Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
لیک جدید از Xiao >_>

چقد خفنهههه
میخوام :((

البته این C6ئه و xiaoئه C6 زمین تا آسمون با معمولیش فرق میکنه :( وقتی C6 میشه میتونه اسکیلش رو اسپم بکنه اینجا هم برا همینه هی زرت و زورت اسکیلش رو میزد

باز خوبه بازی pvp نداره و امیدوارم نیاره وگرنه whale هایی که شخصیتارو c6 یا حتی c2 میکنن وحشتناک قویتر میشن

pvp با این وضعیت نمیشه
بالانس نیست اصلا...

اگه مثلا pvp رو جوری طراحی کنن که واسه همه C6 باشه یا واسه هیچ کس هیچ C ای فعال نباشه یا اصن یه سیستم C جدید مخصوص pvp درست کنن که با برد و چیزایی که از بردن تو pvp میگیریم بتونیم فعالش کنیم:-?

و اسلحه ها هم فقط اسلحه های مخصوص pvp باشن و کسی از بنر نکشیده باشه

اونموقع تازه همه مثه هم میشن اونی که ترکیبش و بازی کردنش بهتره برنده میشه نه اونی که میلیاردره

آخرین ویرایش:
pvp با این وضعیت نمیشه
بالانس نیست اصلا...

اگه مثلا pvp رو جوری طراحی کنن که واسه همه C6 باشه یا واسه هیچ کس هیچ C ای فعال نباشه یا اصن یه سیستم C جدید مخصوص pvp درست کنن که با برد و چیزایی که از بردن تو pvp میگیریم بتونیم فعالش کنیم:-?

اونموقع تازه همه مثه هم میشن اونی که ترکیبش و بازی کردنش بهتره برنده میشه نه اونی که میلیاردره
پس فکر نکنم میلیاردرها توی این جور pvp شرکت کنن و احتمالا براشون یه pvp جداگونه بزارن :D البته خودم هم اگه جوایزش خوب نباشه شرکت نمیکنم:-"

-------------------
من اگه جای میهویو بودم، بنرها رو مدت دار نمیکردم و میزاشتم بمونن تا ملت هر چی جم و پول دارن خرجشون کنن و حق انتخاب هم داشته باشن:D

TTTTTTT_TTTTTTT
توی این دو روز دو تا ویش دیگه هم کشیدم و چیزی نداد، البدو رو روی ویش ۶۵ داده بود، پس هنوز امید دارم که تا ۱۷ روز دیگه بتونم بگیرمش.

pvp با این وضعیت نمیشه
بالانس نیست اصلا...

طبق تجربه PvP تو بقیه بازی های گاچا...
اونی که پول میده برنده ست:دی
اصلا و ابدا فکر یک PvP بالانس نداشته باشید:دی

راستی خوش شانس ها رو یادم رفت اضافه کنم کنار میلیاردر ها :D

پس اونی که پول میده برندس اونی که ونتی هم داره برندس تا موقعی که بمیری رو هوایی :|

------------------
کدوم رنگ پت رو انتخاب کردین ؟
خوش شانس هم نمیتونه به پولدار برسه:D
خوش شانس نهایت ونتی داره؛ پولدار فول ونتی داره:D

اگر اینجوری که گفتی کاراکترها C0 باشن، سلاح های F2P باشن و آپدیت جداگونه برا اون بخش بدن، مطمئن باشید اگر شما میتونید یک کاراکتر رو توی فلان مدت زمان، نصف آپگرید PvP کنید، اون فرد پولدار با خرید جم و شارژ رزین، نه تنها یک کاراکتر، که کل تیمش رو فول آپگرید میکنه! :D

یا اگر مثلا تیم های 4 نفره باشه و شما یک ونتی دارید، دشمنتون بهترین کاراکترهایی که با ونتی مچ باشن رو هم در کنازش داره:D (کل تیم خفن خواهر بود و نه یک کاراکتر:D )

و از اونطرف هم متای بخش PvP هر یه مدت تغییر میکنه، و برای اون بهترین کاراکترها باید کارت بکشی که توان رقابت داشته باشی:-"
کلا F2P تا یه جایی میتونه پیش بره:D باید دلمون خوش باشه که با اون تیم بین F2Pها و حالا دلفین ها بتونیم رقابت کنیم:D

---

من هنوز انتخاب نکردم(الان میگن ایونت تموم شده!)
ولی برنامه م زرد هست:دی
گرچه ترجیح میدادن جای اینا، امرجنسی فود رو همیشه همراهم میداشتم:-"

راستی خوش شانس ها رو یادم رفت اضافه کنم کنار میلیاردر ها :D

پس اونی که پول میده برندس اونی که ونتی هم داره برندس تا موقعی که بمیری رو هوایی :|

------------------
کدوم رنگ پت رو انتخاب کردین ؟
من زرد، شاید ستاره گانیو جذبش شد:-"

==========================

قبلا فکر میکردم شیلد ها به غیر از ضربه گرفتن تاثیر دیگه ای هم داشته باشن، مثلا شیلد پایرو اتک رو زیاد کنه، یا شیلد کریو دفاع رو، شیلد هایدرو هیل کنه و شیلد الکترو هم سرعت رو زیاد کنه ولی الان فهمیدم که نه بابا از این خبرا نیست:D

خوش شانس هم نمیتونه به پولدار برسه:D
خوش شانس نهایت ونتی داره؛ پولدار فول ونتی داره:D

اگر اینجوری که گفتی کاراکترها C0 باشن، سلاح های F2P باشن و آپدیت جداگونه برا اون بخش بدن، مطمئن باشید اگر شما میتونید یک کاراکتر رو توی فلان مدت زمان، نصف آپگرید PvP کنید، اون فرد پولدار با خرید جم و شارژ رزین، نه تنها یک کاراکتر، که کل تیمش رو فول آپگرید میکنه! :D

یا اگر مثلا تیم های 4 نفره باشه و شما یک ونتی دارید، دشمنتون بهترین کاراکترهایی که با ونتی مچ باشن رو هم در کنازش داره:D (کل تیم خفن خواهر بود و نه یک کاراکتر:D )

و از اونطرف هم متای بخش PvP هر یه مدت تغییر میکنه، و برای اون بهترین کاراکترها باید کارت بکشی که توان رقابت داشته باشی:-"
کلا F2P تا یه جایی میتونه پیش بره:D باید دلمون خوش باشه که با اون تیم بین F2Pها و حالا دلفین ها بتونیم رقابت کنیم:D

---

من هنوز انتخاب نکردم(الان میگن ایونت تموم شده!)
ولی برنامه م زرد هست:D
گرچه ترجیح میدادن جای اینا، امرجنسی فود رو همیشه همراهم میداشتم:-"
ترکیب خوش شانس و پولدار خیلی وحشتناکه، دیگه نمیشه متوقفش کرد، مگه اینکه کلا بازی کردن بلد نباشه:D اون یارویی که 200 تا ویش کشیده و 6 تا ونتی گرفته رو فیلمش رو دیدین؟ یعنی فقط با 550 دلار و مقدار زیادی خرشانسی یه ونتی c5 گیر آورده:D

با یه باگ میشه پایمون رو همیشه همراهت داشت ولی بعد موقع تیراندازی کردن همه اش جلوی دیدت هست و توی کات سین ها هم دو تا ازش میبینی:D

• Like
Reactions: cloud _ strife
pvp با این وضعیت نمیشه
بالانس نیست اصلا...

موافقم به نظرم باید کلا C0 در نظر گرفته بشه وگرنه شخصیتا تفاوت بین C0 و C6شون وحشتناک بالاست بعد جوریم نیست که بشه فارمش کرد

ولی خب حقیقت اینه که اینجوری که میخوایم نمیشه. تجربه من ثابت کرده تو بازیای گاچایی وقتی PVP میاد میشه whale era و خب حتما باید whale ها یه برتری داشته باشن نسبت به ماها برا همین امیدوارم هیچوقت PVP نیارن :( هم فقیریم هم اینترنت درست و حسابی نداریم :(( همیشه هم جایزه های PVP خیلی خفنن تو گاچاها برا همینم چیزی نیست که بگیم حالا ما pvp نمیخوایم نمیریم.

پس فکر نکنم میلیاردرها توی این جور pvp شرکت کنن و احتمالا براشون یه pvp جداگونه بزارن :D البته خودم هم اگه جوایزش خوب نباشه شرکت نمیکنم:-"

-------------------
من اگه جای میهویو بودم، بنرها رو مدت دار نمیکردم و میزاشتم بمونن تا ملت هر چی جم و پول دارن خرجشون کنن و حق انتخاب هم داشته باشن:D

TTTTTTT_TTTTTTT
توی این دو روز دو تا ویش دیگه هم کشیدم و چیزی نداد، البدو رو روی ویش ۶۵ داده بود، پس هنوز امید دارم که تا ۱۷ روز دیگه بتونم بگیرمش.

مردم رو تشنه نگه دارن بهتره :D

اگه همه شخصیتا باهم باشه یکی بخواد تیم درست بکنه میره از اول تیم پرفکتی که میخواد رو میسازه ولی اگه بنر ها محدود باشن طرف میگه با خودش فلان شخصیت الان بنرش نیست بزار فعلا فلانی رو بگیرم تا بعدا اونم اومد اونم میگیرم اینجوری از ملت بیشتر پول در میارن :D

کلا یک فلان فلان شده هایی هست این شرکتایی که بازی موبایل میسازن :D هیچ کدوم هم هیچوقت پشت صحنه درصدای دراپ ریت و این چیزارو نشون نمیدن :D

مردم رو تشنه نگه دارن بهتره :D

اگه همه شخصیتا باهم باشه یکی بخواد تیم درست بکنه میره از اول تیم پرفکتی که میخواد رو میسازه ولی اگه بنر ها محدود باشن طرف میگه با خودش فلان شخصیت الان بنرش نیست بزار فعلا فلانی رو بگیرم تا بعدا اونم اومد اونم میگیرم اینجوری از ملت بیشتر پول در میارن :D

کلا یک فلان فلان شده هایی هست این شرکتایی که بازی موبایل میسازن :D هیچ کدوم هم هیچوقت پشت صحنه درصدای دراپ ریت و این چیزارو نشون نمیدن :D
الان خود من... اگر Childe بود، کارت میکشیدم تموم میشد میرفت...
اما چون دیر برمیگرده باید به هوتائو و ... رضایت بدم که حداقل یه کاراکتری رو بگیرم:-"
حالا من F2Pم و اصلا تو این حساب کتاب ها حساب نمیشم، ولی همونایی که خرج میکنند هم چنین شرایطی دارن:دی

نامردا واقعا بلدن چجوری پول در بیارن! حالا اینجا هنوز بحث مناسبت ها و ... نیمده:-" ببیتیم تابستون سال دیگه حرکتی میزنند یا نه:-" (البته اگر نزنند من ناامید میشم:)) کاستوم تابستونه و ای حرفا میخوام:)) :-" )

الان خود من... اگر Childe بود، کارت میکشیدم تموم میشد میرفت...
اما چون دیر برمیگرده باید به هوتائو و ... رضایت بدم که حداقل یه کاراکتری رو بگیرم:-"
حالا من F2Pم و اصلا تو این حساب کتاب ها حساب نمیشم، ولی همونایی که خرج میکنند هم چنین شرایطی دارن:D

نامردا واقعا بلدن چجوری پول در بیارن! حالا اینجا هنوز بحث مناسبت ها و ... نیمده:-" ببیتیم تابستون سال دیگه حرکتی میزنند یا نه:-" (البته اگر نزنند من ناامید میشم:)) کاستوم تابستونه و ای حرفا میخوام:)):-" )

میگی f2pی ولی میگی کارت میکشیدی براش، بروووو اون شخصیت ۲ روت معلوم شد :D

بعد اینا خیلی عوضین خداییش، حتی daily login reward هم نمیدن به ملت چیزی که همه بازیا دیگه دارن. بعد خیلی خسیسن مثلا برا سال نو چی دادن؟ خیلی نامردن

تابستون چه حساب هایی که خالی نمیشه :D یه summer klee بدن همه بریم زندان

اینم سهم من از سی تا ویش این بنر

PS_App_20210114_120715.jpeg

ده تای دوم هم هیچی نداد یه کم اعصابم خراب شد ،،

تا بنر سوم یه دونه نوئل داد گفتم بازم خوبه که۔۔۔

PS_App_20210114_120721.jpeg

گل از گلم شکفت ،، c4 نوئل انقدر خوبه که وسوسم میکنه یه ده تا دیگه بکشم ،، اما میترسم نوئل نده

میگی f2pی ولی میگی کارت میکشیدی براش، بروووو اون شخصیت ۲ روت معلوم شد :D

بعد اینا خیلی عوضین خداییش، حتی daily login reward هم نمیدن به ملت چیزی که همه بازیا دیگه دارن. بعد خیلی خسیسن مثلا برا سال نو چی دادن؟ خیلی نامردن

تابستون چه حساب هایی که خالی نمیشه :D یه summer klee بدن همه بریم زندان
اگر پول داشتم که Childe رو دفعه قبل گرفته بودم، دل به برگشتش که اونم باز کیلومترها با pity فاصله دارم که نمیبستم:( (تازه pity اول و نه گارانتی:| )

خیلی مسخره ست لاگین ریوارد وقتی میدن که ایونت ندارن! اونم مثلا دو هفته خبری نیست، یک هفته ش ریوارد داره:))

فقط سامر نین:دی
کلا تابستونه که من دیگه کاری به مبارزان خفن و هازبندوها ندارم، و اونجاست که وایفو حتی اگر جین باشه، میاد تو اولویت=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or