Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
بیلد نینگوانگ رو شروع کردم...هنوز ضعیف هستش و مورا 0.5M دارم...شاید تا پچ بعدی فعلاً بیلدش رو ادامه ندم....ولی فارم آرتیکفت ـش رو میرم
من فکر میکردم بعد از این همه کاراکتر جدید Ningguang ام کم دمیج بده ولی چون C3 شده بود تو این ابیس بردمش از Carry هام بیشتر دمیج میداد:D
با Geo Resonance محشره، تلنت 12 برست با شیلد و بنت هر Jade ـش بالای 11k دمیج میداد

CC....؟
Crowd Control :D

پ.ن: چقدر ونتی تو این ابیس زبالست :-" (12)

پ.ن2: C2 نینگ عوض شده یا من اشتباه یادمه؟ فکر میکردم اگر تا 6 ثانیه اسکرین نشکنه CD ـش ریست میشه
ولی الان اینطوریه که اگر بشکنه CD ـش ریست میشه، و هر 6s این افکت کار میکنه
فکر میکردم اینکه 2 بار پشت سر هم میزدین باگه ولی جزو پکیجشه :p
نینگ رو از بیدو بیشتر میخوام C6 کنم :(

برای یومیا کریمزون بهتره یا ارتیفکت جدیده؟

خوبی دامین جدیده اینه که ست مخالف بده هم به درد مونا میخوره (بهترین ست برای موناست) ولی کریمزون فقط رزین حروم میشه

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
ممنون از راهنمایی...فرصت کردم فردا یه بار دیگه میرم ببینم چی میشه.
بیلد نینگوانگ رو شروع کردم...هنوز ضعیف هستش و مورا 0.5M دارم...شاید تا پچ بعدی فعلاً بیلدش رو ادامه ندم....ولی فارم آرتیکفت ـش رو میرم

P.S
پرده نینگوانک وقتی الکترو مثل صاعقه میخوره تو سرم میخاد چی کار کنه :-"
P.SS
CC....؟

هر چند که Rie Kugimiya خوبه ولی صدای Miyuki Sawashiro کاریزماتیک تره

ولی اگه بحث صدای کاوایی باشه رو دست Kana Hanazawa نداریم :D
گفتم که نینگوانگ برای سیسین ها هست، به علاوه شیلد المنتال هم میسازه و دمیج کمتری میخوری. برای عد و برق هم همون مونا بهتره.

همون ریه هم اگه بخواد صدای کاریزماتیک داره:D
اولی رو که معلوم نیست چند سال صبر کنی

من هنوز هیچ کدوم از محبوب ترین سیو هام پاشون به گنشین باز نشده ، و بین اینا فقط صدا پیشه ایاکا باعث شد بیشتر از قبل سیمپش بشم
۔۔۔۔۔۔۔۔۔

خوب تو شک و تردید اینکه یویمیا میده یا نه هیچی براش فارم نکرده بودم 😭 :-"
کی؟ Rie؟ سیئوی Unknown God هست دیگه، چند سالش رو نمیدونم ولی بالاخره میادش :D
من فکر میکردم بعد از این همه کاراکتر جدید Ningguang ام کم دمیج بده ولی چون C3 شده بود تو این ابیس بردمش از Carry هام بیشتر دمیج میداد:D
با Geo Resonance محشره، تلنت 12 برست با شیلد و بنت هر Jade ـش بالای 11k دمیج میداد

Crowd Control :D

پ.ن: چقدر ونتی تو این ابیس زبالست :-" (12)

پ.ن2: C2 نینگ عوض شده یا من اشتباه یادمه؟ فکر میکردم اگر تا 6 ثانیه اسکرین نشکنه CD ـش ریست میشه
ولی الان اینطوریه که اگر بشکنه CD ـش ریست میشه، و هر 6s این افکت کار میکنه
فکر میکردم اینکه 2 بار پشت سر هم میزدین باگه ولی جزو پکیجشه :p
نینگ رو از بیدو بیشتر میخوام C6 کنم :(
من نفهمیدم تلنت ۱۲ برست چه ربطی به جید اسکرین داشت؟:D اگه بیلدش رو بهتر کنی حتی بیشتر هم دمیج میده، من با دو تا جید بدون برست بنت حدود ۴۰k دمیج ازش میگرفتم.
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم اون پرده اش یه باگ داره که تا سه بار میتونی پشت سر هم بزنیش:D

من نفهمیدم تلنت ۱۲ برست چه ربطی به جید اسکرین داشت؟:D
آره بد گفتم، منظورم از "Jade" همون "Gem" هایی بود که پرت میکنه :)) (فکر میکردم اسم اون سنگ های برست هم جید باشه ولی تو توضیحاتش نوشته جم XD)
جالبه اون سنگ هایی که با نرمال اتک میگیری "Star Jade" ـه اسمشون :D

اگه بیلدش رو بهتر کنی حتی بیشتر هم دمیج میده، من با دو تا جید بدون برست بنت حدود ۴۰k دمیج ازش میگرفتم.
انقدر عدد رو صفحه زیاد شده بود دقت نکردم ولی برای من هم فکر کنم همین حدودا باشه :D
ویرایش:
فقط با باف وپن(Dodoco Tales) و بدون Geo Resonance هر اسکرینش 12k میزنه برا من :D(تلنت اسکیلش 7 ـه)
آرتیفکتاش متوسطن :-s
1629236188445.png
قدیم بیلدش بهتر بود سلاح هم Widsith دستش بود، ولی الان دادمش به مونا :>
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم اون پرده اش یه باگ داره که تا سه بار میتونی پشت سر هم بزنیش:D
آها پس بهش برنخوردم :D
همون 2 بار هم OP ـه، C1 که داشتمش دعا میکردم نشکنه الان مخصوصا تو شلوغی میزنم تا درجا ریست بشه :))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44
آره بد گفتم، منظورم از "Jade" همون "Gem" هایی بود که پرت میکنه :)) (فکر میکردم اسم اون سنگ های برست هم جید باشه ولی تو توضیحاتش نوشته جم XD)

انقدر عدد رو صفحه زیاد شده بود دقت نکردم ولی برای من هم فکر کنم همین حدودا باشه :D
ویرایش:
فقط با باف وپن(Dodoco Tales) و بدون Geo Resonance هر اسکرینش 12k میزنه برا من :D(تلنت اسکیلش 7 ـه)
View attachment 220869

همون 2 بار هم OP ـه، C1 که داشتمش دعا میکردم نشکنه الان مخصوصا تو شلوغی میزنم تا درجا ریست بشه :))

بحث نینگ شد :D

View attachment Genshin Impact_20210714192104.mp4

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

این شیلد بزرگ جزیره دوم اینازوما رو باید با رفتن کوئست داستانی بشکونمش یا مکانیزم داره ؟

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
View attachment 220861

نه چک زدم نه چونه عشق اومد به خونه :clap: \m/>:)

بریم اتیش بازی ، هل یه
۔۔۔۔۔۔۔۔۔
کس دیگه ای هم اینجا گرفتش ، یا همه گول بوبا سورد رو خوردید؟

البته با این مولتی که زدم بنر سلاح رو به خطر انداختم ، پیتی ۵۸ م ، حداقل ۱۲ تا میخوام ، خیلی سخته بهش برسم
مگر با کمک تی پات
من حس میکنم خیلی ضعیفه نسبت به پایرو های دیگه دمیج پایین تری داره:-?

برای منم سواله ، واقعا در حد دیلوک دمیج میده
آره خیلییی قویه

ولی یه مشکل خیلی وحشتناک بد داره

موقعی که با ونتی Ult بزنی بیچاره میشی چون کسایی که رو هوا باشن هیچ دمیجی از charge attack ت نمیخورن :<

ویرایش:
View attachment 220869

حالا اینم یادت باشه که وقتی پرده اش توی زمین هست برست بزنی، در غیر اینصورت دمیجش کم میشه: D

اینا خیلی دیگه متوسطن :))

av22hhhma1i71.png

qy39aiash9h71.jpg

jpiy04zz9wh71.jpg

sfkwmcb0awh71.jpg

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: NHM
من بنر آیاکا رو 50 - 50 باختم و این بنر صد در صد Yoimiya رو میگیرم

اگه تا آخر بنر نگیرمش بدبخت میشم چون نمیتونم ویش هام رو نگهدارم و بنر بعد اگه Raiden رو بگیرم رسما دیگه خدای الکترو خاورمیانه میشم با اینهمه الکترو :<

من بنر آیاکا رو 50 - 50 باختم و این بنر صد در صد Yoimiya رو میگیرم

اگه تا آخر بنر نگیرمش بدبخت میشم چون نمیتونم ویش هام رو نگهدارم و بنر بعد اگه Raiden رو بگیرم رسما دیگه خدای الکترو خاورمیانه میشم با اینهمه الکترو :<
نه هنوز یائه و سارا رو هم باید بگیری تا خدای الکترو بشی:-"

• Like
Reactions: NHM and BoxBox

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or