Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
طرز بازی کردن با کلورانید- اینسان-وارسا-مولانی رو میگید
کلورانید اون شیلدش و هیلش چجوریه؟زود میمیره
اینسان و وارسا هم فقط جامپ اتک باید کرد بعد دویدن؟خلاصه مکانیزمشون گیج کننده هست
مولانی هم موقع اتک همش ضربه پذیر هست و التمیت ش هم اونچنان کاری نمیکنه
البته لول اپ فولشون نکردم -در کل عجیبن

• Like
Reactions: ce7en44
تریلر اینفا :

ژاپنی:

طرز بازی کردن با کلورانید- اینسان-وارسا-مولانی رو میگید
کلورانید اون شیلدش و هیلش چجوریه؟زود میمیره
اینسان و وارسا هم فقط جامپ اتک باید کرد بعد دویدن؟خلاصه مکانیزمشون گیج کننده هست
مولانی هم موقع اتک همش ضربه پذیر هست و التمیت ش هم اونچنان کاری نمیکنه
البته لول اپ فولشون نکردم -در کل عجیبن
هر کدوم از اینایی که میخوای زجف براشون یک ساعت و نیم توضیحات داده :))

من فقط کلورینده و وارسا رو دارم ولی چون میدونم درست باهاشون بازی نمیکنم از خودم چیزی نمیگم و در عوض لینک از KQM میزارم :D

Clorinde Quick Guide - KQM
Varesa Quick Guide - KQM
Iansan Quick Guide - KQM
Mualani Quick Guide - KQM

آخرین ویرایش:
  • Love
Reactions: tirdad666
1000018551.jpg

Lauma signature weapon
Catalyst
Base ATK: 542
EM: 265
Weapon effect
• When Elemental Skills deal Hydro or Dendro DMG, the equipping character gains the Scripture of the Far North effect, increasing EM by 60 for 4.5s.
When a nearby party member triggers a Lunar-Bloom reaction, the equipping character gains the Ode to the New Moon effect, increasing EM by 60 for 10s.
When Scripture of the Far North and Ode to the New Moon are active at the same time, all nearby party members’ Bloom reaction DMG is increased by 120%, Hyperbloom and Burgeon DMG by 80%, and Lunar-Bloom DMG by 40%.
This effect cannot stack. the equipping character
can trigger these effects even when off-field.

شما فکر کن ویپنش آنقدر باف به بلوم میده ... خودش میخواد چی کار کنه 🤣🤣🤣🤣🤣🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

فکر کنم تیمی که باید ببندیم
نیلو، لائوما ، کلومبینا ، ناهیدا باشه ... البته اگه دندرو یوزر بهتر از ناهیدا نندازن وسط میدون
........

1000018552.jpg

مپ حتی بزرگتر از چیزی از اول قرار بود باشه شد. (اگه چک کرده بودید ناتلان دقیقا چسبیده به دیواره های چارچوب مپ بود ... ولی الان اومده وسط نقشه 🤣)

آخرین ویرایش:
خلاصه اگر لائوما 🌟 کانس صفر ریفاین یک بگیرید :

+ بلوم - هایپر بلوم - برجن شما میتونه با 120% کریت دمیج کریت کنه
+ دمیج بلوم رو از چند طریق افزایش میده
+ دمیج محدوده ای دندرو داره
+ مقاومت دندرو و هایدرو انمی رو کاهش میده
+ مپ گردی داره تو کیتش یکم
+ 120 تا باف مستری برای خودش فقط
+ 120% بوست دمیج بلوم
+ 80% بوست دمیج هایپر بلوم و برجن
+ 40% بوست دمیج لونار بلوم

بلوم ها میتونن با کریت دمیج 120% کریت کنن + بوست دمیج بلوم ها + دمیج محدوده ای دندرو + مپ گردی خوب + کاهش دندرو و هایدرو رز + افزایش دمیج اضافی بر اساس مستری
............

ری اکشن لونار بلوم ...

- وقتی دندرو با هایدرو تماس پیدا کنه تحت یک شرایط خاصی یک بلوم ویژه ساخته میشه ... این بلوم ویژه علاوه بر دارا بودن خواص معمول این ری اکشن ، به تیم یک منبع با ارزش به نام Dendro Dew میده ... یک سری کارکتر خاص میتونن این Dendro Dew رو مصرف یا از توانایی هاشون برای وارد کردن دمیج ری اکشن لونار بلوم به انمی استفاده کنن ... این دمیج قابلیت کریت کردن داره

نشستم توی این دو هفته نقشه رو کامل کردم، اچیومنت های مخفی این چند سال رو هم انجام دادم. اغراق نکردم اگه بگم به اندازه ۴۰۰۰ تا پرایمو گیرم اومد :D البته شاید کمتر از دویست تا اچیومنت رو فقط جا انداخته بودم که انجام دادم:D

من آماده ورود به پچ جدید هستم :D

آخرین ویرایش:
View attachment 387468

Lauma signature weapon
Catalyst
Weapon effect
• When Elemental Skills deal Hydro or Dendro DMG, the equipping character gains the Scripture of the Far North effect, increasing EM by 60 for 4.5s.
When a nearby party member triggers a Lunar-Bloom reaction, the equipping character gains the Ode to the New Moon effect, increasing EM by 60 for 10s.
When Scripture of the Far North and Ode to the New Moon are active at the same time, all nearby party members’ Bloom reaction DMG is increased by 120%, Hyperbloom and Burgeon DMG by 80%, and Lunar-Bloom DMG by 40%.

نیلو، لائوما ، کلومبینا ، ناهیدا باشه ... البته اگه دندرو یوزر بهتر از ناهیدا نندازن وسط میدون
........

View attachment 387469

مپ حتی بزرگتر از چیزی از اول قرار بود باشه شد. (اگه چک کرده بودید ناتلان دقیقا چسبیده به دیواره های چارچوب مپ بود ... ولی الان اومده وسط نقشه 🤣)
مرزبندی ناتلان و سومرو خیلی افتضاحه، قبلاً یه بیابون بدون انتها جلومون بود ولی اومدن با تیکه زمین فسقلی وصلش کردن به ناتلان :D

• Smile
View attachment 387468

Lauma signature weapon
Catalyst
Weapon effect

........

View attachment 387469

اشنزیا مگه بالاسر ماندستت نمیشه؟
مگه نمیگفتن نود کرای یه سرزمین مرزیه؟
چرا اینازوماv2 شد کلا؟ :)) :D

ولی همچنان تو دنیای ویدیو گیم، مپ عجیب غریب تر از گنشین نداریم:))

اشنزیا مگه بالاسر ماندستت نمیشه؟
مگه نمیگفتن نود کرای یه سرزمین مرزیه؟
چرا اینازوماv2 شد کلا؟ :)) :D

ولی همچنان تو دنیای ویدیو گیم، مپ عجیب غریب تر از گنشین نداریم:))
اگه بخوان اسناژیا رو مثل روسیه واقعیش کنن احتمالا باید از این طرف نقشه تا اونطرفش بره. از نوع اسم گذاری کاراکترهای ناد کرای هم حدس میشه معادل کشورهای حوزه بالتیک هست یعنی دانمارک و سوئد و لهستان و استونی و فنلاند و غیره. برای همین جزیره بودنش رو میشه یه جورایی توجیه کرد :-"

• Like
اگه بخوان اسناژیا رو مثل روسیه واقعیش کنن احتمالا باید از این طرف نقشه تا اونطرفش بره. از نوع اسم گذاری کاراکترهای ناد کرای هم حدس میشه معادل کشورهای حوزه بالتیک هست یعنی دانمارک و سوئد و لهستان و استونی و فنلاند و غیره. برای همین جزیره بودنش رو میشه یه جورایی توجیه کرد :-"
البته من فکر کنم اشتباه نمودم...
اون نقشه، احیانا مال همین پچ تابستونه نیست؟
یا اون مثل هر سال نقشه جدا داره؟
چون ناتلان هنوز مجسمه و درخت(ما از اینازوما به هرچیزی میگیم درخت:-" ) تکمیل نیست

البته من فکر کنم اشتباه نمودم...
اون نقشه، احیانا مال همین پچ تابستونه نیست؟
یا اون مثل هر سال نقشه جدا داره؟
چون ناتلان هنوز مجسمه و درخت(ما از اینازوما به هرچیزی میگیم درخت:-" ) تکمیل نیست
پچ تابستانه امسال داخل خود ناتلان هست و دائمی هم خواهد بود. در کنارش یه منطقه mare jivari هم اضافه میشه که آخریش بخش ناتلان فعلا به حساب میاد.
نقشه جدا نداره.
فقط از اینازوما نیست، توی سومرو و دراگون اسپاین هم درخت بود :))

• Like
پچ تابستانه امسال داخل خود ناتلان هست و دائمی هم خواهد بود. در کنارش یه منطقه mare jivari هم اضافه میشه که آخریش بخش ناتلان فعلا به حساب میاد.
نقشه جدا نداره.
فقط از اینازوما نیست، توی سومرو و دراگون اسپاین هم درخت بود :))
راستی درسته سوالم عجیبه امروز داشتم فکر میکردم این درخت فونتاین کجاست .. این سیجل ها رو کجا خرج کنم ، کدوم کوئست رو باید برم تا باز شه؟

1000018575.jpg
باز اول که لیک شد تو اینستا دیدم فکر کردم مال یه بازی دیگست ، مثل wuwa. ... کلا اولش زیاد چشمم رو نگرفت .. ولی هر چی اطلاعات و حزئیات ازش اومد ، واقعا خوشم اومد ازش ... خصوصا با گیم پلی و آیدل انیمیشن هایی که امروز اومده ...
کارکتر ظاهرش تقریبا چیزیه که دوست داشتم رایدن باشه

1000018578.jpg

1000018576.jpg

اسپلش ارتش هم کیوته 🤣🤣🤣

1000018580.jpg
کاتالیست لائوما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or