نمی کرد.
در مورد گاوصندوق هم جواب رو پایین می دهم.....
در مورد درخواست پول من دلیلی برای دروغ گفتن ایشون نمی بینم.... چون اگر کسی برای پول جمع کردن برای گرفتن وکیل بیشتر پول ندهد برای پرداخت جریمه هم نمی دهد. اگر کسی برای پرداخت وکیل پول بدهد برای پرداخت جریمه هم می دهد پس دلیلی برای دروغ گفتن نیست.(در ضمن ایشون الان دو وکیل دارد در مقابل 5 وکیل سونی)
ببخشد یک چیزی هم من بگم من نگفتم مجرم هستش یا بندازنیش زندادن یا .... اما این عمل جرم هستش حالا شما فکر کن key اصلی یعنی شما هر کاری میخوای میتونی با سیستم انجام بدی بیشتر از این دیگه چی میخوای اگه این جرم نیست پس چی جرم هستش حتما باید خودش کپی استفاده کنه LOL .
.
ببخشید اینی که شما می فرمایید و اون رو جرم می دونید به نظر من حق هر کاربری هست....
در مثال گاو صندوق: شما حداقل 300 دلار پرداخت می کنید برای خرید دستگاه PS3. خوب پس یکی از گاوصندوق های سونی رو خریدید می تونید باهاش بازی کنید،می تونید بزنید در روز اول بشکونیدش و می تونید از پنجره پرتش کنید بیرون و هرکاری باهاش خواستید می تونید انجام بدید.سونی هم حق داره آخرین سیستم های امنیتی رو گاوصندوقش قرار بده ولی وفتی خریدیدش اون دستگاه دیگه مال شماست و شما می تونید به دستگاه خودتون (نه گاو صندوق سونی) وارد بشید هکش کنید و......
شما این دستگاه رو از سونی اجازه نکردید که این دستگاه در حاکمیت سونی باشه پس می تونید JB کنید و راهش رو بقیه آموزش دهید و بقیه هم دستگاه های خودشون رو(نه گاو صندوق سونی) رو JB کنند.
حالا این تصمیم سونی هست که به این دستگاه ها سرویس بده یا نده ولی در صورت JB کردن شما جرمی مرتکب نشدید.
تا جایی این کار قانونیه که بازی های کپی روی دستگاه اجرا نشه. در صورتی که اجرا بشه اون کاربر مقصره اصلی و اوله.
این مثال شما مثل می مونه که در صورتی که قتلی توسط یک چاقو انجام شد ما بجای اینکه قاتل رو مجازات کنیم تولید کننده چاقو رو دستگیر کنیم....
وای مردم این قدر تایپ کردم.......#