Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
اصلا ایتم نیمه دوم شاپ رو چه جوری میده؟
فاز آخر ایونت کارنسیش رو میده
همون که باید بمب کرفت کنی :D
1624019993545.png

چقدر بیلد کردن کارکتر هایی که کریت ریت ،دمیج و دمیج بونز نمیخوان راحته، بنت سیم سوت بیلد شد
آره جدا
بنت که 4 تا نوبلس لول 0 میدی دستش تمام! :D
خیلی بخوای خرجش کنی یه کلاه Healing Bonus کافیشه

چمبر یک و دو فلور ۱۰ رو سه ستاره کردم ولی این چمبر آخر خیلی خره:D DPS هام خیلی ضعیفن، نیمه اول رو هو تائو توی یه دقیقه تموم میکنه ولی این گاوی که توی نیمه دوم هست خیلی سگ جونه و چند ثانیه وقت کم میارم:-"
تیمت رو بفرست ببینیم با چی میری :D

میگن وقتی نعمت زیاد میشه ، ناشکری میاره ،

بگیر اینو شمشیر بده دستش ، یه ست الکترو+نوبلس بزار تنگش ببین برات چی کار میکنه
no i don't think i will :D
یه روزی اگه dps واسه اپ کردن فرندشیپ نداشته باشم شاید بیارمش:D

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
چقدر بیلد کردن کارکتر هایی که کریت ریت ،دمیج و دمیج بونز نمیخوان راحته، بنت سیم سوت بیلد شد
شماها بنت رو بیلد میکنین؟:-"
فاز آخر ایونت کارنسیش رو میده
همون که باید بمب کرفت کنی :D
View attachment 213137

آره جدا
بنت که 4 تا نوبلس لول 0 میدی دستش تمام! :D
خیلی بخوای خرجش کنی یه کلاه Healing Bonus کافیشه

تیمت رو بفرست ببینیم با چی میری :D
تیمم برای چمبر اول و دوم، نیمه اول هوتائو، ژینگکیو، البدو و امبر بردم.
برای نیمه دوم هم، چمبر اول:
یولا، جین، چونگیون و بنت
چمبر دوم:
یولا، جین، ژیانگلینگ و بنت

حالا برای چمبر سوم هم احتمالا دیلاک، فیشل، جین و بنت ببرم

مشکل اینه که با تیم های قبلی در حدود ۴-۵ ثانیه وقت کم میارم:D

• Like
Reactions: NHM
شماها بنت رو بیلد میکنین؟:-"

تیمم برای چمبر اول و دوم، نیمه اول هوتائو، ژینگکیو، البدو و امبر بردم.
برای نیمه دوم هم، چمبر اول:
یولا، جین، چونگیون و بنت
چمبر دوم:
یولا، جین، ژیانگلینگ و بنت

حالا برای چمبر سوم هم احتمالا دیلاک، فیشل، جین و بنت ببرم

مشکل اینه که با تیم های قبلی در حدود ۴-۵ ثانیه وقت کم میارم:D
یولا که فیزیکاله براش سوپرکانداکت جور کن گناه داره :))

• Like
Reactions: ce7en44
یولا که فیزیکاله براش سوپرکانداکت جور کن گناه داره :))
آره درست میگی، یادم نبود:)) البته یه بخشیش هم تقصیر لکتور هست که الکترو روش تاییر نداشت، واسه همین فیشل نیاورده بودم:D حالا فیشل رو با دیلاک میخوام ببرم که اورلود بشه و سپرش رو زود بشکنه. نهایت اینم نشد دیگه باید مونا ببرم:-"

پ.ن: بدبختی اینجاست که نیمه اول هو تائو حتما نیازه برای زدن اون مکعب یخی وگرنه می آوردمش اینطرف و شرشون رو زود میکندم :-"

• Like
Reactions: NHM
آقا من تمام مناطق رو 100درصد کردم....و توی اچیومنت هم گفته که Mondstadt تعداد 491 جعبه chest باز کردم و توی Liyue هم 1026 جعبه chest باز کردم....

ولی لامصب بازم گنج یاب ام....جای جعبه نشون میده، چقدر دیگه از این جعبه ها هس...نقشه رو بیل زدم ولی بازم اتفاقی پیدا میشن، نکنه زاییده میشن :D

آقا من تمام مناطق رو 100درصد کردم....و توی اچیومنت هم گفته که Mondstadt تعداد 491 جعبه chest باز کردم و توی Liyue هم 1026 جعبه chest باز کردم....

ولی لامصب بازم گنج یاب ام....جای جعبه نشون میده، چقدر دیگه از این جعبه ها هس...نقشه رو بیل زدم ولی بازم اتفاقی پیدا میشن، نکنه زاییده میشن :D
من ماندستت 494
لیوئه 1039
مطمئنم بازم هست ولی اصلا ارزش نداره برم دنبالش :D

ترکیب دیلاک و فیشل برای کشتن این چیفتن ها خیلی خوبه، جین و بنت هم بزاری تنگش راحت ۱۰-۳ رو رد کردم:D

11 هم خیلی آسون شده، همون بار اول یه سره تا تهش رفتم ولی چون پنج ستاره شد نتونستم برم ۱۲:-" وقتش شده ساکروز رو آپ کنم:-"

• Like
Reactions: tirdad666 and NHM
برای اولین بار طبقه 11 رو رد کردم:))
نیمه اول سه سوته ژیائو تمومش میکرد:))
نیمه دوم... یک اشتباه خودمم کردم تو 11-2 آخرین حرکت رو با ultه جین رفتم، سر همین اذیت شدم 11-3-2 :|
ولی همونم آدم وار بازی میکردم بهتر میتونستم برم:-"(البته بهتر یعنی جای 0* مقادیری ستاره میگرفتم:-" ... دو طبقه قبلش هم 3* کرده بودم شکر خدا:-" )
10-3 هم سوتی دادم 8* شد، اگر حسش بیاد دوباره میرمش...ستاره از چمبر اخرشه، حوصله میخواد:))

ولی خدایی بعید میدونم دیگه 12 رو بتونم برم! گرچه من به 0* هم راضیم:-" فقط تروفیش رو بده بره:))

برای اولین بار طبقه 11 رو رد کردم:))
نیمه اول سه سوته ژیائو تمومش میکرد:))
نیمه دوم... یک اشتباه خودمم کردم تو 11-2 آخرین حرکت رو با ultه جین رفتم، سر همین اذیت شدم 11-3-2 :|
ولی همونم آدم وار بازی میکردم بهتر میتونستم برم:-"(البته بهتر یعنی جای 0* مقادیری ستاره میگرفتم:-" ... دو طبقه قبلش هم 3* کرده بودم شکر خدا:-" )
10-3 هم سوتی دادم 8* شد، اگر حسش بیاد دوباره میرمش...ستاره از چمبر اخرشه، حوصله میخواد:))

ولی خدایی بعید میدونم دیگه 12 رو بتونم برم! گرچه من به 0* هم راضیم:-" فقط تروفیش رو بده بره:))
11-3-2 مشکلش اینه حواست نباشه سه سوته برستت رو خالی میکنن. شیلد هرالد هم خیلی وقت گیره بدون یخ درست و حسابی :-" جین هم حتی بدون ست VV خیلی توی شکستن شیلدها کمک میکنه:-"
من که برای ۱۲ فقط یه دوری میزنم و زیاد تلاش نمیکنم. به قول ToG، اینجا حد من فقط تا ۱۱-۳ هست:D

این المنت مستری باف شد و بالاخره این المنت مستری هایی که روی دیلاک و فیشل جمع شده بودن به یه کاری اومدن:D

بالاخره ایونت هم تموم شد و با خیال راحت میتونم گشت و گذار رو شروع کنم:-" از اولین جزیره پایین نقشه شروع کردم و هر چیزی قرمز رنگ دیدم گرفتم :))
ولی کلا خیلی ایونت خوبی بود، تنوع داشت و حس و حال تابستون هم به خوبی منتقل میکرد. حیف شد که به زودی پاک میشه:D

رد شد!!!!!!!!! >:) >:) >:) >:) >:)

2ستاره اونم چمبر اول:))
ولی مهم اینه رد شد>:) :))

---

تیم فکر کنم له...ولی به هر حال:-"
ژیائو، ژانگ لی ، باربارا ، ژیانگ لینگ(طبقه یازده ژیانگ لینگ با فیسچل عوض شد)
جین،کاچینگ،هوتائو،پسریخیهC6 (این بشر با C6ش میشه گفت MVP بود:-" )

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
1624059034509.png
اتکش رو :D

C6 نوئل واقعا خوبه

تازه وپنش لول 50 اسند هم نشده هنوز

آرتیفکت هاش هم اکثرا لول 12 هستن

ساعت شنی ATK% ـه یدونه هم DEF% نگه نداشتم :-"

فکر کنم بیلدش رو تموم کنم راحت به 3000 برسه :D

ویرایش:
تلنت رو یادم رفت، برستش لول 7 ـه :D شاید تا 13 بردمش :-"

خوب دیگه حسابی خسته شدم و اعصابم به هم ریخت بازی رو پاک کردم ~X(:-h:(

خسته شدم و اعصابم به هم ریخت چون چند هزار استار داست و ۷۰ تا استار گلیتر رو دستم مونده بود و نمیتونستم استفاده کنم ،، بد تر از اون ایتمی که کریستال ارتقاع کارکتر رو میتونی تغییر بدی هیچی نداشتم مونده بودم چی کار کنم

پاک کردم که این بار روی اکانت دوم نصب کنم:p :D :D :D

با این وضعیت هر ماه یا نهایت هر دو ماه یه بار باید این کار رو تکرار کنم :-? :-w:-<:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or