Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
اتفاقا میخواستم در مورد بیلد یونجین صحبت کنم :D
من وقتی گرفتمش و آپ شد، یه مشت آرتیفکت پرت و پلا برای یونجین گذاشته بودم که فقط دیفنس داشته باشن.
این هفته گذشته داشتم دامین ایتو رو براش فارم میکردم. یونجین DPS نیست ولی توی تیم داغون من حتی یه ذره دمیج بیشتر هم ارزش داره پس فقط مساله این نبود که دیفنسش رو تا جای ممکن ببرم بالا.
بعد از یه هفته دامین رفتن، امروز یه ذره محاسبه کردم، دیدم اگه ست دو تایی Husk به جای ساعت و گل یونجین بزارم، همونقدر دیفنس گیرم میاد ولی کریت ریت و دمیج از دست میدم.
اگه ست دو تایی Husk به جای ساعت و تاج بزارم و ست دو تایی دیفندر به جای گل و پر برای یونجین ببندم، سی درصد دیفنس بیشتر گیرم میاد ولی باقی استیت ها از جمله Hp و اتک و کریت ریت و دمیج و انرژی ریشارژ کمتر میشن و اون سی درصد دیفنس هم که من دارم با استفاده از اسکیل گورو قبل از یونجین بدست میارم.
مشخصه که ست دو تایی دیفندر هم نمیتونم به جای ساعت و تاج بزارم چون خیلی دیفنسش کمتره.
ست های دو تایی هم به غیر از دیفنس هیچ چیز دیگه ای ندارن که ارزش ست کردن داشته باشه و ست چهار تایی ایتو هم فکر نکنم برای یونجین فعال بشه.
خلاصه اینکه به این نتیجه رسیدم که همین یونجینی که دارم خوبه و فارم دامین ایتو از اول بی فایده بود :)) حالا میخوام برم یه دامین دیگه :D
هنوز کیتش رو نخوندم ولی حس میکنم(با توجه به چیزی که از تست ران یادمه) اصلا ارزش دمیج بستن نداره، همیشه ساپورت ها هم(به جز مثلا باربارا) گابلت المنت میذاشتم، واسه یونجین احتمالا همرو DEF% بذارم :D

ویرایش: چرا اینقدر کانستلیشن هاش خوبن :)) واقعا نمیخوام دیگه ویش بزنم ریسکیه :))

آخرین ویرایش:
هنوز کیتش رو نخوندم ولی حس میکنم(با توجه به چیزی که از تست ران یادمه) اصلا ارزش دمیج بستن نداره، همیشه ساپورت ها هم(به جز مثلا باربارا) گابلت المنت میذاشتم، واسه یونجین احتمالا همرو DEF% بذارم :D

ویرایش: چرا اینقدر کانستلیشن هاش خوبن :)) واقعا نمیخوام دیگه ویش بزنم ریسکیه :))
آره دیدی کانس هاش چقدرخوبه مخصوصا 3تااولی🤩
من که واستادم ازایونت بگیرم دارم دق مرگ میشم😩😭

دقیقا فری پلیرها زورشون نمیرسه اینجوری ویش زدن
منم همینجورم با بو و کاتالیست حال نمیکنم،بانو نینگ فرق داره سروره ایشون 😘
یائه هم که من عاشقشم وقتی اسکیلش با شوگان جونی ترکیب میشه یاد شارینگان میفتم 🤩
PS:
راستی من یه سری از دوستان رو تو فرند لیست ندارم
718633139 این یو آی دی منه ادم کنین [-o<
بچه ها خبری از حسین ندارید 1ماه بازی نمیکنه،پسر گلی بود🌹
منم اگه آیاتو نبود و اینقدر از زمانی که اینازوما منتشر شد منتظرش نبودم قطعا یائه رو می‌گرفتم هم به خاطر طراحیش هم به خاطر نقش مهمی که توی داستان داشت 😎

1642125814042.png
فکر کنم اولین باره 2 تا کاراکتر پشت سر هم و همچنین تو فاصله 10 تا پول میده :D

گورو که جدیده(احتمالا میره تو سطل زباله :>) ژیانگلینگ هم C5 شد :D

همش به لطف درخت ساکورا :>

پ.ن: کلکسیون 4 ستاره ها بازم کامل شدن :x

ویرایش:
1642126462659.png
بازی فکر کرده اگر DEF% رول نخوره میتونه حالمو خراب کنه :-s

بعدا که واسه نوئل استفادش کردم میفهمه :> :D

آخرین ویرایش:
umm
با زدن برست یونجین
دمیج هیت اول بعد از زدن اسکیل چایلد از 3814 شد 4500، یکم عجیبه

آخه فقط 700 تا دیفنس داره با تلنت برست لول 2 :|

واتافاک :D

هیت اول فیشل 3364، بعد از برست 4002 :o

نمیدونم عملیه یا نه ولی هدفم رسوندن هیت های فیشل به +15k خواهد بود :>

چایلد هم به زودی برمیگردونم به تیم :x

منم میگم که DPS نیست، ولی مساله اینجاست که اگه قرار باشه فقط ساپورت باشه باید داخل تیم یکی باشه که بتونه ازش استفاده کنه و خوب دمیج بده که:
گورو که فقط میاد یه اسکیل میزنه و میره بیرون،
توما که بازم صد رحمت به امبر، واسه همین فقط بدرد شیلد ساختن میخوره،
الوی هم که نیازی به تعریف نداره، یه اسکیل میزنه که سی ثانیه کول داون داره و اصلا معلوم نیست اون توپ هاش به چه درد میخوره و برستش هم نمیدونم چطوره 50% مواقع میس میشه :D
اگه یونجین هم همین 15-20k دمیجی که با اسکیلش میده رو نداشته باشه عملا دیگه باید با فیزیکال الوی پیش برم که از هر پنج تا تیر، دو تاش رو توی زمین میزنه :D

بعد منم همه رو DEF بستم، ولی مساله اینجاست که اگه بخوام ست جدید ببندم، اولا آرتیفکت های جدید اونقدری که باید نسبت به الانش تفاوتی ایجاد نمیکنه و فقط بدتر میشه. ثانیاً هیچکدوم از ست ها پسیوی نداره که کاملا مناسب یونجین باشه :D

منم میگم که DPS نیست، ولی مساله اینجاست که اگه قرار باشه فقط ساپورت باشه باید داخل تیم یکی باشه که بتونه ازش استفاده کنه و خوب دمیج بده که:
گورو که فقط میاد یه اسکیل میزنه و میره بیرون،
توما که بازم صد رحمت به امبر، واسه همین فقط بدرد شیلد ساختن میخوره،
الوی هم که نیازی به تعریف نداره، یه اسکیل میزنه که سی ثانیه کول داون داره و اصلا معلوم نیست اون توپ هاش به چه درد میخوره و برستش هم نمیدونم چطوره 50% مواقع میس میشه :D
اگه یونجین هم همین 15-20k دمیجی که با اسکیلش میده رو نداشته باشه عملا دیگه باید با فیزیکال الوی پیش برم که از هر پنج تا تیر، دو تاش رو توی زمین میزنه :D

بعد منم همه رو DEF بستم، ولی مساله اینجاست که اگه بخوام ست جدید ببندم، اولا آرتیفکت های جدید اونقدری که باید نسبت به الانش تفاوتی ایجاد نمیکنه و فقط بدتر میشه. ثانیاً هیچکدوم از ست ها پسیوی نداره که کاملا مناسب یونجین باشه :D
الان ویدیو از کانترش دیدم خیلی خوب دمیج میداد :D

ولی منم همون فول دیفنس میبندم ست 2 تا هاسک 2 تا دیفندر

میمونه سلاح که یه Favonius رو دستم مونده میدم بهش :D

قطعا دیر یا زود یه نیزه با سکندی استت DEF% هم میدن ولی احساس میکنم قراره واسه یکی از DPS های آینده و 5* باشه :-"

umm
با زدن برست یونجین

یونجین رو با نرمال اتک ژانگلی هم تست کن :D

الان ویدیو از کانترش دیدم خیلی خوب دمیج میداد :D

ولی منم همون فول دیفنس میبندم ست 2 تا هاسک 2 تا دیفندر

میمونه سلاح که یه Favonius رو دستم مونده میدم بهش :D

قطعا دیر یا زود یه نیزه با سکندی استت DEF% هم میدن ولی احساس میکنم قراره واسه یکی از DPS های آینده و 5* باشه :-"
آره ملت توی اوپن ورلد 200k هم با کانترش زدن (البته اون C5 بود). تو نگاه به تست ران نکن، اون بیلدی که اونجا بستن از بیلد پرت و پلای منم بدتره :))

تست ران:
1.jpg

بیلد هر چی دف بی استفاده بوده روش گذاشته ی من:D

2.jpg

ست چهارتایی هاسک هم دال تست ران روش بود، بیشتر از اینکه استک بگیره، استک از دست میداد :))

همین الان یه سلاح با پسیو Def داریم :D
Deathmatch | Honey Impact - Genshin Impact DB and Tools

ولی اگه بخوان سلاح جدید بدن احتمالا باید از ست کلیمور ایتو باشه.

منم اگه آیاتو نبود و اینقدر از زمانی که اینازوما منتشر شد منتظرش نبودم قطعا یائه رو می‌گرفتم هم به خاطر طراحیش هم به خاطر نقش مهمی که توی داستان داشت 😎
منم آیاکا دارم داداششم میخوام ولی در مورد آیاتوهم هنوز کیتش معلوم نی چیه سورده کلایموره چیه اصلا:-?
umm
با زدن برست یونجین

منکه گفتم خیلی خوب باف میکنه نرمال اتک رو،یعنی تیمتو باید بکنی یولا،رایدن،ددی و یونجین (روزی c6 رو باید بدم بیرون=(() این ترکیب میترکونه
همین الان یه سلاح با پسیو Def داریم :D
Deathmatch | Honey Impact - Genshin Impact DB and Tools

ولی اگه بخوان سلاح جدید بدن احتمالا باید از ست کلیمور ایتو باشه.
بدبخت دث مچ :Crying1:

آخرین ویرایش:
منم آیاکا دارم داداششم میخوام ولی در مورد آیاتوهم هنوز کیتش معلوم نی چیه سورده کلایموره چیه اصلا:-?

منکه گفتم خیلی خوب باف میکنه نرمال اتک رو،یعنی تیمتو باید بکنی یولا،رایدن،ددی و یونجین (روزی c6 رو باید بدم بیرون=(() این ترکیب میترکونه
احتمالا اونم ورژن 5 ستاره ژینگکیو باشه، البته ژینگکیو همینجوری هم پنج ستاره هست ولی اون رو بازم قویتر درست میکنن :D

آقا فکرشو بکنین اگه مثلا محدود به نرمال اتک نبود و شارژ اتک و پلانج اتک رو هم افزایش میداد چقدر ساپورت قوی ای میشد :D

احتمالا اونم ورژن 5 ستاره ژینگکیو باشه، البته ژینگکیو همینجوری هم پنج ستاره هست ولی اون رو بازم قویتر درست میکنن :D

آقا فکرشو بکنین اگه مثلا محدود به نرمال اتک نبود و شارژ اتک و پلانج اتک رو هم افزایش میداد چقدر ساپورت قوی ای میشد :D
یه کلایمور خفن باشه مثل چایلد و شوگان باشه 2استنس داشته باشه :Thumbsup:
دیگه میشد فیلم هندی مخصوصا با گانیو و ژیاو :))

یه کلایمور خفن باشه مثل چایلد و شوگان باشه 2استنس داشته باشه :Thumbsup:
دیگه میشد فیلم هندی مخصوصا با گانیو و ژیاو :))
حالا گانیو و ژیائو‌ به کنار، کاراکترهای دیگه مثل هو تائو و ایتو هم میتونستن ازش استفاده میکردن، مخصوصا ایتو داخل تیم تمام جئو با گورو و ژانگلی حسابی OP میشد :D

دیشب داشتم انیمه Odd Taxiرو میدیدم، قسمت چهارمش در مورد یه معتاد به گاچا بود :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or