Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
منم تو این پچ از بیکاری ژانگلی رو لول 90 کردم :D

دیلوک لول 90 نشانه ی قدرته :>
(احتمالا مثل من اول بازی اینکارو کرده، جدا نمیدونستیم چی به چیه :)))

View attachment 221068
یادم باشه از این میم استفاده کنم:D
اصلا lvl80ی که فاز6 نباشه، lvl80 حساب نمیشه:-"
همون 70ه:-"
نه، لول ۸۰ هست. اونی که میگی لول ۸۰+ هست:D

• Smile
Reactions: NHM
اون موقع که من دیلاک رو ۹۰ کردم بهترین کاراکتر بازی بود، همین الان هم هر وقت یه جا گیر میکنم بازم میارمش داخل:-" اون ۹۰ کردنش هم به خاطر اچیومنت بود و تست که ببینم چقدر تفاوت داره که دیدم زیاد نیست:D

فاز ۶ یه آپدیت لوکسه فقط، تاثیر آنچنانی توی بیلد نداره چلی رزین و منابع زیاد مصرف میکنه. فعلا براش برنامه ای ندارم تا یه مدت بیلد هام رو بهتر کنم:-"

خیالت تخت، من عادت دارم آرتیفکت و سلاح زیاد عوض کنم، اکثر این کسانی که توی دیسپلی هستن بیلدشون رو دادم به یکی دیگه:D مگه اینکه بخوام برم ابیس که موقت دوباره بیلدشون کنم:D

چیزی نگفتن، همین عکس ها رو زودتر از همه لو دادن:D
وات اصلا بگیم یوزلسه که برای خیلی کارکتر ها نیست و ۵۰۰ الی ۱۰۰۰ تا میکشونه رو دمیجشون ، تلنت ۹ و ۱۰ کارکتر نمیشه اپ کرد ، که میره +3k دمیج
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

سر بیلد کردن مونا زخم شدم ، ولی دیگه سر بیلد کردن مونا به خواری و خفت افتادم ، با اینکه متریال اسند دارم ، رو لول ۶۰ گیر کردم ،۲۶ تا رزین داشتم ده تاش رو سر مونا خرج کردم ۱۶ تا رزین هم برا یویمیا ، فقط ۶ تاش رو هم بیشتر برا تلنت نزدم

حالا شانسم گفته برا جفتشون نیاز نبود سلاح اپ کنم ، فعلا البته

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
سوال:-"

ایونت ایندفعه کمی متفاوتش کردن:-"
سوالی که میدارم اینه که این آپگریدهای تکراری که میاد، گرفتنشون فایده داره یا پول حروم کردنه؟ مثلا رنج 20% بیشتر...تو توضیحات ننوشته که اضافه میشه یا نه
ولی اتک و المنتال مستری مثلا نوشته lvl up میشه...
چجوری میشه فهمید الان فلان دستگاه lvlش چنده؟ و مکس چقدره؟ :-"
یا اون کارت 1500ی ها یکبار آدم بگیره حله یا نه، تاثیرش بیشتر میشه؟

پیچیده کردن قوانینش رو:-"

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
از این ورژن تولید داخل نداشتیم گیر بدم؟ :p :))
کامیونیتی گنشین رو دستکم نگیر، ما از همه چی تولید داخلی داریم:D

media_E29kXTZUUA0alre.jpg_name=small.jpg
وات اصلا بگیم یوزلسه که برای خیلی کارکتر ها نیست و ۵۰۰ الی ۱۰۰۰ تا میکشونه رو دمیجشون ، تلنت ۹ و ۱۰ کارکتر نمیشه اپ کرد ، که میره +3k دمیج
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

سر بیلد کردن مونا زخم شدم ، ولی دیگه سر بیلد کردن مونا به خواری و خفت افتادم ، با اینکه متریال اسند دارم ، رو لول ۶۰ گیر کردم ،۲۶ تا رزین داشتم ده تاش رو سر مونا خرج کردم ۱۶ تا رزین هم برا یویمیا ، فقط ۶ تاش رو هم بیشتر برا تلنت نزدم

حالا شانسم گفته برا جفتشون نیاز نبود سلاح اپ کنم ، فعلا البته
به نسبت تلاش و وقت و متریالی که نیازه یوزلسه، به غیر از شاید یکی مثل هو تائو که اونم چون با Hp بیشتر بهتر میشه.

تلنت برای پنج ستاره تا ۸ کافیه، چهار ستاره نم با کانس میشه به ۱۱ رسوند.
سوال:-"

ایونت ایندفعه کمی متفاوتش کردن:-"
سوالی که میدارم اینه که این آپگریدهای تکراری که میاد، گرفتنشون فایده داره یا پول حروم کردنه؟ مثلا رنج 20% بیشتر...تو توضیحات ننوشته که اضافه میشه یا نه
ولی اتک و المنتال مستری مثلا نوشته lvl up میشه...
چجوری میشه فهمید الان فلان دستگاه lvlش چنده؟ و مکس چقدره؟ :-"
یا اون کارت 1500ی ها یکبار آدم بگیره حله یا نه، تاثیرش بیشتر میشه؟

پیچیده کردن قوانینش رو:-"
همونجایی که لول آپ میکنی، یه تب کنارش هست که باف هایی که فعاله رو نشون میده.
بعضی هاشون نوشتن تا پنج لول مثلا بیشتر نمیشن. بقیه ننوشتن حتما محدودیت ندارن. اون کارت های ۱۵۰۰ تایی هم هر تاور چند تا داره ازشون و فکر کنم اضافه بشن.

• Like
Reactions: NHM

View attachment 221095

به نسبت تلاش و وقت و متریالی که نیازه یوزلسه، به غیر از شاید یکی مثل هو تائو که اونم چون با Hp بیشتر بهتر میشه.

بعضی هاشون نوشتن تا پنج لول مثلا بیشتر نمیشن. بقیه ننوشتن حتما محدودیت ندارن. اون کارت های ۱۵۰۰ تایی هم هر تاور چند تا داره ازشون و فکر کنم اضافه بشن.
با رسم شکل نشون بده ببینم کجاشه ندیدم؟ :-"

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
View attachment VID_20210820_005236_410.mp4

واقعا این کوکومی مرموزه این کلیپم بهم ثابت کرد بیشتر اون لیک های نرف ، فیک بوده ، مثل تیک های اسکیلش که میگفتن ۴ ثانیه شده ، بعد این گیم پلی های بدون دمیج

حالا اینا به کنار فقط منم گیم پلی کوکومی میبینم حس میکنم زیر اب دارن میجنگن؟

View attachment 221095

خوب با این حساب ۹۰ کردن ویپن هم یوزلسه :D

View attachment 221114

واقعا این کوکومی مرموزه این کلیپم بهم ثابت کرد بیشتر اون لیک های نرف ، فیک بوده ، مثل تیک های اسکیلش که میگفتن ۴ ثانیه شده ، بعد این گیم پلی های بدون دمیج

اون 4 ثانیه برای internal cooldown کوکومی بود، یعنی هر چهار ثانیه jelly fish اش می‌تونه vaporize کنه.
ـــــــــــــــــــــــــــــــ
من آیاکا رو گرفتم :D سایو رو هم خوشبختانه تونستم بگیرم و تیم کوچولوهام ( کلی، دایونا، چی‌چی و سایو) تکمیل شد:D برای کاراکترهایی که در آینده می‌یان، خیلی دوست داشتم برای کوکومی ویش بزنم، ولی بنده خدا خیلی ضعیفه. فعلا چی‌چی رو من دارم، pure healer دیگه‌ای به دردم نمی‌خوره. رایدن هم از نظر طراحی خیلی دوستش دارم، ولی الکترو خیلی عنصر به درد بخوری نیست. بین کاراکترهایی که دارم، کلی و چایلد می‌تونن زوج خوبی با رایدن باشن، ولی با وضعیت فعلی آبیس، فقط آیاکا و هوتائو جواب‌اند. بدتر از همه هم المنتال اسکیل بال هست که مثل آلبدو روی شیلدها هیچ تاثیری نداره. سر همین هم من اصلا شک دارم که رایدن C0 بتونه بهتر از فیشل C6 باشه:-s در کل بنرهای بعدی زیاد امیدوارکننده نیستن. البته اگه یه کوچولویِ جدید بندازن تو بنرها، درست مثل این بنر، من حتما ویش می‌زنم :D اگه بنر سلاح با شمشیر خوب بدن که به درد آیاکا بخوره، بازم ویش می‌زنم.

با رسم شکل نشون بده ببینم کجاشه ندیدم؟ :-"
ماجیکا؟:-"
View attachment 221114

نه لول ۹۰ کردن وپن فرق میکنه، مخصوصا وپن های پنج ستاره چون وقتی به ۹۰ هم برسن بازم سابشون آپدیت میشه:D
اون 4 ثانیه برای internal cooldown کوکومی بود، یعنی هر چهار ثانیه jelly fish اش می‌تونه vaporize کنه.
من آیاکا رو گرفتم :D سایو رو هم خوشبختانه تونستم بگیرم و تیم کوچولوهام ( کلی، دایونا، چی‌چی و سایو) تکمیل شد:D برای کاراکترهایی که در آینده می‌یان، خیلی دوست داشتم برای کوکومی ویش بزنم، ولی بنده خدا خیلی ضعیفه. فعلا چی‌چی رو من دارم، pure healer دیگه‌ای به دردم نمی‌خوره. رایدن هم از نظر طراحی خیلی دوستش دارم، ولی الکترو خیلی عنصر به درد بخوری نیست. بین کاراکترهایی که دارم، کلی و چایلد می‌تونن زوج خوبی با رایدن باشن، ولی با وضعیت فعلی آبیس، فقط آیاکا و هوتائو جواب‌اند. بدتر از همه هم المنتال اسکیل بال هست که مثل آلبدو روی شیلدها هیچ تاثیری نداره. سر همین هم من اصلا شک دارم که رایدن C0 بتونه بهتر از فیشل C6 باشه:-s در کل بنرهای بعدی زیاد امیدوارکننده نیستن. البته اگه یه کوچولویِ جدید بندازن تو بنرها، درست مثل این بنر، من حتما ویش می‌زنم :D اگه بنر سلاح با شمشیر خوب بدن که به درد آیاکا بخوره، بازم ویش می‌زنم.
آقا تو نمیدونی که میهویو اینجا جاسوس داره؟ الان کارمندش میره بهشون این حرف ها رو میرسونه و یهو میبینی ابیس بعدی رو با ده تا هیلر هم نمیشه رد کرد یا دشمن هایی میزارن که فقط الکترو روشون تاثیر داره:D

سر قضیه بوباسورد هم همینجوری شد، رایدن بدبخت توی داستان کازوها شمشیر رو از غلاف بیرون میکشید ولی ملت اونقدر به طراحیش ایراد گرفتن که براش بوباسورد گذاشتن:D

• Like
  • Smile
Reactions: NHM and vaan 2
آقا تو نمیدونی که میهویو اینجا جاسوس داره؟ الان کارمندش میره بهشون این حرف ها رو میرسونه و یهو میبینی ابیس بعدی رو با ده تا هیلر هم نمیشه رد کرد یا دشمن هایی میزارن که فقط الکترو روشون تاثیر داره:D

سر قضیه بوباسورد هم همینجوری شد، رایدن بدبخت توی داستان کازوها شمشیر رو از غلاف بیرون میکشید ولی ملت اونقدر به طراحیش ایراد گرفتن که براش بوباسورد گذاشتن:D
میهویو اگه گوش شنوا داشت که یویمیا رو با این وضعیت منتشر نمی‌کرد:-s اتفاقا من از ابیسی که به هیلر نیاز داشته باشه، استقبال می‌کنم:D الان چی‌چی‌ام نزدیک 5 هزارتا با هر تیکش هیل می‌کنه<:-P تازه یه بیلد dps هم براش قبلا بسته بودم که هر شارژ اتکش نزدیک 15 هزارتا دمیج می‌داد:D من از هر تغییری که باعث بشه بچه‌ام قابل استفاده بشه، استقبال می‌کنم.

• Like
میهویو اگه گوش شنوا داشت که یویمیا رو با این وضعیت منتشر نمی‌کرد:-s اتفاقا من از ابیسی که به هیلر نیاز داشته باشه، استقبال می‌کنم:D الان چی‌چی‌ام نزدیک 5 هزارتا با هر تیکش هیل می‌کنه<:-P تازه یه بیلد dps هم براش قبلا بسته بودم که هر شارژ اتکش نزدیک 15 هزارتا دمیج می‌داد:D من از هر تغییری که باعث بشه بچه‌ام قابل استفاده بشه، استقبال می‌کنم.
اتفاقا الان داشتم یه پست در مورد کم کاری های میهویو در مورد یویمیا میخوندم، ظاهرا ملت چینی هم قراره توی برنامه امروز la revolution راه بندازن در اعتراض به همین مورد:D

آقا یه ذره هم به فکر مایی باش که هیلرهامون رو درست بیلد نکردیم:)) من همین حالاش هم طبقات ۹ و ۱۰ و‌ ۱۱ رو سعی میکردم بدون هیلر و شیلد برم که دمیج بیشتری داشته باشم:)) بعد یه سمت رو نانا میبری، سمت دیگه رو چیکار میکنی؟:D

اتفاقا الان داشتم یه پست در مورد کم کاری های میهویو در مورد یویمیا میخوندم، ظاهرا ملت چینی هم قراره توی برنامه امروز la revolution راه بندازن در اعتراض به همین مورد:D

آقا یه ذره هم به فکر مایی باش که هیلرهامون رو درست بیلد نکردیم:)) من همین حالاش هم طبقات ۹ و ۱۰ و‌ ۱۱ رو سعی میکردم بدون هیلر و شیلد برم که دمیج بیشتری داشته باشم:)) بعد یه سمت رو نانا میبری، سمت دیگه رو چیکار میکنی؟:D
سمت دیگه شیلد ژانگلی جوابه:>
تنها حالتی که می‌تونه هیل کردن برتری داشته باشه نسبت به شیلد، وقتیه که مثلا sheer cold رو به ابیس اضافه کنن. چون همین الانش هم خیلی از دشمن‌ها وان شات می‌کنن و برای همین هیل کردن خالی خیلی موضوعیتی نداره، چون قبلش باید یه شیلد خوب داشته باشی.

• Like
وقتی هر دو ثانیه هیدرو اتک میزنه چطوری هر چهار ثانیه وت میکنه؟ پیچیده شد
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

ویپن ایاکا که رفت ، باید منتظر شی تا ریران ، هیچ کدوم از شمشیر ها دیگه هم ۔۔۔۔ حتی جید کاتر هم نزدیک به میست اسپلیتر نمیشه
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔
المنت که مهم نیست باید رایدن بیاد خروجیش رو ببینی ، وگرنه یولا حتی نمیشه گفت المنت داره ، و یه فیزیکال مطلقه ،ولی الان جز تاپ های بازیه

یومیا الان دومین پایرو بازیه ، فقط اگه کمی روی درصد های شارژ اتک و برستش کار میکردن ، میتونست بهترین هم باشه ، وگرنه کیتش عالیه

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

چقدر این تست ران این پچ مزخرف بود ، ایاکا که هیچی ، یویمیا از اونم بدتر بود ، یعنی من با لول ۷۰ و فقط دو تا ارتفیکت لول ۲۰ و تلنت ۶ و rust دارم بیشتر از تست ران دمیج میدم ، تا ۲۴k هم زدم

ایاکا که برستش هر اسلش ۶الی ۸ هزار دمیج میداد تو گیم پلی با همون مشخصات ، حداقل ۱۳،۱۴ هزار تا میتونی ازش دمیج بگیری۔۔۔

آخرین ویرایش:
سمت دیگه شیلد ژانگلی جوابه:>
تنها حالتی که می‌تونه هیل کردن برتری داشته باشه نسبت به شیلد، وقتیه که مثلا sheer cold رو به ابیس اضافه کنن. چون همین الانش هم خیلی از دشمن‌ها وان شات می‌کنن و برای همین هیل کردن خالی خیلی موضوعیتی نداره، چون قبلش باید یه شیلد خوب داشته باشی.
اگه اون منطقه الکترو رو بیارن توی ابیس دیگه شیلد ژانگلی هم جواب نیست:>
وقتی هر دو ثانیه هیدرو اتک میزنه چطوری هر چهار ثانیه وت میکنه؟ پیچیده شد
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

ویپن ایاکا که رفت ، باید منتظر شی تا ریران ، هیچ کدوم از شمشیر ها دیگه هم ۔۔۔۔ حتی جید کاتر هم نزدیک به میست اسپلیتر نمیشه
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔
المنت که مهم نیست باید رایدن بیاد خروجیش رو ببینی ، وگرنه یولا حتی نمیشه گفت المنت داره ، و یه فیزیکال مطلقه ،ولی الان جز تاپ های بازیه

یومیا الان دومین پایرو بازیه ، فقط اگه کمی روی درصد های شارژ اتک و برستش کار میکردن ، میتونست بهترین هم باشه ، وگرنه کیتش عالیه

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

چقدر این تست ران این پچ مزخرف بود ، ایاکا که هیچی ، یویمیا از اونم بدتر بود ، یعنی من با لول ۷۰ و فقط دو تا ارتفیکت لول ۲۰ و تلنت ۶ و rust دارم بیشتر از تست ران دمیج میدم ،

ایاکا که برستش هر اسلش ۶الی ۸ هزار دمیج میداد تو گیم پلی با همون مشخصات ، حداقل ۱۳،۱۴ هزار تا میتونی ازش دمیج بگیری۔۔۔
والا من که یویمیا ندارم ولی اکثر قریب به اتفاق کامیونیتی میگن که کیتش سراسر مشکل هست و اصلا بحث درصدهاش هم نیست:-"

r/Genshin_Impact - Why Yoimiya's situation is unacceptable, and why this matters to you and the future of Genshin Impact.

اگه اون منطقه الکترو رو بیارن توی ابیس دیگه شیلد ژانگلی هم جواب نیست:>

والا من که یویمیا ندارم ولی اکثر قریب به اتفاق کامیونیتی میگن که کیتش سراسر مشکل هست و اصلا بحث درصدهاش هم نیست:-"

r/Genshin_Impact - Why Yoimiya's situation is unacceptable, and why this matters to you and the future of Genshin Impact.
همه چیز تو این بازی، درصده ، فکر کن شارژ اتک گانیو به جای مثلا ۵۰۰ درصد ، ۱۵۰ درصد بود ، خوب همه میگفتن مشکل داره
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

من که یومیا گرفتم از خدامه بافش کنن ، ولی نکنن هم به نظرم مشکلی ایجاد نمیکنه و کارکتر قویه و کاور میکنه ، حداقل همین که برای پایرو مجبور نیستم دوباره بره سراغ اون دیلوک:-& ، خودش نعمتیه ، حتی اپشم نکردم =))

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or