Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
هر چی وایفو هست پشت سر هم دارن میدن که من نتونم بگیرم، بعد یهو چند ماه میخوان اوتوکو بدن فقط :|

x0vfimaxkqq91.jpg
اشکال نداره:p
نیاز به ریکاوری برای دحیه و الهیثم دارم:-"
کاوه 4*ه؟ :-"

کاراکتر های دیلوک و اون آشپزه پولی هستن؟ چون فقط تو ترایال بودن بعدش دیگه در دسترس نیستن برا استفاده.
کلا چجوری باید کاراکتر خرید
راه اصلی گرفتن کاراکتر "ویش زدن" ـه، F3 بزن صفحه ویش باز میشه

Genshin Impact | PC

دو نوع ویش داریم تو پست بالا توضیح دادم

Xiangling(آشپز) رو قدیم یکم ابیس میرفتی مفتی میدادن، نمیدونم هنوز هست یا نه

ولی تا حالا 5* فقط Aloy رو سر کلب با Hoirzon Zero Dawn مفت دادن که بسی ضعیفه :-"

سر هر 10 تا ویش گارانتی بهت 4* میده ولی ممکنه وپن باشه به جای کاراکتر

با ویش زدن Stardust و Starglitter هم میگیری که با دومی میشه از شاپ کاراکتر خرید

شاپ بازی هم هر ماه ریست میشه و 2 تا کاراکتر 4* توشه که میتونی از هرکدوم یکی با 34 تا Starglitter بخری

چقدر این کارکتر ها و دشمنای رنگارنگ تو این مپ زرد و قهوه ای خوشکل میشن، واقعا متفاوت ترین مپ بازیه و دقیقا منو یاد اطراف رابناستر تو فاینال فانتزی 12 میاندازه، یعنی شبیهش نیست، کپی پیست همونه
.............

IMG_20220929_015011_100.jpg

از اون جا که مطمئنی شدم هر دو این جیگرا 😍 رو قطعا میخوام ویش زدن برای ویپن و کانس رو میزارم برای ریران...

الان 108 تا ویش دارم

پیتی 45 م گارانتی
بنر ویپن هم حدودا پیتی 20

ناهیدا درست بعد از نیلو میاد پس اصلا فرصت نیست جمع کنیم براش
اگه اون 75 تا ویشم رو احمقانه نسوزونده بودم، حساب کتابم میتونست متفاوت باشه
.....

View attachment VID_20220929_152231_002.mp4

ناهیدا از 40 کیلومتری میتونه گیاه ها رو جمع کنه، جون میده بر ای این گل بنفش ها تو لیوئه، البته متریال خودشم خیلی زهر ماره

راه اصلی گرفتن کاراکتر "ویش زدن" ـه، F3 بزن صفحه ویش باز میشه

Genshin Impact | PC

دو نوع ویش داریم تو پست بالا توضیح دادم

Xiangling(آشپز) رو قدیم یکم ابیس میرفتی مفتی میدادن، نمیدونم هنوز هست یا نه

ولی تا حالا 5* فقط Aloy رو سر کلب با Hoirzon Zero Dawn مفت دادن که بسی ضعیفه :-"

سر هر 10 تا ویش گارانتی بهت 4* میده ولی ممکنه وپن باشه به جای کاراکتر

با ویش زدن Stardust و Starglitter هم میگیری که با دومی میشه از شاپ کاراکتر خرید

شاپ بازی هم هر ماه ریست میشه و 2 تا کاراکتر 4* توشه که میتونی از هرکدوم یکی با 34 تا Starglitter بخری
الان بیست و خورده ای ویش مجانی بهم داده بود بازی زدم. فقط ازین به بعد ینی باید 1600 تا کریستال بزنم برا ده تا ویش؟ خیلی زیاد و کمر شکن نیست؟
راستی برا اوایل تو ستاپ کردن پارتی نکته خاصی هست که بدونم، چون الان حس میکنم خیلی ضعیفم

• Like
Reactions: ce7en44
متریال های ascension و talent ناهیدا هنوز لیک نشده برم فارم کنم ؟🥺
نهههههههههه الان چک کردم ناهید هم همون متریال نیلو رو میخواد تف، من هنوز برای اسند نیلو هم به اندازه کافی جمع نکردم
چه برسه برای تلنتش و حالا ناهید

Screenshot_۲۰۲۲۰۹۲۹-۱۹۳۳۵۷.jpg

شانسم گفت بعد دو بار دو دل شدم رفتم متریال نیلو رو چک کردم، وگرنه هنوز داشتم باس صحرا رو میزدم 😂😂

الان بیست و خورده ای ویش مجانی بهم داده بود بازی زدم. فقط ازین به بعد ینی باید 1600 تا کریستال بزنم برا ده تا ویش؟ خیلی زیاد و کمر شکن نیست؟
راستی برا اوایل تو ستاپ کردن پارتی نکته خاصی هست که بدونم، چون الان حس میکنم خیلی ضعیفم
آره دیگه همینه :-"

ماهانه همراه با ریست شاپ با Stardust از هر ویش 5 تا میتونی بخری، بعضی مناسبت ها هم مستقیم Intertwined Fate میده، به جز اینا باید با پریموجم ویش بزنی

اوایل کلا ضعیفی، ولی کاراکتر رو لول آپ و Ascend کن، بعد از Ascension برو سراغ تلنت هاش

سلاح هم آپ کن

آرتیفکت هم هرچی داری بده دستش گلادیاتور/برزرکر ست خوبیه واسه اوایل بازی، بعد از AR45 شروع کن فارم آرتیفکت

1664469751449.png

این Temple of the lion رو برو همه‌ی ریاکشن ها تا قبل از دندرو رو توضیح میده

سعی کن تو تیمت ریاکشن Melt یا Vaporize داشته باشی خیلی دمیج میدن

نهههههههههه الان چک کردم ناهید هم همون متریال نیلو رو میخواد تف، من هنوز برای اسند نیلو هم به اندازه کافی جمع نکردم
چه برسه برای تلنتش و حالا ناهید

View attachment 274089

شانسم گفت بعد دو بار دو دل شدم رفتم متریال نیلو رو چک کردم، وگرنه هنوز داشتم باس صحرا رو میزدم 😂😂
جالبه منم فکر میکردم باس صحراست، ولی پس باس صحرا برای کی هست اصلا؟ :))

من برای فارم متریال نیلو مجبور شدم هر چی الکترو و پایرو داشتم بزارم کنار، الان دارم با گانیو میرم و عملا بیلدی که برای کولی بستم بی مصرف شده :D

دقیقا خیلی زیاده ولی الان اوایل بازی هستی و منابع پریموجم زیاد هستن. برای اونایی که مثل ما بازی رو خشک کردن هر پچ حدود 80 الی 100 تا ویش جمع میشه. مثلا پچ 3.1 که سالگرده اینقدر جم داره:

082024f8cd7a66f1a700dbb53bc8ecb6_761084775916882539.png

بعد بازم ممکنه از جاهای دیگه هم برسه. یه سری هم نهنگ هستن و از جیب خرج میکنن که خوشبختانه اینجا نیازی نیست و با ذخیره کردن میتونی اونی که میخوای رو بگیری. اگه خیلی دیدی مثلا گیر پریمو هستی میتونی ولکین بخری که ماهی 5 دلار میشه ولی بازم میگم نیازی نیست.

برای اوایل بازی بیلد خاصی نیازی نیست، فقط چهار تا کاراکتری که دوست داری رو تا آخر با سلاح هاشون آپ کن (برای لول آپ کاراکترها کتاب xp هست، نری با کشتن دشمن ها xp بگیری که حالا حالاها طول میکشه:D) اگه یکی 5 تا آرتیفکت آپ شده هم بهشون بدی که چه بهتر. بعد که ورلدت بیشتر شد میتونی تلنت ها رو آپ کنی و آرتیفکت ها و سلاح های بهتر و مناسبتر به هر کدوم بدی. وقتی رسیدی به آخر بازی اونجا تازه تیم حرفه ای میسازی که از پس همه چی بربیاد.

View attachment 274095
100 تا پریمو برای باگ فیکس ساینو

@ce7en44 کچینگ چگونه ببندم؟

از اولویت اسکیل تا آرتیفکت همه رو بگو :D

Lion's Roar R5 دادم بهش 5 ستاره هام صاحب دارن فعلا :-"
عجیبه این همه مدت فکر میکردم کچینگ داشته باشی :D
کچینگ که الان دیگه اگرویت خیلی روی مد هست :D سلاحش هم لیون خوبه ولی باید کریت ریت برسونی حداقل به 50. بعد از برستش 15 درصد کریت ریت اضافه میکنه تا 8 ثانیه پس اول همیشه برست بزن و بعد مثلا اسکیل. تلنت هاش همه خوبن و دمیج خوبی میدن، حداقل به 8 برسون. آرتیفکت هم بهترین در حال حاضر تاندر فیوری هست که باعث میشه مدام الکترو دمیج داشته باشی ولی این ست جدید glided هم خوبه. در خصوص تیم بندی من فیشل، کازوها و لومینه گذاشتم. تو میتونی بر حسب نیاز فیشل رو با سارای c6 برای دمیج بیشتر یا شینوبو برای هیل عوض کنی. ولی به نظرم بهترینشون همون فیشل هست و هماهنگی بهتری دارن. کازوها هم اگه نداری میتونی با ساکروز جابجا کنی یا بنت بزاری ولی باید ترتیب سوئیچ کردن طوری باشه که بنت نزنه برست لومینه بترکونه :D
در مورد آرتیفکت هم برای اگرویت فرق زیادی بین اتک و em و الکترو دمیج نیست، همون حالت سابق atk/electro/cd or cr ببند.
ککینگ که انرژی ریشارژ اصلا نمیخواد ولی بقیه هم تیمی ها بهتره انرژی ریشارژ کافی داشته باشن تا زود شارژ بشن.

فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه،، ولی اگه حوصله داشتی این ویدئو هم ببین:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or