Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
دوستان ابدیت کی میاد،
بعدش قیمت بتل پس بازی چنده، و یا ارزون ترین روش گرفتن بتل پس چیه
کنسول ps4 هستم

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
فردا تقریبا ساعت 9 شب پریلودش میاد(رو PS4 نمیدونم پریلود داره یا نه)
تاریخ خود آپدیت هم 3 روز دیگست

بتل پس 10$
ولکین 5$

روش خرید رو PS4 فکر کنم فقط یا باید credit card داشته باشی یا بدی دست این سایت ها که برات میخرن

• Like
Reactions: ce7en44
فردا تقریبا ساعت 9 شب پریلودش میاد(رو PS4 نمیدونم پریلود داره یا نه)
تاریخ خود آپدیت هم 3 روز دیگست

بتل پس 10$
ولکین 5$

روش خرید رو PS4 فکر کنم فقط یا باید credit card داشته باشی یا بدی دست این سایت ها که برات میخرن

مرسی ممنون،
نه پری لود نداره ps4
10 دلار باشه هم میتونم گیفت بخرم و شارژ کنم
ممنون
فقط به نظرت ارزش داره بتل پس 10 دلار بدم تو این قیمت دلار

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
مرسی ممنون،
نه پری لود نداره ps4
10 دلار باشه هم میتونم گیفت بخرم و شارژ کنم
ممنون
فقط به نظرت ارزش داره بتل پس 10 دلار بدم تو این قیمت دلار

خواهش میکنم :D
نمیدونستم با شارژ PSN میشه خرید پس کارت راحت شد

قبلا یکی از بچه ها پرسیده بود من فرقاش رو گفتم کپی پیست میکنم خودت تصمیم بگیر:D:
____________________________________________________________________________________________________________________
ولکین و بتل پس هردوشون میارزن اگه قرار باشه طولانی مدت بازی کنی

ولکین روزانه بهت 90 تا پریموجم میده، هر ویش 160 تا پریمو میخواد یعنی 1 ماهش میشه 16 تا ویش
ولی باید حتما هرروز لاگین کنی وگرنه اون 90 تارو نمیگیری و میپره، ساعت ریست روزانه به وقت ما میشه 7:30 صبح

بتل پس هم یه سری ریوارد فری داره هم یه سری پریمیوم که باید پس رو بخری تا بگیری

ولکین 5$

بتل پس 10$

اگر صرفا کاراکتر گرفتن و ویش زدن برات مهم باشه ولکین بیشتر میارزه

اگر میخوای کاراکتر هایی رو که داری آپ کنی بتل پس بیشتر میارزه(بتل پس اگه بخری فکر کنم حدود 8 تا ویش بهت میده)

آها راستی بتل پس لول 30 که برسی(کلا 50 لوله هر ماه، خیلی هم آسونه لول آپ کردنش) یه weapon مخصوص بتل پس میده بهت(از هر وپن تایپ یکی داره، یدونشو میتونی انتخاب کنی بر اساس نیازت) :D

ولی من خودم با اینکه قراره حالا حالا ها بازی کنم فقط 2 ماهه دارم ولکین میخرم

بتل پس با این وضع دلار زیادی برام گرونه:D

صبر میکنم آپدیت ورژن 2.0 احتمالا ریوارد های بتل پسش خیلی زیاد شده باشه اونموقع یکبار میخرم :))

خواهش میکنم :D
نمیدونستم با شارژ PSN میشه خرید پس کارت راحت شد

قبلا یکی از بچه ها پرسیده بود من فرقاش رو گفتم کپی پیست میکنم خودت تصمیم بگیر:D:
____________________________________________________________________________________________________________________
ولکین و بتل پس هردوشون میارزن اگه قرار باشه طولانی مدت بازی کنی

ولکین روزانه بهت 90 تا پریموجم میده، هر ویش 160 تا پریمو میخواد یعنی 1 ماهش میشه 16 تا ویش
ولی باید حتما هرروز لاگین کنی وگرنه اون 90 تارو نمیگیری و میپره، ساعت ریست روزانه به وقت ما میشه 7:30 صبح

بتل پس هم یه سری ریوارد فری داره هم یه سری پریمیوم که باید پس رو بخری تا بگیری

ولکین 5$

بتل پس 10$

اگر صرفا کاراکتر گرفتن و ویش زدن برات مهم باشه ولکین بیشتر میارزه

اگر میخوای کاراکتر هایی رو که داری آپ کنی بتل پس بیشتر میارزه(بتل پس اگه بخری فکر کنم حدود 8 تا ویش بهت میده)

آها راستی بتل پس لول 30 که برسی(کلا 50 لوله هر ماه، خیلی هم آسونه لول آپ کردنش) یه weapon مخصوص بتل پس میده بهت(از هر وپن تایپ یکی داره، یدونشو میتونی انتخاب کنی بر اساس نیازت) :D

من تاحالا فقط یدونه ولکین خریدم ولی شاید ماه های بعد بتل پس بگیرم
ممنون
اره گیفت کارت psn همه جا موجوده و راحت میشه خرید و باهاش کیف پولت شارژ میشه و هر خرید بازی و درون برنامه ای رو باهاش پرداخت میکنی،
هر روز بازی میکنم احتمال زیاد بتل پس بگیرم، بهتره
خیلی ممنون،
بتل پس فردا ظهر تموم میشه و فردا بتل پس رو میگیرم
در ضمن مگه ساعت بازی 1و نیم ظهر ریست نمیشه
مال من اینطوریه رجین امریکا، چون هر روز دِیلی میشن ها 13:30 ریست میشه

• Like
ممنون
اره گیفت کارت psn همه جا موجوده و راحت میشه خرید و باهاش کیف پولت شارژ میشه و هر خرید بازی و درون برنامه ای رو باهاش پرداخت میکنی،
هر روز بازی میکنم احتمال زیاد بتل پس بگیرم، بهتره
خیلی ممنون،
بتل پس فردا ظهر تموم میشه و فردا بتل پس رو میگیرم
در ضمن مگه ساعت بازی 1و نیم ظهر ریست نمیشه
مال من اینطوریه رجین امریکا، چون هر روز دِیلی میشن ها 13:30 ریست میشه

قربونت :D
ساعت 16:00 به وقت سرور ریست میشه
من EU هستم ساعت 7:30 صبح ریست میشه
1619353959300.png

GS6ACJ775KNVRedeem for 60 Primogems and 10000 mora (New) (Expires June 9)
GENSHINGIFTRedeem for 50 Primogems and 3 WITS. (only usable if you haven't used it before)
  • SBNBUK67M37Z— Redeem for 30 Primogems and x5 Adventurer Experience (Works for new players)
    • GS6ACJ775KNV— Redeem code for 60 Primogems and 10000 Mora (Works for new players)

• Like
GS6ACJ775KNVRedeem for 60 Primogems and 10000 mora (New) (Expires June 9)
GENSHINGIFTRedeem for 50 Primogems and 3 WITS. (only usable if you haven't used it before)
  • SBNBUK67M37Z— Redeem for 30 Primogems and x5 Adventurer Experience (Works for new players)
    • GS6ACJ775KNV— Redeem code for 60 Primogems and 10000 Mora (Works for new players)
فقط یدونه کد؟ حالا اون یکی واقعا جدیده و هایپ بشم یا نه؟ :))

پ.ن: همچنان تا لحظه ی آخر در تلاشم! :((

خب مثل اینکه یه امیدهایی میشه به ژیانگلینگ داشت، فقط خودش لول ۲۳ هست و جامش هم لول ۸. این دو تا رو که با تلنت هاش آپ کنم به حدی میرسه که ببرمش ابیس:D

Screenshot_۲۰۲۱۰۴۲۵-۱۷۰۰۴۴.png

Screenshot_۲۰۲۱۰۴۲۵-۱۷۰۰۵۵.png

• Wow
Reactions: NHM
خب مثل اینکه یه امیدهایی میشه به ژیانگلینگ داشت، فقط خودش لول ۲۳ هست و جامش هم لول ۸. این دو تا رو که با تلنت هاش آپ کنم به حدی میرسه که ببرمش ابیس:D

View attachment 203302

View attachment 203301
لول 23
1300 atk
"یه امیدهایی میشه به ژیانگلینگ داشت"
seen enough.jpg
احساس میکنم با مین DPS ـت کمتر دمیج بدی مکسش کن بره :D :D

سلاح چی دستشه ؟

• Smile
Reactions: ce7en44
واسه 1 ماه پیشه کد رو حفظ شدم دیگه :D :D
View attachment 203303
به نظرت یه مولتی تو استاندارد بزنم که شاید استارگلیتر بگیرم(یکدونه میخوام) و بتونم یه ویش بگیرم؟ :-" :)) در این حد never give upما :))

به نظرت یه مولتی تو استاندارد بزنم که شاید استارگلیتر بگیرم(یکدونه میخوام) و بتونم یه ویش بگیرم؟ :-" :)) در این حد never give upما :))
آره ولی هنوز زوده، ساعت های آخر این کار رو بکن :D

من قبلا هم گفتم سر گانیو همه ی گلیتر هارو ویش خریدم کلی هم چست و اچیومنت گرفتم تا "اومد خونه" :D
تمام تلاشت رو بکن نشد هم نشد، ریران بعدی هست :D

لول 23
1300 atk
"یه امیدهایی میشه به ژیانگلینگ داشت"
View attachment 203304
احساس میکنم با مین DPS ـت کمتر دمیج بدی مکسش کن بره :D :D

سلاح چی دستشه ؟
دمیج تا حد زیادی به لول مربوطه یعنی حتی اگه لول ۲۰ باشی و ۵۰۰۰ اتک هم داشته باشی بازم به اندازه مونای لول ۸۰ که ۱۴۰۰ تا اتک داره دمیج نمیتونی بدی:D

دلیل اتک زیادش اینه که بیس لول آپ خود ژیانگلینگ هم اتک٪ هست:D حالا یه دونه گلادیاتور بیشتر براش نزاشتم، اگه یکی دیگه هم بزارم ۱۸٪ اضافه میشه:D

من یه دونه نیزه بیشتر آپ نکردم و همونو دست همه میدم:)) نیزه بتل پس هست که مال هو تائو هست، احتمالا چون هو تائو توی ۱۱-۲ بدرد نخوره. جزو سلاح هایی هم هست که بیس اتک کمی داره، الان توی حالت غیر مبارزه هستن، وقت مبارزه هم از ۱۶-۲۴ درصد افزایش اتک داره:-"

• Like
Reactions: tirdad666 and NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or